Hogyan válasszunk mosógépet hosszú terheléssel?

Mosógép – bármely szerető szükséges asszisztense. De gyakran előfordul, hogy a program elindítása után kis dolgokat kell mosni. Később elhalasztani kell őket, mivel lehetetlen megállítani a munkát. Figyelembe véve ezt a problémát, sok márka kezdett készíteni eszközöket a mosás kezdete után a mosodai terhelés lehetőségével. Ebben a cikkben áttekintést kapunk a legnépszerűbb ilyen gépekről, valamint figyelembe vesszük a kiválasztási kritériumokat.

Érvek és ellenérvek

A hosszú terhelésű autók kétféle autó van. Az első olyan szabványos eszköz, amely felfüggesztési funkcióval rendelkezik. A gomb megnyomásával futtatja a víz lefolyását, amely után a készülék lehetővé teszi, hogy megnyitja a sraffozás a dolgok hozzáadásához. Akkor az ajtó bezárul, És a mosás ugyanabból a helyről folytatódik, ahol megállt.

Alacsony költségű termékek esetén a paraméterek visszaállnak, és mindent meg kell állítanod a kezdetektől. Természetesen kényelmes, de nem mindig, mert meg kell várnod, amíg a gép teljesen kibaszott víz lesz. Ha azonnal kinyitod az ajtót, akkor minden folyadék kiderül. Az ilyen termékek másik hátránya Képesség, hogy csak az első 15 perc mosás.

A modern modellek magukban foglalják a mosás során a fehérnemű egyenesítőjének további ajtaját. A sraffozás falán van.

Lényegében, Ez a részlet az egyetlen dolog, amely megkülönbözteti az ilyen modelleket a szabványos mosógépekről. Az akkumulátornak egy lyukkal ellátott egységek kényelmesebbek, mert nem kell várnod a víz lefolyását, vagy teljesen nyissa meg a nyílást. Elég, ha felfüggeszti a mosási programot, tegye előre az ajtót, dobja el az elfelejtett dolgokat, és bezárja az ablakot, újra futtassa a mosási folyamatot. Ebben az esetben a beállítások nem állnak vissza, az összes paraméter mentésre kerül, és a készülék továbbra is működik a kiválasztott üzemmódban.

Egy ilyen hasznos funkció egyszerűen szükséges a gyermekes családok számára, mert valaki elfelejtheti, hogy kis dolgokat közvetít a mosásban. Az ilyen eszközök mínuszából csak elosztható Speciális ár és kis tartomány, Mivel ez az innováció még nem volt széles körben népszerű.

Népszerű modellek

A modern üzletek meglehetősen korlátozott számú modellt kínálnak egy további sraffozással, mivel ez a tendencia még nem olyan népszerű. Termékek a betöltő ágynemű funkcióval csak most kezdtek belépni a háztartási készülékek piacára. Tekintsük a híres márkák legnépszerűbb modelljeit.

Samsung WW65K42E08W

A termék dobjának térfogata 6,5 ​​kg, és 12 mosási program lehetővé teszi a teljes körű gondosságot bármely szövetből. Van Különálló mód a puha játékok mosásához, amely alatt gőzzel dolgoznak fel az allergének eltávolítására. Technológiai buborék áztat A napsütés funkcióval kombinálva a foltokat még hideg vízben is eltávolítja. Az A energiatakarékos osztály segít Pénzt takarít meg a villamos energia fizetésére. A Popper sebességét 600 és 1200 fordulat / perc között állítjuk be. A beállítások megjelennek a digitális képernyőn.

Mint további funkciók vannak A gyermekek eltávolítása, szivárgásvédelem, habzó vezérlés. A termék szinkronizálható egy okostelefonnal olyan speciális program segítségével, amelyben a berendezés állapota megjelenik. A modell költsége 35590 rubel.

“Sloda Ws-80pet”

Ez a termék a gazdaságosztályra vonatkozik, és csak 7539 rubel. Nem igényel állandó szinkronizálás a vízellátással. A készülék függőleges terheléssel rendelkezik, a munkatartály és a dob zárva van egy műanyag borítással, amelyet hosszú terhelés esetén nyithat meg, amikor a készülék leáll. Termékkapacitás 8 kg, két mosóprogrammal van felszerelve. A készülék nagyon mobil, súlya csak 20 kg. A centrifugálási sebesség 1,400 rpm, amely lehetővé teszi, hogy szinte száraz fehérneműt kapjon.

A “Slavs WS-80PET” gép használatára vonatkozó utasítások rendkívül egyszerűek. A ruhákat a dobban és a víz elárasztják. Mosópor hozzáadása után zárja be a fedelet, és kattintson a “Start” gombra.

Indesit itw d 51052 w

Egy másik modell 5 kg függőleges terheléssel és kapacitással. Az elektronikus vezérlőpult használatával választhat egyet a 18 mosási program közül. A ++ energiafogyasztási osztály a villamos energia legalacsonyabb fogyasztásáról beszél. Zajszint 59 dB, analinging – 76 dB. A Popper sebesség 600 és 1000 fordulat / perc között állítható, a forgatás során a termék nem rezeg, ami nagyon fontos.

A kompakt mosógép tökéletesen illeszkedik minden alkalomra. A Fast Wash program 15 percig engedélyezi a vászon frissítését, gazdaságos mini és gyors mód van, amelyet 1 kg-os dolgokra terveztek. Jellemzője az, hogy 25 l-ben áramoljon vizet, ami nagyon kevés. Az ECO módot elektromos energia megmentésére szolgál, de minden program számára nem alkalmas. Ha ruhákat kell betöltenie, Kattintson a Szünet gombra, várjon, amíg a dob leáll, és mindent megtesz.

Ne feledje, hogy a szünet gomb hosszú ideig nem érhető el, mivel visszaállítja az összes paramétert és a víz elvezetését.

A modell ára 20 000 és 25 000 rubel között változik.

Samsung WW65K42E09W

Az elülső terhelésű mosógép és a dob 6,5 kg kapacitása kis ablakkal van ellátva az akkumulátor nyílásán. Azzal, hogy A mosás hozzáadása Lehetővé teszi, hogy jelentést tegyen a már elhalasztott ingre vagy a termékről a gyapjúból, hogy a folyamat közepén valahol öblítse le és öblítse le.

Az elektronikus vezérlőpult 12 beágyazott programot tartalmaz. Buborék technika erős szennyezéssel.

Különálló programok vannak a kényes típusú szövetek mosására és a gőzfeldolgozás elhagyására. A vízmelegítő hőmérséklete függetlenül állítható be. Az időzítő segítségével késleltetési funkciója van. A Popper sebességét 600 és 1200 fordulat / perc között állítjuk be.

A frekvenciaváltó motorjának köszönhetően A készülék csendesen működik, és még éjszaka is bekapcsolható. Nincs rezgés a lágyítás során. A Steam feldolgozás módja eltávolítja az összes allergét a ruházat felületéről, ez az opció élvezi a gyermekes családokat. További öblítési funkció végül mossa meg a mosópor maradékait. A Smart Check programnak köszönhetően a felhasználó képes lesz függetlenül állítani az eszköz állapotát közvetlenül az okostelefon képernyőjén. Az eszköz ára 33790 rubel.

Samsung WW70K62E00S

Mosógép 7 kg-os dobjával és egy érintőképernyős panelrel. A Popper sebesség 600-1200 fordulat / perc sebességgel állítható, 15 mosóprogram gondoskodik semmilyen típusú anyagra. A további funkciók közül a gyermekek blokkolása és a habzás szintjének ellenőrzése. Ebben a technikában az Add Wash opció csak az első fél óra, majd a nyílás teljesen blokkolva van. A mosási módokat minden típusú szövetre tervezték, van egy gyors tisztítási program, valamint a finom anyagfajok esetében is.

Az ECO Bubble funkció nemcsak megszakítja a mély foltokat, hanem egy mosópor is megjelenik a dolgokból.

A frekvenciaváltó motorja csendes munkát és a rezgés hiányát biztosítja. A dob különleges kialakítása nem ad ágyneműt a lágyítás során. Érdekes dizájn, könnyű működés és kiváló minőségű termékek tették az egyik legjobb bestsellert a niche. Egy nagy plusz A készülék okostelefonnal történő szinkronizálásának képessége a program teljes diagnosztikáját végzi. A modell költsége 30390 rubel.

Tippek a választáshoz

Ahhoz, hogy megfelelően válasszon egy mosógépet egy további ajtóval, hogy betöltse a dolgokat, Számos kritériumra kell figyelnie.

  • A letöltés típusa. 2 típusú letöltés van a mosógépekben. Ez egy függőleges, ha a nyílás a készülék tetején van, és az első vonal – modellek standard nyílás előtt. Ezt az elemet az egyéni akarat választja ki, attól függően, hogy a kényelem.

  • Gabarits. Közvetlenül egy eszköz megvásárlása előtt mérje meg azt a helyet, ahol áll, rulett. Ügyeljen arra, hogy mérje meg az ajtó szélességét, hogy a jövőben ne legyen probléma a termék bevezetésével. Az összes eszköz standard szélessége – 60 cm, de vannak különleges keskeny modellek, amelyek egy kis trace.

  • A dob térfogata. Ezt a paramétert a családtagok számától függően választják ki. Két ember lesz egy meglehetősen mosógép, amelynek kapacitása 4 kg. Ha 4 embert élsz, és nagy dolgokat fogsz törölni, 6-7 kg dobmennyiségű modellt készítsen. Egy nagy nagy család számára az optimális választás a 8 kg-os kapacitású eszköz lesz.

Ne feledje, hogy minél több ez a paraméter, annál nagyobb a készülék, ezért vegye figyelembe ezt a tényezőt vásárláskor.

  • Irányítási módszer. A vezérlési módszer szerint a mosógépek mechanikus és elektronikus részre vannak osztva. Az első típus azt jelenti, hogy a mosási paraméterek egy kerek vezérlővel és gombokkal állítják be. Az elektronikus típusú vezérlés az érintőképernyős kijelzővel történik. Az ilyen modellek modernebbek, de többet költenek. A LED kijelző általában mindenféle modern mosógépben van jelen. Megjeleníti a kiválasztott beállításokat, és megmutatja a mosás hátralévő idejét.

  • Energiatakarékos osztály. Sok márka megpróbál gyártani eszközeit a ruhák tisztításához, magas energiatakarékossággal. Kicsit drágábbak, de a jövőben lehetővé teszik, hogy jelentős összegeket takarítson meg a villamosenergia-számlákért. Az optimális lehetőség lesz az osztály egy egység+.

  • További funkciók. Többfunkciós termékekre van szükség, hogy nem mindenkinek – sok elegendő és szabványos programot építettek be az alapkonfigurációba. Minél több kiegészítők, annál nagyobb a termék ára. A fő dolog az eszköz megbízhatósága és a különböző típusú anyagokhoz tervezett programok rendelkezésre állása. A hasznos funkció megszárad, és feldolgozza a dolgokat komp. Ez sok időt takarít meg. A mosógépből száraz dolgokat kapsz, teljesen higiénikusnak köszönhetően egy párnak köszönhetően. Gyakran ilyen aggregátumokban van egy vasalás szintje, ami kevesebb mintát tartalmaz, és később könnyebb a vas vasaló.

  • Figyeljen a jelenlétre, valóban hasznos módokra, amelyek hasznosak lehetnek. Fontos, hogy a mosási program különleges intenzitással rendelkezik – Segít a szennyeződés eltávolításában. A buborék technológiája lehetővé teszi, hogy jobban oldja fel a port, amely könnyebb lesz a ruhákból kiszállni az öblítés során. Ez az opció segít eltávolítani a foltokat még hideg vízben is.
  • Nagyon fontos Forgási sebesség, lehetőleg a beállítási képességgel. Az optimális paraméterek 800-1200 fordulat / perc. A nyílások zárolása nem adja meg az ajtót, hogy megnyissa a mosási folyamatban, és a gyermekek elleni védelem megakadályozza a beállításokat, ha az érdekelt gyerekek másznak az összes gombra. A halasztott indítási funkció lehetővé teszi, hogy az egység munkáját a szükséges időre továbbítja. Ez kényelmes, ha a villamos energia megmentéséhez csak 23 óra elteltével bekapcsolja a készüléket, és korábban lefeküdjön.

  • Zajszint. A kiválasztott modellek műszaki jellemzőiben győződjön meg róla, hogy figyelmet fordít az eszköz zajszintjére. Ez a paraméter megmutatja, hogy telepítse a mosógépet a hálószoba vagy a nappali közvetlen közelében. És azt is jelenti, hogy a termék éjszaka használata.

Az optimális zajszint 55 dB, amelyek meglehetősen alkalmasak a szokásos helyzetekben.

A következő videó bemutatja a Samsung mosógépek bemutatását az Addwash sorozat távoli vászonjával.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: