Hogyan lehet szétszerelni az öntözést a zuhanyzóval a kapcsolóval?

A zuhany az első szükséges eszköz minden otthonban. Nemcsak a tisztaságban lévő személy szükségességét, hanem a fúvókával is ellazítja. Azonban az öntözés a zuhanyból az alacsony minőségű víz és annak rossz szűrése miatt szennyezhető, ezért szükségessé válik, hogy szétszerelje.

Hogyan van elrendezve?

Ha a víz nem ürül ki néhány lyukból, azt jelenti, hogy az öntözés értéke. A lehető leggyorsabban figyelnie kell a problémára. Ellenkező esetben a készülék teljesen kioldódik, és újnak kell lennie.

A tavak több fajtával rendelkeznek.

 • Helyhez kötött. Fal- és mennyezeti modellekre osztva.
 • Rugalmas tömlőn. Rögzíthető zárójelekkel és rögzített rudak segítségével.

Ezek a funkciók saját módon befolyásolják munkájukat. Mindazonáltal a zuhanyzó öntözésének szerkezete szinte mindig szinte.

Ez magában foglalja a következő kompozit elemeket:

 • az eset, amely bármely anyagból gyártható;
 • Többrétegű folyadék swirler. Néha kombinálható közös esetvel;
 • Vízellátó kamra;
 • Egy rács, amely bezárja a kamerát, és befolyásolja a patak kialakulását;
 • Zárócsavar;
 • párna;
 • Üzemmódváltó mechanizmus.

Amikor az eszközeszköz érthetőbbé vált, közvetlenül a munkához indulhat.

A szétszerelésre vonatkozó utasítások

Szükséges az 1. kulcsfontosságú kulcsszám, a PIN kulcs, a kereszteződés csavarhúzó és egy kereszt alakú nyílás. A PIN-kulcsot általában más eszközök készletével értékesítik. A hasonló módon működő bármely más eszközön helyettesítheti. Az összes kis részlet, amelyet kivonni fog, meg kell menteni egy külön helyen. A fogantyúknak óvatosnak kell lenniük, hogy ne károsítsák őket. Szükséges a lehető legszekülső, hogy a szétszerelési folyamatban, mert elveszett elemek nélkül a zuhanyzó fűtőberendezések működése megszakad, és új vagy meg kell vásárolnia az eszközt.

Az öntözés szétszereléséhez követnie kell ezt az algoritmust.

 • Ki kell kapcsolnia a zuhanyzót, csavarja ki az anyát a kötés helyén a rugalmas tömlővel, majd távolítsa el az öntözést.
 • Meg kell néznie a rácspanelt. Több lyukat mutat be a központban (három-öt). A rész le van csavarva a jogot, hogy a bal oldali segítségével a kulcs kifejezetten erre. Ha nincs ilyen eszköz, a lekerekített végekkel ellátott elem alkalmas például ollóra. De nagyon szépnek kell lenned, mert helytelen mozdulatokkal károsíthatja az elem felületét.
 • Meg kell csavarni a csavart, amely rögzíti a nyitott többrétegű örvényt, kérőcsavarhúzóval vagy egy nyílással.

 • Ezután láthatja a lélekháló számos körét, mintha egymásra fektetne, valamint a kapcsolót. Ezeket az elemeket ki kell húzni.
 • A vízáramlás átirányításának részletei – Elosztók és partíciók.
 • Szükséges lesz az örvény eltávolítása különleges pontossággal. A közelben a gumikból készült tömítések meg kell próbálniuk, hogy ne sérüljenek, és ne károsodjanak. Időnként csavarkulcsok vannak. Érdemes azt mondani, hogy a jigger doboz nem érti, akkor további cselekvések lehetetlen vele. Ha vannak olyan műanyag reteszek, és ilyen munkában nincs tapasztalat, akkor jobb, ha elhalasztja a javítási folyamatot: nem tudják ellenállni a törékenység miatti durva kapcsolat ellen. Itt is található a rugó kapcsoló. Szükséges a biztonság figyelemmel kísérése, mert ez a lélek egyik legfontosabb részlete, amely nem veszíthető el.

A javítási munka befejezése után meg kell tisztítani a részeket belsejéből mosással vagy a tisztítás eszközével. Szükséges eltávolítani a rozsda és szennyeződések miatt kialakított flare-t. Ez a vízkőnek is nevezik. A kiküszöbölése érdekében komolyabb módszerekre lehet szükség, amelyeket a jövőben megvitatnak.

Az összeszerelési folyamat megegyezik a szétszerelés során elkövetett intézkedésekkel. Meg kell ismételni az ellenkező sorrendben: Helyezze újra az örvényt és a kivont részeket, helyezze be a zuhanyhálót, és kapcsolja be a csavarokat és a rácspanelt. Ezután bekapcsolhatja a vizet, és megnézheti a végzett munka eredményét.

Tisztítás

A zuhanyozás hatékony tisztításához különböző módszerek alkalmazhatók. Néha még több módon is alkalmazható azonnal. Két olyan anyag van, amelyek garantálják, hogy megszüntessék a készüléket a szennyezésből.

 • Ecet. Mielőtt elkezdené használni, bármilyen kapacitást kell tennie, öntsön 9% ecetet. Általában elegendő háromszázmilliárd, de az ecetsav tömege az öntözés átmérőjétől függően változhat. A mesh és az alkatrészek, amelyek tisztítást igényelnek, hosszú ideig kell elhelyezni a megoldásban. Az előnyben részesített idő 7-8 óra.

 • Citromsav. Gyorsabban cselekszik, mint az ecet, valamint tökéletesen zavarja a különböző szennyezést. Mint az előző esetben, ki kell hagyni a zuhanyzó öntözésének eltömődött részeit az edényekben, előzetesen főtt citromsavval, majd győződjön meg róla, hogy forró vizet öntött. A részleteket teljes mértékben el kell meríteni a kapott oldatba. Hűtés után észreveheti a kapott buborékokat – ez azt jelenti, hogy eltávolíthatja az öntözési alkatrészeket. További hatás esetén érdemes írni őket ecsettel, kemény vagy vas szivacsral. A lágyított blokkot nehézségek nélkül eltávolítják. Az egész folyamat 15-25 percig tart.

Javítási kapcsoló lélek

Amit meg kell tennie, ha a baj az egyéb részletekkel történt? Mindegyik fontos, és a módok kapcsolási mechanizmusa egyformán fontos része a zuhanyzónak.

Ha a víz szivárog, az oka annak, hogy gondolkodjunk az eszköz javítására. De mielőtt folytatná a munkát, meg kell diagnosztizálni a bontás okát, mert nagy és kis méretű lehet. Például az anyaga támogatását nem hasonlítja össze a készülék bármilyen fontos részének cseréjével. Azonban a keverőben bekapcsolt kapcsoló az, hogy anélkül, hogy a készülék normál működését nehéz volna benyújtani. Ez a mechanizmus átfedi a vizes áramot, és nem teszi lehetővé a folyadék spontán áramlását. Csatlakoztatja a tömlőt és szidja.

A kapcsolónak három pozíciója van: az egyik – megáll, és a másik kettő megváltoztatja az áramlás irányát, vagyis felelősek a forró vagy hideg vízellátásáért. A zuhany üzemmódban is blokkolva van, és fordítva. De hibás működés esetén lehetetlen elvégezni a víz áramlásának helyes beállítását.

Számos típusú zuhanykapcsoló létezik, amelyek jellemzői a javítástól függenek.

 • Szuberikus. Eddig rendkívül ritka és szinte bárhol.
 • Gomb vagy kipufogó. Most gyakorlatilag nem található. Két típusra osztható: automatikus és kézi. Hideg és melegvíz keveréséhez.
 • Patron. A legmodernebb kapcsolók. Sajnos hátránya van – ha a hibáknak újnak kell lenniük.
 • Cséve. A leggyakoribb részlet az összes létező között.
 • Zászló. Megváltoztatja a víz áramlásának irányát, amikor egy irányba fordul.

Hogyan szerelje szét a kapcsolót?

Ez a folyamat azonban egyszerű, de koncentrációt igényel. A rossz cselekmények miatt komolyabb problémák fordulhatnak elő.

A kapcsoló szétszerelése érdekében a következő lépések:

 • Csavarja ki a zuhanyzót és a gonoszt;
 • Távolítsa el a kapcsoló védőburkolatát;
 • Promóciós kapcsoló;
 • Óvatosan távolítsa el a rúd mechanizmust;
 • Cserélje ki a tömítőgyűrűket.

Ezután csak a fordított sorrendben ismételje meg ezeket a lépéseket, és ellenőrizze a rögzített kapcsoló teljesítményét. Ha az eszköz leállt, az a tény, hogy a gyűrűt elhasználódott, a kapcsoló leállítja a LED-et. De ha ezek a műveletek nem segítettek, akkor szükség van a döntés meghozatalára. A csak egyes részek állapotának romlása szintén meghibásodáshoz vezethet.

Kövesse a következő műveleteket:

 • A törött orsó kapcsolóban el kell távolítania a tömítőgyűrűket, és új;
 • A felső tömítéssel kapcsolatos probléma kiküszöbölhető, ha vékony horoggal vagy egy másik éles és hosszú objektummal kapja meg. Ez elkerüli a keverő szétszerelését;
 • Húzza ki az éberséget és a tömlőt egymásból, ha két párnát kell cserélnie. Ehhez törölje a kapcsolót és az adaptert.

Tippek

Változtassa meg a zuhanyzót a fürdőszobában a lélek meglehetősen egyszerű, ha a fent leírt szovjetek követik. Azt is kideríthetjük, hogy a limescale-on belül tiszta, vagy ha szükséges. A repedt fogantyú könnyen cserélhető vagy javítható.

  A zuhanyzó által kiváltott kenuzás tisztítása olyan eljárás, amely időt és figyelmet igényel, bár egyszerű. Egy kis eszköz és eszköz segítségével, hogy megszabaduljon a szennyeződéstől, elérheti a kívánt eredményt, és anélkül, hogy szükség van a szakemberek hívására.

  Az öntözés helytelen szétszerelése a zuhanyzóval a kapcsolóval, nézze meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: