A fekete fűtött törölköző sínekről

  Fűtött törölköző sín – ez nem csak egy eszköz a helyiség fűtésére és a nedves textíliák szárítására. Ez lehet a fő hangsúly a fürdőszobában. A fűtött törölköző sínek különböző típusúak, formák, méretek, textúrák és színek – választása óriási. Az eredetiség belsejében történő bevételéhez elegendő a fűtőberendezések kiválasztása nem szabványos kialakítással és színezéssel, például fekete. A sötét hangokba festett eszköz tökéletesen illeszkedik bármely helyiségbe, az illetékes anyagok, a vízvezeték, a dekoráció.

  A fajok áttekintése

  A fekete fűtött törölköző sínek több kritériumban vannak besorolva, például hűtőfolyadékkal, tervezési, funkcionalitással és egyéb paraméterekkel. Termékek készíthetők különböző anyagokból. A legolcsóbb fekete acél. A korrózió gyenge ellenállása miatt az ilyen döntések eladhatók. Az egyetlen előnye kedvező érték. A minőség, a megbízhatóság, a tartósság és az esztétika szempontjából nagyon rosszabbak a többi anyagból származó modelleknél.

  Rozsdamentes acél – a leggyakoribb fém a fekete fűtött törölköző sínek előállításához. Elérhető költségek, hidraulikus stroke rezisztencia, számos szennyeződéssel rendelkező víz, a külső bemutatás a rozsdamentes acél szárítók egyikének jelentős előnye. Hátrányokkal az acélszerkezetek hulladékának tulajdonítható, ezért a telepítésük bonyolult lehet.

  A tervező fűtött törölköző sínek leggyakrabban kőből, üvegből és más anyagokból készülnek.

  A fekete textilszárítót működés típusa szerint osztályozzák. Ők Elektromos, víz és kombinált. Ahhoz, hogy megértsük, mi jellemzőik, előnyei és hátránya, részletesen meg kell fontolnia minden típusú berendezés.

  Elektromos

  Vannak szabadtéri (mobil) és felfüggesztve. Ezek a villamos energiától függenek, csatlakoznak a háztartási kimenethez 220 V. Az ilyen eszközöket fel lehet melegíteni a TAN-ból, amely olaj vagy fagyálló, vagy kábelből meríthető. A piacon bemutatott legtöbb elektromos modellek teljesítményszabályozókkal és hőmérsékletekkel vannak felszerelve, így a felhasználó elvégzi a kívánt beállításokat.

  Az ilyen eszközök könnyen kezelhetők, mivel helyük megváltoztatható. Kívánt esetben a fűtött törölköző sín telepíthető a folyosón, a konyhában, az erkéllyel vagy bármely más szobában. Használhatja őket félelmek nélkül és a fürdőszobában, de ugyanakkor ne feledje, hogy a mosogatóból, a zuhanyzóból és a fürdőnek legalább 60 cm-es eltávolításán kell lennie.

  Az elektromos fűtött törölköző sínek nem lehetnek állandónak. Szükség esetén használják őket, például, ha száraz textíliákat vagy a szobát kell melegíteni.

  Víz

  Ezek a fűtőkészülékek a fűtési rendszerben vagy a melegvízben történő vágáshoz készültek. Vízfűtött törölköző sín az elektromos vagy kombinált analóghoz képest olcsóbb lesz. Az egyszerű modellek egy vagy több csövekből állnak, amelyek hegesztett varrattal vannak összekötve.

  Víz fekete sugárzó, rozsdamentes acélból készült tartós és megbízható, ők teljesen biztonságos felderítő szobákban magas páratartalom és víz közelében. Az elektromos elektromos elemekkel ellentétben az ilyen típusú eszközök nem igényelnek további pénzügyi költségeket a használathoz. A vízfűtött törölköző síneket nem lehet melegíteni, ha forró vizet leválasztanak (javítással vagy megelőző munkával): Ez az egyetlen hátrány, amelyet a helyhez kötött készülékek vevők megemelnek.

  Kombinált

  Ilyen modellekben az elektromos és vízmodellek előnyeit kombinálják. Ezek a GWS rendszerhez kapcsolódnak, és a forró vízellátásból származnak. Ha a forró vizet leválasztják, hogy kényelmes szobát tartsunk fenn a szobában, vagy a dolgok szárításához a készülék csatlakoztatható 220 V tápegységhez. Az elektromos fűtőelemek ritka használatának köszönhetően a berendezés hosszabb ideig tart, és a házigazdák nem szenvednek komoly monetáris veszteségeket a villamos energiához. Az egyetlen ok, amelyre az emberek megtagadják a kombinált eszközök megvásárlását, magas költségek.

  Tervezési lehetőségek

  A fogyasztói kérelmek kiigazításával a gyártókat a fűtött törölköző sínek hagyományos formái elutasítják. Napjainkban a vevők választhatnak egy fekete fekete táblát, mind az egyszerű, mind az eredeti megjelenést. Több egyszerű modellt készítenek létra formájában, egy zigzag, eladó, vannak olyan P-alakú változatok, amelyek egyenes sarkokkal és más típusú berendezésekkel rendelkeznek.

  A legdrágább megoldások – tervező. Ezek komplex geometriai formák, göndör növények és egyéb lehetőségek formájában történnek. Az ilyen fűtött törölköző sínek valódi műalkotások, amelyek alkalmasak a nem szabványos és eredeti belső terek szerelmeseinek.

  A nagyobb funkcionalitás érdekében a fekete fűtött törölköző sínek horgokkal, polcokkal, forgóelemekkel vannak felszerelve. Az ilyen modelleket a működés nagyszerű kényelme jellemzi.

  A fekete szárítók 2 nagy csoportra oszthatók: Matt és fényes. A termékeket krómozott, speciális festékkel, PVD-bevonattal lehet lefedni (gyakran használják a tervező berendezés gyártásához).

  Matt

  Az ilyen termékek elegánsnak és fényűzően tűnnek. Tökéletesen illeszkednek a szoba belsejébe, ahol egy másik matt vízvezeték, bútor vagy dekorációs tétel található. A matt termékek praktikusak, mert a felületükön nem túl észrevehető cseppek a vízből, a válásokból és más szennyezésből. Az e csoportból származó fűtött törölköző sínek azonban drágábbak, mint a ragyogó berendezések.

  Fényes

  Ezeket a fűtött törölköző síneket a fényesség megkülönbözteti. A fekete fényesség minden méretben és stílusban van. Ideálisan sima fényes felület lenyűgözi és vonzza a kilátást, mert kiváló dekoratív tulajdonságokkal rendelkezik. A fényes fekete fűtött törölköző sínek hátrányai közé tartozik a napi takarítás szükségessége a külső hibátlanság fenntartása érdekében. Minden szivárgás, válás és foltok azonnal rohannak a szemébe.

  Népszerű modellek

  A fekete fűtött törölköző-sínek kevésbé valószínű, mint a klasszikus színek berendezése, de ennek ellenére szinte minden gyártó tartalmaz egy sötét színsáma eszközvonalat.

  Íme néhány népszerű fekete szárító.

  • Guardo Diagale RAL 9005. A háztartási termelés többfunkciós elektromos fűtött törölköző vasútja 617 W-os kapacitással. A maximális fűtés 60 fokos. Rozsdamentes acél létra formájában készült.

  • “Terminus gazdaság” P-alakú oldalsó kapcsolatokkal. Költségvetési modell a víz típusú laconikus kialakítással, amely fűtőszobákhoz és szárító textíliákhoz készült. A működési nyomás 9 atm, teszt – 15 atm.

  • Indigo vonal LLW80-50BR. Stílusos vízi fűtött törülköző sín formájában létra. Rozsdamentes acélból készült. A modell szép, de ugyanakkor.

  • Loten Row V 1000. Prémium tervező berendezések. A víz sugárzó 9 méret, amelynek köszönhetően a vevő vegye fel a berendezés alatt a terület annak fürdőszoba (a magassága a készülékek tartományok 750-2000 mm, és a szélesség 180-380 mm).

  • LM45607BL Lemark egység. Víz fűtött törülköző sín formájában létra. Úgy tervezték, hogy csatlakozzon a fűtési és melegítőcsövekhez. Csehországban készült berendezések kiváló minőségű rozsdamentes acélból. Garancia a gyártótól 15 év.

  Sok gyártó a törülköző kereskedőket rendelje meg, amely minden ügyfél követelményét nemcsak a műszaki jellemzőkre, hanem a színre is kiterítené.

  Tippek a választáshoz

  A fekete fűtött törölköző sín kiválasztása fontos, hogy figyelmet fordítsunk bizonyos árnyalatokra, különben a berendezések megvásárlása a korai kudarc elé állítható. Számos kritériumot kell figyelembe venni.

  1. Anyag. A szakemberek ajánlásairól a legjobb választani a krómozott rozsdamentes acél termékét. Ha a költségvetés korlátozott, az optimális megoldás a fekete acél bevonat tekercs vásárlása lesz a krómozott bevonattal.
  2. Tartósság. A vízfűtött törölköző sínek a legmegbízhatóbbak, hiszen egy egyszerű design és nincs tan. A kombinált modellek ritkán nem sikerülnek a fűtőelemek ritka használatának köszönhetően.
  3. Gazdaság. A leggazdaságosabb modellek víz, majd kombinált és az utolsó helyen – elektromos.
  4. A méret. Különböző méretű termikus berendezések kerülnek eladásra. Legnépszerűbb méret: 700×400, 600×350, 500×300 mm. A kompakt modellek nem kerülnek mentésre a magas páratartalomból, ha tágas fürdőszobában használják, és a nagy radiátorokat kis helyiségekbe levegőbe vágják.

  A fűtött törölköző sín kiválasztásakor figyelembe kell vennie a gyártó hírnevét, formáját, a kiegészítő funkciók által biztosított formanyomtatványt.

  Példák a belső térben

  Fekete fűtött törölköző sínek kombinálják a szigorúságot, a stílust és az eleganciát. Képesek az eredetiséget a szobába, hogy egyedülálló legyen. A fenti fotók egyértelműen megmutatták, hogy a fekete fűtött törölköző sínek illeszkednek a fürdőszobák belsejébe.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: