Hogyan tisztítsa meg a szűrőt az LG mosógépben?

Mosógép – nélkülözhetetlen segítője a modern háziasszony, amely nem csupán leegyszerűsíti a mosási folyamat, hanem ment víz és tisztítószerek. A gyártók széles körű háztartási készülékeket termelnek, amelyek ma minden otthonban láthatóak. Annak ellenére, hogy könnyű működés és minimális gondozás az eszköz, a szakemberek továbbra is azt javasolják, hogy ne felejtsd el, hogy rendszeresen tisztítsa meg a szűrőket. És hogyan kell tisztítani a szűrőt az LG mosógépben, fontolja meg a cikkben.

Miért tisztítsa meg a lefolyószűrőt?

A tisztítószűrők egyszerű, de szükséges folyamat, amelyet részletesen ismertetünk az LG mosógép kísérő utasításában. A legtöbb felhasználó nem csatolja sok ilyen manipulációt, anélkül, hogy kitalálná, hogy a piszkos szűrők számos problémát okozhatnak.

 • Kellemetlen (él) szag – A veszélyes mikroorganizmusok oktatása a szál, a haj és a szennyeződések maradványaiban.
 • Kárpótlószivattyú – A szivattyúzó egység megnövekedett terhelése és rendszeres túlmelegedése a készülék károsodását és kimenetét provokálhatja. A szűrőből származó szemét esetén a járókerék előfordulhat.
 • A szilva mechanizmusának megsértése – a szemét felhalmozódása a vízmozgás leküzdhetetlen akadálya, amely a leeresztő folyamat teljes leállítását és az egész vízelvezető mechanizmus lebomlását provokálhatja.

  A szűrő eltömődés jelentős növekedést okozhat a mosási idő, valamint a hibajelzések megjelenése a képernyőn. A szűrő mechanizmus tisztításának szükségességének másik jele a mosás azonnali megállója és az öblítés lehetetlensége.

  A leeresztő szűrő tisztítása A szakemberek legalább 3 hónap alatt legalább 1 alkalommal rendelkeznek, de ez a jelző nem abszolút, és a gép befogadási gyakoriságától és a vászon szintjétől függően módosítható.

  Kiképzés

  Annak érdekében, hogy tisztítsa meg, ki kell kapcsolnia az eszközt az elektromos hálózatból, meghatározza a szűrő helyét, és távolítsa el az eszközről. Ebben a modellben a szűrő az elülső oldalon a földszinten van, és egy kis ajtóval zárva van, hogy megnyitja, amit ujjával kell feltennie, és húzza magát.

  Az észlelt szűrő hasonló egy nagyméretű műanyag csőhöz, egy kis fogantyúval és folyékony kisülő tömlő kijárattal.

  Annak érdekében, hogy elkerülje a piszkos víz padlóját, a szakemberek azt javasolják, hogy ne rohanjanak a dugó eltávolításához, de az elején a gép melletti helyet polietilénnel és rongyokkal kijavítja, csak akkor az előkészített tartályban leereszti a vizet A vészleeresztő tömlő használata. Ez a mechanizmus teljesen megszárad a dobot.

  Hogyan kell eltávolítani?

  A szűrő eltávolítása, amely egy speciális rekeszben van, meg kell nyitnia a fedelet, és forgassa a mechanizmust 60 fokos óramutató járásával ellentétes irányba. A szétszerelés egyszerűsítése érdekében a gyártók különleges nyilakat szállítottak a forgalmi dugó meghatározásához. Annak ellenére, hogy a vizet előzetes eltávolítását végeztük, gyakran megfigyelhető egy piszkos folyadék szivárgását, amely a szűrőben van.

  Miután az előkészítő tevékenységeket végzik, akkor folytassa a kitermelés a készülék, ami nagyon könnyen kap, és nem igényel további fizikai erőfeszítést.

  A tisztításra vonatkozó utasítások

  A kibontott eszköz szennyezésének tisztításához, Számos eseményt kell tartani.

  • Az összes nagyobb szennyezés eltávolítása – apró, haj, szelet szelet.
  • A felület tisztítása a plakkból egy merev szivacsos és meleg folyóvízzel. Szigorúan tilos használni a csiszoló tisztítószereket és a forró vizet, ami károsíthatja a műanyagot és a gumi tömítéseket.
  • Gondos tisztítása a lyuk, ahol a szűrő telepítve van.
  • A szennyeződés eltávolítása a leeresztő szivattyú és a szivattyú felületéről. Biztosítsa az abszolút tisztaságban segíteni fogja a háztartási zseblámpát, amelyet engedélyezni kell.

  Csak a szennyeződés teljes eltávolítása után elindítható, hogy visszaadja a szűrőt az előző helyre.

   Szigorúan tilos erőfeszítéseket tenni a mechanizmus csavarozására. A túlzott nyomás a menet deformitásához vezethet.

   Ezután folytathatja a vizet és csatlakoztathatja az elektromos áramellátást. Az első mosási szakemberek tesztelési módban javasoljuk, ami segít az összes probléma és szivárgás azonosításában. Ha a művelet során nem volt hibák, akkor bezárhatja a panelt, és csavarhatja meg az összes csavart.

   Annak ellenére, hogy a műszaki könnyű clearative munka, a szakértők figyelni kezdő mesterek lehetséges oka a szivárgás során a víz próba mosás:

   • Az eszköz helytelen telepítése – Újravezető munka a technikai ajánlások szerint;
   • A tömítések kopása és deformációja – új komponenselemek telepítése;
   • A szál integritásának zavara – A deformált elem cseréje.

   Megelőző intézkedések

   Mosógép – összetett háztartási készülék, amely gondos kapcsolatot és rendszeres műszaki ellenőrzéseket igényel. A szennyezés típusának megfelelő meghatározása és a megjelenés okai fontos megelőző esemény, Mi akadályozza meg a szűrőrendszer eltömődését, kiterjeszti a gép működési idejét, és csökkenti az új alkatrészek beszerzésének költségeit.

   A szűrési gyakoriság csökkentése érdekében a szakemberek ajánlottak megfelelni a következő ajánlásoknak:

   • Csak kiváló minőségű mosóporot és légkondicionálót használjon;
   • a kis tételekből származó zsebek teljes tisztítása;
   • A bejövő vizet enyhítő szűrők felszerelése;
   • A teljes eszköz rendszeres megelőző munkáját végzi.
   • A dekoratív kiegészítőkkel díszített ruhákat csak speciális zsákokban hajtják végre, amelyek megakadályozzák a gép tartozékait.

    A szennyeződések felhalmozódásának megakadályozása egyszerű és megfizethető megelőzően használható.

    Lemonicsav – Egy egyszerű eszköz, amelyet bármely élelmiszerboltban lehet megvásárolni. A látszólagos ártalmatlanság ellenére a magas hőmérsékletű citrom túlzott használata a műanyag elemek deformálásához vezethet.

    A por optimális mennyisége egy mosáshoz 100 gramm.

    Ez az érték a gép szennyezésének szintjétől függően állítható be. Miután forgatta a pénzeszközöket a portartályba, szükség van a hőmérséklet-rezsim beállítása 60 fokos és futtatni az írógép teljes mosási módban. Az eljárás befejezése után el kell távolítania a szűrőt, és távolítsa el a fennmaradó járatot.

    Soda – hatékony eszköz, amely segít teljesen eltávolítani az összes penészi vitát. Alkalmazási technológia – egy vízkészítményt tartalmazó vegyület 1-től 1-ig terjedő sebességgel, és az összes szennyezett területre alkalmazza. Néhány óra elteltével a tesztmosást kell futtatnia. A tisztítás mennyisége a szennyezés szintjétől függ.

    Az ecet 9% elengedhetetlen folyadék, amely segít megszabadulni, nem csak a penészszékek és a skála, hanem a kellemetlen szagtól is. Alkalmazás technológia:

    • Szállás 200 ml ecetet tartályban a termékek tisztítására;
    • Hőmérséklet-rendszer létrehozása legalább 60 fok;
    • Hagyja abba a mosást legalább 60 perccel a forró vízgép teljes kerítés után;
    • a mosási folyamat befejezése;
    • A szűrő tisztítása a szennyeződésektől és a plakkmaradványoktól.

    A “White” népszerű megoldás, amely éles szaga van, hatékonyan másoljon különböző szennyezéssel. A tisztítás tisztításához meg kell töltenie a tartályt a “fehér por”, állítsa a leghosszabb mosási módot a maximális hőmérsékleti szintre. 30 perccel az eljárás megkezdése után legalább 1,5 óra, és ezután a mosási folyamatot újra kell folytatni.

    Kötelező feltétel – További öblítés használata.

    Réz Vitrios – Egy egyszerű és biztonságos orvoslás egy gomba ellen, amely nem szagol. Meg lehet vásárolni a gyógyszert bármely kerti boltban megfizethető áron. Alkalmazásához 30 gramm kábítószerre van szükség ahhoz, hogy 1 liter vizet csatlakoztassuk, és törölje le az oldatokat a kapott oldatokhoz. A gép összes részét. Egy nappal később meg kell kezdeni az írógépet teszt üzemmódban bármilyen mosóporral.

     A speciális üzletek speciális profilaktikus kompozíciókat is vásárolhatnak.

     A következő videóban világosan megismerkedhet az LG mosógép szűrőjának tisztításával.

     Értékelje a cikket
     ( Még nincsenek értékelések )
     Megjegyzések hozzáadása

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: