Az EuroCuba adapterekről szól

Ahhoz, hogy mindent tudjanak az EuroCuba adaptereiről, a fogyasztók széles körét igénylik – és nem csak az egyének számára, hanem a szervezetek alkalmazottai is. Sok esetben hasznos kezelni ezt az ilyen hasznos dolgokat. Bármely helyzetben azonban óvatosan meg kell vizsgálnia az adaptert a Cube Cube Cube 3/4 “és az 1/2” hüvelyk nagy és más faragványaival.

Mit és miért kell?

A kubikus műanyag formájának kapacitásai általában nagyon szélesek. Ezeket kereskedelmi (gyártási, építési) tárgyakra és folyadékok szállítására használják, sőt magánlakásokban is. De előbb-utóbb van szükségük arra, hogy ezek a nagyon folyadékok öntsük vagy öntsenek belsejében. Ezután a rendkívül értékes eszközök speciális adapterek az EuroCuba számára. Csatlakozás a Standard Cube Designs bármi nem mindig lehetséges.

Leggyakrabban különleges adapterek készülnek ahhoz, hogy egyidejűleg csatlakozzanak a lefolyószelepen és a tömlőn. Köszönjük, hogy öntözés (öntözés), kis tartályok kitöltése és más igények kielégítése. Az ilyen modulok teljesen kompatibilisek a közös IBC tartályokkal. A csatlakoztatott tömlőt ezután kisebb víz hordóján lehet benyújtani. Ezért ismétlődünk hasonló termékeket szinte mindenkinek: nagy gyárak és személyzeti vasútállomások munkatársaira.

Mi történik?

Természetesen nem minden formatervezés alkalmas a köbös tartályra. Sokkal függ az összekötő méretétől. Tehát igen széles körben elterjedt az adapter ¾ “. De egyes esetekben teljesen más tartozék alkalmas – már 1/2 “hüvelykre tervezve. Általában gyorsan eltávolítható adapterek használata, amely képes működési módban dolgozni a lefolyóba vagy a túlcsordulásra.

Egyes eszközök közvetlen átmenetet biztosítanak egy daruból egy nagy faragványokkal, egy csatornán, egy hagyományos hüvelykes vágással. A mindennapi életben az ilyen eszköz néha gyakorlatilag felbecsülhetetlen. Legtöbbször ezek a csatlakozások rozsdamentes acélbélyegek alapján készültek. Vannak olyan modellek is, amelyek alkalmasak a test darukra (metrikus skálán):

  • 60×6;

  • 62×1;

  • 62×3.

Hogyan lehet magad?

Vásároljon egy kész gyártmányt, de nem feltétlenül. Anélkül, hogy sok nehézséget okozhat, hasonló formaterveket hozhat a legrosszabb minőségben. A legegyszerűbb üres lehet egy dugó egy polimer tartályból kenőolajból. Benne csak a lyukat, nyomja meg a felszerelést. A szükséges kommunikáció későbbi kapcsolatával, még a gyerekek is megbirkóznak.

Bizonyos esetekben a polipropilén cső adaptereit használják. Hogy megadja nekik a szükséges paramétereket, a munkadarabnak pontosnak kell lennie.

Állítsa be a vágás szükséges geometriáját, és konfigurációja lehet a műanyagból. Daru csomó általában forrasztó. A legközségesebb daru alkalmas, ha csak polipropilén falba lehet szerelni; Csak egyébként figyelembe kell venni az angolszász faragványok és az európai orosz közötti különbséget.

Az EuroCuba adapterei mellett lásd az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: