Fabrumfürdő fürdő: Típusok és kiválasztási kritériumok

A fürdőszobabútorok és tartozékok kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a legkisebb részletekre. A vízvezeték szobái fokozott páratartalmúak, így helyesen kiválasztott és időben a fürdőszobában lógott függönyök képesek lesznek megvédeni a szobát a nem tervezett javításoktól. Ezenkívül a szövetfüggönynek köszönhetően átalakíthatja a szobát, érdekesebbé és stílusosabbá teszi.

Sajátosságok

Miután zuhanyozást vagy fürdőt vettünk a padlón, és a falak nedves nyomokban maradhatnak. Gyakran előfordul, ha egy különleges függönyt nem használták a fürdés során, ami megakadályozza a víz belépését a padlóra és a falra. A függöny nem csak a nedvesség elleni védelemre szolgál, hanem dekoratív funkcióval is rendelkezik.

A fürdőszobában minden kényelmes, funkcionálisan és kényelmes a bérlők számára. A fürdőszobában lévő szövetfüggöny segít:

 • Távolítsa el a szobát a víz cseppjei a felületre zuhanyzóval vagy fürdővel;
 • Válasszuk le a zónát, ahol van fürdő vagy zuhany a szoba többi részétől;
 • Hozzon létre egy egyedi kompozíciót a belső tárgyakkal;
 • A függöny kiválasztása Az egyik hang és a textúrák belső tárgyakkal együtt egy érdekes együttes a szobában.

A fürdőszobában lévő függöny kiválasztásakor nemcsak a tartozék védőfunkciója, hanem a termék esztétikai jellemzői is. A fürdőszobában minden harmonikusan kell lennie, az elemeket össze kell kötni egymással. Bútor, tartozékok, világítás, fürdőszoba függöny, tükrök – mindent meg kell választani egy bizonyos stílusban és hasonló színsémában. A szobában lévő minden elemnek közös együttest kell létrehoznia.

Fontos, hogy a lehető legjobb opciót hagyja abba, mert a rossz kiválasztott elem elronthatja a belső teret.

A függöny kiválasztása a vízvezetékhelyzetek számára figyelembe veszi, hogy a termékek kemények és puhaak. A kemény függönyök tartalmazzák az üvegből és műanyagból készült termékeket. Az ilyen függönyök hajtogathatók vagy csúszhatnak. Néhány modellt néha egyszerűen egy helyen rögzítenek.

A lágy függönyökre textilanyagokat, polietilén függönyöket és viniltermékeket használnak.

A fürdőszobában lévő függönyök nemcsak az anyag típusát választják, hanem figyelembe véve a termék hosszát is. Hogy az elhelyezést a nedvességtől az úszás során használja, olyan függönyöket használjon, amelyek átlagosan vagy maximális hosszuk vannak.

A rövid függönyök kiválasztása, úgy vélik, hogy az élek csak kissé érintik a vízvezeték széleit. A közepes hosszúságú termékek kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy a függönyök szélei elérik a fürdő közepét. Hosszú termékek élfüggönyei megérintik a padlót.

A kis egészségügyi helyiségek tulajdonosai, különleges zsebekkel ellátott függönyök állnak rendelkezésre, ahol hozzáadhat a szükséges dolgokat a fürdőszobában. Az ilyen függönyök lógása zsebekkel a vízvezeték szobában, nem lehet további polcokat vagy fiókokat elhelyezni.

Nézetek

Fissure fürdőszoba függöny különbözik alakú, ami a függöny rögzítéséhez használt rúd kialakításától függ. A kabinous alakú lehet:

 • félkör;
 • négyzet;
 • téglalap alakú;
 • van egy aszimmetrikus alakja.

Az aszimmetrikus eresz ritka, gyakrabban használják a nem szabványos forma helyiségei díszítésére. 90 fokos szögben lógott sarokfüggönyök. Az ilyen struktúrák harmonikusan néznek a zuhanyzóba, a szoba sarkában telepítve. A klasszikus stílusban lévő vízvezetékig több félköríves karosszéria.

A vízvezetékhelyzetek megnövekedett páratartalma, sokkal kétséges, hogy a szövetfüggönyeknek a szobában kell lógniuk. Tekintsük az elhelyezésük előnyeit a fürdőszobában:

 • Könnyen kezelhető. Az anyaggal impregnált speciális eszközökkel, amelyek megakadályozzák a gombák fejlődését és a penész, így a gondozási szövet függöny csak az időszakos mosás.
 • Textilek a környezeti anyagokból.
 • A vízálló függöny kis súlyú. Az alsó szél súlyozásához gyakran használják a súlyemelőket, ami segít csökkenteni a falak és a nemek közötti fröccsenés csökkentését.
 • A termék kis súlya miatt nincs szükség arra, hogy újratelepítsük az ereszeket, amelyek a függönyök jelentősebb súlya alatt keletkeztek más anyagoktól.
 • A fissure függönyök alacsony áron vannak, amely lehetővé teszi a minőségi termék megvásárlását a költségvetés veszélyeztetése nélkül.
 • A gyártás folyamatában az anyagok impregnálódnak azzal az eszközökkel, amelyek elrontják a vizet, így a függöny nem ragaszkodik a testhez a lélek bevétele közben.
 • Nagy termékkínálat.

Annak érdekében, hogy a fürdőszobának a lehető legnagyobb mértékben lezárja a fürdőszobát, a tervezők azt javasolják, hogy a szövetfüggöny külső függöny formájában lógjon, és a vinil függönyt lógó szövetfüggöny előtti víz elleni védelmet nyújtsa.

Egy kettős rúd alkalmas egyszerre két függöny elhelyezésére, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre két funkciót végezzen: díszítse a szobát, és védje meg a felületet a vízcseppek megszerzése után.

Anyagok

A fürdőszobai függöny előállításához:

 • Pamut. Ez az anyag a legnépszerűbbnek tekinthető. A természetes anyagot speciális készítményekkel kezeljük, így megszűnik a vízbe.
 • Poliészter. Amikor felmeleged, a poliészter nem bocsát ki káros anyagokat. Ez az anyag hitelesített és engedélyezett az egészségügyi helyiségekben, nincs szaga.
 • Mix pamut és poliészter. Az érintéshez az ilyen anyag hasonlít a szövetre és az olajszövetre. A gyártási folyamatban való keverés miatt nagyszerű szövet-víztaszító fürdőszobai függöny van beszerelve, amely ezen anyagok előnyeit élvezi, és megfelel a szabályozási követelményeknek.

Dimenziók

A fürdőszobának függöny kiválasztásakor fontos meghatározni a méretet, mert feladata az, hogy lehetővé tegye a nedvesség belépését. A poliészter a vízvezeték helyiségei számára a legnépszerűbb anyagnak számít, hiszen neki textilek nem bánnak, nem égnek ki, és jól tartják az űrlapot. Az anyag szintetikus jellegű, ezért nagyon nagy szilárdsággal rendelkezik, és nem hagyja ki a nedvességet.

A poliészter előnyei annak tulajdonítható, hogy nem villamosítja és nem ragaszkodik a nedves testhez. Ez az anyag nagyon szépnek tűnik, a fajta szövet, és nem az olajszekrény, és a poliészter függönyök látványosan lógó gyönyörű Faldami.

A poliészter függönyök szabványos mérete – 180×200 vagy 180×180. Az ilyen termékeket általában kis szobákban választják ki, amelyek standard méretű fürdőkáddal vagy zuhanyzóval rendelkeznek. A nagy helyiségeknél több megfelelő opciókat találhatunk 240 és 200 cm magas. Nincsenek rövidebb eladási lehetőségek, így a nem szabványos termékek esetében elvághatja a hosszát, és feldolgozhatja a lejtőn egy varrógép segítségével.

Színek

A termék kiválasztásakor sokan választanak egy színes gamutot, amely alkalmas a belső tárgyakra. A helyiségekben, a szelíd pasztell tónusokban díszített, kis virágokkal vagy nyitott mintákkal ellátott függönyök alkalmasak. Ilyen helyiségekben egy rózsaszín vagy fehér szövetfüggöny harmonikusan néz ki.

A sikeres választás a kontrasztos színek kombinációjának nevezhető a fürdőszoba kialakításában. Tehát egy lila függöny létrehoz egy fényes akcentust, és az eredetiséget a helyiségekbe helyezi. És beltérben, fekete-fehér színben készült, az eredeti vagy világos kék függöny eredeti.

Az ilyen színes ékezetek alkalmasabbak a modern stílusban készült helyiségekre. A fürdőszobában a high-tech stílusban, a függönyök a fém színben vagy az absztrakció formájában.

Ha a ház gyermeke van, akkor választhat egy redőny a fürdőszobában a preferenciái tekintetében. A kedvenc rajzfilmekből származó rajzok, a meséstól származó karakterek.

A gyártók számos terméket kínálnak különböző témákban, amelyek gyakran megkönnyítik a függönyök választását. A rajzokkal ellátott függönyök tökéletesen néznek bármely szobában. A legnépszerűbb a halászati ​​témákban lévő termékek a halak, a kagylók képével.

Stílus és tervezés

A szövetfüggöny kiválasztásakor érdemes megfontolni, hogy mely tervezési lehetőségek állnak rendelkezésre a piacon:

 • Egy színben készült termékek;
 • Függöny, díszítéssel, díszítéssel;
 • Photoshler;

 • hímzéssel rendelkező termékek;
 • kétrétegű függönyök;
 • Függönyök a krétákon, a gyűrűken.

Eredeti fürdőszoba termékeket lehet tenni önállóan, vagy hívja egy tapasztalt designer munka, amely testesítik még a legváratlanabb ötleteket. A szövetfüggönyök különböző anyagokból készülhetnek. A len-, függönyökből származó termékeket díszített hímzéssel vagy szövettermékekkel díszített rózsákkal láthatja.

Azok számára, akiket nem használják meg, akkor megvásárolhatja a függönyöket egy prémium fürdőszobába. Gyakrabban az ilyen elit termékek spanyol mestereket, valamint amerikai és kínai gyártókat termelnek.

A fürdőszobák függönyei dekoratív elemek, így hosszabb ideig szolgálnak, gondoskodni kell róla. Annak érdekében, hogy a függöny alsó része ne hajlítson, és ne csavart, súlyokat használhat, vagy mágnesekkel kaphatja meg a kamerát.

A saját kezével meg tudod csinálni, elég ahhoz, hogy megragadjon néhány kis elemet az alsó függönyökön.

Hogyan válasszuk ki?

Minőségi fürdőszoba kiválasztása, Figyeljen néhány pontra:

 • A függöny alján található lánc vagy mágnes jelenléte, amely nem teszi lehetővé, hogy deformálódjon;
 • A termék tetejét kettős varrással kell feldolgozni, és olyan lyukakat kell feldolgozni, ahol a kötőelemek továbbá szegélyeznek;
 • A termékcsomagolásnak jeleznie kell, hogy az anyagot antibakteriális készítményekkel impregnálják, és víztaszító tulajdonsággal rendelkeznek;
 • Nem szabad éles szaggal megvásárolni, mint a forró komppal rendelkező szobában, a szaga csak növekedni fog;
 • A vásárlás előtt meg kell adnia a termék szükséges méretét, hogy ne válasszon ki nem megfelelő méretet;
 • A színek kiválasztásakor figyelembe kell vennie a családtagok kívánságait és preferenciáit;
 • A nagyméretű helyiségek, modellek egy nagy minta alkalmas, és egy kis szoba érdemes megállni a választási egyszólamú függöny vagy termékek egy apró betűs.

A függöny kiválasztása, érdemes figyelmet fordítani további kiegészítőkre, és ugyanazon a stílusú és színsémában szőnyeget vásárolhat.

Gyártók és vélemények

Vásárolhatsz egy függönyt a fürdőszobából egy speciális áruházban. Svájcban és Németországban, Olaszországban és Spanyolországban gyártott termékek a legnagyobb kereslet, az orosz termelési függönyök jelentős igényt alkalmaznak. A Svájci Company Spirella, amelyet a századkal ezelőtt hoztak létre, kiváló minőségű fürdőszobai kiegészítőket gyárt. Ez a márka kiadta az első vízálló burkolatot a textilből.

A hazai termelők között “Metakas”, “Mark”, “Triton”, amely kiváló minőségű termékeket kínál megfizethető áron.

Sok hízelgő értékelés kapott termékeket az olasz TUDA DOCCIA cégtől. Figyelembe véve az ügyfelek véleményét, elmondható, hogy az olasz gyártók minőségi termékeket tesznek ki, amelyek megfelelnek az összes követelménynek. A terméket meglehetősen sűrű anyagból állítják elő, a függönyök érdekes design, eredeti színekkel rendelkeznek. Az olasz cég termékeinek kiválasztása, megismerheti magát az orosz nyelven írt utasításokkal.

Tippek és ajánlások

Hogyan válasszuk ki a fürdőszobában lévő függönyöket, már tanulmányoztuk, most érdemes figyelmet fordítani a rájuk törődésének kérdésére.

A fürdő vagy zuhanyozás után egy diagramot követ, hogy csúszik és kiegyenesítse a terméket a termékre. Ha a termék már rosszul szennyezett, kézzel vagy mosógépbe kell csomagolni. Miután mosás után a sebesség a cső szárításra. Csavarja le a terméket.

A szövetből származó függönyök alacsony hőmérsékleten, de gyakran csak mosás és szárítás rave. A gépmosáshoz válassza a “Big Wash” módot.

Lehetséges, hogy a textilterméket 120 fokos hőmérsékleten vasa.

Ha a terméken szereplő foltok megjelentek, nem szabad merev kefével és agresszív tisztítószerekkel dörzsölni őket.

Textilfüggönyök:

 • Lehetetlen forralni;
 • Ne száríthatók hajszárítóval;
 • A termék csak akkor lehetséges, ha ezt az utasítások engedélyezik.

Sikeres példák és lehetőségek

A fürdőszobában, pasztell színekben készült, a rózsaszín függöny fényes akcentusává válik.

Hófehér függöny piros lepkékkel tökéletesen kombinálva piros kiegészítőkkel.

Textilek és tartozékok a fürdőszobában.

Függöny elegáns fürdőszobához.

Függöny és kiegészítők fehér-kék gamme-ben.

  Gorgeous fürdő függönyökkel az anchny stílushoz.

  Hogyan válasszuk ki a fürdőszobát, többet megtudhatsz.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: