Bosch mosógépek

  A mosógépek piaci ajánlata meglehetősen széles. Számos jól ismert gyártó olyan érdekes termékeket hoz létre, amelyek kielégíthetik a lakosság különböző rétegeinek igényeit. Az egyik leghíresebb vállalat, amely ilyen technikát gyárt, Bosch.

  Általános leírása

  Minden Bosch mosógép gépet egy adott sorozat szerint osztanak el, így bármely vevő választhatja a technikát az említett technológiák és funkciók alapján, amelyeket a termék rendelkezik. Ez a rendszer lehetővé teszi a gyártó számára, hogy új modelleket hozzon létre az idősebbek alapjául szolgáló, valami új bevezetésével. Ez nem csak a technikai jellemzőkre, hanem a tervezésre, a munkamódszerekre, valamint a specifikus funkciókra is érvényes.

  A BOSCH árpolitikája az egyik legfontosabb előnye, amelynek köszönhetően a vállalat nagyszámú fogyasztót tartalmaz. Nem csak a háztartás, hanem a német gyártó építőipari berendezései az érték és a minőség aránya a piacon. Ez hozzájárul a termékek széles skálájához, amely számos terméket tartalmaz.

  A tartománynak kellően kicsi tipikus sokszínűsége van, amely magában foglalja a beágyazott, keskeny és teljes méretű modelleket.

  Ugyanakkor minden nézetet nagyszámú gép képviseli, amelynek köszönhetően könnyű választani őket a költségvetés és preferenciák szerint. A Bosch a legkülönbözőbb technikával és az osztályától függően. A legjelentősebb második sorozat olyan szabványos modellek, amelyeket csak a mindennapi életben használnak. Ezek nem sok funkcióval rendelkeznek, és csak a fő feladataikat végzik. A 8. és 6. sorozat félig és professzionálisnak nevezhető. A mosógépek technológiai alapja lehetővé teszi, hogy a leggyorsabban, hatékonyan és megbízhatóbb munkát végezzen.

  Eszköz és címkézés

  A Bosch termékeszközöknek van egy nagy eszközkészlete, amely a mosást sokszínűvé teszi. A gyártó jelentősen fizet, így minden modell speciális szerkezetű fémdobozlal van felszerelve. Ez a megközelítés kiváló minőségű mosás, kiküszöbölve még a legnehezebb foltokat is. Az anyaggyártó anyag egy speciális ötvözött acél, amelynek ellenáll különböző fizikai sérülést.

  A motorokat két változatban fejezzük ki, az osztályosztálytól függően. Az első típust az inverteres közvetlen meghajtású termékek képviselik, amely elvileg a mosógépek szabványossága lett. Nagy megbízhatóság, jó minőségű teljesítmény és stabilitás – az ilyen típusú motor fő előnyei. A második lehetőség teljesen új és funkciók az ecosilence meghajtó technológiával, amelynek következtében ezek a motorok új generációs termékekre vonatkoznak. A fő előnyöket a múltbeli analóg korábbi felsorolt ​​előnyei lehetnek, de ehhez a csökkentett szint és tartósság növelése.

  A kefe nélküli szerkezet lehetővé teszi, hogy csökkentse a gép térfogatát mind a mosás során, mind pedig az. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a motorokkal rendelkező modellek nagy teljesítményűek, ez a berendezés optimálisnak nevezhető. Az Ecosilence meghajtó a 6, 8 és homeProfessional sorozatra vonatkozik.

  Ami a címkét illeti, dekódolja. Az első betű tájékoztatást ad a háztartási készülékek típusáról, ebben az esetben mosógép. A második lehetővé teszi, hogy megtudja a tervezést és a letöltési típust. A harmadik a sorozat számát tükrözi, és mindegyiknek két jelölése van. Majd két számjegy, köszönhetően, hogy a fogyasztó megtudhatja a centrifugálási sebességet. Ez a szám 50-re szorítja, ami percenkénti fordulatszámot ad meg.

  A későbbi két számjegy jelzi az irányítás típusát. Miután számukra van egy 1. vagy 2. szám, azaz az első vagy a második típusú tervezés. A fennmaradó betűk tükrözik azt az országot, amelyre ez a modell célja. Oroszország számára OE.

  A felállás

  Beépített autók

  Bosch Wiw28540oe – Modell az elülső terheléssel, amely a legtöbb technológiai ebben a típusban a gyártótól. Már említettük az ecosilence-meghajtású korábbi motort, amely minden munkát biztosít, így a leghatékonyabb. Az autóba ágyazott érzékeny program allergiás és a leginkább fogékony bőrrel rendelkező emberek számára készült. Az Activewater rendszer beépített vízérzékelővel lehetővé teszi, hogy csak a szükséges mennyiséggel mentse el a vizet. Ez vonatkozik a villamos energiára is, mert az elfogyasztott, attól függően, hogy milyen módot választottál.

  Ezen a mutatóban is befolyásolja a letöltés súlyát. Az Aquastop Sealing Design védi az alátétet a szivárgásból a szolgáltatás idején. A Variodrum Drum Drumot a víz leginkább egyenletesen kapja meg, hogy a mosás biztosítja a dolgok maximális tisztaságát. Az ügyet a speciális technológiai antivibráció szerint állítják elő, amelyet észrevehetően redukálnak a rezgés szintjén. A kefe nélküli motorral kombinálva ez a modell minden gyakorlatilag csendesnek kell lennie.

  A VARIOPERFECT lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválassza a mosási módot, nem csak a ciklusra fordított időtől, hanem a villamos energia fogyasztását is. Az érzékenységi program elpusztítja a baktériumok 99% -át, ami nagyon fontos a gyermekek és az allergiák számára. Lehetséges fehérnemű lehetséges, ha véletlenül a dobba helyezi ezeket a dolgokat. Gépi mérete 818x596x544 mm, maximális SPIN SPEED 1400 RPM, Összesen 5 program van.

  8 kg-os terhelés, több további funkció, amely lehetővé teszi a mosás beállítása a vászon anyagától és szennyeződésének mértékétől függően. Zajszint körülbelül 40 dB, villamosenergia-fogyasztás 1.04 kWh, vízfolyás 55 liter teljes ciklusban. A mosási osztály, spin in, van egy elektromágneses zár, a végén a program hangjelzést hall.

  Súly 72 kg, a kezelőpanel egy érintéses LED kijelző.

  Keskeny modellek

  Bosch wlw24m40oe – az egyik legjobb gép a kategóriájában, mivel egyesíti a kis méreteket és a kiváló teljes készletet. Számos funkció számos mosodai mosodát ad. Érdemes megjegyezni a technológiai változást, ami a technológiai. A fogyasztó kényelmes érintőképernyőn keresztül konfigurálhatja az üzemmódot az igényei szerint. Drum Softcare Drum Kiváló minőségű törli a leginkább finom szöveteket.

  Az új funkció antista, amelynek jelentése az, hogy a leggyorsabban távolítsa el az anyagokat, a legnehezebb mosni. Ezek közé tartozik a fű, a zsír, a vörösbor és a vér. A technológia használatakor a gép beállítja a dob forgását úgy, hogy a mosószer olyan hatással lehet a ruházatra. Az Ecosilence meghajtó 10 évre garanciával rendelkezik, amely alatt az eszköz a legmegbízhatóbb lesz. Van egy Aquastop is, amely megakadályozza az írógép szivárgását.

  Ez a keskeny modell kis helyiségekre szolgál, ahol a teljes méretű egység nem épül fel. Ebben a tekintetben Bosch bemutatta a PerfectFit tervezési jellemzőjét, köszönhetően, hogy a fal vagy bútorok felszerelésének telepítése észrevehetően egyszerűsödik. A minimális rés csak 1 mm, így a felhasználónak több lehetősége van egy keskeny mosógép elhelyezésére. Az Activewater hatás a víz és a villamos energia megmentése miatt csak a szükséges erőforrások felvétele. A SPECIÁLIS TIMER TIMEDELAY LEACH segítségével éjszaka történő mosás aktiválásakor az energia tarifák csökkentése esetén aktiválhatók.

  Érdemes megjegyezni a voltcheck technológiát, amelynek nagyon fontos szerepe van a berendezés működésében. Ez a funkció megvédi az elektronikát a különböző cseppekről a hálózaton, vagy ha a villamos energia teljesen kikapcsol. A helyreállítási rendszer bekapcsolja a gépet, és ugyanabban a pillanatban folytatja a programot, amelyen megszakadt. A SPEEDPERFECT rendszert fejlesztették ki a nagyon siet felhasználók számára. Az ő jelentése az, hogy felgyorsítsa az egész munkafolyamatot, és csökkentse a mosási időt 65% -ra. A funkció sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy különböző munkamódokkal és mosodai típusokkal használhassa. Itt megdöntheti, hogy az egész folyamat hogyan fog átadni.

  Természetesen egy ilyen személyzettel rendelkező funkcionális készlet nem tud hosszú terhelés nélkül. Maximális terhelés 8 kg-ra, a fonási sebesség eléri a 1200 fordulat / perc. A dob térfogata 55 liter, van egy intervallum spin, amelynek segítségével a ruhák száma csökken, ami a jövőben megkönnyíti a vasaló vászon. Mosóosztály A, az Energiahatékonyság A, egy óra alatt az autó fogyasztja 1.04 kw. A teljes ciklus 50 liter vizet kér, a szoftverkészletnek 14 üzemmódja van. A zajszint, ha a mosás 51 dB, a centrifugálás során a jelző 73 dB-re emelkedik.

  A kezelőpanel lehetővé teszi az összes funkció használatát. Egy egyszerű kijelző nem okoz nehézséget a mesterképzésben. A gép speciális érzékelővel van felszerelve, amely meg tudja érteni, hogy milyen hatékonyabb vizet és villamos energiát használnak. Méretek 848x598x496 mm, alkalmasak a táblagép alatti beágyazásra, amelynek alsó felülete legalább 85 cm magassága van.

  Az olcsóbb analóg a wlg 20261 oe a jobb ajtóval.

  Teljes méretű

  Bosch Wat24442oe – Az egyik legnépszerűbb modell, mivel ez egy közepes ár és a jó technológiai készlet. A 6. sorozatú gép egy ökoszilenc meghajtó motorral van felszerelve, amely ritkaság a termékcsaládhoz. A tervezés kiegészíti a VarioDrum dobot, amelynek csepp alakú alakja van, amely a ruházat zökkenőmentes eloszlását és mosószereket biztosít. Az Aquastop és az Activewater megakadályozza a szivárgást és hozzájárul az erőforrások racionális használatához. Az oldalfalak különleges kialakítás szerint készülnek, amelynek fő célja az ügy keménységének növekedése. Így a rezgőgép szintje csökken, és a munkafolyamat stabilabb lesz.

  Az érzékeny rendszer, amelynek egy pár fertőtlenítő ruhája mikrobákból 99% -kal. A mosás után is pozitívan befolyásolja az anyag állapotát, mivel ez frissebbé teszi. A Timedelay és a mosodai szállítás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy konfigurálja a mosási folyamatot a legkényelmesebbé. Ezek és sok más funkció a 6. sorozat modelljében jelen van, ha más típusú termékeket ez a technológiai készlet megtalálható a 8. sorozatban, ami drágább. Természetesen az árnyalat olyan méretűnek nevezhető, amely nem az alátét előnye.

  Maximális terhelés 9 kg-ra, az A mosóosztály, az in, az energiahatékonyság A, érdemes hozzáadni, hogy a fogyasztás 30% -kal gazdaságosabb, mint az a kategória, amelyhez ez a modell tartozik. A gyártó megpróbálta megtapasztalni a legkevésbé működési költségeket és széles funkcionalitást, amelyből a Wat24444oe iránti igény meglehetősen kiterjedt. Maximális centrifugálási sebesség 1200 fordulat / perc, zajszint, ha mosás 48 dB, a sajtó 74 dB. A működési módnak 13 program van, amelyeket leggyakrabban használnak, és minden nagyobb típusú ruházatra vonatkozik.

  A kezelőpanel olyan speciális kulcsokat tartalmaz, amelyeken keresztül megváltoztathatja a mosóbabát, és szerkesztheti azt a munkafolyamat kezdete után. Van egy áramlási érzékelő, a dob térfogata 63 liter, az energiahatékonysági mód és a jel befejezése a program befejezése után.

  Méretek 848x598x590 mm, frekvencia 50 Hz, betöltő frontális. Az egész terv súlya 71.2 kg.

  Mi különbözik az LG-tól?

  Gyakran a Bosch mosógépeket összehasonlítjuk egy másik világhírű dél-koreai márkanév termékével. Kifejezetten azt mondani, hogy ki nem lehet jobb vagy rosszabb, mivel minden vállalat saját jellemzőit befolyásolja a végterméket. Ha összehasonlítjuk ezeket a gépeket az ár és a minőségi arány szempontjából, akkor ebben a komponensben a közelítő egyenlőséget figyelhetjük meg. A modelltartomány mindkét esetben kiterjedt árkategóriákkal rendelkezik, mivel a különböző költségvetésű fogyasztók választhatnak választást.

  Jelentős különbség van a típusú mintákban. Ha a Boschnek csak három közülük van – keskeny, teljes méretű és beágyazott, akkor az LG még mindig terhet, standard, dupla rakodást, valamint egy mini gépet tartalmaz. Ebben a helyzetben a koreai márka győztesnek tűnik, mivel az alkalmazás szélesebb körű termékeket termel. A német vállalat javára meg lehet említeni azt a tényt, hogy bár kevésbé van, kevesebb, de minden egyes létező modelltípusban több és gazdag. A soros jelölés lehetővé teszi, hogy ne csak a technológiai szintet megkülönböztesse, hanem különböző paraméterekkel rendelkező termékeket is hozzon létre.

  Ettól függően a fogyasztónak több lehetősége van a vásárlásra. Ami az általános technikai teljesítményt illeti, mind a Bosch, mind az LG minőségükről ismert. Az Orosz Föderációban mindkét vállalat technikai támogatását és fióktelepeit képviselik, így meghibásodása esetén kapcsolatba léphet a szakemberekkel. A Bosch egyik jellemzője mind a fő, mind a kiegészítő funkciók számának hívható. Ezek több mint LG, de a koreai cégnek van egy jelentős plusz-intelligens kezelése. Az intelligens vékonyréteg lehetővé teszi, hogy a készüléket a telefonhoz csatlakoztassa, és fizikai jelenlét nélkül állítsa be.

  Kapcsolati rendszer

  A mosógép beszerelése és a hálózati szűrőhöz való csatlakoztatása általában ugyanazok, mint bármely analógok esetében, így a módszerek univerzálisak. Először meg kell szerveznie az illetékes vízcseppet. Ez két változatban történik – gyors és kényelmetlen és kétségesebb és igazolható. Az első egyszerű, mivel meg kell biztosítani a rögzítőt a Washington hátsó falán, a technikával. Ennek a mechanizmusnak a átmérője teljesen egybeesik a leeresztő tömlővel, amely sűrű tartást biztosít. Akkor csak dobja be a mosogatóba, ahol és a víz megy.

  De legyen óvatos, mert ha a tömlő eltolódik, az egész folyadékot elrontják a padlóra, és a gép alatt hangolhatók. Ebben az esetben előfordulhat a készülék technikai problémái. A második módszer egy szilva-csatlakozás egy szifonhoz, amely a mosogató alatt van felszerelve. Természetesen a kábelezésnek egy kicsit meg kell tingadnia, de csak egyszer. Sokkal jobb, mint a vitorlázó tömlő minden egyes mosás után. Ha nincs régi szifonja, akkor van egy különleges lyuk, amelyben a telepítést elvégezni kell.

  Csak csavarja meg a csövet, és most a mosógép vizet közvetlenül a csatornába megy. Megjegyezzük, hogy a helyzet a tömlőt kell fokozatosan csökkenő, vagyis lehetetlen hagyni mindent a földre, különben a folyadék egyszerűen nem lesz képes ellenőrizni az elvezetés.

  Ajánlatos mindent előre tesztelni, hogy előre teszteljék, hogy a jövőben ne legyen probléma.

  A mosás futtatása?

  A megkezdése előtt fontos, hogy néhány dolgot készítsen. Elkezdeni, terjeszteni vászon a színek és típusú szövetek, hogy az autó a leghatékonyabb mosás. Ezután mindennek meg kell mérnie, mivel az ERAKLOK-nak van egy ilyen mutatója, mint terhelési kapacitás. Ezt az értéket nem lehet túllépni. A dobok letöltésével zárja be az ajtót, és öntsük / öntsük a mosdókert a speciális rekeszekhez. Ezenkívül más összetevőket is felvehet, ha ez egy helyzetet igényel.

  A következő lépés a program helyes előkészítése. A fő munkamódok mellett a Bosch rendelkezik és további funkciókat tartalmaz. Például a Speedperfect, amely csökkenti a mosási időt 65% -ra, miközben a tisztítás nem veszíti el hatékonyságát. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet és a fordulatszámok számát, majd nyomja meg a “Start” gombot. Minden egyes indítás előtt ellenőrizze, hogy a készülék csatlakozik-e az elektromos rendszerhez, és mennyire megbízhatóan ez a kapcsolat. Az időzítőt éjjel beállíthatja, a kezelőpanelen érintőképernyővel beállíthatja.

  Hogyan kell törődni a gépekről?

  A megfelelő működés kérdése nem kevésbé fontos, mint a telepítés és a helyszín. A közvetlen használat attól függ, hogy mennyi ideig szolgál az autó. Annak ellenére, hogy az összes modellre vonatkozó garancia 10 év, az élettartam sokkal hosszabb ideig tarthat. A legtöbb hosszú ideig meg kell felelnie a legalapvetőbb feltételeknek. Az elsőnek nevezhető a tápkábel banális integritásának. Nem lehet fizikailag sérült, különben előfordulhat, és meghibásodhat. Ennek eredményeként az elektronika szenvedhet, mivel az összes termék ki lesz.

  A tervezés belsejében a motor működik. Semmiképpen sem lehet belépni, hogy belépjen az informatikai vízbe vagy más folyadékokba. Bár a rendelkezésre álló biztonsági rendszer megakadályozhatja ezt, ne engedje meg az ilyen helyzeteket. Nézze meg a kezelőpanel integritását is, mivel csak rajta keresztül programozhat. A gép működésének fontos része a stabilitás.

  Ezt bármilyen módon kell biztosítani, mivel a legkisebb lejtők az oldalra negatívan befolyásolhatják a vízleeresztő rendszert.

  Ha a kudarcok bekövetkeztek, az öndiagnózis rendszere segít meghatározni a problémát. A kibocsátott hibakód lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megértse, mi a probléma. Ő is átadhatja a szükséges információkat a szervizközpontba. A listák és a dekódolási kódok szerepelnek az üzemeltetési utasításban, ahol számos más hasznos információ is van. A funkciók részletes leírása, munkájuk módja, telepítési tippek, összeszerelés és egyes részek szétszerelése – minden a dokumentációban van. Az első használat előtt ajánlatos feltárni az utasításokat, hogy ötlete legyen a technológia munkájáról.

  A Bosch mosógépei az alábbi videót nézzék meg.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: