Kombinált fürdőszoba: Szoba tervezési lehetőségek 4 kV-os fürdőszobával. M

Az apartmanokban és a kompakt méretű házakban a házigazdák mindig megpróbálnak szabad helyet takarítani egy kombinált fürdőszobával. Mivel az ilyen szoba területe nagyon kicsi, az anyagok kiválasztása a befejezéshez és a bútorokhoz, amelyekre nagyon komolyan kell megközelítenie. Az eredmények javítása érdekében kérjük, és ne fordítson, gondosan meg kell vizsgálnia ezt a kérdést.

Szoba jellemzői

Fürdőszoba 4 kV-os területével. m, rendszeres fürdőkádat vagy zuhanyzót, valamint egy kis mosogató. Itt is lehet polc vagy egy kis szerelt ruhásszekrény az alapvető fürdőszobák tárolására. A kombinált fürdőszobában is a WC-vel kell rendelkeznie.

A kompakt méretek ellenére a szoba elrendezése a leginkább átgondoltnak kell lennie. Mielőtt javítaná a fürdőszobában, szükség van egy projektre, mert sok kommunikáció van benne.

A szoba elrendezése a helyüketől függ. Végtére is könnyebb választani a megfelelő bútorokat, mint a csap- vagy csatornacsövek átviteléhez.

Ne felejtsük el, hogy a fürdőszobában lévő ajtóknak ki kell nyitniuk, és nem belülről. Ez biztonságot igényel. Ha a fürdő tele van, akkor hossza legalább 1,7 méter. De egy kombinált szobához, jobb, ha szögletes modellt talál.

Zónázás és a tér bővítésének módjai

Nem minden ember büszkélkedhet egy nagy fürdőszobával, de mindenki azt akarja, hogy és kényelmes és szép legyen. Ahhoz, hogy megfelelően szerelje fel a kis fürdőszobát, előre kell gondolnia az elrendezést. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy bútorokat és vízvezetéket helyezzünk úgy, hogy releváns legyen, és ne zavarja senkit.

Számos fő tervezési lehetőség van egy közös fürdőszobában, négy méteres négyzetméterrel. Itt van néhány közülük.

Klasszikus

Az ilyen lehetőség magában foglalja a fürdő mentén lévő fürdő elhelyezését. WC és mosdó ebben az esetben az ajtóval szemben kell lennie. Van egy másik szabad fal, amelyen törölközőre száríthatsz. Ez az opció azonban mínusz. Az a tény, hogy van néhány hely a WC telepítéséhez, ezért nem teljesen kényelmes használni.

A sarok fürdőszobával

Mivel a szoba területe nagyon kicsi, hogy egy kicsit megmentse a helyet, akkor telepíthet egy szögletes fürdőt. Ez kényelmesen elrendezhető és WC-vel és mosdókagylóval fog segíteni. A helyek még egy kis öltözőhöz vagy habhoz is elég lesznek.

A sarkok nem csak fürdők, hanem WC is. A szoba sarkában vannak felszerelve, és egyáltalán nem kerül sor. Ez lehetővé teszi, hogy megtalálja a további polcokat, vagy akár egy ruhásszekrényt.

Stílus és tervezés

A fürdőszoba négy négyzetben történő kialakításához fontos az összes tárgy közötti harmónia. A megfelelően kiválasztott árnyalatok minden stílusirányú egységesítő tényezővé válnak.

Mivel a szoba teljesen kicsi, akkor a belső kialakítása, jobb, ha egy vázlatot rajzolunk, amely segít a fürdőszobában négy négyzetméteres és egyedülálló.

Modern

Az ilyen stílus magában foglalja a modern anyagok használatát sík és fényes felületű. Ez a fényes árnyalatok kombinációjában, például kék, piros, türkizké válik, könnyű vagy akár tiszta fehér tónusokkal. A szoba díszítése természetes anyagok vagy azok utánzásuk lehet. Ezen a belső térben nagy tükröket vagy üvegnyílásokat használhat. A polcok krómozott acélból készülhetnek.

Ilyen stílusban használhat néhány mintát. Mégis, a tiszta vonalak túlsúlya teszi a fürdőszobát 4 m2-ben, meglehetősen diszkréten.

Minimalizmus

A fehér szín egy ilyen szobában uralkodik. A szürke vagy fekete elemek enyhén hígíthatók. Például lehet mosogató vagy acél vagy fekete fürdő. Nincsenek rajzok és képek a dekoráció befejezésében. Minden felület elég sima.

A fürdőszobában négy négyzet nem hasonlított egy unalmas eljárási iroda, amelyet az azonos színű fényes elemekkel hígíthatunk. Például Terry Törülközők vagy padlószőnyeg, ugyanolyan színű szappanok is lehetnek.

Klasszikus

Az ilyen stílus egyik jellemzője az arány és a szimmetria. Ha egy kis könnyű hangokat ad hozzá egy kis fürdőszobához, akkor a belső tér tökéletesen lesz. A klasszikus stílusban lévő szoba csúcspontja olyan mogyoró lesz, amelynek ovális alakja van, és elegáns mintákkal díszített. Tükör lehet vásárolni egy keretben aranyozással.

A befejezés jobb, ha bézs vagy krémszínű színben van – az aranyat kis részletesen hangsúlyozza a fürdőszobában.

skandináv

Hozzon létre egy hideg skandináv hangulatot egy kis fürdőszobában, segít a fehér csempézett csempék díszítésében, amely tiszta hóhoz hasonlít. Szintén megfelelő sötétkék befejezése a kő alatt. A padló vagy egy fali csempe kis mintákkal. Ezek lehetnek hagyományos skandináv motívumok. Ebből a szobából csak stílusosabb lesz.

A daruk és keverők jobb vásárolni rézből, és a polcok a kovácsolt fekete vasból vannak felszerelve. Ezek az anyagok természetesebbek és ezért alkalmasak erre a stylistra.

Tengeri

A fürdőszoba belseje 4 négyzet, amely a tengeri stílusban díszített, érdekesnek tűnik. Blue Otkuchs belsejét adhatsz türkiz keverékkel. Érdemes bontani a héjakat és más attribútumokat, amelyek hasonlítanak a tengerre. Egy ilyen fürdőszoba alkalmas utazóknak vagy álmodozóknak.

Ahhoz, hogy illeszkedjen a fürdőszobába, hogy megfeleljen egy vagy egy másik stílusnak, nem elég a célokhoz vagy megfelelő bútorokhoz. A jó világítást is telepítenie kell. Most még egy kis helyiségben is láthatod a polcok fölött elhelyezett pontfényeket vagy LED-szalácsokat. Színes LED-ek használata is hígítható fehér színű vagy vizuálisan megváltoztathatja a víz színét. Gyakran a zuhanyfüggöny helyett üvegpartíciókat használnak. Nagyon szépek lesznek, ha ennek megfelelően díszítik őket.

Befejező opciók

A fürdőszobában használt anyagok feltétlenül ellenállnak a nedvességnek. Azt is, hogy ne féljenek a nagy mennyiségű mosószer hatásától. Figyelembe véve a durva hőmérséklet csökkenését ebben a zónában, elég erősnek kell lenniük.

Falak

A fali dekoráció nagyon változatos lehet. A leggyakoribb lehetőség egy közönséges kerámia csempe. A szín és a textúra között eltérhet. A nagy vagy kis méretű könnyű csempe 4 négyzetméterre alkalmas. Ha a tulajdonosok közepes méretű csempét választottak, érdekes mintákkal kell díszíteni.

A kis méretű fürdőszobában alkalmas háttérkép. Elhelyezhetők bármilyen belső kialakításhoz. Végtére is, a színséma tapéta nagyon változatos, és utánozhat bármilyen anyagot.

Az egyik gazdaságos anyag PVC panelek. A színek tartománya itt sokoldalú. Könnyen érdekelhető. Az egyetlen hátránya a vegyi anyagok felszabadulása nagyon magas környezeti hőmérsékleten.

Padló

A padlóburkolat a fürdőszobában állandó érintkezéssel rendelkezik a vízzel, így a legjobb megoldás a csempe vagy a porcelán csempe. A mai napig, a választéka ezeknek a lemezeknek nagyon változatos, ezért vegye fel a fürdőszoba stílusát, nem lesz sok munkaerő. De érdemes megjegyezni, hogy egy kis helyiségben jobb vásárolni egy nagyméretű csempe.

A fürdőszobában az epoxi gyantából készült ömlesztett padló. A megszilárdulása után egy sima bevonat alakul ki, amely nemcsak nem veszi fel a nedvességet, hanem nagyon jó. És ha fotónyomtatást használ, létrehozhat egy 3D-s képet a padlón, amely hozzáadott hangerőt ad a szobához. Azonban a fürdőszoba 4 négyzetben kell választani kis rajzokat.

Lehetetlen használni laminált vagy fa táblákat, mivel nagy mennyiségű nedvesség az anyag gyors deformációjához vezet.

Mennyezet

A mennyezet befejezésére szolgáló anyagok vezetője a szakítószilárdság. Nagyon könnyen rögzíthető, hosszú élettartamú, kiváló minőségű és nedvességálló. Ezenkívül egy fényképes nyomtatást készíthet egy éjszaka vagy felhő ég formájában. De egy ilyen mennyezet még mindig hátrányai vannak – egy idő után a film elkezd aláírni. Ezt azonban korrigálhatják szakemberek biztosításával.

Ha ez az opció nem alkalmas, akkor a PVC panelek vagy a pontos üveg ablakok segítségével készíthet egy befejezést, amely nem csak a gipszet megmenti a repedésekből, hanem díszíti a mennyezetet is.

Bútorok és vízvezeték

Úgy döntenek, hogy egy négyzetméteres területet kínálnak, gondosan figyelembe kell vennie az elhelyezést, nem csak a vízvezetéket, hanem az összes szükséges elemet is.

A zuhanyzót egy sarokban helyezheti el, és a WC-t – az ellenkezőjében. A helyszínen, amely szabad marad, a mosógéppel ellátott mosdó tökéletesen illeszkedik. A fürdőszobák tárolására szerelt szekrényeket vagy csöveket használhat a mosdó alatt elhelyezett fiókokkal.

Ahogy a szoba teljesen kicsi, zuhanyozhat. Most sok modell van, köztük vannak sarok. Nem foglalnak sok helyet, mind a hidromasszázs, mind sok más hasznos lehetőséggel.

Szintén nem tehet ilyen szobában harach nélkül. Ki kell választania egy kis méretű modellt. Nagyon jó, ha beépített éjjeliszekrényt tartalmaz. A mosogató felett a háttérvilágítással felszerelt tükröt lóghat.

Ha a fürdőszobában van a WC-vel, akkor érdemes gondolkodni, hogy WC-t vásároljon. Ezek fal és szögletesek. A Wall Wcociences egy kis helyet vesz igénybe, így egy ilyen kis szoba, amit a lehető legjobb módon illesztenek.

A mosógép befogadásához a mosogató alatt használhatja a helyet. Azonban telepítse azt, szükség van a mosdókerre magasabbra, és a gép maga kompakt.

Gyönyörű példák a belső terekre

Ahhoz, hogy felkészítse a fürdőszobát 4 négyzetméter, használhatja az inspirációra kész ötleteket.

Ha fekvő helyzetben akarsz fürdeni, akkor tágas konténert kell vásárolnia. Lehetőség van arra, hogy a fal mentén tegye be, miközben egy kis üvegpartíciót állít be. A fürdőszoba mellett jó mosogató lesz két fiókkal. Ez alatt egy kis mosógép lesz. A mosogató a munkalapokon belül van, ami nagyon kényelmes, mivel a különböző kiegészítőkre helyezhető.

A mosdó felett egy kis tükörből készült, amelynek háttérvilágítása van. Világos barna tónusú befejezés. Minden szükséges alany illeszkedik egy ilyen kis területre.

Ha ez az opció nem illeszkedik, mert kevés hely van, akkor figyelembe veheti a következő példát. Tágas, a fürdő telepítve van. Éppen ellenkezőleg van egy kis WC, és fölötte – szárító törölköző. Az egész fal mentén van egy polc, amelyen kozmetikumokkal és távozással tárolhat. A közeli telepített kis héj kerámia tál formájában.

A szoba falainak díszítése fehér-barna csempékből készült, és a padló nagy könnyű csempézett, amely stretch mennyezeten harmonizál. Kerámia tál formájában.

Egy másik lehetőség egy kombinált fürdőszoba WC-vel. Zuhanyzó beépített szög, közel a WC-vel. Természetesen a hely nem annyira, de ha a család kicsi, akkor elég lesz.

A fürdőszobának 4 négyzetméteres területének tervezése képzeletre és erőfeszítésre van szükség. Ha szükséges, akkor megmentheti a területet, és a fürdőszobát a WC-vel kombinálhatja, és nagyon szép és stílusos kialakítását teszi lehetővé az ilyen szoba kialakításával.

Tippek, hogyan lehet vizuálisan növelni a kis fürdőszobát – a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: