LG mosógépek

A mosógép mérete fontos szerepet játszik a modell kiválasztásakor. A vevőt leggyakrabban vezetik, ha a lakásában található hely a technika telepítéséhez eloszthatja. A mosógépek nem mindig közös méretei sikeresek a belső térhez, majd különleges modelleket kell keresni, amelyek nem szabványos méretűek. A mosógépek, köztük az LG gyártója különböző termékei különböző változatait tartalmazza, amelyek kielégíthetik a legigényesebb fogyasztói kérelmet.

Szabványos méretek

Az LG mosógép lehet egy teljes méretű modell, amely rendelkezik egy elülső terheléssel, vagy olyan kompakt technika lehet, ahol a letöltési típus függőleges. A modellek változatainak megválasztása ma elég nagy, és méretük közvetlenül függ a víztartály térfogatától és a vászon terhelés típusától.

A mosógép modelljének kiválasztása, tudnia kell, hogy a modellek túlnyomó többsége szélessége és magassága nem változik, de a mélység eltérő paraméterei lehetnek.

Az LG márka mosógép-gépeinek magaslati paraméterei 85 cm. Néha a vásárlók 70 cm-es vagy 80 cm magasságú autókat keresnek, de az LG modellek nem termelnek, de más gyártók, például édességek.

85 cm-es magasság, nem véletlenszerűen választott. Ez a méret megfelel a konyhai fejek többségének, amely beágyazott és mosógép. Ezenkívül a mosógépek ilyen magassága ergonómiailag kényelmes az ember használatához, amelynek növekedése 1,70-1,75 m, ami nagyon gyakori jelenség.

Ez a konyhai fülhallgató ezen magassága, amely kényelmet biztosít a vállszíj és a személy gerincéhez, és a mosógép ideális az egész tervhez, mivel megfelel az asztali magasság magasságának.

Ha egy mosógépet tervez a fürdőszobában, akkor a magasság nem mindig alapvetően fontos paraméter. Ha azonban egy modellt választasz, akkor a vászon feltöltése, majd megvásárolása előtt érdemes biztosítani, hogy az autó nyitott borítója ne zavarja.

A kis méretek rendelkeznek a modellekkel:

  • LG FH-8G1MINI2 – A magasság paraméterei – 36,5 cm;
  • LG tw206w – A mosóblokk magassága 36,5 cm.

Az ilyen mosást blokkok úgy vannak kialakítva, hogy beágyazni szekrény bútor, és van egy kis teljesítményű, mivel a hasznos térfogat értéke 2 és 3,5 kg. Egy nagy család számára ez a technika valószínűleg nem lesz kényelmes.

Szélesség

Bármi legyen is a mosógép mélysége, de a szabványok szerint szélessége 60 cm. Még a keskeny automatikus függőleges rakodógépek is ilyen szélességi paraméterrel rendelkeznek. Kivételek, amelyek kompakt méretek és függőleges terhelésűek félautomatikus LG gépek. Az aktivátor típusú gépekben a szélesség sokkal több, és 70-75 cm távolságra van.

A nem szabványos mély és kompakt mosógépek lg.

  • LG tw7000ds. Szélesség – 70 cm, magasság – 135 cm, mélység – 83,5 cm. Egy ilyen autó nemcsak a fehérneműt törli, hanem a szárítás funkciója is van.
  • LG WD-10240T. Szélesség – 55 cm, mélység – 60 cm, magasság – 84 cm. A gép csak mosást és alkalmas felszerelésére alkalmas konyhabútor készletben. A betöltés elülső, a tartály térfogata 6 kg vászonhoz készült.

A nem szabványos modellek igényei vannak a dimenziókra vonatkozó szabványos modellekkel, de a választásuk lényegesen kevesebb.

Mélység

A mosógépek gyártóinak többsége, beleértve az LG-t is, autókat termel, amelynek mélysége 40-45 cm. A vászon terhelése a tartály kapacitásától függ, és 4-7 kg-ig változik. A szabványos gépi méretek lehetővé teszik, hogy nemcsak kicsi, hanem nagy dolgokat is mossák, így sok vásárló adja meg a vásárlást.

A szabványos modellek mellett az LG nagyméretű automata verziókkal rendelkezik.

  • LG tw7000ds. Magasság – 1,35 m, szélesség – 0,7 m, mélység 0,84 m. A készülék lehetővé teszi, hogy törölje az egyik ciklus 17 kg vászon, emellett további 3,5 kg-os ereje is van.
  • LG LSWD100. Magasság – 0,85 m, szélesség – 0,6 m, Autómélység – 0,67 m. Egy ciklus esetén ez az automatikus képes akár 12 kg vászonra mosni. Ezenkívül a szárítás funkciója is van, és az extrudálási sebesség 1600 fordulat / perc.

A mosógépek nem szabványos modelljei lehetővé teszik az egyik ciklus több fehérnemű törlését, de az ilyen berendezések költsége sokkal magasabb, mint az analógok méreteinek.

Keskeny modellek méretei

A keskeny modelleket a kabinet bútorokba való beágyazáshoz tervezték, míg a tartály térfogata lehetővé teszi, hogy egy ciklusra mossuk, legfeljebb 2-3,5 kg vászon.

A WD-101175SD modell egy keskeny módosítására példa a mosógépek keskeny módosítására. Mélysége 36 cm, szélesség – 60 cm. Ez egy beágyazott modell a sajtósebességnél akár 1000 fordulat / perc.

A mosógépek keskeny modellje kompakt, de a letöltési hangerő lényegesen kisebb, mint a standard analógoké.

A támogató gépek paraméterei

Az LG jelenléte során az orosz piacon a mosógépek miniatűr modelljei 34 cm mélysége volt. Például az ilyen berendezések kaphatók az LG WD-10390SD modell. Mélysége 34 cm, szélesség – 60 cm, magasság – 85 cm. Ez egy külön modell, amely lehetővé teszi, hogy letöltse a mosás akár 3,5 kg vászon.

Érdemes megjegyezni, hogy a mosógépek kompakt változata a kis tartály és a dob miatt, meglehetősen gyenge spin és alacsony minőségű mosás, de az ár a szabványos modellszinten lesz.

Az alábbi videó egyik modell áttekintése.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: