Kültéri fürdőszoba fürdőszobákhoz: különböző modellek és kiválasztási tippek

  A fürdőszobák gyakran nem sok szabad hely. Ezért fontos, hogy vigyázzon arra, hogy ne csak a helyiségek tervezéséről, hanem a funkcionalitásáról is. A kültéri fürdőszobák képesek díszíteni a belső teret, és sok tárhelyet biztosítanak a kozmetikai és higiénia számára. Az ilyen állványok modelljeinek sokfélesége meglehetősen nagy, ami lehetővé teszi a legmegfelelőbb lehetőség kiválasztását sok nehézség nélkül. A választás egyszerűsítése, mielőtt megvásárolná a polcot, megismerheti magát a választék választékával és tippjeivel.

  Tervezési jellemzők

  A polc egy bútor, polcok formájában, amelyek több szinten vannak elhelyezve. Leggyakrabban a polcok teljesen nyitottak, ami könnyű hozzáférést biztosít a racken tárolt tárgyakhoz. Az ilyen termékeket a tömörség, a funkcionalitás és a különböző modellek széles választéka jellemzi.

  A padlószerkezetek lehetővé teszik, hogy jelentősen mentse a szabad helyet a fürdőszobában. Ezenkívül az eredeti modell nem csak egy kényelmes bútor, hanem a belső tér dekorációja is.

  Telepítési módszerek

  A fürdőszobai fürdőszobák sok paraméterben változhatnak, és saját strukturális jellemzői vannak. A telepítési módszer megkülönbözteti a sarok, egyenes, beágyazott, mobil (kerekek) és teleszkópos padlószerkezetek.

  Sarok

  Az ilyen modellek nagyon kompakt és kényelmesek. Az ilyen bútorok a fürdőszoba szabad sarkaiba kerülnek, amely lehetővé teszi, hogy jelentősen mentse a helyet. A fürdőszobák sarokpozíjai elsősorban olyan nyitott polcokkal készülnek, amelyek perforált alul vannak. A horizontális polcok lyukai biztosítják a nedvesség szabad áthaladását, köszönhetően, hogy a polcon tárolt dolgok ne keveredjenek nedvességgel.

  Egyenes

  Az egyenes kialakításokat a fal mentén helyezik el. A polcokon kívül az ilyen modellek visszahúzható dobozok és kosarak. A fiókok fiókjai nagyobb teljesítményűek, és nem csak a kozmetikumok tárolására szolgálnak, hanem még mindig törölközők és ruhák. Vannak kombinált egyenes kültéri szerkezetek is, amelyekben nyitott polcok és visszahúzható dobozok állnak rendelkezésre.

  Beágyazott

  Gyakran a polcok a meglévő belsőépítőkbe ágyazódnak, kis méretűek, és egy mosdóban vagy fürdőszobában vannak felszerelve. Általában egy ilyen bútorot használnak háztartási vegyi anyagok tárolására. A beágyazott szerkezetek lehetővé teszik, hogy minden szabad centiméterrel elláthassanak a fürdőszobában.

  Mobil

  A kis kerekekkel felszerelt futók, szép mobil. Ez a mobil modell kényelmes használható nagy helyiségekben, ahol a mosogató és a fürdőszoba távolsága meglehetősen nagy. A rézruhák a kerekekkel különleges csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, így a dolgok nem esnek a polcokból a szerkezet mozgatásakor.

  Teleszkópos

  Ezek a modellek biztosítják a polcok magasságát. A teleszkópos design magassága a padlóról a mennyezetre. Ez a modell tökéletesen alkalmas még a nagyon kis fürdőszobák számára is. Általános szabályként a keret alsó része nem rendelkezik Shelonnal, amely lehetővé teszi, hogy a mosógépet a mosógép vagy a WC fölé helyezze. És speciális szűk lehetőségeket is készített a teleszkópos szerkezetek rozsdamentes acélból a zuhanyhoz.

  Anyaggyártás

  A padlópolcok gyártásához különböző anyagokat használnak, amelyek mindegyike saját megkülönböztető jellemzői és jellemzői vannak. Azonban a fürdőszobák minden modellje szükségszerűen nagy nedvességállósággal kell rendelkeznie.

  Műanyag

  A műanyag lapok kis súlyúak és könnyen kezelhetők. A műanyag nem a korrózió és a rothadás hatálya alá tartozik, és a kis szennyeződés könnyen tisztítható vízben nedvesített ronggyal. Ezenkívül ez az anyag tökéletesen tolerálja a magas páratartalmat, a hőmérsékletkülönbséget és a háztartási vegyi anyagok hatását.

  A perforált polcokkal leggyakrabban előállított műanyag modellek, amelyek nem teszik lehetővé a víz felhalmozódását. A modern műanyag nagy szilárdsággal és deformációval szembeni ellenállással rendelkezik. Az ilyen bútorok képesek ellenállni a nagy terheléseknek, és nem romlik a mechanikai expozíciótól.

  Műanyag a termelési körülmények között bármilyen színben festhető, Az anyagból származó széles színtartományokról beszélnek. Ezenkívül a műanyag könnyen készítheti bármilyen forma termékét bármilyen összetett technológiák használata nélkül. Ezért a műanyag bútorok alacsony költséggel és számos különböző modellekkel rendelkeznek, amelyek eltérő formában és méretben vannak.

  Fém

  A fém állványok inkább esztétikai és gyönyörűek a műanyag modellekkel ellentétben. A kovácsolt struktúráknak különleges fellebbezése van. Mivel a fém érzékeny a nedvességre, ami korróziót okozhat, bútorok gyártása során az anyagot vékony védőréteggel borítják. A króm termékek nem félnek a víztől, ellenállnak a rozsda kialakulásának és a nagy szilárdság jellemeznek.

  A futások teljesen fémből készülhetnek, így csak egy fémkeret van. A kombinált modellekben a polcok üvegből vagy fából készültek. Mivel a fémszerkezetek magasabb tömegűek a többi típusú ollóhoz képest, gyakran kerekekkel vannak felszerelve, ami megkönnyíti az ilyen bútorok mozgatását.

  Faipari

  Az anyagból származó fa bútorok széles skálájának köszönhetően magas páratartalmú szobákban használható. A polcok mind egyszerű, mind változó fafajtákból készülhetnek. Szintén vannak olyan modellek, amelyek faragott mintákkal díszítettek.

  A fából készült tervek könnyen visszaállíthatók felületi károk esetén. Ezenkívül ez az anyag könnyen feldolgozható, amely lehetővé teszi, hogy saját kezével készítsen egy fürdőszobát.

  Üveg

  A padlóburkolatok nagyon ritkán készültek teljesen üvegből. Annak ellenére, hogy a nagy szilárdságú üveget ilyen struktúrák előállítására használják, a modellek a törékenységben különböznek. Az üvegszerkezetek támogatása leggyakrabban acélból készült.

  Hogyan válasszuk ki?

  A fürdőszobában megfelelő padlópolc kiválasztásakor nem csak a gyakorlatiasságra kell figyelni, hanem a tervezés megjelenésére is.

  Először is ajánlott figyelembe venni a következő tényezőket:

  • Szoba mérete;
  • A szoba belseje.

  A bútorok vásárlásakor meghatározó tényező a szabad helyek száma beltéri. A teljes fürdőkben nagyméretű polcot telepíthet. A legmegfelelőbb ebben az esetben a kerekeken mobil modellek lesznek. Nagyszámú különböző elemek tárolására jobb használni a fiókokat fiókokkal és kosarakkal.

  Kis fürdőszobákban különösen fontos, hogy hatékonyan használják a szabad hely minden centimétert. Ezzel a feladattal, a padló szögletes, beágyazott és teleszkópos modelljei.

  Mivel a padlórendszerek nemcsak funkcionális téma, hanem a szoba díszítésének szerepét is, a megfelelő modell kiválasztásakor fontos, hogy fontolja meg a megjelenését. Ezenkívül egy megfelelően kiválasztott design vizuálisan növelheti a fürdőszoba területét. Ebből a célból a legmegfelelőbb opció egyszerű lesz, és nem túlterhelt dekoratív elemekkel, a fénytestek kialakításával.

  Ha a belső stílusokról beszélünk, nem csak a bútorok formája fontos, De a gyártás során használt anyag. A fémmodellek tökéletesen megvizsgálják a modern belső tereket. A kovácsolt sárgaréz szerkezetek díszítik a klasszikus belsőépítést. A fából készült polcok kiváló lehetőség lesz a provence stílusokban és a shebbi-chic fürdőszobában.

  Lásd alább.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: