A mosogató felszerelése: A struktúrák típusai és a lépésenkénti utasítások

A mosogató az egyik fontos tartozéknak tekinthető, amelyek nélkül lehetetlen konyhát és fürdőszobai környezetet benyújtani. Hála a hatalmas választéka modellek, ezek a minták kerülnek bemutatásra különböző formájú és színű, így harmonikusan illeszkedik bármilyen belső tér a helyszínen. Bár a héj felszerelése nem jelent különleges komplexitást, és gyakran önállóan hajtja végre a telepítést, még mindig bizonyos készségeket igényel. Ezért a munka megkezdése előtt, meg kell, hogy vizsgálja meg a nem csak elveinek rögzítésére mosogatók, hanem tudni, hogy a keverő van kötve, mivel a legkisebb pontatlanság a telepítése is vezethet szivárgás és egyéb problémák.

Sajátosságok

A mosogató egyedülálló építési típus, amely a modern életben funkcionális és esztétikai tulajdonságokat végez. Annak ellenére, hogy a kagylók különböző méretűek és megjelenésűek, mindegyiküket egy jellemzője – a kiváló minőségű telepítés szükségessége. Annak érdekében, hogy a tartozék gyönyörűen megjelenik a tervezéshez és megbízhatóan szolgált sok évig, meg kell felelnie a telepítési munkáknak, helyesen kiszámolja a méretet, és válassza ki azt a helyet, ahol lehet szállítani. Ezért először a mosogató alatt megadott helyet pontosan mérjük, szélessége 60 és 250 cm között lehet. Ezenkívül a héj felszerelése a termék tervezési jellemzőitől függ, hiszen keverővel és anélkül vannak modellek.

A telepítés előtt, az is fontos, hogy döntsenek az alak a mosogató, és kívánatos, hogy még abban a szakaszban a javítás vagy építése a szobában, egyébként „illeszkedik” a termék kész vízellátó és szennyvíz következtetések nehézkes.

A mai napig számos típusú kagylót különböztetünk meg, amelyek mindegyike számára a telepítést sajátosságai jellemzik.

 • Felfüggesztett. A tartozék a falhoz csatlakozik a falhoz, mint a keverő esetében, mind a terméken, mind a falon található. Az ilyen modellek meghaladják a helyet, de ki kell kiegészíteni egy kis ágyat, ahol minden kommunikáció általában elrejti.

 • A talapzaton. Szerelés a mosogató végzik közvetlenül a falra zárójelben, de ellentétben a felfüggesztés változata a kommunikációs rendszer alá rejtett egy különleges design – talapzat. Vannak tartozékok részleges és teljes talapzattal, az egyetlen mínusz olyan magasságú magasságnak tekinthető, amely nem haladhatja meg a 80 cm-t.
 • Beépített. Az ilyen mosogatók ágyas asztalokba és munkalapokba vannak felszerelve, vágással vagy felszereléssel. Ezt a terméket egy gyönyörű design jellemzi, de sok helyet foglalnak el, így nem illeszkednek a kis területű szobákhoz.

Ezenkívül a kagyló különböző és gyártott anyag, amely szintén különleges megközelítési és telepítési technológiát igényel. A legnépszerűbb termékek porcelánból, kerámiából és fajanszból, költségesek, de kiváló minőségűek. A piacon és a márvány modellekből származnak, tiszteletre méltónak tűnnek, de összetettek a telepítés és az ellátás során, az anyagnak van egy porózus szerkezete, amely szennyeződést és porot gyűjthet. Külön figyelmet érdemel az üvegbordákból készült üvegbordákból. A hegyüket gondosan meg kell tenni, hogy ne károsítsa a megjelenést.

A konyhák esetében a rozsdamentes fém mosogató általában megszerzett, könnyen telepíthető, olcsó és tartós. Az egyetlen hátrány az, hogy az instabilitás a csiszolóeszközökre, ráadásul a vízből zajt teremtenek. Az ilyen mosogatók egyszerűek és kettős formában vannak. Ezek a modellek ágyazható munkalapok és állványok, telepítés ideje minimum idő, és ez elég reális, hogy észre, hogy a saját kezében van.

Olvasson tovább  Válassza ki és telepítse a mount egy fűtött törölköző sínre

Állítsa be a saját kezét

Az építési munkák fő szakasza a héj felszerelése, nem csak a szerkezet megbízható rögzítését, hanem a kommunikációt is összekapcsolja. A mosdó esztétikai nézete és a használatának kényelme a telepítés megfelelő megvalósításától függ. Ezért először lebontották a régi héjat, és felkészülnek egy új tartozékra.

Fontos továbbá meghatározni, hogy milyen magasságot helyeznek el a mosdó tálba. Ha a mosdókagyl túl magas vagy alacsony felfüggesztésre kerül, kényelmetlen lesz a higiéniai eljárások elvégzéséhez, mivel ki kell szivárogni vagy felemelni. Ezért olyan szabványt kell választani, amelyben minden családtag kényelmes lesz.

A konyhában és a fürdőszobában rögzítő rendszerként támogató zárójeleket választanak, amelyek alkalmasak a kagylók bármely modelljére és biztonságosan rögzítik őket. Egyes mesterek inkább horgonyelemeket használnak, amelyek szilárdan rögzítik a mosogatókat a falakhoz, és sokkal egyszerűsítik a telepítést. A tál mellett maga is szükség van a csomagjában szereplő további részletek telepítésére is. Ez lehet az ellenállók, a kanapé vagy a támogatások, a záró kommunikáció.

Korábban gondolkodnunk kell a szennyvíz és a vízellátó rendszer elhelyezésére. Ehhez készítsen különleges rendszereket, és kiszámítsa a lefolyó szintjét, amelynek kis elfogultságának kell lennie a tiszta padlóból. Ugyanakkor a szifon és a csövek közötti távolság ajánlott a minimum. Minden kiálló telepítő felületre van szükség a szekrényekben vagy speciális állványokban. Connect kommunikáció csak akkor tudja ellenőrizni az alsó szelepet. Nem lehet elfelejteni az alkatrészek tömítését, ezért van egy bizonyos eljárás a tömítések beszerelésére, azokat a héj csomagolásán feltüntetett utasítások szerint kell rögzíteni.

A fürdőszobában

Amikor létrehoz egy új belsejét a fürdőszobában, nemcsak a bevonatok befejezésére van szükség, hanem egy új mosogató telepítésére is, amely megfelelne a szoba méretének és harmonikusan kombinálva a tervezéssel. Sok esetében a telepítési folyamat nehézkesnek tűnhet, valójában ez nem így van, még egy kezdő mester is könnyen megbirkózni vele. Először is, a helyiségméréseket meg kell tenni, tervezzük a helyet, és határozzák meg a megfelelő helyet a mosdó és a higiéniai zuhany számára.

A tartozék telepítéséhez a következő eszközöket is fel kell készítenie:

 • Lyukasztógép;
 • Egy sor fúrók betonozással dolgozni;
 • csavarhúzó és csavarkulcs készlet;
 • Dugók, csavarok;
 • Tekercselés és tömítőanyag.

A telepítés megkezdése előtt meg kell zárni a vizet a rendszerben. Az első szakaszban, a régi design bontása. Ehhez csavarja ki az anyát a keverőre, és húzza ki a rugalmas és kemény bélést. A kiürített csövek végeit előnyösen a tartályba helyezzük, mivel a víz csatornák maradhatnak benne. Ezután a daru és a szifon leszerelhető. Ezután folytathatja a mosogató azonnali telepítését. Érdemes megjegyezni, hogy a mosdókagyinok minden modelljét speciális telepítési technológiával jellemezzük, ezért a készüléktől függően a munkás süllyedést másképpen végzik.

A talapzaton

A mosdómain magassága az alsó láb hossza mentén van kiválasztva, majd a tál rögzítője, és a szifon a keverővel rögzítve van. Hogy lógjon a mosdó a falon, használjon speciális zárójeleket. Mivel a szilva ebben az esetben a lábak kialakításán belül helyezkedik el, akkor különös figyelmet kell fordítani az alkatrészek szigetelésére a szivárgás elkerülése érdekében. Ennek a tervnek a telepítése csak minden típusú befejezés vége után lehetséges. Először a kötőelemek helyeit kell elhelyeznie, amely után kezdene a telepítést. Ehhez a vízszintes vonal húzódik, magassága a padlóburkolat nem haladhatja meg a láb méretét, és egy kis távolságra marad, amely megegyezik a tartozék vastagságával.

Olvasson tovább  Tippek a mosógép homokos kiválasztásához 6 kg-mal

A zárójeleket a fal és a lyukak felületére alkalmazzák a dübel alatt. A végén a részletek csatlakoztatva vannak, és a tálat be kell állítani, stabilnak kell lennie. Miután a mosdókagyin a megfelelő helyzetben van, és szorosan illeszkedik a falhoz, csatlakoztathatja a lefolyót és a keverőt.

A végén vagy a felfüggesztési polcon

Ebben a tervezésben a pult a héj tartójával és dekoratív elemével fog végrehajtani. Mosdó építhető be a lyukba, és tegye fel a kanapéról, akkor kell használni tartós anyagból egy substolete helyen. Függetlenül attól, hogy a kiválasztott telepítés típusától függetlenül a lefolyó minden esetben elrejtse a polc alatt. Ahhoz, hogy a mosogató kitűnő nézetet adjon, ajánlatos üvegből vagy mesterséges kőből választani. Külsőleg a tál más lehet, de a legjobb, ha előnyben részesíti a kerek és a köbös formát.

Mortise Construction számára

  Rendszerint úgy dönt, hogy egy öntöttvas tálat vagy acéltermékek telepítését választják, a mosogató a szekrény belsejében van elhelyezve, vágja rá. Egy ilyen modell alatt mosógépet készíthet. Ha az elrendezés a vízmelegítő telepítését is biztosítja, azt olyan távolságra kell felfüggeszteni, amely nem akadályozhatja meg a mosdószabadsághoz való hozzáférést. Fontos továbbá biztosítani az elektrotechnika biztonságos működését, és végezze el a víztömítések telepítését. Az ilyen kagylók kialakításának kitűnő kiegészítése tükrök lesz.

  A konyhában

  Amikor a mosogatócsere-kérdés a konyhában merül fel, akkor elsősorban egy mortizálatlan vagy felső mosás. A telepítés megkezdése előtt meg kell választani a telepítendő megfelelő helyet, mivel lehetetlen a mosogatót a tűzhely mellett és a munkaterület mellett helyezni. Ez az, hogy a mosogatót oly módon kell felszerelni, hogy a piszkos munkákhoz és a kiszolgáláshoz használják. A jó és kényelmes a héj szögletes változata.A mosogatógépek közvetlenül beágyazódnak a konyhaszekrénybe, amely általában forgácslemezből vagy fából készült. Különböző anyagokból készülnek. A legolcsóbb nézet a rozsdamentes acél mosogatója, vannak olyan modellek is, amelyek kerámia héjjal rendelkeznek.

  Az ilyen kialakítás munkálataira szükséged van:

  • elektromos fúró;
  • elektrolovik;
  • fúró;
  • csavarhúzók készlete;
  • vonalzó;
  • Malyary Scotch;
  • szilikon tömítő;
  • Passatii.

  A modern kagylók szabványos berendezése nemcsak rögzítőelemeket tartalmaz, hanem sablonokat is, amelyek egyszerűsítik a telepítési folyamatot.

  A telepítés lépésről lépésre történik az utasítások szerint.

  • Az első szakaszban egy lyuk készült a mosogató számára. Ehhez a Tabletopban vágja le. A Táblán található sablon, a kiválasztott hely és a kartondobozok átmenetileg a festés scotch. Érdemes megfizetni a figyelmet arra a tényre, hogy a héj alja nem érintkezik a kabinet belső oldalával. Ezt követően a minta a kontúrot forgat, vissza kell vonnia az 1-et.5 cm, és alkalmazza a második vázlatot, amellyel a lyukat vágjuk.

  • A második szakaszban, egy elektromos kerékpár segítségével. A munka nem rohan, mivel lehetetlen túlmutatni a kontúr határain túl. A keletkező lyukat a tüske helyeken óvatosan tisztítják a csiszolópapír.
  • A következő szakasz a tabletop tömítőanyag feldolgozása lesz. Amikor a tömítőanyag teljesen szárad, ellenőrizte, hogy a daru és a tömlők telepítve vannak, mert a mosás felszerelése után a kommunikáció elhelyezkedése nehéz lesz.
  • A munka befejezése a mosogató rögzítése. A lyukba helyezünk, szorosan nyomva tartva a szélek körül, és az összes képzett kiürítés is tele van tömítőanyaggal. Az alsó mosás különleges kötőelemekkel vonzódik. Ugyanakkor kezdetben húzza fel a szöget átlósan, majd rögzítse a közepét.

  • A beépített mosogató csak a forró és hideg vízrendszerhez kapcsolódik. A daru és az anya között gumi tömítést helyeznek el, és csatlakoznak a vízellátó tömlőkhez. A mosogatót a szennyvízhez is csatlakoztatni kell. Ehhez a szifont behelyezzük és csatolják. A konyhában a legjobb, ha egy szifon s alakú formát használ, sokkal praktikusabb, és nem olyan gyors, mint a palackozott szifonok.
  • Ezután a cső a csatornába indul. Fontos, hogy felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a cső átmérője megfelel a szifonból érkező cső méretének. Ha kisebb eltérések vannak, javíthatók egy speciális tömítő mandzsettával, amely adapterként működik. Ha a munka helyesen történik, az autómosó megbízhatóan szolgál, és a kapcsolatok nem áramlanak.
  Olvasson tovább  Fabrumfürdő fürdő: Típusok és kiválasztási kritériumok

  Szerelési hibák

  Sok lakás tulajdonos előnyben részesíti a kagylókat saját kezével, mivel ez a folyamat nem tekinthető nehéz és pénzt takarít meg a vízvezeték bérbeadására.

  Független telepítéssel fontos, hogy minden technológiát betartsuk, és megakadályozzák néhány hibát.

  • A rögzítés alatt álló lyukakat pontosan meg kell tenni egy új mosdóanyag méretének. Nem lehet újra beilleszteni a dugókat a régi lyukakba.

  • A tálak beszerelésénél el kell kerülni a túlzott teljesítménymozgást, mivel ezek a felületen repedések és fragmensek kialakulásához vezethetnek. Ez vonatkozik a vízellátó és leeresztő rendszer csatlakoztatására is, amelyen az összekötő szál károsodása lehetséges.
  • A “Tulip” modellek szifonja beágyazódik, mielőtt egy tálat csatolna a falra.
  • A mosogató talapzatának rögzítése előtt gondosan kell vizsgálnia a hízelgő padlóburkolatot. Abban az esetben, ha eltérések vannak a szinteken, a design instabil és áramlik.

  Vélemény

  Ma a vízvezetékpiacot a külföldi és hazai gyártók kagylóinak elegáns választéka képviseli. Jól sikerült, és pozitív véleményeket kapott Kereskedési bélyegek Roca, Sanita, Cersanit, Vitra és “Aquaton”. Nemcsak fémes, hanem márvány, konkrét termékeket is termelnek, amelyek ellenállnak a mechanikai károknak és könnyen telepíthetők. Ezenkívül a modern héjakat védőfelület jellemzi, ami miatt nem félnek a savak, csiszoló megoldások és tisztítószerek hatásaitól.

  És az összes terméket egyedi megrendelések gyártják, és különböző méretűek és nem szabványos formákkal rendelkezhetnek. Általános szabályként a külföldi gyártók legalább 150 cm hosszúságú héjat termelnek, akár 260 cm-es modellek is vannak, a belső térben népszerűek, mivel szépen illeszkednek a modern stílusba.

  Sikeres példák és lehetőségek

  A fürdőszoba különleges helyet foglal el a ház belsejében, mivel ez a magánélet helyének, ahol nemcsak zuhanyozhat, hanem számos kozmetikai eljárást is elvégezhet. Ezért fontos, hogy az összes részletet a légkörében biztosítsuk, a felületek befejezésétől és a vízvezeték telepítésével végződtel. Különleges hely a fürdőszobában, amely kagylókat foglal magában. A modern dekorációhoz ajánlott kiválasztani a kagylók modelljeit, amelyeket “tulipán” neveznek. Könnyen telepíthetők, könnyen használhatóak és tökéletesen harmonizálhatnak dekorelemekkel bármilyen stílusban.

  Az ilyen típusú héj megkülönböztető jellemzője, hogy a csatornahálózat és a keverő a speciális kerámia részletekben rejtőzik a “láb”. Ezért a szoba belseje eleganciát szerez. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a “Tulipánok” különböző színekben és méretben készülnek, a fürdőszobákba helyezhetők, függetlenül a tér méretétől. A jó lehetőség olyan kagyló egy kombinált fürdőszobához, de ebben az esetben a “lábuk” szabadon támaszkodhat a padlóra.

  Egy csodálatos lilying mosogató. Kifelé néz ki, hogy hasonlít egy “tulipán”, de további támogatás nélkül van felszerelve. Az ilyen modell a legjobb választás azoknak a szobáknak, ahol a csöveket lefektetik, és akadályozzák a tumzs telepítését. Alkalmas “Waterwear” és egy fürdőszoba, ahol a mosógép elhelyezése. A technika telepítve van a mosogató alatt, és így, helyet takarít meg a szobában.

  Hogyan kell telepíteni egy mosdóasztalt egy asztallal a saját kezével, a következő videó látható.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: