Daruk fűtött törölköző sínre

Daruk fűtött törölköző sínre

A modern vízvezetéknek nem csak szépnek kell lennie, hanem olyan, mint egy óra. Fűtött törölköző sín – a teljes fűtési rendszer eleme, így helyesen kell telepíteni. A kiváló minőségű fűtési rendszernek rendelkeznie kell egy zárszerelvénynek, hogy szükség esetén állítsa be a hőátadást, vagy átfedje a rendszert, ha vészhelyzet történt. A tervezés minden elemének kellően megbízhatónak és erősnek kell lennie. A cikk a fűtött törölköző sínek darukról fog beszélni.

Daruk fűtött törölköző sínre

Nézetek

Hasonló struktúrák különböznek több jellemzőben.

 1. Anyag. A daruk különböző fémekből, valamint dekoratív króm bevonatokból készülhetnek. Például a fürdőszobai termékek hozhatók létre bronzból, rozsdamentes acélból, sárgarézből. A fém típus különösen fontos, mivel a szerkezet megbízhatósága e paramétertől függ, a magas hőmérsékletnek és a teljes élettartamnak. A fűtött törölköző sínekök legjobb anyagai rozsdamentes acél és sárgaréz.

 2. Célja. A daruk beállítása lehet, hogy az elzáró struktúra, a Maevsky daruknak nevezik. A legfrissebb modelleket a tervezési funkciók megkülönböztetik, és a fűtési rendszerből airbone-t tervezték.

 3. A design szelepekből és darukból áll. A daruknak van egy speciális székrekedés, amely felelős a vízáramlás újraelosztásáért. A szelepek szükségesek ahhoz, hogy átfedjék a víz áramlását időben, ezeknek a szál szabályozásához is szükségük van.

Daruk fűtött törölköző sínre

Daruk fűtött törölköző sínre

A fűtött törölköző sínek csapásának helyétől függően közvetlen áramlásra és szögletes. Gyakorlatilag nincs különbség ezeknek a lehetőségeknek a műszaki előírások tekintetében. Csak a rendszerhez való csatlakozás formájában különböznek.

A konstrukciók keresztmetszete hüvelyk hüvelykben van. Minél kisebb ez a mutató, annál nagyobb a hidraulikus ellenállás szintje. Ezért a szakértők azt mondják, hogy a daru nem kapcsolódhat, ha a méret kisebb, mint a fő nyílás.

Daruk fűtött törölköző sínre

Ha telepíti a háromutas daru, majd vizet is állítható át bypass keresztül törülközőmelegítővel (ha a vízáramlás fokozódik a fűtési rendszer, az áramlás bypass lesz kevésbé intenzív).

A termoregulációval rendelkező tervek nagyon kényelmesek. A magas költségek azonban nem mindig adnak egy ilyen lehetőséget.

Daruk fűtött törölköző sínre

Darustruktúrák vagy szelepek formájában eltérő lehet. A választékban a négyzet, a henger vagy a téglalap formájában is megfelelhet. Megfelelnek és összetettebb modellek. Ezért, daruk fűtött törölközőtartó alakjától függően és más paraméterek alkalmasak bármely fürdőszoba.

Labda

A golyós székrekedés meglehetősen gyakori, mert nagyon könnyen telepíthető. Általában két terv szükséges a fűtött törölközéshez. A legjobb, ha a rézből vagy rézből létrehozott modelleket választották speciális króm bevonattal. Az ilyen székrekedés könnyen ellenáll a melegvízáramnak és a nyomáson belüli nyomásnak.

Daruk fűtött törölköző sínre

A golyós székrekedés a következő részletekből áll:

 • maga is;

 • Parafa;

 • fogantyú;

 • Gyűrűk a tömítéshez – 1 hüvelyk;

 • orsó.

Daruk fűtött törölköző sínre

A gömbszelepet úgy tervezték, hogy átfedje a fűtési csatornát, valamint a vízellátási hőmérséklet beállítását. Erre a kialakítás van szerelve egy speciális fogantyúval, esztergálás amely vezérelhető a vizes áramban, és annak hőmérsékletét. Egy ilyen daru elrejthető egy dobozban vagy egy speciális rést.

Daru maevsky

A fajok műszaki jellemzői azt mondják, hogy a termék tökéletes a vízi környezetben való munkavégzéshez. Az ilyen konfiguráció rotációs daruk legjobban megfelelnek az alacsonyabb fűtött törölköző síneken. A választás érdemes megállítani a rézből vagy rézből származó termékeket. Szerelt daru a törülközőtartó tetején.

Daruk fűtött törölköző sínre

A Maevsky redőny a következő elemekből áll:

 • elzáró szelep;

 • szelep;

 • keret.

A konfiguráció zárja hasonló a tűszelephez az ügyben. A fogantyú elfordításakor állítható be. A csavarhúzóval vagy kulcskal lehet csavarozni.

A daruk munkájában. Ha túl sok levegőt kell felhalmozni a szárító kialakításában, akkor minden olyan dolgot kell eltávolítani, amelyhez a forró víz fröccsenei kaphatnak. A zár alatt a tartályt kell helyettesíteni, amelyben a vizet egyesítették.

Daruk fűtött törölköző sínre

Daruk fűtött törölköző sínre

Faragás ilyen darukon jobb oldali, így könnyebben dolgozni ilyen struktúrákkal. A levegő csökkentése, meg kell nyitnia a szelepet egy fordulattal, és várjon, amíg a levegő megy. Az eljárás a légi közlekedésről hallható. Akkor várnia kell, amíg a víz elindul a darutól. Ez az eljárás időről időre meg kell ismételnie. Különösen fontos, ha a hőt egyenletesen osztják el. Lehetőség van az eljárás végrehajtására havonta, mivel a felhalmozott levegő időről időre alacsonyabb.

Daruk fűtött törölköző sínre

Daruk fűtött törölköző sínre

A Maevsky eszköz különböző változatokban található: klasszikus modellekből egy völgyben, amely a kényelmes fogantyúval rendelkező összetettebb struktúrákhoz való szitáláshoz. Az ilyen daruk működésének elvét azonban nem különbözik.

Egy hasonló algoritmus a régi minta kézi darukra jellemző. A modern modellek teljesen automatizáltak, és ezek levegője független.

Választott kritériumok

Különös figyelmet kell fordítani az anyagra, ahonnan a daru készül. A legjobb, ha rozsdamentes bevonattal rendelkező modelleket választhat. A zárat tartós és hőálló anyagból kell készíteni.

Daruk fűtött törölköző sínre

A krómozott fémből, rézből és sárgarézből származó területek költséggel és kiváló minőségűek. A tervek maguk a leggyakrabban kombinált konfigurációjúak: a belső szakaszok tartós anyagból származnak, és a külső nem olyan tartós, de bemutatható megjelenés.

A választékban kiváló minőségű és tartós redőnyök megtalálhatók bármely ár szegmensben. Jobb, ha nem vásárolnak struktúrákat polipropilén elemekkel. Még a leginkább tartós műanyag is gyorsabb lesz, mint a fém daruk.

Az európai gyártók számos kiváló minőségű modellt kínálnak, valamint az alkatrészeket. Azonban a kínai vállalatok körében azonban nagyon jó minőségű minták találhatók.

Daruk fűtött törölköző sínre

Daruk fűtött törölköző sínre

A vízvezetékkötélek széles választékát magukban foglalják az összes konfiguráció fűtött törölköző sínekét. A szakértők a választáskor figyelembe kell venni az árnyalatokat.

 • Forma és méret – Rendkívül fontos mutató, mert a modellnek nemcsak a közvetlen funkciói, hanem szépnek kell lennie.

 • Kapcsolat típus. A megszerzett eszközt az egész rendszerhez kell megközelíteni. Ezért, mielőtt az áruházba menne, meg kell mérnie a fúvókákat, valamint a sarkokban és a falon lévő helyet.

 • A telepítés módja. A montázs különbségeiről beszélünk a különböző típusú kommunikációra (a központi fűtésre vagy az autonómra). A daruk telepítése nem megengedett, ha a bypass korábban nem szervezett. A központi fűtésű helyiségek szempontjából releváns, mivel ez a tényező befolyásolhatja a szomszédos lakások hőátadását.

 • Figyeljen a tervezésre. Ha a fűtött törölköző sín fehér, akkor a fekete daru nem megfelelő lesz.

Daruk fűtött törölköző sínre

Daruk fűtött törölköző sínre

Telepítés

Telepítse magát olyan tervezést, amely különleges tapasztalat és készségek nélkül.

Kezdje, ellenőrizze az összes összetevőt. Ha volt néhány speciális eszköz a komplexben egy fűtött törölköző sín, akkor meg kell vásárolni magad. A közvetlen vásárlás előtt további eszközöket kell vizsgálni. A vágószelepnek meg kell egyeznie a rendszer méretével.

Daruk fűtött törölköző sínre

Először megpróbálhatja telepíteni az összes részletet tömítés nélkül, és győződjön meg róla, hogy semmi sem feledkezett.

Amikor új fűtési rendszer van telepítve, gondosan ellenőrizni kell az elemek és az ízületek helyét. Mert a jelek nagyobb skótra lesz szükségük.

Az első vegyület esetében fontos, hogy minden jelölő megfeleljen az egybeesésnek. Ehhez tegyen egy daru, tedd tömítéseket, tekercseket. Aztán minden dió csavart. Új rendszer telepítésekor megváltoztatni kell a tömítést.

Daruk fűtött törölköző sínre

Daruk fűtött törölköző sínre

A Maevsky Crane telepítéséhez a következő műveleteket kell végrehajtania:

 1. A levegő felhalmozódik a tervezés tetején, így jobb, ha ezeken a területeken törölni szeretné. Lehetséges rejtett telepítés a tervezés oldalfelületére.

 2. A zárat a fűtőberendezés felső szélébe kell beágyazni. Ha a munkát a létrán kialakított fűtött szárítón végzik, akkor általában speciális dugóval rendelkezik. Ha a dugó nincs megadva, akkor egy kis lyukat kell fúrni és vágni a szálat.

Daruk fűtött törölköző sínre

Csere

A régi eszköz cseréjéhez csökkenteni kell a vizet. Javasoljuk, hogy a rendszer ne nyomás alatt van-e. A közös rendszerhez csatlakoztatott összes eszköz le kell tiltani. Ezután meg kell nyitni egy daru, amely felelős a melegvízellátást, és dobja a felesleges levegőt.

Daruk fűtött törölköző sínre

Daruk fűtött törölköző sínre

Ha központi fűtésről beszélünk, akkor kapcsolja ki a vizet, fordítsa az általános zárat. Leggyakrabban az általános daru a földszinten található, vagy egy apartmanház alagsorában található. Ha kikapcsolja az általános daru, akkor a rendszer nyomás csökken, és folytathatja a szétszerelést.

A lezáráskor jobb, ha egy speciális szalagot használunk fluoroplasztikus anyagból (FMU). A munka után ellenőriznie kell a daru teljesítményét, összekötve a felszállóhoz és megnyitja a vizet.

Daruk fűtött törölköző sínre

Daruk fűtött törölköző sínre

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása