Felfüggesztett bidé: jellemzők és választék

Az elmúlt években a felfüggesztési vízvezeték hatalmas népszerűséget nyert. Ezzel bármilyen stílusban díszíthet bármilyen belső tervet. A felfüggesztett bidé nem volt kivétel, és egyre több apartmanot választanak a fürdőszobában kiegészített fürdőszobában.

Jellemzők és előnyök

Annak ellenére, hogy a felfüggesztett struktúrák sokáig megjelentek a piacon, sokan félnek egy ilyen megszerzéstől. Ők sértetlenek a felfüggesztett bútorok megbízhatóságában és erősségében, különösen a bidéban. De a berendezés gyártása során figyelembe veszik az összes árnyalat, lehetővé téve a nagy szilárdságú és kopásálló kialakítás megteremtését. A felfüggesztett bidé ellenáll a több mint 200 kg súlyának, így még a teljes emberek is könnyen használhatják.

A felfüggesztési bidé számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik:

  • Esztétikus megjelenés – A rejtett telepítés lehetővé teszi, hogy WC-t gondosan készítsen, és hozzáadja az egyediséget;
  • A kompakt méretek – felfüggesztett tervezés a minimális hely számát veszi;

  • Könnyű tisztítás – köszönhetően a bidé alatti szabad helynek, a fürdőszobai tisztítás gyorsan és egyszerűen;
  • Az erő és a tartósság – felfüggesztett modellek megbízható rögzítési rendszerrel rendelkeznek, amely képes 3400 kg-ig szemben maradni.

A felfüggesztés bidé is használható higiéniás célokra után a WC, azzal a céllal, a kezelés masszázs, mint a fürdő kád vagy elfogadására vonatkozó lábfürdők. A készülék telepítésének határozata a személyes preferenciáktól és a higiéniai komponens bemutatóitól függ.

A struktúrák típusai és tervezése

A felfüggesztett bidének különböznek a gyártási anyagok, alak, méret és vízellátási módszer.

A Sanfarfor által használt berendezések gyártása során – kerámia anyag, amely a fehér agyag keverékével kvarc, és Sanafayans – amely kombinációja a fehér agyag és védő máz. Az ilyen vízvezeték termékeket nagy szilárdság, alacsony nedvességfelszívódás és hozzáférhetőség jellemzi. De az egészségügyi konstrukciók különböznek a törékenységben, ami óriási mínusz.

Olvasson tovább  Ipari mosógépek: Jellemzők és típusok, kiválasztási kritériumok

A bidé gyártásában rozsdamentes acél, üveg és műanyag is használható. De a nem szabványos modelleket csak megrendelésre adják ki.

A modern ajánlatok bármilyen forma lehetnek: négyzet, téglalap alakú, félköríves és így tovább. Ennek megválasztása vagy a termék a tulajdonosok személyes preferenciáitól függ. A felfüggesztett berendezések méretének és alakjának zökkenőmentesnek kell lennie a fürdőszoba lehetőségeinek megfelelően.

A falra szerelt bidé a vízellátási módszer szerint változhat. A víz a keverőn keresztül vagy egy speciális lyukon keresztül működik. Ebben az esetben a keverő a sugár hőmérsékletének és kézi irányának beállítását igényli, és a lyuk nem lesz képes termosztát nélkül működni.

A felfüggesztett bidé is különbözhet strukturális jellemzőkkel is. Egyes modellek fűtött ülésekkel vannak felszerelve, vagy elektromos vezérléssel rendelkeznek. Új szó az egészségügyi és higiénikus vízvezetékek automatikus keverők, mozgás és szárítási funkció érzékelői.

Népszerű modellek és márkák

A modern vízvezetékboltokban a felfüggesztett bidok hatalmas választéka van. A felfüggesztés különösen keresletben van Delfi bidéA lengyel gyártó Cersanit, Vízvezeték kerámiából készült. Fehér, és fényes sima felülete van. A bidé ára 3500 r.

Meglehetősen népszerű modellt veszünk figyelembe ROCA GAP a spanyol gyártóból. A fajansz, ovális alakú és modern stílusú. A bidé ára 8000 p.

Egy másik Spanyol roca aggodalomra ad okot megnyerte az orosz lakosságot. Különleges igények Senso bidé a Dama sorozatból. Ezt a modellt eredeti stílus és megbízható anyag jellemzi. A Dama Senso 4300 és 8000 P között van.

Német márka ideális standard Felszabadítja a felfüggesztett bidé ECCO W705501-et, amelynek zuhanytípusa van, és az anti-flex jellemzője. A berendezés költsége 5300 és 6000 P között változik.

Nem késlelteti a külföldi márkák és Oroszország mögött. Például, A Della termelő felfüggesztett bidé pillantást vet fel, négyzet és vízszintes kimenet. Ezzel a modellrel kiegészítve van egy fedél mikrolift és üléssel. Érdemes pillantást vetni szuper plusz körülbelül 6000 p.

Olvasson tovább  A szárítógép telepítése?

német GROHE gyártja a fehér bidé euro kerámiát, Vízvezeték porcelánból. Egy lyuk van a perforációhoz, a túlcsorduláshoz és a rögzítéshez. Ez 15000 P termék.

Hogyan válasszuk ki?

A felfüggesztett bidé kiválasztása, először is meg kell fontolnia a fürdőszoba méretét, hogy a termék megakadályozza a szabad mozgás a szobában. A WC bidé és más elemei között optimálisan 45-50 cm-es távolságnak kell lennie.

Nagyon fontos, ha egy designt választanak a csatornába való támaszkodáshoz. A termék felszabadulása meg kell egyeznie a szennyvízfelszerelés bemenetével.

A megszerzett berendezésnek elegendő erővel kell rendelkeznie ahhoz, hogy nem egy évig szolgáljon. Ezért figyelmet kell fordítani a bidégyártás és gyártó anyagára.

És persze, döntés a vásárlás egy adott modell, akkor kell, hogy megismerjék a vélemények valódi vásárlók. Így megismerheted a termék rejtett hiányosságait és a lehetséges problémákat, amikor kihasználják.

Telepítési és üzemeltetési tippek

A szerelt bidé telepítése a telepítés telepítésével kezdődik, és a terméktartók már végrehajtottak. Ebben az esetben a falnak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon a nagy súlynak.

A falon lévő kerethez egy kis rést kell készíteni, amelynek enyhén és magasabb, mint a mellékelt bidé. Ha a fürdőszoba megfelelő, feltöltővel rendelkezik, akkor használhatja azt.

Ha a fürdőszoba nem teszi lehetővé a rést, akkor a telepítés felszerelhető a falon, zárva a gipszkarton.

Lágy egy tálat a legjobb fém csapok. Szükséges egy gumi tömítést, amely védi a kerámiákat a károktól.

Az összes menetes vegyület tömörítését kell végrehajtani. Szennyeződés tömítése szükséges.

A szivárgás megakadályozása a szifon és a csatorna között, szükség van egy gumi mandzsettára. És csak miután a befejező munkákra költözhet.

Csak a bidét használhatja. És minden használat után óvatosan tisztítani kell a mosószert.

A következő videóban a példa alapján látható, hogyan kell telepíteni a bidétet.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: