Hogyan tisztítsa meg a gumit a mosógépben?

A mosógépek létrehozásának köszönhetően a napi alátétek nagyon gazdaságos és kényelmes megszállássá váltak. Gyakran frissen tiszta vászon a szeretett por vagy rinserum aromájával a gomba szaga és a mosógép gumiából. Az a kérdés, hogyan tisztítsa meg a rugalmas zenekar tisztítását a mosógépen, és újra lélegzik a friss jegyzeteket a vizes élőhelyeken, sok tulajdonosot aggaszt.

A szennyezés és a sötétedés okai

1949-ben az első gép-gép megjelent az Egyesült Államokban, és a háziasszonyok kiváló asszisztense és a mosoda szakmai tevékenységeinek vége. Ma a technológia segítségével képes mosni fehérneműt különböző módokkal, használjon öblítőt, végezzen intenzív és gyors mosást, óvatosan nyomja meg a fehérneműt, és még sima, ezáltal csökkentve, ezáltal csökkentve a belügyek mennyiségét.

Sajnos a gép funkciói gyakran sötétek, de nagyon kellemetlen problémák. Ismét megnyitja a fedelet, érezheti a sekély szagot, és megnézheti a gép dobjának sötétített gumi alkatrészeit.

Ha a Hatch gumit kezelték, elkezdett egy kellemetlen szagot készíteni, a hostess ideje, hogy gondolkodjunk a mosási folyamat hibáira, mert benne alapvető probléma.

A sötétedő mandzsetták okai:

 • A gépet kizárólag rövid távú mosási módokon használják;
 • A gumi mandzsetta nem öblíthető rendszeresen, vagy egyáltalán nem gondolkodik a tisztaságáról;
 • A telepített hőmérsékletek mindig nem haladják meg a 60 fokot;
 • A fehérnemű minden egyes mosásához öblítőt és más lágyítókat adnak;
 • A tisztítás folyamatában a vászonot soha nem használják klór tartalommal és egyéb fertőtlenítő komponensekkel a készítményben.

Így, A szennyeződések és a fekete a gépekben jelennek meg olyan esetekben, amikor a mosodai mosás gyengéd üzemmódokon történik. Erőteljes mikrobák ilyen esetekben gyorsan letelepednek a mandzsettákon, és gyorsan elkezdenek szorozni. A fertőtlenítés hiánya segíti a mikroorganizmusokat, hogy stabilvá váljanak, és észrevehető plakkgá váljanak. Az öblítő, aki bizonyította magát, mint egy eszközt a szövet enyhítésére és az aromával töltve, egy gépgép egyik fő ellenségének egyike. A hélium szerkezete egy gumi felületen marad, ami kedvező meleg és nyersterméket teremt a mikrobákhoz.

A szaga és a fekete megjelenésre való hivatkozás nem alkalmazható, visszavonhatja az írógépet. Tehát a leeresztő tömlő, a portálca és a gumi mandzsetta maga is gyakori áldozatok lennének ilyen gondatlansági kapcsolat.

A részletek cseréje ideiglenes és pénzköltségeket igényel, ezért ebben az esetben a megelőzés hasznosabbá és könnyebb lesz, mint a “kezelés”.

Hogyan kell tisztítani?

Ha a szennyeződés már megjelent, fontos, hogy gyorsan és minőségi tisztítsa meg a mosógép rugalmas zenekarát, figyelmezteti az éles szagaz megjelenését, ami a legnehezebb, hogy megszabaduljon, még akkor is, ha a gumi megtisztít. Vegye figyelembe, hogy a dob gumiájának gomba ugyanolyan hatékonyan lehet, mind a kész háztartási vegyi anyagok és az alkalmazandó eszközök segítségével. Az egyik eszköz “a kezében” szóda. Por kis mennyiségű vízzel vagy folyékony szappannal, vastag kekszekké alakul ki, amelyet egy szivacsot használnak a tömítő tömítés mosogatásához. Az előkészített keveréket körülbelül fél óra, majd tiszta vízzel mossuk le, vagy az öblítő üzemmód beállítása.

A megvásárolt eszközök között jó lehetőségeket is találhat. Tehát a gumi tömítés mosására, nem csak szakosodott háztartási vegyi anyagok gépek forgatására gépek – automata, hanem cserép, toalettek és egyéb munkaterületek. A szakemberek és a háziasszonyok azonosítják az ilyen alapokat:

 • “WC kacsa”;
 • Domasetos;
 • Vanish és mások.

A fő szempont az alapok a fertőtlenítő tulajdonságokat, amely képes eltávolítani a gomba, egy fáklyát és rögeszmés kellemetlen szag, továbbított és tiszta ágynemű. Mint egy szóda megoldás, a kész tisztító anyagot nedves ruhával vagy szivacsral ellátott gumira alkalmazzuk, fél órával. A hatóanyagok expozícióját követően a tömítőbélést tiszta vízzel kell mosni, vagy az öblítő üzemmódot kell mosni.

A kirándulások és a kertek szerelmesei minden bizonnyal emlékeznek a réz-cune-ra, amely képes kiváló minőségű és fiskalising a mosógép. A használatakor a következő algoritmust alkalmazza:

 • 30 g víriót kell elveszteni 1 liter vízben;
 • egy ruhával vagy egy oldatban megnedvesített szivacs, gondosan kezelje a felület teljes kerületét;
 • hagyja el a megoldást a gép felületén a nap folyamán;
 • Indítsa el a gyors mosási módot;
 • száraz törölje le a tömítést;
 • Hagyjon nyitott írógépet a szárított elemek teljesítéséhez.

Ha az eszköz problémája az adó és a rozsda, a tapasztalt hostessek inkább használják Leminsav. 2 evőkanál alapot helyeznek a dobba, és magas hőmérsékleten és forgalmon történő mosást indítanak. A felhasználók szerint, A szokásos mosás “Cool” a citromsav gép teljesen megszabadul a szaga. A Referee Andinals mosogatógépei szintén képesek “javítani” a gépet. Ehhez 5-6 tablettát töltenek be a készülékbe, és a “frissen” mosást a 60 foknál alacsonyabb hőmérsékleten indítják el.

A gép gumi részei gyakran a rozsda agresszív hatásának vannak kitéve. Az idősebb megjelenés mellett az idő múlásával megzavarja a tömítés integritását, és az alkatrészek elkerülhetetlen cseréjéhez vezet. Látva a rozsda első nyomait, használhat egy folyadékot egy lakkot tartalmazó aceton eltávolítására. Ezt az eszközt egy pamut lemezre vagy ruhára kell alkalmazni. Az érintett helyeket a kompozíció gondosan feldolgozzák, és 1 órán át hagyják el. A magas hőmérsékleten öblítse ki a tisztítási eljárást. A későbbi felszíni törlőkendők szárazak és nyitva maradnak. Azokban az esetekben, amikor a gumiszalagot nem borítja, rozsdásodott, rozsda vagy fekete, hanem egy kellemetlen szagot használ, amit ilyen módon használhatunk:

 • A “hűvös” mosás magas hőmérsékleten “fehérség” hozzáadásával a porrekeszben;
 • Ebony éteres vaj eukaliptusz és rozmaring törlése;
 • Rendszeres dörzsölés citromlé.

Érdemes megjegyezni ezt A szag jelenléte mindig ennek következménye, ezért ajánlott megoldani a lezáró problémáját, de a globális helyzetből. Egy ilyen többfunkciós eszközt az asztali ecetnek tekinthetjük. Egy algoritmus a vele való tisztításhoz:

 • hígított arányban 1: 1 vízzel;
 • öntsük a tömítőanyagot;
 • Start intenzív mosási mód legalább 60 fok;
 • Az első 10-15 perc mosás után helyezze el az üzemmódot két órás szünetre, majd az eljárás folytatódása után;
 • Miután befejezte a folyamatot, hogy törölje az összes részletet.

Hatalmas hatékonyságának ellenére ez a módszer nem használható több mint hat hónaponként, mivel a sav még egy osztott formában is elpusztíthatja a tömítés integritását.

Hogyan lehet megakadályozni az újra megjelenést?

A megelőzés mindig könnyebb a kezelés szempontjából, ezért javasoljuk, hogy a mandzsettát tisztítsa meg. Vannak megelőző intézkedések:

 • A gép ajtaja megnyitása, amikor az állapot ki van kapcsolva, amely lehetővé teszi a friss levegő belépését az eszköz üregének;
 • A mosás után következik Öblítse le a gumi alkatrészeket, és alaposan szárítsa meg őket száraz ruhával;
 • Ne használjon öblítőketgyakran vagy folyamatos alapon;
 • időszakosan Használjon fehérítő porokat és a “Freshoy” mosáshoz való készítmények;
 • választani Porok hozzáadásával lágyítószerekkel A rozsda megelőzése;
 • mossa le a mosást különböző módokban, előnyben részesíti a magas hőmérsékletet;
 • Ellenőrizze a ruházat zsebét A fémalkatrészek, érmék és egyéb tárgyak tárgya, amely képes a mandzsetta letelepedésére, és rozsda;
 • Rendszeresen ellenőrizze a gumi tömítést A szennyezés, a gomba és a felhalmozott szemét esetében.

Amint azt látja, lehet, hogy megakadályozza a lézer lézióját semmilyen további forrás nélkül, miközben a tisztítás és az öblítés a gumi áramlási eljárássá válik, és néha monetáris.

Az egyszerű megelőzési intézkedések segítenek elkerülni a kellemetlen jelenségeket a gépben, így a mosás az otthoni kellemes pillanatokat.

A gumi mandzsetta és a dob mosógépének tisztításáról, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: