Kraft mosógépek: Jellemzők és népszerű modellek

  Mosógépek szükséges háztartási készülékek bármely szerető számára. Az üzletek, a fogyasztók képesek lesznek megfelelni a legkülönbözőbb ilyen aggregátumok, amelyek különböznek egymástól a műszaki előírásokat, a különböző funkciókat. Ma a Kraft által gyártott gépekről beszélünk.

  Sajátosságok

  A háztartási készülék országtermelője Kína, ahol az eszközök gyártására szolgáló vállalkozások találhatók. A márka gyártása viszonylag a közelmúltban jelent meg a piacon. Jelenleg messze megtalálható az összes üzletből.

  A márka mosógépei Különbözik a nagy energiahatékonysággal. Az átlagos terhelés 5-7 kilogramm. kívül, Néhány minta kényelmes LCD kijelzővel van felszerelve.

  A felállás

  A mai napig a márka egy kis mosógépet képvisel.

  KF-SLN 70101M WF

  Az ilyen gép maximális vászon terhelése 7 kilogramm. A gép megnyomásának sebessége eléri az 1000 fordulat / perc. A teljes aggregátum tartalmazza 8 különböző program a dolgok mosására.

  A KF-SLN 70101M WF opcióval rendelkezik “PREWASH”.

  És az automatikus tisztítás és a szivárgások speciális védőrendszerének funkciója is van.

  KF-SL 60802 MWB

  A gép maximális centrifugálási sebessége 800 fordulat / perc. A technika 8 mosási módot biztosít. A költségvetési lehetőségekre utal. NE A késleltetett indítás, az LCD kijelző funkciója nincs.

  Kf-sh 60101 mwl

  A dolgok betöltése az ilyen modellhez nem haladhatja meg a 6 kilogrammot. A gép 16 különböző programon dolgozhat a dolgok típusától függően.

  Technika van viszonylag nagy sraffozás. Ezenkívül biztosítja az automatikus öndiagnosztika lehetőséget, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan azonosítsa az eszköz hibás működését.

  KF-EN5101W

  Az ilyen mosógépnek csak 23 mosási programja van. A további öblítés, az előmosás és az öndiagnózis jellemzői vannak.

  Ez a technika is van Az “Antipen” opció, lehetővé téve a habzásgátlás ellenőrzését a dolgok mosása során. Az egyik mosás maximális fogyasztása 46 liter víz.

  KF-TWE5101W

  A mosógépnek 8 különböző programja van. A maximális ágynemű terhelés 5 kilogramm. A készülék rendelkezik Kezdőlap.

  Az előző verzióhoz hasonlóan az “Antipen” opcióval és az AutoBalance opcióval készül.

  KF-ASL 70102 MWB

  Ez a modell maximum 7 kilogramm ágyneműt is képes befogadni. A centrifugálási sebesség ugyanakkor 1000 fordulat / perc. A minta 8 munkaprogrammal van felszerelve.

  A modell képes automatikus öntisztítót végrehajtani. Olyan rendszerrel készül, amely védi az esetleges szivárgástól. De nem teljesen felszerelt, így Használható, néhány korlátozás merül fel.

  KF-SL 60803 MWB

  Ez a minta 8 mosóprogrammal van felszerelve. A centrifugálási sebesség percenként 800 fordulatszám. A modell a legköltségvetési lehetőségekre utal, Nem adja meg az LCD kijelzőt és a halasztott indítási opciót.

  KF-LX7101BW

  Ez a modell 7 kilogramm maximális terhelésére készült. A minta kényelmes LCD kijelzővel van felszerelve. Az ellenőrzési típusa érintéssel rendelkezik.

  KF-LX7101BWVan Időzítő késleltetett mosás, halasztott indítás legfeljebb 24 óra, a forgatási sebesség beállítása, valamint a hőmérsékleti beállítás és a turbó (gyorsított mosás).

  Használati utasítás

  Minden modell mosógép a Kraft gyártóhoz csatolt utasítások használati utasítás. Leírja a berendezés panel összes gombját és céljukat. Ezenkívül van egy részletes rendszer, hogyan kell helyesen csatlakozni, kapcsolja be és ki az eszközt.

  Minden egyes használati útmutatóban a hibakódok is szerepelnek, Mi lehet előállítani egy autót, miközben működik az üzemzavarokkal.

  Gyakran láthatja az E10 hibát. Ez túl alacsony víznyomást vagy általában nincs víz a dobban. Ebben az esetben nyissa meg a vizet, és ellenőrizze a tömlőt, amelynek célja, hogy táplálja, és a szűrőt rajta.

  Gyakran előfordul E21 hiba. Azt mondja, hogy a szűrő is felhős. Ebben az esetben alaposan meg kell tisztítani.

  Hiba E30 ezt jelzi Az autó ajtaja rossz zárt.

  Minden más bontás kijelölve van Hiba exh. Ebben az esetben a technika jobb újrakezd. Ha nem segít, akkor kapcsolatba kell lépnie a szervizközponttal. Szabályként, amikor a hiba, a hiba meghatározása mellett a készülék speciális hangjelzést ad (ha nem lett tiltva).

  Az utasításokat is meg kell írni az ilyen mosható autók ellátására vonatkozó szabályokat. Tehát, amikor tisztítják őket Nem használhat csiszolóanyagokat és oldószereket. Ez ajánlott kiválasztani a finom mosószereket és a lágy rongyokat. A szivacs jobb, ha nem használja.

  Tehát a Kraft mosógépek a lehető leghosszabb ideig szolgálnak, érdemes néhány szabályt ragaszkodni. Emlékezz arra Mosásra jobb, ha speciális porokat szerezhet. Nem kell piszkos dolgokat hagyni a dobban. Közvetlenül a mosás előtt kell elhelyezniük.

  Ne felejtsd el azt Kiváló minőségű mosodai mosás esetén a színeket és anyagokat attól függően kell rendezni, amelyből készülnek.

  És rendszeresen is Óvatosan tisztítsa meg a leeresztő szivattyú szűrőjét. Azokban az esetekben, amikor a gép sokáig áll, munkanélküliség nélkül, jobb, ha megengedi azt.

  A mosógépek életében a vízminőség nagy hatással van. A kemény víz nagy mennyiségű skála és gyors megoszláshoz vezethet. A küzdelem leghatékonyabb eszköze különböző adalékanyagok. Otthon tisztítható citromsavval. Az utóbbi esetben a termék 100-200 grammra van szükség.

  A speciális adalékanyagokat porelválasztó adagolóba helyezzük. Ezt követően jobb, ha azonnal beállítja a maximális hőmérsékletet, és futtassa a mosógépet.

  A víz enyhítéséhez használhatja és Speciális szűrők, amelyeket bármely vízvezetékboltban lehet megvásárolni. De ugyanakkor a kiváló minőségű szűrőelemek meglehetősen magas költséggel rendelkeznek. Minden egyes mosás után ajánlatos a dobot lágy szövetekkel törölni. A kemény szivacsok ezt nem szabad használni.

  Értékelések áttekintése

  Sok vevők és szakember pozitív visszajelzést hagyott a Kraft cég mosógépeiről. Szóval, ezt megjegyezték Az ilyen termékek viszonylag alacsony költséggel rendelkeznek, szinte bárkinek lesz a zsebre.

  És észrevette, hogy ez a háztartási készülék elég funkcionális. Szinte minden modell a hőmérséklet-rezsim könnyű beállítása, nyomja meg, gyors mosás, Easy Control. Egységek, általában kis méretekkel és tömeggel rendelkeznek, így kis fürdőszobákban is felszerelhetők.

  Egyes felhasználók külön megvizsgálták az aggregátumok csendes munkáját. A mosás folyamatában nem tesznek közzé sok kívülállót.

  Annak ellenére, hogy ilyen pozitív visszajelzés, sok vásárló megjegyezte és A készülék számos jelentős hátránya. Néhány modell túl sokáig törli a dolgokat a különböző programoknál. Gyakran következik be, hogy egy speciális “antipen” rendszer jelenléte, hiszen a hab, a design megáll és vár, míg az extra mennyiség leesik, ami sok időt vesz igénybe.

  A hátrányok közül kiosztották Néhány minta késleltetett kezdete és további öblítése. A fogyasztók szerint jelentős mínuszok, a por elválasztásának kényelmetlen elhelyezkedése, a programok hiánya, a közepes méretű időtartam (általában, azokat 3 vagy több órára tervezték, ami vászon viseléséhez vezet).

  Sok negatív értékelés megérdemli és Nincsenek megjelenítve néhány modellen. Ez a mínusz nem teszi lehetővé, hogy a személy nyomon kövesse a mosás szakaszait. Sok felhasználó megjegyezte az automatikus öntisztító funkció hatástalanságát, ráadásul nem teljesen felszerelt.

  Videó áttekintés Kraft Mosógép További információ.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: