A forgó fűtött törölköző sínekről szól

A fürdőszobák kis területeinek elrendezése során a forgatható fűtött törölköző sínek kiváló lehetőség lesz. Ilyen szerkezeteket használnak szárítására több törölközőt egyidejűleg, míg nyugodtan eltolja a szakaszban, így néhány szabad hely a dolgok között.

Sajátosságok

A forgó fűtött törölköző sínek speciális csőszerkezetek, amelyek a forró vízellátás forrásához kapcsolódnak. Ezek a modellek is különleges csomópontok helyeit kapcsolatban egy kígyó, amely egy ínszalag, amelynek köszönhetően a termék könnyen elforgatható szögben akár 180 fok.

A forgó fajtáknak kiváló minőségű hermetikus csomópontokkal kell rendelkezniük. Csak ebben az esetben lesznek képesek lesznek tartani. Az ilyen típusú fűtött törölköző sínek különböző számú szakaszot tartalmazhatnak.

Az ilyen típusú eszközök meglehetősen alacsony költséggel rendelkeznek. Megfizethető áron vásárolhatók az egészségügyi üzletekben.

De ma is drága opciók vannak, amelyek különböző kiegészítő funkciókkal rendelkeznek.

Nézetek

A fürdőszobában lévő eszközök különböző verziókban végezhetők el.

 • Víz. Ezt a típust forró víz állapota alatt vagy fűtés közben melegítjük. A vízmodelleket az akció és az eszköz legegyszerűbb elve jellemzi. Különböző méretűek, formákkal hozhatók létre. De ugyanakkor lehetetlen elfelejteni, hogy azokat a gyűrűk gyors kopása jellemzi, ami szivárgáshoz vezet.
 • Elektromos. Ez a fajta speciális fűtőkábellel készül. A magas törülköző sínek függetlenek lesznek a fürdőszobában lévő fűtés és melegvízellátásból. Elektromos modellek lehetnek számos különálló faj, köztük van egy folyékony eszköz, amely tele van speciális ásványi olajjal vízzel kezeljük, és fagyálló. Az anyagok megakadályozzák a korrózió felhalmozódását a cső belső felületén. Az ilyen berendezés esetében tíz fűtést tartalmaz, amely a hőmérsékletet a hűtőfolyadékhoz továbbítja, a fűtött törölköző sínt. A fűtési arány meglehetősen lassú lesz, de a hőmérsékletet hosszú ideig tartják. Az elektromos modellek is tartalmazzák a kábelmintákat, és speciális kábellel készülnek. És a hálózathoz való csatlakozás rejtett módszerrel történik. A fűtőfelület körülbelül 60-70 fokos hőmérsékletet eredményez.

Külön, érdemes kiemelni a forgó fűtött törölköző sínek egyesített típusát. Ezek a magas költségük miatt nem túl népszerűek a fogyasztók körében. Az ilyen termékek két kontúrból álló konstrukció, míg az egyikük összekapcsolódik a forró vízellátó rendszerhez, és a második pedig önállóan működik a villamos energiából.

Az összes forgó fűtött törölköző sínek is eltérhetnek attól függően, hogy milyen fémből készülnek:

 • réz;
 • sárgaréz;
 • rozsdamentes acél;
 • alumínium.

Leggyakrabban az acél alapja. Ugyanakkor a krómozott fajták a leginkább tartósabbak, de alig is átruházzák a különböző szennyeződéseket, amelyek vízben vannak. A működési folyamat során fokozatosan a csövek belsejében helyezkednek el, erősen szűkítve.

A használt és polírozott anyagokat is használják. Az ilyen festett modellek sokkal gazdaságosabbak lesznek, de kevésbé tartósak.

A sárgarézből vagy rézből készült mintákat kiváló hővisszanyerő mutatók, kiváló minőségű szintek, de sokkal kevésbé használják őket az előző opciókhoz képest.

A legjobb modellek

Ezután ismerkedjen meg több különálló rotációs fűtött törölköző sínekkel.

 • “Argo Lanenka” 50 cm. Az ilyen eszköz a szokásos víztípusra vonatkozik. Rozsdamentes acélból készült. A termék tartós ív-kereszttartozóval van felszerelve, az összes szerelvényelem egy modellben van egy modellben. A kapcsolat átmérője ¾ hüvelyk.
 • “Argo M 60”. Ez a víz fűtött törölköző sín tartós, kezelt rozsdamentes acélból készült. A minta két kis polcgal van felszerelve, a beépítéshez szükséges sorakban. A modell teljes tömege 3,8 kilogramm. A termék teljes magassága eléri az 54 centimétert.
 • “Mario Neptun”. A fűtött törülközőtartó krómozott tartós acélból készül. A mechanizmus hét bordából áll. A modell speciális elektromos tízből lehet felszerelhető. A készüléknek súlya 6 kilogramm. Az ilyen eszköz alacsonyabb, átlós vagy oldalsó csatlakozással lehet felszabadulni.
 • M-25. Ez a rozsdamentes acél berendezés létra formájában szerkezet. Az alacsonyabb csatlakozási típus rendelkezik. A fűtött törölköző sín maximális hőmérsékleti értéke 110 fok.
 • “30 trapéz” 700×400 7p. A rozsdamentes acél fűtött törölköző sín modellje is alacsonyabb csatlakozással rendelkezik. Gyönyörű krómozott a terméken. A szárításhoz szükséges eszköz magassága 70 centiméter, teljesítménye 210 W. A másolat a víz típusához tartozik.
 • “25 kígyó” 500×350. Ez a vízszárítónak oldaltípusa van. Ez is keletkezik krómozott bevonattal is. A minta magassága 500 mm, a kapcsolat átmérője eléri a ¾-t.

Tippek a választáshoz

Ha úgy dönt, hogy forgó fűtött törölköző sínt vásárol a fürdőszobájához, különös figyelmet kell fordítania néhány jelentős kiválasztási kritériumra. Tehát fontos helyet hoznak a gyártási anyag kiválasztásával. Jobb, ha előnyben részesítjük a feldolgozott fémekből készült modelleket védő bevonatokkal. Ha az eszköz előállításának folyamatában nem dolgoznak fel, akkor a készüléken működés közben korróziós réteg lesz, és gyorsan sikertelen lesz.

Nézze meg a berendezés méretét is. Ebben az esetben minden a fürdő fürdő méretétől függ. A kis szobáknál jobb választani kompakt fajtákat kis számú bordával.

A termék külső kialakítása. Mint a rézből készült leggyakrabban használt dekoratív elemek. A vízvezeték üzletekben is érdekes, fehér vagy fekete festett modellek találhatók.

Vannak másolatok is, amelyeket a bronz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: