Bravat keverők: fajok és jellemzők

Termékek a gyártó Bravat népszerű a fogyasztók sok éve. Az ilyen keverők különböző országokban keresek. A BRAVAT termékek népszerűségének oka az, hogy nagyon magas színvonalúak. A gyártó számos olyan terméket kínál, amelyek különböznek a jellemzők, a megjelenés és a célok között.

Egy kis történelem

Egy kis vállalkozás, amelyből a Bravat gyártójának története megkezdődött, megjelent az egyik német városban. Ez történt a múlt század végén. Ezután a vállalat hatalmas társasággá vált, amely a világ minden tájáról kereskedési ágakkal és bázisokkal rendelkezik a gyártási folyamatokra. Ebben az időben ez a vállalat sok partnervállalattal és nagy gyárral rendelkezik. Most ez a gyártó létrehozza a legkülönbözőbb termékeket.

Bravat specializálódott keverők, zuhanykabin, akrilfürdők, vízvezeték kerámia termékek gyártásával. Termékek A vállalat jellemzi a funkcionalitás, csapok kannával és más áruk lehet megvásárolni, kedvező áron. A gyártó folyamatosan bemutatja a legújabb fejleményeket, alkalmazza a csúcstechnológiát. Minden szükséges tanúsítvány csatlakozik a BRAVAT termékekhez. A termelést az európai rendszer gondosan ellenőrzi.

profik

A BRAVAT termékei közül a legjelentősebb előnyök közül több a legfontosabb:

 • Nincsenek túlságosan. Ebből a gyártóból származó szerelvények felszerelése jelentős egyszerűséggel rendelkezik. Ezért az eszközök költsége meglehetősen elfogadható, minden fogyasztó megengedheti magának.
 • A kész keverők további feldolgozásnak vannak kitéve (ultrahang). Ez lehetővé teszi, hogy teljesen eltávolítsa a galvanikus szennyeződések maradványait.

 • A króm (automatikus polírozás) köszönhetően az összes keverő felülete nagyon sima.
 • A termékek hármas galvanikus bevonattal rendelkeznek. Ennek köszönhetően a keverők jelentős ellenállása a lúgos közeghez.

 • A formák létrehozásához a gyártó egy nagyon sűrű anyagot alkalmaz. Emiatt a késztermékek nagyon ellenállnak a páratartalomnak, az erőnek. Nem érzékeny a repedésre.
 • A keverőházak gyártásában kiváló minőségű sárgarézet használnak. Ők az alkalmazott króm nikkelötvözet, cink, króm.
 • Szinte minden komponens a vállalaton belül jön létre. Ez lehetővé teszi a gyártott termékek tartósságát.

A Bravat Mixer Service Life nagyon jelentős. Húsz évig hatékonyan használhatók.

Népszerű modellek

Néhány Bravat keverő élvezi a legnépszerűbb a fogyasztók körében:

 • Opál. A gyűjteményből származó termékek modern stílus. Ezek prémium termékek. Az ilyen keverők nemcsak a funkcionalitás, hanem dekoratív is különböznek egymástól: az összes elemüket kielégítik, esztétikai. Az opálkeverők kerámia patronokkal vannak felszerelve. Ezen elemek használatával beállíthatja a hőmérsékletet és a víznyomást. A keverők nagyon ellenállnak a nyomáscsökkenéseknek.
 • MŰVÉSZET. Az ilyen modellek jellemzői a funkcionalitás, az ergonómia, a kiváló minőség. A retro stílusú művészeti szerelvények. A vintage kerámia fehér fogantyú fényes hangsúly, amely vonzza a figyelmet. Az ilyen modellek létrehozása, a gyártók inspirációt találtak a régi mesterek legjobb ötleteiben. A művészi keverők segítségével fürdőszobát készíthet a csodálat és a személyiséged tükröződésével.

 • Elfér. A gyűjteményből származó modelleket az űrlapok tömesége, kereksége jellemzi. Az ilyen keverő a modern technológiák tökéletességének egy kiviteli alakja. Minden eszköz kerámia patronokkal rendelkezik, amelyek kényelmes hőmérsékletet és optimális víznyomást biztosítanak.
 • Omega. A keverőnek van egy karja, amelynek köszönhetően a készülék vezérlését maximális könnyedséggel hajtják végre. A Plilangy nem fordul, rögzítve van. Az Omega csapok krómozottak, sárgarézből készültek. Az ilyen keverő bizonyítéka visszahúzható: a tartomány több, ha további tömlőt bővítenek. Ennek köszönhetően öntsük a vizet a tartályban jelentős méretű vagy mosásuk nagyon egyszerű.

 • Gina. Az ilyen eszközök nagyon kényelmesek. A GINA keverők kiváló minőségű, sima körvonalakkal vannak megkülönböztetve. Ezek a modellek elegánsabbak, esztétikailag vonzóak. Az ilyen keverő ellenáll a víznyomáscseppeknek.
 • Folyam. Ez egy műalkotás, a kontrollkar gombja a maximális ergonomikus jellemzi. Az ilyen kiigazítások alkalmasak azok számára, akik először működnek a funkcionalitást és az egyszerűséget. A Stream modellek tervezése tömör.

 • Palota. Az ilyen modellek szintén laconikusak és egyszerűek. A palota keverő burkolatai simaak. Ez a gyűjtemény tartalmazza a fürdőkádat, mosogatóit és konyhai helyiségeket.
 • Eler. Ez egyidejűleg egyszerű és elegáns modell. Ugyanakkor nagyon funkcionálisak. Ilyen eszközökben vannak légátor, amelynek következtében az eszköz adja a vízellátást, valamint a kerámia patron szabályozó hőmérsékletet.

 • Kobra. Ez a készlet zuhany, kaszkád sziding, egydimenziós kapcsoló. A szemceruza rugalmas, amelynek köszönhetően lehet kiválasztani a legkényelmesebb helyet.
 • Phillis. Az ilyen termékek létrehozásakor a legújabb PVD-technológiát alkalmazzák, és nagyon jó minőségű lefedettséget biztosítanak. A korróziónak ellenálló termékek, kopásállóak, a legtartósabbak. A keverők szélei nyugodtak, lekerekítettek, de a kialakítást az űrlapok tisztázása jellemzi.

Vélemény

A leggyakrabban a vásárlók pozitív termékértékeket hagynak el ebből a gyártóból. A felhasználók meglehetősen alacsony árat jelöltek a fürdőcsapok, a termékek megbízhatóságát, nagyszámú modellt. Kiválaszthatja a megfelelő opciót bármilyen tervezéshez. Sok fogyasztó azt mondja, hogy a keverők nagyon ergonomikusak: a tervezésüket a legkisebb részletekre gondolják.

  A keverők élete nagymértékben attól függ, hogy milyen sikeresen van kiválasztva a gyártó. Bravat hosszú megszerzett fogyasztói bizalommal rendelkezik. A hírneve több mint száz éve kifogástalan.

  Bravat opál fali zuhany áttekintése Lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: