Kézi mosógépek: Hogyan és a legjobb modellek működnek

Csak úgy tűnik, hogy a kézi mosógépek a múltba mentek, anakronizmusgá váltak. A valóságban teljesen releváns résszel van, és bizonyos esetekben még népszerűbb, mint az automatikus technika. Csak meg kell érteni, hogy a kézi mosógépek hogyan működnek, valamint megtanulják, hogyan lehet helyesen kiválasztani a legjobb modelleket.

Érvek és ellenérvek

A kézi mosógép fő előnye az a tény, hogy villamos energia nélkül működhet. Ezért a különböző helyeken csendesen vehet fel velem:

 • a házhoz;
 • egy vidéki házban;
 • a túrázásban néhány napig vagy egy rövid útra;
 • A hosszú útra autóval.

A fogyasztók és a szakértők megjegyzik, hogy a kézi eszköz kompakt automatikus rendszer. Végtére is, ez nem automatikusan, kevesebb különböző érzékelő és hasonló alkatrészek bonyolult és súlyozó aggregátum. Nincs szükség kommunikációra való csatlakozásra, amely általában szakemberek meghívását igényli. Azt is meg kell jegyezni, hogy a kézi gép jelentősen mentheti a vizet a “gép” -hez képest.

Ezenkívül a dobban lévő víz azonnal forró, nem szükséges melegíteni az írógépben.

Vannak más előnyök is:

 • Elég gyors mosás;
 • a munkavégzés során a munkavégzés során a fehérneműt munka közben;
 • Kényelmes ár (még a legegyszerűbb automata autók drágább);
 • szakítószövet;
 • A rezgés kivételével.

Természetesen nem ültette meg és nem minutál. Kézi mosógépek munka hangosabb automatikus analógok. Nem garantálhatják a vászon magas színvonalú tisztítását, és a programok sokfélesége jelentősen kevesebb. A víz öntése, az öblítés ruhák és a spinje jelentős erőfeszítéseket igényel, emellett kiadások és sok idő. A kézi technológia javítása meglehetősen bonyolult, a rakodó ruhák belsejében kicsi, és a készülék felügyelet nélkül hagyja, hogy nem fog működni.

Működés elve

Az elektromotor nem működik kézi gépeken, mert egyszerűen nem. De Mosás még mindig előállított, és elég jól. A szennyeződés eltávolítása a vízben kialakított vortex válaszol. Hozzon létre egy forgó kézi karhoz csatlakoztatott pengéket. Vannak külön változatok, amelyek öblíthetők, sőt a fehérneműt is.

A működési fizikai elv – az úgynevezett levegőbuborékhatás. Gépmunkáskamra a mosás során korlátozások nélkül. Ezért nincs ok arra, hogy féljen attól, hogy a fehérnemű valahol elakad, mindig eltávolítható. A szakértők azt javasolják, hogy kézi mosás esetén pénzzel mossuk.

FONTOS: Használjon olyan porokat, amelyek bőséges habot, alkalmatlan.

Népszerű modellek

Sok számú ember ésszerűen választottak a Wonderwash gép javára. Legfeljebb 2,2 kg vászon. A mosáshoz 3 l forró vizet kell használni. Kívánt esetben a Wonderwash csatlakoztatható a vízellátáshoz, bár nem szükséges. A foltok vákuum eltávolítása nagyon jól működik. A fogantyú forgási rendszere hivatalos szabadalmat kapott. Twist A fogantyúnak legfeljebb 3 perc, legalább 1 perc. A négyzetkőzet méretei – 30,540,30,5 cm. A hordó tetején helyezkedik el, amelynek fedele hermetikusan zárva van.

Egyéb paraméterek:

 • Magasság – 40,64 cm;
 • Kiváló vákuumos tisztítás;
 • saját súlya – 3 kg;
 • Vízelvezető tömlő tartozik.

A kellemes alternatíva a Yirego Drumi modell. Ez a kanadai fejlődés, amelyet a lábblokk (pedál) hajtanak végre. A mosás során kb. 5 liter vizet fognak tölteni. Ez elegendő 2,2 kg vászon tisztításához. A feltétel nélküli előny egy sajtófunkció jelenléte, amely nem olyan gyakran manuális gépekhez.

Körülbelül 2 percig kiosztott mosásra, 2 több – öblítésre. Pontosan 1 percnyi végtelen szárítás. A gyártó azt ígéri, hogy a vízfogyasztás a digitális eszközökhöz képest 80% -kal csökken. Ugyanígy csökken a mosószer fogyasztás. Méretek – 39x60x36 cm.

A kézi mosógép kiválasztása az utazáshoz és a turizmushoz, Érdemes preferenciát a termék scrubba. A modellt egy tapasztalt ausztrál utazó tervezte, így ideális esetben túrázási feltételekhez igazodik. Oldalról az eszköz hasonlít egy hermetikus zacskóba, belső hullámos vagy pupil felülete. A kézi mosógép munkához szüksége van egy vízre és megfelelő porra. A piszkos ruhákat a táskába helyezik, öntsük a vizet és a mosószert, majd néhány percet a kezében. Ebben az esetben a csomag belső felületén pattanások vagy puskák eltávolítják a szennyeződést.

Azok, akik meg akarják mosni a fehérneműt minden szövetből a házban vásárolhatják Modell “AGAT SM-2”. A mosodai tömege legfeljebb 2 kg. A gépet a vízellátáshoz kell csatlakoztatnia. A szennyvíz visszaállításához további tömlőt biztosít. Van egy öblítési mód, amely azonnal felemeli a modellt egy új szintre.

Érdemes észrevenni és Mosoda Pod mosógép. Az eszközt pedálok aktiválják. Lehetséges, hogy nem csak ökölbe kerül, hanem teljesen összenyomott fehérnemű. A mosáshoz maximum 5 liter vizet igényel. Ugyanazon a rendszer, mint a szokásos gáz.

A nagy rezonancia okozott a megjelenést Környezetbarát mosógép Gentlewasher. Az 1 ciklus 12 póló vagy 8 női könnyű ruhák tisztításának lehetősége. A mosóvízköltségek 9-10-szer kevesebbek, mint az azonos képességű automatikus eszközöké. A mosási ciklus körülbelül 5 percet vesz igénybe (beleértve és spin). Nem kell részt vennie a programok kiválasztásában vagy további funkciók és lehetőségek.

A következő videóban vár egy kézzel készített mosógépre.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: