Jellemzők és fajták kis héjak a WC-vel

Egy modern személy számára az otthonának javítása az egyik prioritás. Mindig otthon akar otthon, kényelmes és kényelmes. De gyakran azért, mert a tér hiánya miatt lehetetlen elhelyezni, amit akarok.

E tekintetben a tervezők kifejlesztették a szokásos kagylók mini-opciót, amelyek a fürdőszobában vannak felszerelve. Az ilyen kis ruhák ma nagy örömmel vannak elhelyezve a WC-kben. Ez egy egyszerű és gazdaságos megoldás, amely minden nap lehetővé teszi a személyes higiénia figyelemmel kísérését.

Mire van szükség?

A kis kagyló leggyakrabban telepítve van a WC-kben. Ezek a helyiségek, különösen a régi elrendezés lakóházakban, gyakran nagyon kis területük van. Csak a WC elhelyezésére szolgálnak. De ma van egy kényelmes megoldás az ilyen szobákhoz – mini-shells. A legtöbb esetben csak a kézmozdításra szolgálnak.

Az ilyen kompakt szolgálatok elkezdtek postai helyet postai helyen a WC-kben, Szállodák, éttermek és kávézók, mozik vagy bevásárlóközpontok. És valójában egy ilyen döntés nagyon kényelmes volt. Ezért a WC-mosogatók gyorsan nyertek népszerűséget, és elkezdték őket otthoni és lakásokba helyezni.

A kis héjak mind a WC-kben, mind a térben tapasztalható fürdőszobákban vannak felszerelve. Gyakran telepítsen egy teljes körű héjat a fürdőszobában nem lehetséges. Ebben az esetben a kompakt mosdóanyag alkalmas, mert lehetetlen.

Ezenkívül jelenleg hatalmas választék van ilyen szolgáltatások, függően a méret, formák, sőt az olyan anyag, amelyből készülnek.

A mini-mosogatóknak számos előnye és hátránya van.

Pozitív pártok:

 • Helyek mentése kis szobákban;
 • a szinte bárhol létrehozásának képessége.

A hátrányok közé tartoznak:

 • Kis méretek, amelyek csak a kezét mossák. A mosó- vagy tárcsázási víz ilyen mosogatóban szinte lehetetlen.
 • Az ilyen szolgáltatások használata esetén a víz nagyon gyakran megszóródik, és a falakon és a szex nyomában hagyja. Bár a leggyakrabban ez történik, ha téved, hogy válasszon egy keverőt ilyen vízvezetékhez.

Ha úgy véljük, hogy ez a mosogató opció telepítve van a fürdőszobában, és helyesen vegye fel a keverőt, akkor figyelembe vesszük a mini-tartályhajók telepítésének negatív oldalát.

Nézetek

Az ilyen színek növekvő népszerűsége miatt a tartomány folyamatosan növekszik. Minden vevő a héj modelljét és konfigurációját kívánja kiválasztani, pontosan az elrendezést, a helyiség kialakítását és igényeit.

Ezért jelenleg számos típusú kompakt héj van.

 • Felfüggesztett. Az ilyen gyapjú a falon van rögzítve. Ez lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg a mosogató alatt, tisztítsa meg a tisztaságot és a megrendelést beltérben. A megjelenése könnyen illeszkedik bármely belső térbe, és minden kommunikáció könnyen megtartható a fal mögött.

 • Szabadtéri. Telepítve van a lábra, amely a padlóhoz van csatlakoztatva. Leggyakrabban a láb vékony és kompakt, könnyű lehet rejteni minden kommunikációt. Különféle ilyen lehetőség a végén telepítve van. Sok előnyben részesíti az ilyen modellt, mivel a WC-ben vagy a fürdőszobában helyet takaríthat meg, és nincs szükség további dobozok vagy polcok felszerelésére. Minden leltár az éjjeliszekrénybe illeszkedik. És az így telepített mosogatók különféle formájúak lehetnek. Lehetnek kerek, ovális, téglalap alakú vagy egyenletes négyzet.

 • Felső. Az ilyen mosogatók leggyakrabban szögletesek. A legkényelmesebb hely a téglalap alakú szobákban. Ezt az űrlapot helyet takarít meg, lehetővé teszi, hogy a mosógép, a mosó kosár vagy a vége, ha természetesen lehetővé teszi a helyet. Ha a fürdőszobákról beszélünk, egy ilyen mosdó tökéletesen összesíti az azonos háromszög alakú fürdőszobát.
 • Beépített. Ez a faj beágyazódik a bútorokba, például a csőben vagy a polcban. Olyan lehetőség van, mint a WC-tartály mosásának telepítése. Az ilyen mosogatókat leggyakrabban WC-vel vásárolják meg. Ezek a leginkább kompakt, mert egyáltalán nem kerülnek sorra.

Dimenziók

A modern mini-mosogatók a legkülönbözőbb méretűek lehetnek. Leggyakrabban a kívánt paramétert választhatjuk a boltban. De nagyon konkrét esetek vannak, ha mégsem konzultálhat szakemberekkel, és meg kell rendelni a mosogatót. Természetesen sokkal többet fog fizetni.

A miniatűr kagylók standard méretei:

 • A szélesség általában 30-55 cm;
 • A mélység 25-55 cm;
 • A hossza eltérő lehet, de általában 20-50 cm.

A 40×20 cm, 30x15c vagy négyzet méretű téglalap alakú mosogató található, például 25×25 cm. A héj optimális mélysége általában 18 cm. Elég ahhoz, hogy könnyedén mossa meg a kezét.

Négyszögletes mosdók Méretek 40×20 cm vagy 30×15 cm a legmegfelelőbb a fal mentén, szemben a WC-tál, de nem túl közel hozzá.

A minimum a héj szélessége 12 cm-re.

Az ilyen kompakt szolgáltatások telepítésekor figyelembe kell venni a rájuk telepítendő keverőre. Jelentősen eltér a szokásosból, és rövidnek és alacsonynak kell lennie. Ez lehetővé teszi számukra, hogy kényelmesen használhassák és minimalizálják a vízmosás során a vizet.

Formák

A miniatűr mosdókagylók formái lehetnek a legkülönbözőbbek.

A vízvezeték üzletekben található mosogatók:

 • kerek;
 • ovális;
 • négyszögletes;
 • négyzet;
 • háromszög alakú;
 • Rhombus formájában.

Lehetőség van a mosogató keskeny hosszúkás verziójaként, és a konvex fordulóban. Mindez a vágy, igény, tervezés és szoba területétől függ. Szerencsére a mai üzletek hatalmas választékát kínálják ennek a terméknek, így a legoptimálisabb opciót nem lehet kiválasztani.

Színek

Ami az ilyen mosogató színét illeti, itt is sok lehetőség van. A fürdőszoba vagy a WC kialakítása alapján lehet megvásárolni mind a klasszikus fehér saccine, mind a fonott bármely más szükségszerű színezéséhez, amely a feketeig, ami mindig drága és nagyon elegáns.

Természetesen a leggyakoribb színek kiválasztásának legegyszerűbb módja, például fehér, tejtermék, kék, nyomtáv vagy rózsaszín. Nehéz lesz fényes és nem olyan közös színekkel. De mindig ilyen sakcine-t készíthet a megrendelés alatt, az igazság meg kell ismételni, de az eredmény megéri.

Anyagok

Ma lehet kiválasztani a mosogatót szinte bármilyen anyagból. A választás csak attól függ, hogy melyik költségvetést foglalja le ebben a vásárlásban. A vízvezeték lehet kerámiák, fajansz, szemüveg, kő (természetes vagy mesterséges), színesfém és még kvarc. A választás hatalmas.

Természetesen a fajansz és a kerámiák a leggyakoribb anyagok, mivel viszonylag olcsó költségekben, tartósságban különböznek és széles körben elterjedtek az üzletekben.

Minden más anyag sokkal drágább, és nem olyan népszerűek. Bár nagyon hosszú ideig élhetnek.

Kerámia és fajansz Wobbies található bármely vízvezetékboltban. Az árukat demokratikus, és sok teljesítménylehetőség különbözteti meg. Ezenkívül egy hatalmas plusz, amikor ilyen termékeket választott, az, hogy az ilyen mosogatók nagyon egyszerűek. Gyakorlatilag bármilyen mosószerrel tisztíthatók. Az egyetlen hátránya, hogy meglehetősen törékenyek. Ezért nem szükséges kiemelni őket sokkra és erős terhelésekre.

A kvarc kompozitból készült kis kagyló is jó vásárlási lehetőséget kínál. Drága kilátást nyújtanak a szobából, mivel a megjelenésen úgy néz ki, mint a gránit. Az ilyen anyag nagyon tartós, nem félnek gyakorlatilag nincs mechanikai kár.

A kő mosdókagylók általában nagyon drágák. Tartós, tartós és a belsejében különleges szépség és vonzerejűek. A nagy mínusz az, hogy a kő meglehetősen érzékeny a szennyeződésre, és különleges ellátást igényel. Minden tisztítószer nem illik.

Az üveghéjak kiváló megoldás a modern fürdőszobák és WC-k modern kialakításához. Nagyon szokatlannak és egyidejűleg jelennek meg. Általában edzett üvegből készültek, így különösen tartósak. A vigyázzon rájuk is jelent némi nehézséget, hiszen ez legtöbbször egy limestrid raid a víz és a szappan, ami nehezen eltávolítható. Minden használat után ajánlott száraz, puha ruhával törölni. Az ilyen mosogatók matt, színes, hullámos üvegből készülhetnek, és rajzokkal is díszíthetők. Kiválaszthatók a szoba bármely belsejére.

A nemvasfémekből származó miniatűr mosdók a legdrágábbak. Csak gyönyörűek, de csak a megfelelő belső térben. Ha ilyen mosogatót helyezsz a régi WC-ben, modern javítás nélkül, akkor úgy néz ki, hogy enyhén, nem nagyon jó. Bronz, sárgaréz vagy réz mosdókagylók nagyon gyengéd gondot igényelnek. A kémiailag aktív anyagokat tartalmazó eszközökkel semmilyen esetben sem lehet mosni.

Rozsdamentes acél mini-mosogatók vannak. Bár ez az anyag népszerűbb a konyhai vízvezeték gyártásában, a fürdőszobában vagy WC-ben, szintén van egy helye. Az ilyen kagylók a legjobban illeszkednek a modern stílusban díszített belső térbe. Az ilyen vízvezeték elhagyásakor figyelembe kell venni, hogy a rozsdamentes acél fél az aktív vegyi anyagok hatásaitól.

Hogyan válasszuk ki?

Hogy ilyen héjat vásároljon komolyan.

A megfelelő mini-mosogató kiválasztása előtt több árnyalatokat kell figyelembe vennie.

 • Milyen helyet foglal el beltérben. És jobb mérésére mérésére teljes területén, és csak azt követően, hogy meghatározzuk a mérete a vízvezeték, úgy, hogy tökéletesen illeszkedik a beton fürdőszoba WC-vel, vagy.
 • A téglalap alakú helyiségekhez a háromszögletű mosogatók a legjobban megfelelnek, amelyek a sarokban helyezhetők el.
 • Jobb előre dönteni a héj típusával, amely a legjobban illeszkedik a belső térbe, és a lehető legkisebb helyet foglal el.
 • Válassza ki azt az anyagot, amelyből finanszírozás és személyes preferenciák alapján kerül sor.

 • Közvetlenül figyelembe kell venni, hogy a keverő hogyan kerül az iskolába. Teljesen meg kell felelnie a legkényelmesebb használatának méretének.
 • Jöjjön a boltba, és válassza ki a modellt fiatalabb, nagyon fontos, hogy vizuálisan ellenőrizze, semmiképpen sem lenne repedések, zsetonok vagy természetellenes foltok. Figyelmetlenség, amikor a mosdókagyló kiválasztása, és ennek eredményeként a hibák jelenléte a gyors kopáshoz vezethet.
 • Ha a WC-t egy higiénikus lélek telepítésére tervezik, akkor azonnal meg kell vásárolnia az összes szükséges összetevőt az egyidejű telepítéshez.
 • Együtt a vásárlás a mini-shell, akkor jobb, ha azonnal vegye fel és szereznek tisztító termékeket, amelyek alkalmasak az anyag, amelyből ezt a terméket készül.
 • A vásárlók leggyakoribb hibája a bér megszerzése, amely valahol, például nyilvános helyen látható, de igazán szerette őt. Lehetetlen, hogy vásárolni mini mosdó csak azért, mert a szépség vagy egy bizonyos stílust, akkor ki kell választani, szigorúan mérete alapján és paramétereit egy adott helyiségben.

Ahogy elhelyezhető?

A miniatűr héj elhelyezésének kérdése nem olyan bonyolult. Meg kell becsülni a szoba elrendezését, területét, formáját és belsejét. Ezt követően választhat egy módot a vízvezeték helyére.

A sarokhéjak jóak a fürdőszobához, Ez a lehetőség a legkényelmesebb. Ha a WC-terület nagyon kicsi, akkor vásárolhat egy mosogatót, amely közvetlenül a WC felett van telepítve. Így még csak nem szükséges további hely elosztása.

Az éjjeliszekrényekkel ellátott rakodók szinte bármilyen helyiségre alkalmasak. Egy további szobát biztosítanak a személyes gondozás és takarítások tárolására.

Ha a helyiség területe lehetővé teszi, hogy a mosogatót szinte bármilyen formában, bármilyen formában és konfigurációval választja, és telepítse azt a legkényelmesebb helyre. A legfontosabb dolog az, hogy tökéletesen illeszkedik a szoba belsejébe.

Így arra lehet következtetni, hogy a miniatűr kagyló, akik nagy népszerűségre tett szert a mai igazán hasznos megoldás, hogy a kérdés a higiénia minden, még a legkisebb szobában.

Számos konfigurációs beállításnak köszönhetően mindegyik kiválaszthatja a legoptimálisabb mini-sort. Valaki előnyben részesíti a leggyakoribb felfüggesztést, hogy valaki, fontos, hogy egy további szekrény jelenléte a mosogató alatt, és valaki ízesítse a Corner Compact termékeket.

A mosogató opciók hatalmas készletek, sőt a legkisebb és igényes vevő is képes lesz arra, hogy pontosan vegye fel magát, amit akar. Számos anyag, amelyből mini-mosogatók készülnek, lehetővé teszi, hogy válasszon egy összeomlást egy másik árkategóriában, a legolcsóbb kerámiától és a fajansztól kezdve, a természetes kőből vagy nemvasfémekből származó drága árukkal végződik.

Minden személynek saját egyedi íze van, amely szerint az otthona kiemeli. A miniatűr héjak sokféle formatervezést és színekkel rendelkeznek, ami miatt tökéletesen illeszkedhetnek bármilyen belső térben, sikeresen hangsúlyozzák őt, vagy akár kiemelkedővé válnak.

Mielőtt a boltba vásárolnánk, világosan el kell döntenie a megvásárolt áruk összes paraméteréről:

 • hol lesz elhelyezve;
 • Milyen méretűnek kell lennie;
 • Milyen formában illeszkedik a szobába;
 • milyen konfiguráció lesz;
 • milyen anyagot készítenek;
 • Milyen színűnek kell lennie;
 • Vannak további eszközök, például, például higiénikus zuhany a WC-tálhoz.

Érdemes előre gondolkodni, és kiszámítja, hogy mi a mixer ideális erre a kísértetre van szükség. Ez egy nagyon fontos pont, mivel a vízvezeték tisztasága és könnyű használata a helyesen kiválasztott darutól függ.

Emlékeztetni kell arra, hogy minden egyes anyag, amelyből a mosogató megköveteli az egyéni ellátást. A Fayans és a kerámiák a leggyakoribbak. Az üveg szereti, hogy használat után száraz ruhával törölték, és a kő, a rozsdamentes acél és a kvarc kompozit nagyon válik az eszközökkel, amellyel tisztítják. Ha ezt a nem megfelelő anyagok segítségével csinálja, a termékek elveszíthetik a megjelenését, és még elrontják. Különösen mindannyian félnek az aktív kémiai hatástól.

Az ilyen kagylók telepítése könnyen elvégezhető függetlenül. Ez megköveteli, hogy megvásárolja a szükséges alkatrészeket, és rendelkezzen a szükséges eszközökkel.

A telepítés és a működés közben jobban meg kell adni néhány szabály a mini-tundiák használatára:

 • Nem szabad megengedni, hogy a nehéz tárgyak fonottjába eshessen, ez repedések és zsetonok kialakulásához vezethet, amelyek jelentősen csökkentik a vízvezeték élettartamát;
 • A bontások megelőzése érdekében jobb, ha nem öblíti a finom szemetet a mosogatóba;
 • Nagyon tisztán kell kezelni a vízvezeték felületét, hogy ne rontja a megjelenését.

Az ilyen típusú tulajdonosok közül a legtöbb információ pozitív. A felhasználók megjegyzik, hogy az ilyen kagylók jól takarítanak meg a fürdőszobában és WC-kben, így további elemeket, például mosógépet vagy mosodai kosarat tesznek lehetővé.

Azt is jelzik, hogy a mosogató megfelelő verziójának kiválasztása egyszerű, tökéletesen illeszkedik a belső térbe, annak segítségével, hogy egy extra helyet kaphat, és kényelmet teremthet.

A mini-shell árak nagy hatótávolsággal rendelkeznek. Azok számára, akik nem akarnak túl sokat költeni, mindig olcsó és kiváló minőségű opciót választhat. Az ilyen vízvezeték költsége elsősorban a márkából és az anyagból függ, és 1000 rubelből indul, és 15 000 rubel. És a beállított álló WC és az iskola lehet megvásárolni áron 15.000 rubelt 30.000 rubelt függően a gyártó és az anyag, amelyből készült.

Lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: