GEBERIT Telepítés: Telepítési szabályok

A Geberit a XIX. Század végén jelent meg. Ebben az időben ez a márka nagyon magas színvonalú társulásokat okoz, mert sok éven át a vállalat kiváló hírnevet nyert. A modern fogyasztók körében nagyon népszerűek a Geberit telepítésekkel: Ez a berendezés megkülönbözteti a megbízhatóság és a tartósság. A telepítés telepítésekor nem fog csalódni, hogy a telepítés telepítésekor figyelembe kell vennie az e cikkben figyelembe veendő bizonyos szabályokat.

Sajátosságok

A Geberit telepítése úgy néz ki, mint a fémből létrehozott keretek kerete, amelyhez a mosogató, felfüggesztett WC vagy egy másik vízvezeték termék telepítése megtörténik. Minden kommunikáció összefoglalja ezt a berendezést, amelyekre szükség van egy adott esetben. A kerethez vízelvezető tartály van rögzítve.

A design jelentős része rejtve van, És ezért az ilyen berendezések nem rontják el a tervezést. Maga a köntöst általában a fővárosi falhoz vagy a gipszkartonból való partícióhoz csatolják. Ez függőleges helyzetben van.

Előnyök

Telepítések A Geberit számos előnye van.

 • Hosszú élettartam. A vállalat tíz éve garantálja a megszakítás nélküli berendezéseket.
 • Maximális megbízhatóság. Nem kell aggódnia a tervezés miatt.
 • Beltéri takarítás.

 • A különböző komponensek megszerzésének lehetősége: tömítések, rögzítők, kipufogószelep, hogy megszüntesse a szivárgásokat és így tovább.
 • Az a képesség, hogy elrejtse a cél hibáit egy ilyen rendszerrel.
 • Könnyű és sebességgyártás.
 • A szivárgás kockázatának hiánya.
 • A tervezés megjelenésének esztétikája.

Az ilyen létesítmények egyik fő előnye – Vízelvezető beállítás. Speciális gomb segítségével ellenőrizheti a folyadékfogyasztást.

A RAM típusok

Az ilyen rendszerek alábbi fajtái vannak:

 • Framemester. Ezek a formatervezési minták a fuvarozóhoz vagy a tőke falakhoz kapcsolódnak;
 • Blokk. Az ilyen rendszereket a gipszkarton falaiban, vékony válaszfalakon tartják;
 • Egyetemes. Ezek a berendezések alkalmasak különböző falakra.

A gyártó olyan struktúrákat hoz létre, amelyek a helyiségekben különböző helyeken helyezhetők el – még az ablakok alatt is. Ebből a célból a berendezések célja, amelynek magassága legfeljebb 82 méter. Ez a faj közé tartozik az omega rendszerek.

A Delta sorozat designja a gazdaság osztálynak tulajdonítható, Ezek viszonylag alacsony árakra vannak állítva, de a struktúrák adatai minőségében nem rosszabbak a Geberit más termékeinél. Az ilyen rendszerek alsó támaszai megerősítve vannak, alkalmasak a gipszkarton burkolatára.

A Plattenbau Collection kifejezetten a FÁK-országok vásárlói számára készült. Az ilyen formatervezési minták a falakba vannak felszerelve vízvezetékbányákkal. A gyártó figyelembe veszi a falak vastagságát, partíciókat. A Plattenbau tervek mélysége nem haladja meg a 12 cm-t.

A Duofix Collection termékei szintén népszerűséget használnak. Ezeket a rendszereket kifejezetten a gipszkarton partíciókhoz tervezték. Az ilyen struktúrákon a felfüggesztési toalettek felszerelését. Az ilyen vízvezetéktermékek nagyon kényelmesek, mert a WC lábánál nem fognak felhalmozni a port.

Duofix telepíthető oly módon, hogy illeszkedjen a fokozatos egészségügyi képességekkel rendelkező emberek számára. A WC-t úgy szerelik fel, hogy a terhelés az oldalsó állványokon és a padlón kerül elosztásra. Emiatt nem tudsz aggódni, hogy a felfüggesztés esik.

A Kombix gyűjteményből származó szerkezetek nagyon alkalmasak a téglából vagy benne lévő falazat előtt történő felszerelésre. Egy ilyen rendszer csatlakoztatható a padlóhoz vagy a falhoz.

Szerszámok

A Geberit tervek függetlenül telepíthetők, a szakemberek segítségével.

Ehhez szükség van a munka összes eszközének előkészítése:

 • Perforátor, fúró;
 • marker (a jelöléshez);
 • Építési szint;
 • Cape gombok;
 • plumb, rulett.

Kerettervezés

Először ki kell választanod egy olyan helyet, ahol a design telepítve lesz. A megfelelő telepítés kiválasztása, meg kell fontolnia a partíció vagy a fal vastagságát. Szükség lesz arra is, hogy figyeljen a kiválasztási funkciókra.

A telepítési munkát bizonyos sorrendben kell elvégezni.

 • Összegyűjti a keretet. Szükség lesz arra, hogy egy olyan fémből készült, ahol mozgatható rögzítőelemek találhatók. A leeresztő tartály rögzítve lesz rájuk. A lebegő rögzítés óta megfelelő magasságot telepíthet, amelyen a vízvezeték termék rögzíthető. A keret képes lesz elvégezni a nagyon szignifikáns súlyt (legfeljebb 500 kg).
 • Ezután telepítenie kell egy tartályt. El kell hagynia egy kis távolságot a fal és a tartály között (kb. 15 mm). Plum gomb 100 cm-t a padlótól.

 • Csatlakoztassa az összegyűjtött designt a falhoz. Ehhez használja az építési szintet. Először hozza a keretet a falhoz, és vegye figyelembe, hogy hol lesz a szerelési lyukak.
 • Mozgassa a csővezetéket a tartályba. Az irány az oldal vagy a tetején. Rugalmas tömlők csatlakoztatására a tartály jobb, ha nem választja, különben előfordulhat, hogy ezek az elemek nem a lehető legrövidebb időn belül. Javasoljuk, hogy állítsa le a műanyag csöveken.
 • Ezután a rendszert a szennyvízhez kell csatlakoztatni. A hullámosságot erre használják.

 • Ellenőrizze, hogyan működik a telepítési munkák. Ellenőrizze az összes összekötő elemet: a szivárgás nem lehet. Ha minden rendben van, akkor bezárhatja a keretet.
 • Szerelő gipszkarton doboz. A doboz keretének fémnek kell lennie. Javasoljuk, hogy hagyja abba a választás a gipszkarton, amelyre jellemző a megnövekedett ellenállás a nedvesség (különösen olyan esetekben, amikor a fürdő és a WC található, ugyanabban a szobában). Jobb, ha 10 mm vastagságokat választhat. A gipszkarton két rétegben feküdhet. El kell kerülni az összes szükséges lyukat.
 • Szerelje be a WC-t. A telepítés körülbelül tíz nappal a doboz telepítése után készülhet. A vízvezeték termékeit a csapokra kell telepíteni. A WC-vel vagy a WC telepítése előtt vagy után szembesülhet.

A blokkszerkezet felszerelése

A blokkrendszer telepítése minimális időt vesz igénybe.

Az ilyen munkát a következőképpen kell végrehajtani.

 • Ezután pontosan telepíti a tervezést. Szem előtt kell tartani, hogy az összeszerelési tengelynek meg kell egyeznie a szoba tengelyével.

 • Mark, ahol a tartály lesz. Általában a magasság nem haladja meg a 100 cm-t. Csavarja meg a tengelyt a tengelytől azonos távolságra. A lyukakat perforátor használatával kell elvégezni: Akkor kell pontozni egy dugánt.
 • Tartály felszerelése.
 • Szerelje fel a csapokat: a WC-t csatolják. Csatolja a szilva tálhoz. A tömlő csatlakoztatásához a bilincseket kell használnia.

Lehetséges problémák

A Geberit termékek létrehozása márkás vagy hitelesített áruházban következik. Nem ajánlott túlságosan olcsó terveket választani vagy hozzáférni megbízhatatlan eladók, különben lehetséges, hogy alacsony minőségű árukat kapjon.

A GEBERIT rendszer tulajdonosai néha különböző helyzetekkel szembesülnek.

 • A vízvezeték terméke elkezd takasztani. Ezzel a problémával nagyon könnyen megbirkózik: szükség lesz arra, hogy egyszerűen kijavítsa a rögzítőelemeket, húzza le őket;
 • A folyadékot a csatorna szilva állt. Ez azt jelenti, hogy a csövek torzítása nem megfelelő. Általában 45 fok;
 • Szivárgási tartály a leeresztéshez. Ilyen helyzetben ellenőrizni kell, hogy a tömítő tömítések helyesen vannak-e telepítve;
 • Céltűz. Lehetséges, hogy nincs elég tömítőanyag az ízületeken. Hogy megszüntesse az ilyen problémát, tisztítsa meg a varratokat, és használja a szilikon újra.

Vélemény

A fogyasztók elhagyják a Pozitív Geberit telepítési véleményét. Az ilyen rendszerek tulajdonosai ünnepeljék a megbízhatóságot, a struktúrák stílusos megjelenését, a helyiség megmentésének képességét. A fogyasztók is beszélnek a létesítmények könnyű használatáról, jó konfigurációról.

A negatív felülvizsgálatok kicsiek, és általában a struktúrák költségeit érintik. Néhány ár meglehetősen magasnak tűnik, de nagyrészt kiváló minőségű rendszerek kompenzálják.

   Néhány fogyasztó írja, hogy a függetlenül végzett telepítési munkát meglehetősen nehéz. Azonban a problémák csak akkor merülnek fel, ha nem fontolja meg, amikor a GEBERIT telepítések fontos ajánlásokat telepítenek a telepítési utasításokban, és nem rendelkeznek olyan elemi készségekkel, amelyek a saját kezével foglalkoznak. A szükséges rendszerekre összpontosítva, az erőfeszítésekre és a figyelemre méltó tisztelettel, akkor nem fog csalódni a kapott eredményekben.

   A GEBECHIT telepítési szabályokról lásd a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: