Beépített mosógépek értékelése

A beépített mosógépek minősítése képes érdeklődni azoknak, akik csak az ilyen akvizíciót és a technikusok tulajdonosait tervezik, akiknek jelentős tapasztalata van. A modern piac meglehetősen széles választékot kínál a háztartási aggregátumok márkájának, amelyek tisztességes műszaki jellemzőkkel rendelkeznek. Érdemes megfontolni a minőségi és megbízhatósági legjobb modelleket, amelyek végleges döntést hoznak az ilyen vásárlás megvalósíthatóságáról.

Beépített mosógépek értékelése

Beépített mosógépek értékelése

Beépített mosógépek értékelése

A legjobb gyártók

A beágyazott mosógépek gyártói között olyan márkákat oszthat meg, amelyek megérdemelték a legnagyobb ügyfelek bizalmát. Először is, ezeket tiszteletben tartják az európai márkák, jól beváltak a nem szabványos megoldások keresésére. A mosáshoz való beágyazott berendezések piacának vezetői közé tartozik a következő márkák.

 • Elektrolux. A svéd márka több mint 100 éve dolgozik, az egyik legrégebbi Európa. A gyártó általi mosógépek nyilvánvaló előnyei között – a berendezések meghibásodása és bontásai. Ezenkívül a technológia folyamatosan javul, és ezért 10 év alatt megváltoztatja az autót, azonnal hozzáférhet az összes innovációhoz a ruhák és az otthoni textilek gondozásának területén.
 • Bosch. Gyártó Németországból, nagy figyelmet fordítva a hírnevének fenntartására. A vállalat híres a mosógépek nagy megbízhatóságáról, amelynek százalékos aránya csak 5%, de a technika túlnyomórészt magas árszegmensben van.
 • Siemens. Német aggodalom, a gazdaság különböző ágazataiban dolgozik, még mindig gyárt és megbízható mosógépeket gyárt. A márka modellek nem hagyják el a legmagasabb szintű népszerűségi minősítéseket, mivel az áraink valóban megfizethetőek maradnak.
 • Beko. Az európai márka Törökországból származik. A rendelkezésre álló költségek ellenére a márka beágyazott mosógépei méltó helyet foglalnak el a kiemelkedő versenytársakhoz képest.
 • Cukorka. Az olasz márka még mindig népszerű az európai vásárlók körében. Nyilvánvaló előnyei között – a termékköltségek széles skálája, a berendezések nagy megbízhatósága és fenntarthatósága.
 • Zanussi. Az olasz vállalat, amely az elektrolux aggodalmának része. Prémium márkaként elhelyezve a beépített háztartási készülékek széles skáláját eredményezi.
 • Aeg. Német gyártója ismert technológiájának nagy megbízhatóságát. A vállalat létrehozott egy értékesítési hálózatot, van választva a beágyazott mosógépek, a jótállási szolgáltatás szerveződik.
 • Indesit. Márka, aki gyakorlatilag a népi állapotot kapott. Az INDESIT gépeket a menedzsment, a megbízhatóság, a vonzó tervezés jellemzi.

A mosáshoz való beágyazott berendezések legmélyebb globális gyártóinak listája nem kimerült. Keressen egy modellt egy adott költségvetéshez, mérethez vagy más paraméterekhez ma könnyen minden vevő.

Beépített mosógépek értékelése

Beépített mosógépek értékelése

Beépített mosógépek értékelése

Legjobb modellek

A legjobb beépített mosógépek rangsorolása lehetővé teszi az ilyen típusú technológia népszerűségének szintjét, hogy megbecsülje a kereslet elérhetőségét. A legnagyobb figyelmet érdemelő berendezések, a következő modellek.

 • Bosch Wis 24140. A beágyazott mosógép egyszerű és megbízható modellje csendes motorral, egy tartály 7 kg, masszív alap. A hátsó lábak beállítása a kezelőpanelből. A technika jól védett a szivárgásoktól, szabályozza a habosítót. Az ajtó túlnyúló – kiválaszthatja a nyílás kívánt oldalát.

Beépített mosógépek értékelése

 • BEKO WDI 85143. Stílusos mosó- és szárítógép, beágyazott eset. Mosás esetén a modell akár 8 kg-ot terhel, legfeljebb 5 kg szárítással. Raktáron – jó spin sebesség, akár 1400 fordulat / perc, halasztott indító rendszer. A modell ára elég demokratikus.

Beépített mosógépek értékelése

 • ELECTROLUX EWG-147540 W. A beágyazott mosógép erőteljes és megbízható modellje. Ez egy közvetlen meghajtó technológiát hajtott végre, amely kiterjeszti a berendezés életét. A tartály kapacitása 7 kg-nál elegendő az ömlesztett dolgok kivonásához. A ++ energiafüggvény osztály, sok program van a különböző szövetek mosására.

Beépített mosógépek értékelése

 • Whirlpool AWO / C 0714. Kompakt modell gazdaságos vízfogyasztás – csak 54 liter, energiafogyasztás A ++, tartály 7 liter. Ezzel a modellrel a finom anyagokat erjesztés nélkül törölheti, rendben van.

Beépített mosógépek értékelése

 • ZANUSSI ZWI 71201 WA. Modell a funkciók széles választékával – a készlet 21 mosási módban, állítható centrifugálási sebesség, alacsony víz és energiafogyasztás.

Mindezen modellek már megkapták az elismerést, és helyesen megérdemlik a leginkább lelkes fogyasztói véleményeket. Velük megoldhatja a gyermekek és a felnőtt ágynemű mosásának problémáját, hogy biztosítsa a kockák és az ágynemű optimális tisztaságának karbantartását.

Beépített mosógépek értékelése

A legmegbízhatóbb a szakértők szerint a beágyazás funkciójával való mosás technikája a következő listában jelenik meg.

 • Bosch WAN 24140. A 6 sorozat mosógépét nagy kapacitás jellemzi – a tartály tartálya 7-8 kg, még akkor is lehetséges, ha a haldokló takarókat és a kockákat gondoskodunk. Raktáron – kényelmes programozó, beépített kijelző. Energiafogyasztás A +++, a mélység és a szélesség legfeljebb 60 cm, zajszint, ha csak 41 DBS-t mossuk, hogy ez a modell optimális otthoni megoldással.

Beépített mosógépek értékelése

 • BEKO WMI 81241. A gyártó ezt a modellt a legerősebb – egy sajtósebességgel 1600 fordulat / perc sebességgel helyezi el. Az A + szinten az energiahatékonyság, a tartályba helyezett ágynemű mennyisége 7 kg. A technikát nehéz csendesnek hívni, de az ár a legtöbb esetleges kellemetlenségért fizet.

Beépített mosógépek értékelése

 • Candy Cbwm 914dw. A legjobb az árkategóriájában, 3 gyors mosási móddal, a funkciók kényelmes kiigazítása. A 9 kg-os vászonhoz egy tágas tartály kiváló megoldás lesz egy nagy család számára. A modellt az ellenőrzés egyszerűsége jellemzi, csendesen működik, van egy energiaosztály a+++.

Beépített mosógépek értékelése

Hogyan válasszuk ki?

Hogy megértsük, mit érdemes figyelmet fordítani a beágyazott mosógép kiválasztásakor, egy felismerhetetlen személy elég nehéz. Először is Érdemes eldönteni a telepítési helyet. Általában ez egy konyhává válik, meg kell fontolnod ezt a tényezőt a fülhallgató kiválasztásakor. A beágyazáshoz olyan modellek, amelyekben vannak elülső kötőelemek a szárnyzáró berendezésekhez, és megőrizzük a tárolórendszer szilárd megjelenését.

Nem kevésbé fontos pont – energiafogyasztási osztály. Itt szinte minden gyártó a modern mosógépek kerülnek bemutatásra ebben a kategóriában A +, A ++ kategória modell, de ha hőkezelés, az energiafogyasztást általában változtatható a G-C sáv, ami nem túl gazdaságos. Ezenkívül a vízfogyasztás. Átlagosan a mosási módtól függően 40-80 liter változik.

Az expressz programok hiánya és a tartály részleges terhelése határozottan bizonyos nehézségeket teremt a jövőben túlzott erőforrással.

Beépített mosógépek értékelése

Beépített mosógépek értékelése

A rezgés és a zajszint az, hogy a beágyazott berendezés tulajdonosai leginkább félnek. Azonban a félelmek hiába vannak – A beágyazott gépek eléggé nehézek és masszívak, nem olyan könnyű mozgatni. A ház körüli jumping technikákkal vibráló terhelések ebben az esetben kizárásra kerülnek. A zajszintnek szorosabb figyelmet kell fordítania. Mosási módban való munkavégzés, a norma nem haladhatja meg a 40-50 dB-t, a forgatáshoz – 70 dB, a magasabb árak egyszerűen a kellemetlenséget hívják.

Nagy mennyiségű dob és kapacitása – egy nagy plusz egy beágyazott géphez. Egy ilyen aggregátum a mosáshoz kevesebb fehérnemű, amely alkalmas a kockás és downdoorok távozására. A választás során érdemes figyelmet fordítani a további lehetőségek jelenlétére: a halasztott indítási funkciók, a gyorsított mosási módok, a söpörés, a könnyű vasalás, az autobalance, az öndiagnosztikai rendszer. A technológia funkcionalitása, a szélesebb körű használata.

Beépített mosógépek értékelése

Beépített mosógépek értékelése

Beépített mosógépek értékelése

A következő videóban megtekintheti a beépített mosógép Bosch Wiw 28540-et.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása