Hírlevelek WC: Design funkciók és modellek áttekintése

  Azt mondhatjuk, hogy az újságok olvasása a mellékhelyiségben már régóta az egyik hagyományaink. Ezt a közvélemény-kutatások igazolják: az adatok szerint a férfiak közel 70% -a és a női lakosság 50% -a nem ellentétes, hogy olvassa el valamit a WC-ben. De hol kell tartani az irodalmat, hogy ne alm a padlót vagy a mosógépet, és hogy minden a megfelelő pillanatban legyen? Ebben az esetben olyan csodálatos dolog, mint egy hírlevél bevétele.

  Nézetek

  A csarnokhoz vagy a helyiséghez magazint vagy számítógépes íróasztalt használunk, de nem alkalmas a WC-szoba, a fiók minden centiméterére. Ezért mindenféle állvány, tartó, polcok és falszervezők képesek befogadni és más szükséges trivia.

  Tekintsünk több lehetőséget a hírlevélre És próbáljuk meg kideríteni, hogy milyen előnyök és hátrányok rejlik valamilyen típusú.

   Egy polc

   Ez az egyik legnépszerűbb faj. A polc csatlakoztatható a falhoz, és olyan helyen található, hogy ne zavarja a folyosót, vagy tiszta legyen a sürgősséggel. A leeresztő tartály felett kissé felfüggeszthető, vagy egy kis asztaltartó formájában, amely a tartály felett halad. Az újságok mellett higiéniai hely és tárgyak lehetnek, és a nyomtatási kiadványok egy kis zseboldalt építhetnek.

    Az üzletek olyan újságokat kovácsolnak, akik nagyon jól néznek ki.

    Áll

    Az ilyen hírlevelek fő pluszja az, hogy nincs szükség külön helyet kiosztani számukra: könnyen átviheti egy másik szobába (például a fürdőszobában) vagy átrendezheti egy másik szögben. Ezenkívül vannak kombinált modellek WC-papír tartóval. A rack szerepében is használhat egy kis kosarat, amelyet ugyanazokat az újságokból szövi. Mínusz Egy ilyen hírlevél az, hogy a szennyezésre és a nyomtatott kiadásokba való belépésekre hajlamosabbak, ahogy a padlón van.

     Stellagi

     Valójában ez ugyanaz az ezred, de az újságok itt oldalra vagy függőlegesen találhatók (az úgynevezett zsebek szánták őket). A rack kompakt, és bármilyen szinten lóghat, mert a falon lévő hely sokkal könnyebb megtalálni, mint a padlón. Ezek a termékek szinte bármilyen anyagból készülnek: fa, fém, műanyag vagy szövet. A legtöbb állvány használható és rackként.

      Szervezők

      Ez az egyik típusú rack, szintén fal, de funkcionálisabb. A szervező lehet saját kezűleg a farmer anyagból formájában vászon zsebes, ahol meg lehet tenni egyéb szükséges elemeket, vagy lehetnek a különböző bőr, szövet és más rugalmas hurkok, hogy tart rönk és csatolhat kizárólagos kilátás nyílik a szobájára. A szervező másik lehetősége a szokásos műanyag palackok, amelyek az alsó részéből rögzítik a rake-t a rake-ból.

      Az ilyen eszköz újságokat és folyóiratokat tárolhat egy csavart formában, De ez nem alkalmas keménykötésű könyvekre.

      A felsorolt ​​felsorolt, a záró szekrény formájában vagy a gyorsítótár csempe alatt rejtve van.

      Hírlevél a WC-vel, az Ön tartózkodása ebben a szobában sokkal kényelmesebb lesz: a kedvenc kiadásai mindig kéznél vannak, de ugyanakkor biztonságos és megőrzés. Mindenki megtalálhatja a híreket a léleknek, vagy exkluzív többfunkciós modellt építhet különböző kiegészítőkkel.

      Mester osztály a stílusos hírek létrehozásában Next.

      Értékelje a cikket
      ( Még nincsenek értékelések )
      Megjegyzések hozzáadása

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: