Maevsky daruk fűtött törölköző sínért: funkciók és eszközök

A Maevsky daruk nagyon fontosak a fűtött törölköző sín esetében. Tudnod kell, hogyan kell használni ezt az eszközt és hogyan működik. Egy különálló fontos téma – Hogyan lehet telepíteni a vízmodellre és a “Lestenka” -re.

Szelepberendezés

Az 1930-as évek eleje óta használják a fűtött törölköző síneket. Korábban csak hagyományos fűtési rendszerekre használták őket. Pontosan beszél, Egy ilyen rendszer megjelent a Maevsky mérnökének 1933-ban, amely javította a korai mintákat. Érdemes megfontolni, hogy az eszközt hivatalosan másként hívják – radiátor tűlevegőszelep. Ez egy olyan kifejezés, amelyet a gost és a snip.

Maevsky daru munkái a spontán levegő kibocsátás következtében kifelé. Amikor megnyílik, a redőny tűje emelkedik. Ez egy speciális lyukat tár fel, amelynek keresztmetszete 0,2 cm. Csak rajta, és túlzott felhalmozott levegő kerül kibocsátásra. Fontos szerepet játszik a funkcionális felszerelés.

A szerelvény mozgása a tetrahedral fejjel ellátott csavar miatt következik be.

Figyelem: A daru használatakor a MAEVSKY szükséges a keringető szivattyú leállításához. Ellenkező esetben a levegő nem fog hatékonyan tört ki.

A fűtési rendszerek felszerelése esetén a belső szivattyúkat le kell választani a tápegységből. A légiforgalmi dugók kezelésének szükségessége akkor fordul elő, ha:

 • Új szárítógép vagy fűtőberendezés telepítve van;

 • a rendszerből a baleset vagy a felújítás során dömpingelt víz;

 • Helyezzen be új radiátorokat;

 • A normál működés során hosszú ideig a légülés következik be;

 • A légbuborékok ki vannak zárva a vízből (ez logikus fizikai folyamat, és lehetetlen harcolni a háztartási fűtési és vízmelegítési hálózatokon);

 • A korrózió miatt.

Úgy tűnik, hogy ez valami ártalmatlan, és nincs fenyegetés. Azonban mindenki, aki valóban találkozott a légiforgalmi dugókkal, csak konvergens a véleményben – Maevsky daru valóban szüksége van a fűtési hálózatokra és a fűtött törölköző síneken. A forgalmi dugók miatt a hűtőfolyadék rosszabbul a kommunikáció néhány részén, vagy egyáltalán nem megy oda. Ennek eredményeként az eszköz egy része inaktív, hideg marad, függetlenül minden erőfeszítéstől.

Speciális modellek, repülő levegő, jelentősen változhat. A Maevsky klasszikus eszköze kézi munkához készült. A fejlett automata rendszereknek nincs szükségük az emberek beavatkozására. De a kézi technika szinte mintha. De a légtelenítő járművet szigorúan függőlegesen kell helyezni, különben nem teljesíti feladatait.

A hagyományos tűszelep szerelvény tartalmazza:

 • fém tok;

 • rúd, melynek szálakkal és speciális hornyok vannak;

 • Levegővel ellátott kupak;

 • A gumi tömítőeleme.

Szinte az összes részlet, kivéve a tömítést, gumiból készül. Otthon széles körben használt modellek egy speciális kulcshoz. Ez praktikus, és nem okoz semmilyen problémát.

Az alsó átmérő alatt a termék faragványokkal van felszerelve. Lehetővé teszi, hogy a készüléket a radiátor parafa növényi helyzetébe szerelje fel.

Tegyük fel, hogy a daru maevsky jelenleg inaktív. Ezután a rúdot szabályozó csavar, amíg. A tűje érintkezik a süllyedéshez használt héjat. De ha szükség van a levegő visszaállítására, különleges minta gombjával vagy csavarhúzóval csavarja ki a csavart 2 vagy 3. Levegő alacsonyabb sűrűségének köszönhetően a lyukba korábban, mint a víz elkezd áramolni ott.

A levegő áramlása a raktáron lévő hosszanti hornyok révén mozog. Átadja őket, a Capron sapka alatt kiderül. Innen már van egy visszaállítás a külső csatornán keresztül. A jel, amelyet meg kell állítani – víz megjelenése. Semmi más többet kell tennie a vízvezeték-szerszámok (vagy a tulajdonosok); Az egyetlen árnyalat – néha az autópályát meg kell ismételni, mivel az összes levegő azonnal nem szabadul fel azonnal.

Az automatikus eszköz egy kicsit másképp működik. A légszivárgás a hengerrel rendelkező házba kerül. Belül rejtett egy egész komplex kar. A rúd szigorúan függőleges. A levegő visszaállítása (és szükség esetén a víz) alulról készült.

Ha a henger vízzel van kitöltve, a nyomás felemeli az úszót. A nyomás megnyomja a tűblokk szelepét. És már átfedi a kijárat felső lyukát. Azonban, amint a levegő csökken, a nyomás csökken. A tűelem leesik, a kalibráló nyílás kinyílik, a levegő kijön, és a henger tele van vízzel.

Hogyan válasszunk jobb modellt?

Figyelembe kell venni a kezdetét, hogy néhány fűtött törölköző sínek a tetején készülnek, mások az alsó csatlakozásokkal. Ebben az esetben szigorúan megfelelő szabályozót kell használnia. Hasznos a sárgaréz alapú modellek kiválasztásához. És figyelmet kell fordítania:

 • Téma jellemzői;

 • az eszközök egyszerű kezelése;

 • A tömítéssel ellátott felszerelés hozzáadása.

A fejlett eszközök készen állnak a műanyag szelepre. Ez lehetővé teszi, hogy elhagyja a segédkulcsokat és a csavarhúzókat. A gyermekek kezelésének azonban komoly veszélyt jelent. Használja otthonában és apartmanokban gyermekekkel csak hagyományos modellek. Navigáljon a nem túl ésszerű termékek költségeit.

Hol lehet telepíteni?

Szerelje be a maevsky daru egy vízmelegített szárító rozsdamentes acél szárítóját, csak felülről van szükség. De a forró hőhordozó nyílásának az alábbiakban kell lennie. A régi fűtési részen a szabályozót egy nyílással kell ellátni. Ha van egy dugó, akkor a darut helyettesíteni kell.

A legfontosabb dolog a megfelelő orientációban a lyuk (a falat is lejt használni könnyebb volt); A régi elemek telepítése nem ajánlott.

Telepítési lépések

A “Lanenka” daru maevsky az egyik függőleges csövekre. Amint már említettük, felváltja a régi dugót. A munka sorrendje a következő:

 • A rendszer elvezetése (ideális esetben új száraz szárítógépre);

 • forduljon a darutól a falról a lyuk lejtésével;

 • A foglalat (modern fűtött törölköző sínek esetében) rögzítése a fenntartott fészekben;

 • Szálak előkészítése;

 • A készüléket egy speciális daruval csatlakoztatja;

 • Tömítő csatlakozás és rendszerellenőrzés.

A tömítés könnyebb, mint a fum szalag. Pakly – Extreme opció használata. Mossa meg a csavarokat néha egyszerű sík csavarhúzóval. Túl sok erőfeszítés nem szükséges. Nagy kockázata a csavarkárosodásnak és a kupaknak.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: