A padlófűtött törülköző sínekről szól

  Minden fürdőszobában fűtött törölköző sínre van szükség. Ezt a berendezést nemcsak a dolgok szárítására, hanem a fűtés biztosítására is tervezték. Jelenleg hatalmas sokféle eszközt adott ki. A kültéri modellek egyre népszerűbbek.

  Érvek és ellenérvek

  A szabadtéri fűtött törölköző sínek számos fontos előnye van.

  • Könnyű telepítés. Az ilyen berendezéseket kis kényelmes hordozókkal végezzük, amelyek lehetővé teszik a termék rögzítőelemek használatát.

  • Mobilitás. Szükség esetén az eszköz könnyen szállítható.

  • Megfizethető ár. Az ilyen modellek megfizethető áron vásárolhatók vízvezetékboltokban.

  • Telepíthető bárhol a fürdőszobában. Ez elsősorban elektromos modellek vonatkozik.

  Az ilyen termékek gyakorlatilag nem rendelkeznek hibákkal.

  Csak megjegyezhető, hogy több helyet foglalhatnak el a szokásos fali berendezésekhez képest.

  Nézetek

  Ezek a hordozható fűtött törölköző sínek különböző típusúak lehetnek. Ebben az esetben mindegyikük két fő csoportra osztható.

  Víz

  Ezek a fajták közvetlenül a forró vízhez és fűtési rendszerekhez kapcsolódnak. A hőhordozó egyidejűleg a készülék csöveken kering. Az ilyen példányok meglehetősen megbízhatónak és tartósnak tekintendők. Az ilyen típusú termékeket a legegyszerűbb terv jellemzi.

  A fürdőszobában lévő vízkészülékek a leggazdaságosabb lehetőségeknek is tekinthetők, de ezeket a mintákat összetettebb telepítési folyamat jellemzi.

  Elektromos

  Ezek a fűtött törölköző sínek függvények a tápegység hálózatból, míg a vízellátó és fűtési rendszerekhez való csatlakozás hiánya hiányzik. A speciális olajokat elektromos termékek hűtőfolyadékként vagy bármely más, vezetőképes tulajdonságokkal rendelkező folyadékként végezzük. A fűtés forrása tíz, amely szabályként egy speciális termosztáttal van felszerelve, amely biztosítja a helyiség fűtésének intenzitását, valamint az állandó hőmérsékleti rendszer támogatását. A kültéri elektromos típusú szárítók nem igényelnek telepítést, egyszerűen a fürdőszobában bárhol elhelyezhetők.

  A termosztát további telepítése biztosítja az eszköz automatikus működését, a hőmérséklettől függően, amely lehetővé teszi a működés szignifikáns egyszerűsítését.

  Kombinált

  Az ilyen fajták mind az elektromos hálózaton, mind a fűtési és vízellátó rendszerből működhetnek. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a készüléket bármilyen kényelmes időre váltson a fogyasztó számára a jelenleg nyereséges mód használatához. Általános szabályként, amikor a forró víz elkezd belépni a házba a központi rendszerből, a készülék tápfeszültsége ki van kapcsolva. A kombinált szárítóeszközök meghívhatók a legkevésbé gyakorlati megoldáshoz, mert lehetővé teszik, hogy egyszerre két forrást használjon a fürdőszobák fűtésére. Az ilyen formatervezési mintáknak van egy beépített tízük, amely biztosítja a vízmelegítést.

  De érdemes megjegyezni, hogy az ilyen termékek telepítésekor minden telepítési szabályt meg kell figyelni, mind víz-, mind elektromos tömítési modellekre.

  És az összes szárító különálló csoportokra osztható, attól függően, hogy mely anyagokat készítenek.

  Rozsdamentes acél

  Az ilyen fém nagy szilárdsággal és megbízhatósággal rendelkezik. A hosszú távú működés folyamatában a korrózió nem alakul ki a termékeken. És a modellek rozsdamentes acélból kitűnnek fokozott hő-ellenállás, akkor könnyedén ellenáll az éles hőmérsékleti különbségek, mint az alkotás folyamatában, ellenállás a magas hőmérséklet módok szerzett. Ezenkívül az ilyen anyag környezetbarátnak tekinthető, nem osztja meg a káros összetevőket.

  A rozsdamentes acél vonzó szép megjelenésű.

  Fekete acél

  Az ilyen fém a vízvezeték-eszközök létrehozásához is meglehetősen erős és megbízható. A különböző kezelések számára könnyen használható. A fekete acél viszonylag alacsony költséggel rendelkezik, ezért az általa készített termékek megfizethető áron vásárolhatók meg.

  SANTECHNIC LATVIAN

  Az ilyen fém a fűtött törölköző sínek létrehozásához speciális feldolgozás, amelynek köszönhetően ellenáll a korróziónak. Az ilyen sárgarézből készült modellek tartósak és megbízhatóak, gyönyörű külső kialakításúak, de képesek lesznek messzire illeszkedni minden belső belsejétől.

  Vízvezeték réz

  Ez a fém szükségszerűen gondoskodik az ellátásról, amely nem teszi lehetővé a korróziót az ilyen termékek felületén. Mint az előző verzió, a vízvezeték réz egy gyönyörű dekoratív kialakítású, érdekes színezésének köszönhetően.

  A rézbázisok nem büszkélkedhetnek meglehetősen magas szintű erővel és tartóssággal.

  A legjobb modellek

  Ezután ismerkedünk meg részletesebben a hordozható fűtött törölköző sínek néhány különálló modelljével.

  Domoterm E-alakú DMT 103-25

  Az ilyen eszköz kiváló minőségű krómozott acélból származik. Ez az elektromos modell szokatlan, de kényelmes E-alakú. A termék teljes magassága 104 cm, szélessége eléri az 50 cm-t, és a mélység 10 cm. A szárító két olyan támasztóval történik, amely lehetővé teszi, hogy stabil legyen a padlóra.

  Margariis Sole 555

  Ez a modell a bronz alatt jön létre. A hálózatból működik. A törülközők szárításához szükséges berendezések csak 4 szakasz és két lábak, amelyek állandó támogatást jelentenek. A készülék kiváló minőségű, kezelt sárgarézből készül, a “Lestenka” formában.

  Margariai Armonia 930

  Ez a szabadtéri termék sárgarézből is készül. A standard víz típusára vonatkozik. A modellt “Lestenka” formájában végzik. Ez egy kis extra polcon van felszerelve. A minta elég kompakt méretű, így kis fürdőszobákba helyezhető.

  Cezares Napoli-01 950 x 685 mm

  Az ilyen vízmelegített törölköző sín rézből készült. Az alakja “lanenka” formájában. A modell magában foglalja a forró vízellátó rendszerhez és a központi fűtési rendszerhez való csatlakozást. Ez a minta szélessége 68,5 cm, magassága 95 cm.

  Margari panoráma 655

  Ez a sárgaréz egység gyönyörű krómozott bevonattal készül. A hálózatból működik. A modell hatalma 45 W. Van egy nem szabványos formája, amely lehetővé teszi, hogy egyidejűleg számos dolgot helyezzen el.

  Laris “Classic Stand” CC6,500х700

  Ez a törülközőszárító fehér gyönyörű bevonattal rendelkezik, tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen belső térbe. Ez a minta elektromos formára vonatkozik, van egy formája a “létra” formájában. A tervezés gyártásához erős profilok és kerek formák. A készülék fekete acélból készül. Különleges termosztáttal van felszerelve. A modell tápfeszültsége 220 V.

  Margariani 556

  Ez a kültéri termék gyönyörű krómozott bevonattal készül. Az ilyen típusú elektromos fűtött törölköző sín a “Lanenka” formája. A design 4 erős kereszttartóból áll, nagy távolságra.

  Domoterm “solo” dmt 071 145-50-100 ek

  Ez az elektromos készülék nagyszámú dolog szárítására szolgál. Tartós rozsdamentes acélból készül. A modell speciális funkciója az automatikus leállításkor, amikor túlmeleged. A termék magassága eléri a 100 cm-t, szélessége 145 cm. Az egység teljesítménye 130 W. Elég egyszerű lehet, hogy több különálló tágas részre bomlik.

  Tippek a választáshoz

  A padlófűtött törölköző sín kiválasztása, figyeljen néhány jelentős árnyalatra. Tehát a készülék méretei fontosak. A választás a fürdőszoba területétől függ. A kis szoba, az a legjobb, válassza ki a kompakt modellek vagy összecsukható opciókkal, amelyek több szakaszból áll.

  És szükség lesz arra is, hogy figyelembe vegye a termék külső kialakítását. A krómozott bevonattal rendelkező modellek univerzális lehetőségnek tekintendők, amely szinte bármilyen típusú tervezéshez alkalmas. Néha más feltöltési bronzgal készült eredeti eszközöket használnak, de nem tudnak megközelíteni az összes stílusot.

  A fűtött törölköző sín megvásárlása előtt figyeljen az építés típusára (víz vagy elektromos). Ebben az esetben minden attól függ, hogy maga a fogyasztók kívánságaitól függ. De emlékezni kell arra, hogy az első lehetőség gazdaságosabb és megbízhatóbb, de telepíteni kell, ami jobb a szakember bízása.

  A második opciót nem kell telepíteni, egyszerűen azonnal elhelyezhető a padlóra.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: