Hogyan lehet eltávolítani és tisztítani a szűrőt a Bosch mosógépben?

Bosch – otthoni technológia Németországban több évtizede. Számos jól ismert márka alatt gyártott háztartási készülékek magas színvonalúak és megbízhatóak voltak. Nincs kizárás és mosógép.

De a magas színvonalú felszerelések működése során a bontások megtörténtek: A gép nem egyesíti, és nem kap vizet, a kód megjelenik a panelen egy hibával. Gyakran a Bosch autó munkájában bekövetkezett hibák történnek, mivel a szűrő eltömődött.

Hogyan lehet szűrőt kapni?

A gép mosásához a Bosch telepítve van 2 típusú szűrők.

  1. Az első a gép csomópontjában található, vízellátó tömlővel. Ez egy fémháló, amely megvédi a motort a vízvezetékből eső lehetséges szennyeződésektől. Ez lehet Il, homok, rozsda.
  2. A második a mosógép előlapja alatt van. Ezzel a szűrőn keresztül a vizet egyesítették a mosás és az öblítés folyamatában. Olyan tárgyak marad, amelyek elszakadhatnak a ruháktól, vagy leesnek a zsebekből.

Annak érdekében, hogy egy szűrőhálót szerezzen az autó vízellátásának helyén, elegendő a víztömlő kicsavarásához. A szűrő rács könnyen eltávolítható, hogy csipeszekkel van képezve.

A második szűrő az elülső panel alatt van elrejtve. És annak érdekében, hogy tisztítsa meg, el kell távolítania.

A modelltől függően ez a lyuk egy speciálisan kiválasztott nyílás vagy hamis panel alatt rejtőzható.

A felső típusú betöltési leeresztő lyukú gépek az oldalsó panelen találhatók.

A leeresztőszűrő luke egy kiválasztott panel, A Bosch autók összes modelljében található a jobb alsó sarokban. Ez négyzet alakú és kerek alakú lehet.

A hamis panel egy keskeny sáv található az elülső panel elején. Távolítsa el ezt a fedelet, akkor a horgokból továbbíthatja. Ehhez a panelhez fel kell emelnie.

A kívánt részlet eltávolításához a tetejére kattintva el kell távolítania a panelt a reteszel. Ezután meg kell csavarni a szűrőt, amelyhez az óramutató járásával ellentétes irányban 2-3-szor kell bekapcsolni.

Olvasson tovább  Négyszögletes kagyló: Jellemzők és előnyök

Ebben az esetben, Ha az elem rosszul le van csavarva, sűrű ruhával kell csomagolnia. Így az ujjak nem csúsznak a részletekkel, és nehézségek nélkül eltávolíthatók.

A tisztítás szakaszai

A leeresztő szűrő megszerzése előtt lapos tartályt és szex rongyokat kell készítenie, mivel a víz felhalmozódhat a szűrő helyén. Ezután a következő manipulációkat kell végrehajtania:

  • Háztartási készülék kialakítása;
  • terjeszti a szélet a padlón, és készítse elő a tartályt a víz elvezetésére;
  • nyissa ki a panelt, és csavarja le a kívánt részletet;
  • Egyértelmű szűrő a szennyezésből és az idegen tárgyakból;
  • Óvatosan tisztítsa meg a gépben lévő lyukat, ahol a szűrő telepítve van;
  • Szerelje be a szűrőt a helyére;
  • Közeli panel.

Ezen egyszerű műveletek kitöltésével a szűrő törölni fogja a szennyeződést. De gyakran, ezt követően szembesülhet, hogy a víz elkezd szivárogni.

Ha ez megtörténik, akkor a szűrő nem teljesen csavarozott.

A szivárgás megszüntetéséhez elég ahhoz, hogy megcsavarja a pótalkatrészt, majd helyezze el.

Hogyan válasszunk ki egy eszközt?

Merev víz, mosószerek, hosszú távú működtetés – mindez befolyásolhatja a lefolyószűrő eltömődését, és nehéz a szokásos vízzel mosogatni.

De nem érdemes használni a csiszoló tisztítószert vagy savakat klór vagy sav alapján. Tehát az anyag, amelyből a Bosch háztartási készülékek alkatrészei agresszív anyagok okozhatnak.

ezért A tisztításhoz szappanoldatot vagy mosogatószert használhat. Is kiváló lehetőség lehet Különleges szerszám mosógépekhez.

A tisztítás során lehetetlen kemény rácsokat és szivacsokat használni – csak puha anyag.

Tehát, miután befejezte az egyszerű ajánlásokat, önállóan tisztítsa meg a leeresztő lyukat, ne okozzon mestereket és mentse a családi költségvetést.

És hogy elkerülje a mosógép lebontását a jövőben, rendszeresen tisztítsa meg a leeresztő lyukat. És szükség van arra is, hogy a külföldi tárgyak ne esnek a mosógép dobjába.

Hogyan tisztítsa meg a Bosch mosógépszűrőt, az alábbiakban megtudhatja.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: