Keverők zuhanykabinokhoz: Kiválasztási kritériumok

A legtöbb fogyasztó előnyben részesíti a zuhanyfürdő alternatíváját. Ez az eszköz nem annyi helyet foglal magában, mint a fürdő, ezért különösen fontos, hogy válasszon ki egy kiváló minőségű és kényelmes keverőt. A keverő fő feladata, hogy kényelmes vízhőmérsékletet biztosítson, és megmentse azt, amely szintén alapvetően szem előtt tartva.

Tervezési jellemzők

Ezt a terméket a maximális tömörség jellemzi, az orr formájában lévő kifolyó hiánya, és fürdőkapcsolóval rendelkezik zuhanyozni. Így forró és hideg víz, közvetlenül a keverőbe, keverjük össze.

A szabályozó használatával kiválaszthatja a kívánt hőmérsékleti módot. Az ilyen szegmensek különbsége a módszerek telepítése és külső és rejtett. A második módszer magában foglalja a keverő fulladását a falba vagy egy speciális dobozba. Ennek megfelelően a lélek daruja és öntözése kívül lesz.

Kiválaszthat egy modern termo keverő.

Nézetek

A vízáramlás szabályozása és a mixerben lévő fűtés típusok szerint osztható:

  • Mechanikai – ezek a legegyszerűbb az összes rendelkezésre álló lehetőségek, amelyek csak a kínálat a hideg és meleg vízre van szükség, mert a fűtés nem fordul elő. A háromféle szabályozás jelenléte ebben az űrlapon számos vevőt vonz. A költségvetési ár prioritás a termék kiválasztásakor. A legegyszerűbb és leginkább praktikus egy művészetű vagy joystick. A könnyű használat és javítás, valamint a termosztát jelenléte a berendezésben, amely állandó hőmérsékletet biztosít a daruban, kiemeli ezt a nézetet többek között. A félkapcsoló szelep nem kevésbé népszerű, de inkább retro opció, amennyiben kevésbé használt.

  • Elektromos keverők – Ezek az új generáció termékei. A gyógyvíz gyógyításához, ha nincs autonóm forró vízellátás, egy kis fűtőszer épül fel a készülékben, amelynek hatalma nem haladja meg az ötszáz wattot. Ellentétben az elektromos vízforralóval, ez a keverő nagyon gazdaságosnak tekinthető. Annak érdekében, hogy elkerülje a kollektrumot a patronban és a zuhanyzóban, gondoskodnia kell az időben történő tisztításról. Az ilyen keverők kezelése két típus: joystick és érintés. Egykezes vezérléssel a víznyomás akkor állítható, ha felemeli a kar felfelé, és megváltoztatja a víz hőmérsékletét, jobbra és balra forog.

  • Elektronikus vagy termosztatikus A keverők előre beállíthatják a kívánt vízhőmérsékletet. A készülék címétől feltételezhető, hogy a készülékben egy termosztát található, melynek segítségével a zuhanyzó üzemmódok enyhe sajtóval változnak. A funkció a készülék nagyon egyszerűen használható, és az esztétikai kilátás az érintőképernyőt, mind a belsejét vannak elrejtve a dobozban a lélek, öröm lesz minden felhasználó. Az elektromos vezérlés alapján minden zuhanyzó szellőztetéssel, rádióval és telefonon is felszerelhető. A jelenlegi század technológiái nem állnak készen, és a vezeték nélküli elektromos keverő az egyik innovatív termék. Az érintőképernyő tíz méter távolságra helyezhető a zuhanytól. Ellenőrizze, hogy Bluetooth-val történik.

A modern piacon is bemutatja single-mode és az egyetemes lehetőség 2, 3, 4 és 5-ös helyzetben. A pozíciómagasság mindig egyedileg van kiválasztva. Jobb, ha a termosztátos modelleket választani kell.

Gyártási anyagok

A keverők gyártása során gyakran talált anyag sárgaréz. A részletek zománc vagy krómozott. Az ilyen keverők minőségét gyakorlatiasság és tartósságuk megerősíti.

A króm csapok elég népszerűek és széles körben használják, mivel ez az anyag a káros baktériumok visszaszorítására, bár nagy költségekben különböznek egymástól. Műanyagot használnak zuhany polcok és fogantyúk gyártásához.

A kerámia keverő nem lehet az anyag törékenységének. A fém kerámiából készült különálló részek sokáig szolgálnak, ha figyelembe vesszük a keverő élettartamának minden normáját és követelményét. Ellenkező esetben a fém crap és a termék megjelenése nem javítható.

A telepítés típusai

A keverők telepítése vagy telepítése közvetlenül a fajuktól függ. Két típus megkülönböztethető – fal és beépített keverők.

Falra szerelve – a legegyszerűbb és olcsó. Ha van egy állvány, akkor egy teljes zuhanyzó vagy kabin teljes készletét tartalmazza. Sokkal kényelmesebb, hogy a felső zuhany, mint az öntözés a szemhéjjal. Ezeknek a keverőknek az előnye a nyitott panel és az eszközökhöz való hozzáférés, valamint meghibásodás esetén a működési javítás lehetősége.

A beágyazott keverő telepítése jelentősen eltér az előzőtől. Ha a keverő a zuhanyzónában van felszerelve, akkor a tartó a panel mögött fordul elő, a látható vezérlőcsomópontokon kívül, a készülékben lévő keverő telepítése közvetlenül a falba kerül.

Az ilyen keverőket a legmegbízhatóbb és kényelmesebbnek tekintik, mivel sok előnye van. A beépített keverő elég egy kicsit elfoglalja a pilótafülkét. A vízellátás ellenőrzési módjai gyakrabban joystickot vagy labdát választanak ki, és az ilyen termékek javítása nagyon egyszerű és gyors. A nagy plusz egyszerre több pólus kezelésének tekinthető, függetlenül a helyüktől.

Például, a keverő a pilótafülkében lehet vezérelni kannával a konyhában. Természetesen az ilyen műveletek nem mindig megfelelőek, de figyelembe véve az egész funkcionalitást további előnynek tekinthetők. A kényelem érdekében a hidromasszázs permetezőgépeket is szervezhet, amelyeket a legtöbb zuhanyzó dobozban használnak. Ennek a modellnek az egyik hiányossága magas költség, amely nem mindenki számára zsebre van szüksége.

Hogyan válasszuk ki?

A zuhanykabin keverő kiválasztása, figyelembe kell vennie a helyet és a telepítési módszereket. Legutóbb a víz áramlásának beállítása a fürdőbe, a mosogatóba vagy a zuhanyzóba, egy eszközt használt három eszközre. Most úgy tűnik, hogy minden esetben külön szabályozó használata. Fontos megjegyezni, hogy a nagyobb gyakorlatiasság és a funkcionalitás a keverő fel van adva, minél drágább és nem megfizethető. A keverő kiválasztásakor figyelmet kell fordítania a megvásárolt áruk minőségére.

Ami a mechanikai keverőket illeti, figyelmet kell fordítani a termék súlyára – mint nehezebb, annál jobb a gyártás anyaga. Az új generáció áruk minősége a gyártótól függ.

Termosztatikus keverő megvásárlása, kellően beállítani kell a hőmérsékletet egyszer, majd csak a víznyomást szabályozza. A hőmérséklet szabályozásának ideje miatt a vízfogyasztás jelentősen mentésre kerül, és ez egy szilárd plusz. A hátrány ugyanaz a felfújt modellár.

Az elektromos keverő normál működéséhez elegendő és hideg vizet, a készülékben lévő fűtőberendezés a lehető leggyorsabban melegíti. De sajnos, a víz áramlása nem lesz olyan intenzív, és a méretképződés a túl gyakori tisztításhoz vezet. Ha hirtelen meg kell javítani a keverőt, a szakember kihívása költséges lesz.

Ha egy digitális keverő közül választhat, figyelmet kell fordítania néhány szempontra. Kétségtelen, hogy egy ilyen keverő kialakítása csodálatos képzelőerő, a multifunkcionalitás mellett a könnyű menedzsment mellett ezt a keverőt egy sorban jobb modellekkel teszi. A hőmérséklet és a víztakarékosság szabályozása Adja hozzá a modell súlyát, és indokolja magas költségeit és hozzáférhetetlenségét.

Keveró kiválasztása zuhanykabinban, fontos figyelembe venni a víznyomás beállítását és megkülönböztetni nézeteiket.

A kabin legolcsóbb lehetőségeinek egyik legolcsóbb lehetősége egy vagy két pozíciójú keverő. Az egyik állapotnak van egy kapcsolója a zuhanyon vagy az öntözésen. Két rendelkezés hozzájárul ahhoz, hogy az öntözésen és ellenkezőleg egy zuhanyzóból váltjon. A bemutatott módosítás kizárja a kutatás működését, és alkalmas az ideiglenes telepítésre az országban vagy nyáron.

Három pozícióval ellátott keverő állítja be a kapcsolót a felső zuhany között, A kabin és a zuhany falában rögzített hidroxasszázs permetezői. Ez viszonylag olcsó opciónak tekinthető elegendő funkcióval. Kétféle lehet: patron és labda. Az utóbbiban van egy labda, amelynek három lyuka van, amely hideg, vegyes és forró vizet biztosít. Amikor megnyomja a karját, a golyó nyomása, amely az irányát megváltoztatja, amelynek következtében a vízáramlás megváltozik és mozog.

A minta sorozatában négy pozícióval Hozzáadott funkció lábmasszázs. Jó használatban van, hogy eltávolítsa a fáradtságot a munkaerő mindennapi élet után, és jól pihentető a testet. Szintén szerepel a lélek masszírozó csoportjában is.

A keverőben öt pozíciót nem mindig alkalmazzák, ezért nem sikerül a fogyasztóval. Ezért annak meghatározása érdekében, hogy hány rendelkezést kell tartalmaznia az álmai zuhanyodnak, bármilyen funkció nélkül kell gondolkodnia, hogy ne túlfizethessen a felesleges funkcionalitás érdekében.

Meg kell tudni, hogy egy kis víznyomás esetén a keverő bizonyos funkciói nem működnek. A termék költsége az üzemmódok számától függ. Mint nekik több, annál nagyobb mennyiségű mennyiséget töltöttek rájuk.

Gyártók

A gyártó választásából közvetlenül a zuhanykeverő minőségének, funkcionalitásának és kialakításának függvénye. Jelenleg a vízvezeték nagyszámú céget termel, mert az áruk iránti kereslet hatalmas. A belföldi és az importált keverők különböztetik meg a különböző formák és design, és nem nehéz összetéveszteni a megfelelő opció kiválasztásával. Fontos megérteni, hogy milyen terméket akarok látni, majd mérni az összeset és ellen.

A hagyomány szerint a legmagasabb minőségű termékeket olyan vállalatok kínálják, amelyek világszerte megfelelően ismertek. A garanciát legfeljebb öt évig, valamint tíz évig nyújtják.

A választás meghatározásához meg kell vizsgálnia a gyártók minősítését, ismernie kell a keverők típusait és jellemzőit, képesnek kell lennie arra, hogy megkülönböztesse a magas színvonalú áruk hamisítását. Az alábbiakban felsoroltak a gyártók listája segít abban, hogy kitaláljuk, hogy a csapok leginkább praktikusak, és igénybe vesszük az egész világ vásárlóit.

Németország első helyen áll a zuhanyfalak gyártásához. Az ergonómia, valamint a modellek egyedülálló kialakítása megkülönbözteti őket más országok fejlesztőitől. A keverők, amelyek módjaival és nagy megbízhatósággal rendelkeznek megfelelően, és a jótállási időszak után nem veszíti el jellemzőit. A vízfogyasztás jelentős csökkenése a keverő használatakor különösen releváns a fogyasztók számára.

A gazdaságos fogyasztók értékelni fogják Svájc keverékeit, Egyáltalán nem kérte a gyakorlatiasságukat és az ergonómiaikat. Ezek a modellek ellenállnak a károknak és csendben dolgoznak. Az árkategóriában nem rosszabbak a versenytársaiknál, és minden második család számára elérhetőek.

Finnország, jó hírnévnek örvend A globális piacon a modellek gyártásának minőségére összpontosít. Garanciaük sokkal rövidebb, mint más gyártók, és két év. De az élettartamot 10-12 év határozza meg, és ez kiváló mutató. A gyártásuk során használt ötvözet összetétele sárgaréz és műanyag, így a termék nem a korrózió hatálya alá tartozik, cink, króm vagy nikkel borítja.

Az ár és a minőség nincs elválasztva, amikor kiválasztja a mixert Spanyolország zuhanyzójához. A stílusok változata megfelel a termék formájának, tervezésének, valamint annak helyének formájának. Hét éve komoly garanciális időszak a keverő számára, mivel a gyártáshoz használt fő anyag fém kerámia. A megfelelő eljárással az anyag nem rosszabb az egyenletes réz erősségében.

A Franciaországból származó csaptelepek technikailag tökéletesek, A részleteket gondosan átgondolták, és a daru zökkenőmentes hajlítása a varázsa és a notch romantikusságon. Az áruk vonalának ismerete kellemesen meglepődik az alkalmazásuk jelentős összege. GARANCIA Öt évig, természetesen nem zárja ki az áruk különösen gondos kezelését.

Olaszország elit csapata A finomítással és a hibás törékenységgel Németország és Svájc versenytársainak minősége nem rosszabb. A stílusos kialakításnak valódi esztétogokkal kell rendelkeznie, és megfelelően jóváhagyja. Az élettartam körülbelül tíz év, és az áruk garanciáját öt évig kínálják.

A kemény víz és szennyeződések nem félnek Bulgária kevertétől. A speciális technológiák által felszabadított kerámia lemezek a mészbetétek szűrt részecskéi, és nem hagyják ki a rozsda. A keverő teste sárgaréz ötvözetből áll, az alacsony tartalommal együtt. Az élettartam legfeljebb nyolc év. A korróziós bevonat króm- és nikkelötvözetekből áll.

Csehország, bár bezárja a minősítési köröt, De egyáltalán nem rosszabbak a többi termék minőségében. Ezek a termékek hosszú ideig szolgálhatnak a komponens helyettesítése nélkül. Az előnyök magukban foglalják a víz keménységének adaptálását, a telepítés egyszerűségét. A modellek között egy művészet van egy kerámia patronnal, valamint a népszerű termosztatikus és szenzoros modellekkel. Az ilyen keverő tökéletesen illeszkedik bármely tervezőszobába. A gyönyörű fényes bevonat sűrű védőbevonatot biztosít, amelyet vastag réteggel alkalmazunk. Ezenkívül ezek a keverők meglehetősen költségvetési és a javasolt termékek közül megtalálhatók, amelyek megfelelnek az összes mutatónak, és nem hagynak senkit közömbös.

Hasznos ajánlások

A keverő több móddal történő megvásárlásával gondosan gondolkodnia kell, hogy minden módra van szükség-e, vagy csak két lesz használva. Mindezekkel a termék árcédulája meglehetősen nagy, és nem mindenki megengednie kell. Ha a vízvezetékhálózat nyomása sok kívánni kezd, akkor a vásárolt keverő nem hoz elégedettséget, és megszakításokkal fog működni. Javíthatja a keverő lehet önállóan, de jobb, ha hívja a mestereket, mert elég problémás.

Bármilyen körülmények között nem lehet keverőt kézzel vagy véletlenszerű tárolóban vásárolni. A híres márkák keverékeit csak szaküzletekben értékesítik a vonatkozó dokumentumok, bizonyítvány és garancia kupon. Ebben az esetben mindig lehet visszatérni vagy cserélni a vásárolt árut.

Ha a boltban van saját honlapján, hasznos lehet menni és megismerkedni az árakkal, tekintse meg a mixer és a raklap jellemzőit és leírását. Valószínűleg meg kell ismerni az áruk összes hibáját és hibáit. Érdekli, hogy csak olyan bevált vállalatok, amelyek nagy mennyiségű ideig bizonyították a piacon.

Annak érdekében, hogy ne tévedjünk a modell kiválasztásában, meg kell értened, hogy a keverők gyártásához szükséges anyagok a legmagasabb minőségűek és kopásállóak. A hosszú máj a sárgaréz csapok kerámia patronnal. A shoundic termékek gyorsan elhasználódnak, és gondos gondoskodást igényel a kerámiákhoz. Ellenőrzött idő króm és nikkel korróziós bevonat. A réz bevonat nem releváns a tompa szín miatt, és szükség van a rendszeres tisztításra. Arany – nagyon drága anyag, és zománcozott bevonatok repedések és gyorsan kopognak.

Emlékeztetni kell arra is, hogy szinte az importált termelés szinte minden modellje nem annyira ellenáll a vízkeménységnek, ahogy azt mondják és írják. A különböző területeken a vízkeménység százalékos aránya jelentősen eltérő, és figyelembe kell venni. Ha még mindig a választás leáll egy importmodellen, akkor meg kell vásárolnia a víz szűrését, majd az összes elvárás indokolt.

Emlékeztetni kell arra is, hogy a javasolt keverőcsomag tartalmazhat egy száz centiméterrel és az öntözéssel az öblítő üzemmód kapcsolókkal. A közös – rendes, masszázs és az öntözés kielégítheti a levegőt, hogy gondosan öltözködjön. Ezeket a fontos pillanatokat mindig rögzíteni kell, és ne legyőzze. Talán ez a funkció, amely új készletben lesz szüksége.

Győződjön meg róla, hogy gondosan megvizsgálja a keverőt a hibák, zsetonok és különböző hiányosságok jelenlétére. Ellenőrizze a csomagot, nézze meg, hogy az összes részlet elérhető-e. A garancia és a minőségi tanúsítványú áruknak tökéletesnek kell lenniük, és nem okoznak további kérdéseket. Egy olcsó modell kiválasztása, készen kell állnia a meglepetésre a hirtelen törés formájában, és nem mindig olcsó javítás. A minőségi termék hosszú és megszakítás nélküli lesz, hogy szolgáljon, és ne okozzon kellemetlenséget.

Ha még mindig a bontás történt, akkor nem kell kétségbeesni. Néhány ajánlást követni kell:

  • Ha a zuhanyzó tömlője sikertelen, és több helyen szivárog, akkor a tömlőellátást ki kell cserélni;
  • Ha a szelep szivárgása megjelent – a gumi párnák cseréjéhez, majd a szelepcsavarok helyére;
  • Ha a szelep félig koordináta, szétszereli a darus-tálcákat, új és telepítést vásárol;
  • Ha a karusz leállt, a kerámia patront eltávolítják, és az új változásokat eltávolítják, mivel a másik nem jön fel;
  • Ha a víz az anya alatt áramlik, akkor a burst anya ki van kapcsolva, és megváltozik az új;
  • Ha a Glade zuhany nem működik, kívánatos, hogy egy műanyagból fém bevonattal helyettesítse. Van egy másik színes megoldás a tömlők számára, és az áruk ára meglehetősen elfogadható.

A vásárlási döntés mindig a fogyasztó számára marad. Lehet, hogy ez a cikk egy kissé kinyitotta az ajtót, hogy a feltérképezetlen világ keverők zuhanykabinok.

Videó felülvizsgálati keverő zuhanykabinban lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: