Kis fürdő: a választott típusok, méretek és jellemzők

  Nem mindenki modern ember büszkélkedhet egy nagy területű lakhatással. Ezért gyakran szükséges gondolkodni, hogyan lehet helyet takarítani egy adott szobában. Bár sok álom egy hatalmas fürdő vagy jakuzzi, nem mindenki telepítheti őket. De egy kis modell egy rendszeres boltból megengedheti magának.

  Sajátosságok

  Annak ellenére, hogy sok előnyben részesíti a nagy fürdőket, egyes esetekben meg kell áldozni a kényelmet és vásároljon kevesebb modelleket. De saját tulajdonuk is van.

  • Tömörség. Több mint kevesebb helyet foglalnak el. Lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a termékhez egy kis szobában, nyugodtan tegye a mosógépet, WC-t és mindent, amire szüksége van.
  • Vonzó. A kompakt termék óvatosan néz ki. Mivel az anyagok fogyasztásának kevesebb, akkor egy jobb terméket vásárolhat egy kis pénzért.
  • Kényelem. A gyógyfürdők kényelmesek. Nem csak egy egészséges felnőtt ember tudja mosni őket, hanem az, akinek van néhány betegsége vagy kora.

  A kis méretek nem mindig kényelmesek. Azonban a másik út helyének hiánya miatt.

  Nézetek

  Többféle fürdő van. Ezek szögletes, ovális, lábakon, zuhanyzóval vagy anélkül. A standard méreteket hazugságnak tekintik. Bennük, a közepes magasságú ember minden higiéniai eljárást hozhat a fekvő helyzetben. Ez a modell a legkényelmesebb, de telepítse – nagy luxus, mivel a legtöbb szoba nem alkalmas méretekre. A kis termékek két faj.

  • Ülés. Hosszuk legfeljebb 130 cm. Állítsa be őket elsősorban a helyiségekben, ahol nagyon kevés hely van. Az akril modern modellekben beépített helyek vannak. Kényelmes, beleértve az idősebbeket is.
  • Szülésznők. A legfeljebb 150 cm hosszúságú kis fürdők. Bennük egy olyan személy, akinek átlagos magassága van, félkörben eljárhat.

  Ha a modell szögletes, helyet takarít meg a fürdőszobában.

  Bár a fürdők és a kis méretek, győződjön meg róla, hogy gondolkodunk a konfigurációjukra. Ez lehet hidromasszázs, extra függönyök. Egy kis tál is képes egy modern zuhanyzóval. Ha a modellnek hidromasszázs funkciója van, akkor a kábelezésre kell gondolnia. Mivel van egy nagyon erős szivattyú, akkor hozzáadódik a kábelezés terhelése.

  Aszimmetrikus

  Ez az opció megfelel azoknak, akik nem szabványos méretű fürdőszobával rendelkeznek, például keskeny és hosszúkás, osztva partíciókkal osztva. Nem minden aszimmetrikus modell kényelmes, ha kicsi. Ugyanez vonatkozik az ovális fürdőkre is.

  Zuhanyzóval

  Nagy családok esetében egy kis fürdőszoba zuhanyzóval alkalmas a falon. Messze mindenki szeret, hogy üljön a fürdőszobában, és inkább ezt az eljárást inkább kontrasztos zuhanyzóval.

  Ezért e két lehetőség kombinációja kényelmes lehetőség.

  Zuhanyzóval

  Ha a költségvetés lehetővé teszi, érdemes figyelmet fordítani a fürdőre zárt zuhanyzóval. Mivel az ajtók zárva vannak benne, zuhanyozhatsz, nem félsz, hogy a víz becsapja az egészet.

  A legegyszerűbb módja a fürdő zuhanyzóval a szoba sarkában.

  Mini jacuzzi

  A fürdő kellemes burkolata lehet hidromasszázs funkció. Vannak olcsó mini-jakuzzi, amely még egy kis metrai szobában is telepíthető.

  Az ilyen modell telepítésével gondoskodnia kell arról, hogy a rendszer működéséért felelős kábelezés megbízhatóan elkülönült és vizet védte.

  Anyag

  A kis fürdők ugyanazon anyagokból készülnek, mint a nagy modellek. Az egyik legtartósabb és kiváló minőségű anyag, öntöttvas. Hosszú ideig tart, és felmelegszik. Mindezekkel az öntöttvas termékek sok hibával rendelkeznek. Az ilyen fürdők nagy súlyúak, ami nehézségekbe ütközik. Ezt az anyagot rosszul kezelik, így a fürdő főként monoton formák. Hozzon létre valamit, ami elég eredeti.

  Fürdőkészek acélból zománcfesték gyártása során. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy az anyagot és a szobát díszítse. Még a legkisebb modell is vonzóvá válik, ha díszíti.

  Vasfürdő praktikus.

  Könnyebb öntöttvas, hosszú élettartamú, egy kis ár. Mint minden anyag, az acél hátránya van. Ez a víz gyors hűtése és az anyag finomsága. Emiatt a fújáskor a dents jelennek meg a felületen. Az ilyen fürdők sok zajt hoznak létre, ha használják.

  A legnépszerűbb acél akrilfürdők. Számos előnye van a többi anyagból származó fürdőkhöz képest. Az ilyen fürdők tüdő, ami nagymértékben megkönnyíti a szállítást. Az anyag szilárdsággal és különböző formákkal rendelkezik, tökéletesen megmenti a hőt. Az akril fürdők olcsóak, olcsóbbak lehetnek, mint más anyagokból származó termékek.

  Az akril azonban meglehetősen törékeny, bár az ilyen fürdő hosszú ideig is állhat, ha óvatosan használja.

  Az akril a polimer beton hozzáadásával speciális kifinomultsággal rendelkezik, amely tükröződik a modellek árában. Ez az anyag a közelmúltban megjelent a piacon, és azonnal népszerű volt. Lehetővé teszi, hogy egy érdekes forma kád legyen. Például ventilátor vagy szirom formájában.

  Ma a tölgy modellje népszerűvé válik. Megrendelésre kerülnek. Ezért az alak és a méret meghatározza a tulajdonost. Az ilyen fürdők egyedülállóak: a víz hatása alatt nem pusztulnak el. Idővel az erősségük nő.

  Az ilyen modellek tökéletesen illeszkednek a fürdőszoba kialakításához, wellness hatással van egy személy számára.

  Dimenziók

  Gyakran egy kis fürdő kombinálva WC-vel. A termék felvétele egy ilyen helyiségben, nemcsak megfelelő méretű, hanem nézze meg, hogy harmonikusan illeszkedjen a szoba belsejébe. A méretek a modellektől függenek. Ha téglalap alakú lehetőségeket veszel, három standard méretű. A legkisebb fürdő mérete 90×70 cm. Deeper 120×70 cm, a legnagyobb – 130×70 cm. Egy ilyen modell alacsony oldala lehet.

  Pontosan meghatározza, hogy melyik modellt tekintik kis nem. Ha a korábbi, normál fürdők voltak hossza legfeljebb 170 cm, szélessége 75 cm, akkor egy kis modell volt szabványos méretei: 120×70 cm. Más paraméterek nem léteztek. Most a kis fürdők választása nagyszerű. Kis szobákhoz választhat egy szögletes modellt, amelynek mérete legfeljebb 150 cm lesz.

  Azonban egy nagyon kis fürdő vásárlása, meg kell áldozni a saját kényelmét.

  Forma

  A kis fürdők méretei az űrlaptól függenek. Ha korábban csak négyzet alakú vagy négyszögletes modell volt, a modern anyagok lehetővé teszik, hogy formák alakuljanak. A négyzet és szögletes modellek a leggyakoribbak. A sarokmodellek a szoba két fala között vannak felszerelve. Formájuk hasonlít a sziromra vagy akár cseppre. Ezek aszimmetrikusak lehetnek, szimmetrikusak. Az ilyen modellek kényelmesebbek, mint a közvetlen. Gyakrabban az akrilből, mivel jól feldolgozás.

  Néha szögletes modellek beépített polcok és fejtámla. Ez lehetővé teszi, hogy a fürdő kényelmét, a szükséges fürdőszobai kiegészítőket, anélkül, hogy kiszabadulna belőle. Ha úgy gondoljuk, hogy a kis méretű, kis méretű modellek, nem felelnek meg a kis szobáknak. Még kompakt méretű is van, sok helyet foglalnak el.

  Ugyanakkor a szögek üresek maradnak, és csúnyanak tűnik. A téglalap alakú kis fürdők nagyobb kapacitással rendelkeznek a többi lehetőséghez képest. Ha a szoba egy nagyon kis terület, csak egy téglalap alakú modell illeszkedik hozzá. Ha szögletes modellt telepít, akkor nem vesz sok helyet, hagyja, hogy élvezze a fürdőszobákat.

  Színek

  A modern modellek lehetővé teszik, hogy a színskálafürdők változatos legyen. A fekete-fehér klasszikus a háttérbe kerül. A fürdő figyelmének középpontjában, ilyen színekben díszítve, mint a krém, a kék vagy smaragd. A választás a szoba belsejétől függ. Ma is találkozhatsz egy fényes kis fürdővel csillogó. A monofonikus fénymodellek azonban nagyobb igények vannak.

  De a színválasztás nem befolyásolja a megvásárolt modell minőségét.

  Hogyan válasszuk ki?

  A vásárlás előtt meg kell határozni a modell modellének méretét és formáját. Előre kell meghatározni, hogy hol lesz. Érdemes megismerni magad, ez egy téglalap alakú vagy szögletes tál lesz. Kiválaszthatja az eredeti űrlap termékét vagy megrendelését. Meg kell vásárolnia egy terméket egy bizonyított gyártóból, aki minőségi tanúsítványt és dokumentációt tartalmaz a szükséges szabványoknak való megfeleléssel.

  Vásárláskor meg kell vizsgálnia a terméket vizuális hibákra.

  A kis fürdő telepítésével nem kell elhanyagolnia a késztermékeket. Fontos megnézni az ergonomikus modelleket. A kis méretű fürdőkád megmenti a kis ház tulajdonosait. Ha óvatosan tartja, akkor kiválaszthat egy nagyszerű opciót, amely örömmel fogadja a ház vagy a lakás minden lakóját, és jól illeszkedik a szoba kész belsejébe.

  Gyártók és vélemények

  Vásárláskor figyelembe kell vennie a probléma pénzügyi oldalát. Az ár az anyagtól, a gyártóhoz, a konfigurációtól függ. Ha egy modellt vásárol a gyártóból, ez nem jelenti azt, hogy a fizetés csak a márka által ismert. A jó vállalatok kiváló minőségű árukat kínálnak, jó garanciális időszakot adnak, és fizetnek a szállításért.

  Az olcsó modellek is kiváló minőségűek lehetnek. Ezért meg kell tanulni a fürdők létrehozásában részt vevő gyártókat. Ma sok olyan fiatal cég van, amelyek nem töltenek sok pénzt a reklámozáshoz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy áruik rosszabbak a minőségben. Ha az akril a közelmúltban megnyitott cégből származó terméket veszi, költsége körülbelül 8000 rubel lesz. Ete lesz egy jól bevált modell az ilyen márkák, mint Roca, az ár kétszer emelkedik.

  Az ár nagymértékben függ az anyagtól. Az öntöttvas az egyik drága anyag marad. A kínzók költsége legfeljebb 20 000 rubel lesz. Ha ez az acél modellje, az ár 6000 rubelre csökken. Kiderül egy nyereséges vásárlást, bár a minőség nem vesz el.

  Sok vásárolni fürdőt az online áruházakon keresztül. Az egyik leginkább jól bevált üzlet az IKEA. Nemcsak a különböző városokba szállít, hanem elfogadható árakat is. Vásároljon egy fürdőt a márka számára.

  Gyönyörű példák és lehetőségek

  Még egy kis modell is lehet a szoba dekorációjává. A legfontosabb dolog az, hogy tudd meg, hogyan kell kiválasztani őt a belső tér alatt. Annak érdekében, hogy könnyebben tegyék, itt vannak olyan érdekes példák, amelyeket a tervezők gondolnak.

  Szög

  A leginkább nyereséges megoldás egy kompakt mosási tér, amely a szoba sarkában található. A háromszög alakú sarokfürdő tökéletesen illeszkedik a szoba belsejébe. Fehér színe harmonikusan kombinálódik ugyanazokkal a falakkal. A falak alsó része és a padló, éppen ellenkezőleg, nagyon fényesnek tűnik. Zöld felvonók hangulat, mint az élő növények, amelyek a szobával díszítettek.

  Ez a modell nem sok helyet foglal el. Ugyanakkor egy jakuzzit tartalmaz. Még a kis formák is lehetővé teszik, hogy egy személy lazítson benne. És kényelmes polcok hosszúkás kéz távolabbi, lehetővé téve a szabad hozzáférés szappan, mosogatórongyok, kefék és egyéb tartozékok.

  Cseppecske

  Egy másik érdekes stilisztikai megoldás a kompakt szobához. A kis fürdő egy csepp formájában tökéletesen kombinálható a krapinka falakkal. Egy kis helyet vesz igénybe. Ugyanakkor pihenhet az ülő helyzetben. Az ilyen modellnek további polcja van a fürdőszobai felszereléshez. Mivel a fürdő nagyon kicsi, telepítheti a WC-t és a mosogatót, amely fölött van hely a tükörre. Így minden kényelmes lesz a fürdőszoba és a fürdőszoba használatához.

  Jakuzzi

  A kerek modell sok helyet foglal el. Tehát lehetetlen valamit körülvenni. Hófehér színe harmónia a falakkal, és a padló ellentétes. Egy ilyen fürdő hidromasszázs.

  Hogyan kell telepíteni a fürdőt a saját kezével, tanulhat az alábbi videóból.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: