Barrier Soul szűrők: fajták és tisztítási módszerek

A csapvizet mindennap különböző igényekre használják. A vízkommunikáció házainkban való jelenlétének köszönhetően sok időt és erőt töltöttünk, lehetőséget kapunk az élelmiszer készítésére, fürdőkádra vagy zuhanyozásra, higiéniai eljárások végrehajtására. A használt csapvíz minőségének és biztonságának javítása érdekében a városok lakói egyre inkább különböző típusú vízszűrőket használnak. Ebben a cikkben beszélünk a szűrőkről a zuhany “gát”.

Mert mi a tisztítás?

Mindannyian tudjuk, hogy a kristálytiszta víz megőrzése a városi vízellátás kommunikációján keresztül történő benyújtásának feltételei szerint lehetetlen. És az iskolai kémia leckéiből mindannyian ismerjük az ilyen kémiai klórokat. Sok évtizedes évtizedek óta a klórot a vízvezeték vízhez adták hozzá az aktív fejlődés elleni védelem érdekében az emberek káros mikroorganizmusok vízi környezetében: baktériumok, gomba, formák és t. Ns. És a harci baktériumok tekintetében a klór valóban tökéletesen bizonyítják magát. Neki, nem áramlik a daruktól, és átlátszó víz, amely nem rendelkezik tengelyével vagy rothadt szaggal.

De emlékezni kell arra, hogy ez a vegyi anyag nem csak a káros mikroorganizmusok számára megsemmisül. A vízellátás vízzel történő vízzel a klór zuhanyzókhoz és fürdőszobákba lép, ezért közvetlenül kölcsönhatásba lépnek az emberi bőrrel. Továbbá, a klór jelentős részesedése a szervezet belsejében esik az ivóvízzel vagy az one főtt élelmiszerrel.

Csökkentse a klórtartalmat a csapvízben egy kicsit hosszú letelepedési. De sajnálatos módon lehetetlen teljesen eltávolítani ezt a kémiai elemet a víztartalékoktól a nem jó háztartási módszerek alkalmazásával. Igen, és megvédje az egész fürdőszoba vizet, hogy elemi higiénikus eljárások, egyetért, fáradságos és kényelmetlen. Nagyfokú klórozással, gyakran gyakran a specifikus szag gyakran történik. A bőr zuhanyozás vagy fürdés után kényelmetlenséget érezhet. Idővel az ilyen víz használata szárazságot okoz, egyes esetekben irritáció, viszketés és sőt allergiás reakciók. A rejtély és a nasofarmás nyálkahártyák szenvedhetnek. Ebben az esetben az irritáció érezhető a nyálkahártyán, viszketve, alaposan és éget a szemében, tüsszögés indulhat.

Az ismételt felhasználás után viszonylag kis tartalmú vizet is jelentősen megszárítjuk, és szigorítják a bőrt, elrontják az állapotát. A nyálkahártyák érzékenységével minden egyes mosás vagy a lélek elfogadását kellemetlen érzés és hosszabb kellemetlen érzések kísérik.

A klórt a testre gyakorolt ​​hatása:

 • A pórusok és felhalmozódás áthatolásának valószínűsége a szervezetben, amelyet továbbra is az onkológiai patológiák fejlesztésével;
 • Lehet kényelmetlenséget, kellemetlen érzéseket, bőrirritációt, allergiás reakciókat;
 • Szárító hatással van a hajra és a fejbőrre;
 • hozzájárul a bőr állapotának általános romlása, krónikus szárazság és gyors öregedés;
 • Ha az ételhez vagy italhoz tartozó testbe kerül, negatív hatással van a gasztrointesztinális traktusra és más szervekre.

Sajátosságok

Az alternatív klór még nem találták fel, és nem vezetnek be használatát, ezért a klórozott víz továbbra is áramlik a daru a konyha, fürdőszoba és zuhanyzó. Szerencsére a modern fejlesztések segítenek megbirkózni ezzel a problémával. A csapvíz tisztításának egyik igénye és hatékony lehetősége a zuhanyzó “gát” szűrője. Ez egy olyan fúvóka, amely könnyen fel van szerelve és tisztítja a vízáramlást, amikor a lélek be van kapcsolva. A szűrő, az anyacsavar, az adapter, gumi tömítések szükségesek. Szűrés után a víz tulajdonságai és összetétele nagyon közel lesz a természetes, természetes.

  A víztisztítás következik be egy fúvókában található erőteljes szorbens miatt. Nem csak a klórot, hanem sok más káros anyagot és részecskéket is késleltethet.

  A SOUL “BARRIER” szűrők nagylányai és előnyei:

  • Nagyon kis fúvóka méret;
  • Esztétikai megjelenés: A tömörségnek köszönhetően a diszkrét ezüst felület színe és simított formái, a fúvóka nem fog a szemébe, és elrontja a fürdő vagy a zuhany külső belsejét;
  • nagyfokú víztisztítás;
  • a szűrőelem (szorbens) hosszú távú generációja;
  • Gyors, egyszerű és elfoghatatlan telepítés, amelyet mindenki könnyen elvégezheti a saját kezével (fontos, hogy ne feledje, hogy a fúvókák telepítésénél a fúvókák vízellátása blokkolva kell lennie).

  Nézetek

  A “barrier” zuhanyzó szűrők vonala számos népszerű modell képviseli.

  • “Kényelem”. A legnépszerűbb szűrő modell kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A fúvóka élettartama a telepítésből 1 év. Tisztítási módszer – Sorbing elem. Használható forró és hideg csapvízre. A maximális érték 50 ° C. A fúvóka nem vezet a nyomás jelentős csökkenéséhez, a kimeneten 2-7 atmoszféra. A végső nyomás az adott vízellátó rendszer nyomásától függ.
  • “Szépség”. Nagyon hatékony tisztítószűrő 5000 liter generációval. Tisztítja a vizet a klórból és annak vegyületeiből, gyakorlatilag nem befolyásolja a nyomás erejét. Hőmérsékleti tartomány – + 5 ° és + 70 ° C között. Kompakt méretű és esztétikai megjelenésű. A keverőbe szerelve.
  • “Winnie”. Fúvóka, különösen óvatos tisztítással, a vizet teljesen biztonságossá teszi a pályázat és az érzékeny gyermekek bőrét is. A termék ajánlott a gyermekek allergiáinak és az Oroszország immunológusainak szövetségének használatára.

  A “barrier” szűrők pozitív visszajelzést kapnak. Sok vásárló leírta a vegyi anyagok független mérése eredményeit szűrt vízben. Az akváriumok vizsgálati csíkok használata azt mutatta, hogy a tisztító fúvókán áthaladó víz nem tartalmaz klór- és csatlakozását. A csapvíz minőségének ilyen tanulmánya önállóan elvégezhető. Csíkok annak meghatározásához, hogy meghatározzák a klórinteriséget általában az akváriumi halak áruházakban és termékeiben értékesítik.

  A zuhanyszűrő telepítése “Barrier”,Lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: