Hiba a mosógépen LG: Hogyan kell javítani?

Az LG mosógépét a megbízhatóság és a gyakorlatiasság megkülönböztetik. A tulajdonosok évek óta élvezik a megszakítás nélküli munkát. A gyártó még akkor is, ha bármilyen probléma érthető és könnyen megszűnt. Fontos hibakód jelenhet meg a kijelzőn. Ennek köszönhetően könnyen megállapíthatja az okot, amiért a mosás nem indul el.

Mit jelent a hiba?

Az LG mosógép nem futtathatja a mosási programot, és kiemelje a képernyőn lévő betű kódot. Ne dobja azonnal dobja a telefont, és hívja a szervizközpontot, néha a probléma megoldható.

Ha a gép megadja a kódot, akkor a hibás működés oka egy nyitott dob ​​sapkában van. A technika nem kaphat vizet, és elkezdheti végrehajtani a programot, amíg a sraffozás zárva van.

Nem mindig a probléma megoldható a kéz enyhe mozgásával. Ez megtörténik, hogy elegendő az ajtó bezárása, sűrűbb, a hiba megszűnik a kiemelésre, és a mosási folyamat folytatódik. Azonban nem mindig további erőfeszítések kiküszöbölhetik a problémát. Az okok miatt a hiba a zárt ajtóval kiemelve van.

 1. Részlet a Luke Lock csoport kitört. Általában a probléma a kapuban fekszik, de abszolút bármilyen elemet megtörhet.
 2. A tavasz eltolódott, vagy egy huzalból állt a helyéről.
 3. Volt egy hiba a programban, amely szabályozza a sraffozás helyzetét.
 4. Az elektrokontroller belsejében sikertelen volt az érzékelő elem.

Ez a 4 hiba oka a leggyakoribb. A teljes lista jelentősen több. Néhány probléma önállóan megoldható, varázsló hívás nélkül.

Ha lehetetlen megállapítani a hiba okát, akkor tiltsa le a technikát a hálózati hálózatról, és lépjen kapcsolatba a szervizközponttal.

A javítás?

Kezdetben meg kell vizsgálni a dobot záró fedelet. Talán a sraffozás nem zárható szorosan, vagy néhány dolog megakadályozza, hogy a mechanizmus megkönnyítse. Ha a fedél lefedettsége nem vezet a hibakód eltűnéséhez, akkor egy kis diagnózist kell végrehajtani. Általában az ellenőrzés eredményeként az ok. Ha a hiba nem lép ki, ez azt jelenti, hogy a probléma fontosabb elektronikus részletekben történt, és egy szakembernek kell hozzáférnie.

Olvasson tovább  Költségvetési mosógépek: Értékelés és kiválasztási funkciók

Egyszerű manipulációk a DE kód kiküszöbölésére.

 1. Ellenőrizze a fedő záró sűrűségét. Kell enyhén nyomni, nyomja meg.
 2. Tekintse meg az ajtót kívülről. Talán valami sűrű zárással zavarja.
 3. Vizuálisan értékelje a nyílás belső oldalát. Győződjön meg róla, hogy a ruhák nem esnek ki a dobból. Ezenkívül meg kell nézned a nyelvet, amely javítja a nyílást. Nem kizárt, hogy valami megragadt.
 4. Győződjön meg róla, hogy a tartály nyílásának pontosan lóg. Szükség esetén húzza meg a hurkokat. Néha nincs meredekség és fegyvertelen megjelenés. A pontosság érdekében az építési szintet használhatja.
 5. Ha semmi sem segített, akkor fel kell húznia az alsóneműt és indítsa újra a gépet. Ehhez a sraffozás megszakad, a rendszert a gomb segítségével kikapcsolja, és kihúzza a tápkábelt a konnektorból. 15-20 perc elteltével csatlakoztassa újra a mosógépet, és ellenőrizze, hogy megjelenik-e a hiba.

Bizonyos esetekben a probléma kiküszöbölésének fenti módszerei nem segítenek megszabadulni a kijelzőn lévő kódtól. Ez azt jelenti, hogy a probléma súlyosabb. Lehetséges hibák és javítás.

 1. Az ajtó nem közel van a végéhez, nem mechanikusan rögzítve van. Ez a probléma a kopás vagy a hiba horogbontás miatt következik be. Szükséges az elem cseréjéhez és a mosógép további használatához. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen bontás könnyen diagnosztizálható vizuálisan. Megpróbálhatja a kezét, hogy mozgassa a horogot. Bontás, ha túl mobil van.
 2. Ez megtörténik, hogy az ajtó bezárul, a jellemző kattintás eloszlik, de a mosás nem kezdődik el. A víztechnikus készlet helyett hibakódot és minden. Az ok a reteszelő eszköz záróeszközében található. Más szóval, a sraffozás bezáródik, de nem blokkolt, és a rendszer egyszerűen nem folytathatja a program végrehajtását. Elég a hibás elem helyettesítése, és a technológia használata.
 3. Több furcsa helyzet akkor történik meg, amikor a készülék megáll egy színpadon. A képernyőn megjelenik a kód, és a Gary szaga érezhető. A probléma a vezérlőmodulban van. Számos oka van: a víz belsejében az elektronika, a feszültség ugrás. Még mindig könnyebb – a kapcsolatok fújhatók a modulon. A probléma megoldásához először távolítsa el az írógép tetejét, és távolítsa el az előlapot. Ezt követően lehetőség nyílik a tábla megszerzésére. A sérült helyek általában feketeek, a kondenzátorok felső része konvex lesz, észreveheti a szünetek nyomait. Szükség van sérült részre, és újra cseréli. Amikor egy kirándulás a boltban jobb, ha egy régi elemet vehetsz veled, hogy pontosan ugyanazt vásároljon.
 4. Ha az ajtó nincs rögzítve, és a fogantyú nem működik, akkor az ok benne van. Meg kell változtatnunk az egész elemet, nincs más megoldás. Javasoljuk, hogy a szakterületen jártas szakemberekre utaljon, hogy az új fogantyú kiváló minőségű és tartós.
 5. Hiba lehet előfordulhat olyan esetekben, amikor az ajtó nem zárja be és vizuálisan észrevehető. Általában azok, akik hosszú ideig használják a gépet, vagy nagyon intenzíven szembesülnek egy ilyen problémával. Az ok elég egyszerű – a hurkok kopottak. Bizonyos esetekben egyszerűen beállíthatja őket egy csavarhúzóval. Ha egy ilyen eljárás nem segített, akkor az újra kell cserélnie a hurkot.
Olvasson tovább  Fürdőszoba fejhallgatók: Bútor kiválasztása

Hiba történt a DE kóddal kizárólag ha hibákat jelent, ami miatt a sraffozás nem megfelelően zár be. A legtöbb esetben lehetőség van arra, hogy megoldja a problémát anélkül, hogy szakembereket vonzana, különösen, ha vannak háztartási korrekciós készségek. Ha nincs bizalom a saját erejünkben, akkor kell egy mosógépet a szervizközpontba, hogy a mesterek szakmai javításra kerüljenek. Azt is érdemes eljárni, ha a fent leírt módszerek nem vezetnek a probléma megoldásához.

Tippek

A mosógép gondoskodjon. A megfelelő működésnél több mint 700 órát tud dolgozni.

Szakemberek ajánlásai.

 1. A mosógép ajtaját óvatosan kell lefedni, anélkül, hogy tapsolnánk.
 2. Fontos, hogy kövesse, hogy a sraffozás ne rögzítse ruhákat.
 3. Az ajtó, miután a mosást le kell nyitni a dobra. Ezt követően azonban zárni kell, hogy a hurkok ne tapasztaljanak állandó terhelést.
 4. Nem lehet lógni a nyíláson. Ebben az esetben a hurok gyorsan elrontásba kerül.
 5. Évente kétszer kell ellenőrizni az összes rendszer állapotát. Szükség esetén érdemes meghúzni a sérült alkatrészeket.
 6. A víz és a hátsó fal felső burkolatának belépését kell elkerülni. Ebben az esetben az elektronikus elemek bontásainak kockázata növekszik.

Az ilyen egyszerű szabályok lehetővé teszik a komoly problémák és hibák elkerülését a DE-kóddal. Többek között, Szükséges, hogy rendszeresen tisztítsa meg a mosógépet, hogy a szemét nem befolyásolja a teljesítményét.

Ha a törés hirtelen bekövetkezett, és az ok megteremtése, akkor lépjen kapcsolatba a szervizközponttal. A független javítással fennáll a veszélye valami másnak.

A hibás hiba megszüntetéséről A DE mosógép LG Lásd még.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: