Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Aligha lehet meglepni a modern embereket a házi lélek mindenféle modelljével, de még mindig van egy új termék, amely még nem volt mindennapi életben – ez a higiénikus lelkekről szól. Hasonló berendezés a márkanév alatt Kludi Bozz, különös figyelmet érdemel, és számos jó ok van.

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Sajátosságok

Higiénikus zuhany Kludi Bozz hozzáadása a WC-vel. Különböző módosításokban készült; Ez a Hermann termék kifogástalan minősége, a természetes króm színében festve.

A szabványos csomag tartalmazza:

  • Maga a higiénikus zuhany;
  • Kézi részre;
  • Rejtett szegmens;
  • Vízkeverő.

Hasonló berendezés nem hosszú átfedő vízhez készült, 125 cm hosszú tömlőt biztosítanak a rendszerben.

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Előnyök

Jó oka van annak, hogy szükséged van ilyen típusú higiéniai lélek megvásárlására egy keverővel. A gyártó többször is megkapta a legmagasabb díjakat a vízvezeték szférájában, köztük a közelmúltban – a 2010 közepén. Ez lehetővé teszi, hogy fontolja meg a KLUDI termékeket az egyik legjobb megoldás. A cégtervező erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy csapataikat és egyéb részleteket elegánsan és fényűzővé tegyék. A leírt gyűjtemény különbözik a többi dolgotól, hogy a termékek hengeres formája csökken a legszigorúbb és laconikus képre, így semmi sem akadályozza meg, hogy az esztétikai tapasztalatokat a lehető legnagyobb mértékben és egyértelművé tegye.

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Gyakorlati tulajdonságok

A higiénikus lelkek hozzájárulnak a tér megmentéséhez és szó szerint a legegyszerűbb WC-t vagy mosogatót egy kettős eszközbe konvertálják. Egy ilyen termék egyidejűleg változik az emberek igényei és a folyadéknyomás, valamint annak hőmérséklete. A higiénikus lelkek megkönnyítik a csecsemők és az idősek megfelelő egészségügyi állapotában. Nem kevésbé jelentős segítség az otthoni és utcai cipők mosására, amikor különböző hajókat töltel be vízzel.

Ahol pontosan (melyik oldalról a WC) rögzítse a rendszert, szinte nem számít – mindez az egyéni preferenciáktól függ. Amikor ismert, hogy a ház (fürdőszoba, fürdőszoba) továbbra is javítva, akkor megtervezheti a berendezés nagy részét, hogy a rejtett végrehajtásban van-e. Ezután van egy kizárólag panel kimenet, és ez a megoldás a szakértők számára a legjobbak. A keverők csatlakoztatása a mosogatókhoz, amennyire csak lehetséges, hogy a lehetséges tömlő, akkor kívánatos még a rajz.

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

A Cludi termékek meglehetősen pozitívak, még akkor is, ha kizárólag a külső jellemzőkre összpontosít. De az ilyen értékelő berendezések gyakorlati felhasználásával kapcsolatban minden bizonnyal kedvező. A csomag tartalmaz egy tömlőt, nincs lenyűgöző fölénye a versenyképes termékek előtt, de arány, az ár és a minőség aránya nagyon vonzó.

Végrehajtás a Kludi Bozz – egyidejűleg, A készüléket alapértelmezés szerint tervezték a beágyazott (fedett) szereléshez. A termék fő anyaga sárgaréz, és az inspiráló tervezők koncepciója a modern stílusra vonatkozik. A fejlesztők megpróbálták elszabadulni a fantázia játékából, és a lehető legtöbbet egyszerűsítik a terméket. A kart a forró vízellátó korlátozóval készítik. Folyadék belép egy ½ hüvelyk átmérőjű merev béléssel.

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

A higiéniai lélek telepítése néhány perc múlva történik, És az igény eltűnik egy további terület keresésében. A legegyszerűbb, nem észlelhető WC hirtelen megszerzi a bidé további funkcióját! Az alkotók megpróbálták maximális ergonómia mindkét alkatrész részét a lélek és a szalagok. A leírt modell kitűnő megbízhatóságot mutat, teljes mértékben megválaszolva az igazi német minőségű kanonokat. Ugyanakkor a szükséges részek 100% -a, beleértve a kötőelemeket, eredetileg az alapellátásban szerepel, mert nincs szükség további összetevők megvásárlására.

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Higiénikus zuhany Kludi Bozz

Részletesebb áttekintés a hygaters zuhanykához Kludi Bozz Lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása