Kültéri vászon szárítók: különböző formák és szerkezetek

Elég gyakran az emberek szárították a dolgokat az udvaron vagy az erkélyeken. De nem minden házban láthatod a loggiát, de szárítsuk meg a fehérneműt az utcán nem teljesen kényelmes. A kényelmesebb lehetőség a mosodai szárítók, amelyek esztétikailag néznek ki, és nem sok helyet foglalnak el. A megfelelő választás, az ilyen technika nemcsak a legjobb asszisztens, hanem egy fürdőszoba dekoráció eleme is. Kiválaszthat egy kreatív szárítót, amely hozzáadódik a varázslat belsejéhez.

Sajátosságok

A modern gyártók lehetővé teszik az emberek számára, hogy kedvezményes áron válasszanak egy tisztességes technikát. A költség számos tényezőtől függ: gyártó, anyag és egyéb. Számos sokféle faj is hozzájárul a legmegfelelőbb szárító választékához egy személy számára. Néhány közülük elrejthető a szárítás után, néhány még praktikusabb és kompakt (a fürdőszobában található). A tisztességes egység megvásárlása érdekében érdemes megtudni, hogy az ilyen struktúrák hogyan vannak elrendezve.

A hagyományos kültéri szárítóknál a tervezés a következő elemeket tartalmazza:

 • különböző formák csúszása vagy monolitikus esete;
 • Az ágynemű lógásért felelős elemek, például polcok, szárnyak, szárnyak, rácsok. További összetevők: deszkák, rudak és húrok;
 • rögzített vagy összecsukható lábak, néha kerekekkel vannak felszerelve.

Az eszközök különböző anyagokból készíthetők. A jó lehetőség a krómozott és rozsdamentes acélból készült termékek. Ez az anyag néha alumínium húrokkal van felszerelve. Fő plusz, hogy a rozsdamentes acél nem oxidálható. Hasonló modellek praktikusak és hosszú ideig szolgálnak.

A szabadtéri műanyag szárítók tartós és megbízhatóak. Nem hagynak rozsda nyomokat a fehérneműre. Az ilyen modellek ergonomikusak, de a nehéz vászon megmentő eszközhöz vezethet, és hamarosan elasztikus lesz. Érdemes figyelmet fordítani arra a tényre, hogy a műanyag egységek fények. Ezért könnyen átkerülhetünk egy másik szobába bármilyen probléma nélkül.

A szárítók egyszerűen telepítve vannak, és könnyen használhatóak. Nem kell összegyűjteni, így azonnal használhatja az akvizíció után. Megfizethető költségük van. Számos üzlet van, ahol alacsony áron vásárolhat egy tisztességes egységet. A műszereket tartós és megbízható anyagból végzik, amely hosszú élettartamot garantál.

Néha a szárítás hosszú ideig száríthatja a dolgokat, így a legjobb, ha a termosztátot tartalmazó elektromos eszközökre figyelhet. Egyes modellek alacsony stabilitással rendelkeznek, és nagy vászonfüggővel eshetnek. Ha a modell rossz minőségű, akkor nem fog sokáig szolgálni. A választás során figyelembe kell venni azt a tényt, hogy nem minden modell képes lesz elvégezni a nagy mennyiségű ruházatot. Vannak kényelmes termékek a kerekeken, amelyek könnyen mozgathatók, anélkül, hogy károsítanák a padlóburkolatot.

Az eszköz funkcionális jellemzői a következők:

 • A folding padlószárítók eltávolíthatók valahol;
 • Télen a helyiségben lévő levegőt a vászon állványán viaszosodással hidratáljuk;
 • Annak érdekében, hogy a víz ne áramlik a padlón, a fehérneműt jól meg kell szorítani a lógás előtt;
 • Ha kültéri szárítógépet helyez az erkélyen, akkor az alvóeszközök elvégzéséhez eszközként használható.

Nézetek

A vászon nagy és padlószárítója a szállítmányozás. A kültéri szárító egyszerűen átkerül, és bármilyen méretben tárolódik. A legtöbb terméket kerekekkel szállítjuk. A mobil mechanizmusok rendkívül kényelmesek, mivel a görgőkön mozognak, és megtartják a padlót, mint egész állapotot. Hogy pontosan válasszon, hogy egy adott személynek meg kell vizsgálnia az összes tervezési lehetőséget.

Számos főfajta padlószárító létezik a vászonhoz.

 • Az egyszerű aggregátumok nem adnak hozzá, és nem rendelkeznek további mechanizmusokkal.
 • Az összecsukható szerkezetnek oldalsó csappantyúja van, hogy növelje a helyet.
 • A ruhákhoz szükséges lámpatest csúszó technikájában elrejtse az adatbázisokat. Amikor a szárnyat működtetik, előterjesztik, majd jöjjön vissza. Az ilyen rendszer mérete beállítható. Ha rengeteg dolgot kell felemelniük, hogy az előterjeszti az alkatrészeket, hogy megbirkózzon ezzel a feladattal sokkal könnyebben. És a kialakítások kereteket nyújtott húrokkal rendelkeznek.
 • A függőleges padlószárító úgy néz ki, mint egy polc vastag karakterláncokkal. Ez többszintű keretből és speciális szálból áll. Egy ilyen rendszer legalább helyet foglal el, és könnyen elhelyezhető még a lélek fülkéjébe, lehetővé téve, hogy megmentse a helyet a házban. Nem sok dologra szánt.

 • A vízszintes kialakítás összetéveszthető a szokásos vasalódeszkával. Képes összecsukásra, alakja hosszúkás. Az ilyen eszköz 1-2 vízszintes szintből áll. Kerete annak, amelyen a húrok erősödnek. Kiválaszthatja mind a teljes, mind a kis modelleket. Leggyakrabban a fal mentén található. Tökéletesen alkalmas egy hatalmas családra, mivel több részből áll.
 • A kültéri elektromos szárítók fűtőelemekkel vannak ellátva. Ennek következtében a szárítási idő észrevehetően csökken. Sok módosítás van ennek a fajnak. Számos tervezési típusú és munkaterületük van. Az egyik lehetőség olyan rendszer, ahol a deszkák vízszintesen helyezkednek el, és hasonlítanak egy fenyő ágakra vagy akasztóra. A mechanizmust a kapacitás jellemzi, a dolgokat egy eset borítják. Szárítottak, hogy meleg levegő keringő. Egy másik eszköz egy másik plusz, hogy beállíthatja a húrokat. Az eszközön a térfogatszövetet megszáríthatja, mivel a távolság növelésére szolgál. A készülék olyan fiók, amelynek fedéllel nyílik meg. Belül láthatja a mellékelt deszkákat. A modellekben a maximális 3 kg vászatot megszáríthatja. Vásárolhatsz egy szárító fújó fehérneműt meleg levegővel. Vannak olyan eszközök is, ahol az ultraibolya kibocsátó lámpák vannak. A mikrobákból származó fehérneműt takarítanak meg, garantálják a teljes tisztaságot és a frissesség illatát.

 • Teleszkópos és összecsukható. Gyakran gyakran a hajtogató és csúszó modellt kis helyiségekben használják. Ha szeretné, hosszabb lehet. A tervek visszahúzható részeket vesznek fel. A teleszkópos szárító jó lehetőség a fürdőszobában és a loggia használatára. Ha a készülék bonyolult, akkor kompakt, és nem zavarja a többi dolgot a szobában. Lehetővé teszi, hogy sok ágyneműt lehessen lógni, a legkényelmesebb és gyakorlatias.

Dimenziók

A kis méretű apartmanok legjobb megoldása egy falszárító, amely lehetővé teszi a hely megtakarítását. Nagyon kicsi, így a fürdőszobába vagy a fürdőszobába helyezheti. A padlótermékek eléggé teljesek, sok vászon befogadására alkalmasak. De ők is keskenyek, így jobbak a falak mentén. Ez lehetővé teszi a szárító számára, hogy elfoglalja a minimális helyet. A függőleges modellek sok helyet foglalnak el még a nagyszámú szint miatt is.

Gyártók: Felülvizsgálat és vélemények

Annak érdekében, hogy megvásárol egy jó szárító, meg kell vizsgálni a legkeresettebb ilyen termékek gyártói, tanulmányozza a véleménye és az értékeléseket, csak azután, hogy kiválassza az optimális beállítást. A legjobb gyártók minősítése van.

 • Gimi Ő egy olasz vállalat, amely egy olyan modellt gyárt, amely megkülönbözteti a tisztességes termékek minőségét. A vállalat nagy választékot kínál a szárítóknak, amelyek különböző formaterveket és árakat kínálnak. A vállalat termékeit széles körben használják Oroszországban és a FÁK-országokban, nagyon népszerűek és nagyra értékelik.
 • Török Társaság Sarayli Tartós, kiváló minőségű, lakonikus padlószárítók gyártása. Vannak különböző árkategória termékei: mind a költségvetési, mind pedig drágább, így mindenki pontosan tudja, hogy mit kell.

 • Italy Sharndy cégtől Csak elit kültéri szárítók kiadása. Magas áruk, de jobb minőségű, tisztességes tervezés, nagy felszerelés. Ez a gyártó garantálja a hosszú éveket.
 • A kiváló minőségű és hosszú szolgáltatási garanciával rendelkező eszközök megvásárolhatók Németország Leifheit, Németországban található. Tartós, kiváló minőségű anyagból készülnek, amely nem vonatkozik a lebontásokra és deformációkra. És a Leifheit termékeket kiegészítők egészítik ki akasztók és szalvéták formájában, amelyek hasznosak a szárítási folyamatban. Az előállított eszközök sokáig szolgálnak, és ésszerű árakkal rendelkeznek.

Tippek

Először el kell döntenie azt a helyet, ahol tervezi a szárítót. Nyilvánvalóan ismernie kell a terület méretét, amelyet az eszközre osztanak ki, hogy az akvizíció után nincs probléma. Ha van egy csomó szabad hely a lakásban, akkor a szokásos szabadtéri szárítót hozhatja, mivel ez a legtartósabb, stabil és tartós. Nincs kibontakozó mechanizmusa. Ha a tér keskeny, akkor meg kell vásárolni egy összecsukható modellt, amelyet össze lehet állítani és elhelyezni valahol. Minden szobában letelepedhet, és a folyamatot egyszerűen eltávolítják egy ruhásszekrény vagy bármely más kényelmes helyen. Hasonló szárító kiválasztása, gondosan figyelembe kell vennie a hajtogatás mechanizmust, hogy biztos legyen benne, hogy tartós.

Ha az eszköz a fürdőszobában található, akkor válasszon egy függőleges szabadtéri szárítót, Ahogy sok vászonot hozhat egy kis helyre. Száríthatjuk rajta és ágyneműkkel. A műanyag szerkezetek könnyebbek, olcsóak, kompakt és nem rozsda. A zománcozott szárítók felületét ellenőrizni kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek karcolások és más károk (chipek). Ha még mindig ott vannak, akkor gyorsan lefedi a rozsdát és a szennyeződést. Ha a padlószárítót gyakran a helyiségre kell mozgatni, akkor helyesebb, hogy figyelmet fordítson a modellre olyan görgőkkel, amelyek lehetővé teszik, hogy nyugodtan átrendezzék a terméket a károk alkalmazása nélkül.

A modell felvétele, érdemes néhány tényezőt figyelembe venni.

 • Sokan úgy vélik, hogy az olcsó modellek nem különböznek az opcióktól drágábbak. Lehetetlen használni olcsó kínai hamisítványokat, jobb, ha olyan modellt vásárolhat, amely teljes mértékben megfelel a magas kéréseknek, egy kicsit többet fizet. Egy olcsó eszköz elég gyorsan megszakad, és számos problémát biztosít a tulajdonosnál.
 • Ha egy személy egy magas páratartományba helyezést tervez, akkor a nedvességálló anyagokból (rozsdamentes acélból, műanyagból és másból) készült aggregátumokat kell kiválasztani.

 • Figyelembe kell vennie az ágynemű vagy ruhák súlyát. Az utasítások vagy csomagok segítségével megtekintheti, hogy milyen súlyt alkalmazhat egy adott termékhez. Ha egy személy nagy mennyiségű nehéz vászon lesz, figyelmet kell fordítania a tartósabb anyagokból készült termékekre.
 • Annak érdekében, hogy a szárító ne álljon ki általános háttéren, semleges eszközöket kell megvásárolni, ami nem rontja el a szoba kialakítását. Az üzletekben számos olyan opciót találhat az eredeti és esztétikai modellek számára, amelyek képesek érdekesebbé tenni a belső teret, és hozzáadhatunk valamilyen kiemelést.
 • Szükséges gondosan ellenőrizni a kerekek mechanizmusait, hogy megértsük, hogy szükség esetén rögzíthetők-e. A bontáskor magas színvonalú részleteket kell vásárolnia.

Meg kell ragaszkodni a következő szakemberek számára:

 • Ha a sávot ki kell cserélni, akkor 7-8 centimétert kell hagyniuk közöttük. A húrok közötti túl keskeny hely nem teszi lehetővé, hogy a dolgok gyorsabban száradjanak, és a szennyezés megjelenhet a szöveteken;
 • Ha a javításra szoruló egységet és cseréje a törött alkatrészeket, meg kell választani a jó minőségű és tartós alkatrészek, mint például megtakarítási költsége a tulajdonost, hogy több nagy pénzügyi költségeket;
 • Annak érdekében, hogy a technika hosszú ideig szolgáljon, helyesen kell használni. Nem szabad elhanyagolni az utasításokat, mivel ez sok problémát okozhat.

Az alsó szárító rendkívül hasznos dolog, ami bármely család számára elérhető. Van egy nagy a választék a variációk a hasonló eszközök, így elég könnyű kiválasztani a legjobb választás egy adott fürdőszoba és hogy az életed sokkal könnyebb és egyszerűbb.

Gyönyörű példák

Kiváló minőségű padlószárító, amelynek csúszószerkezete van, nem hajlik a vászon alatt. Könnyen átvihető vagy elrejthető.

Az olasz opció lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy mennyiségű ruhát szárítsa meg. A tömörségnek köszönhetően az erkélyen vagy a raktárban tárolható és tárolható.

Az expressz szárítási funkcióval ellátott elektromos eszköz magában foglalja az esetet, a kerekeket és az időzítőt egy jelzéssel. Két zónája szárításhoz, és nem szándékozik nagy mennyiségű dolgot szárítani.

A kis szobák csodálatos lehetőség a fürdőszobába helyezett szárító. Nagyon kényelmes használni, nem jelenti a nagy számú dolgot.

Fényes műanyag padlószárító, amely eredeti dekorációs elemévé válik.

A hajtogató eszköz kerekekkel rendelkezik a kényelmesebb elmozduláshoz. Meg fogja védeni a padlót a károktól, és méltó asszisztens lesz.

   Kompakt függőleges egység veszi a minimális helyet.

   A fűtőelemekkel való laconikus modell megfelel minden szoba kialakításához.

   Kényelmes és praktikus eszköz is felszerelt egy eset.

   Egy szokatlan szárítóban fűtőberendezés nem csak megkönnyíti a szárítási folyamat a mosodát, hanem azt is, hogy valódi dekoráció minden belső.

   Arról, hogy milyen szabadtéri szárítók jönnek, lásd a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: