Magas keverők: Hogyan válasszunk ki egy Sink-Bowl opciót?

A fürdőszoba a lakás a legnépszerűbb hely, így vegye fel, hogy az egységes design, amely egyesíti az összes preferenciák a tulajdonosok és végezze el a szükséges feladatokat, nem könnyű. Külső különbségek, funkcionalitása és minősége a vízvezeték-eszközök egy tapasztalatlan vevő állványába, mert az üzletek polcain több száz ilyen termék. Nyilvánvaló, hogy a kérdés a mosogató tálának lehetőségeinek megválasztására keletkezik, amely nem könnyű az egyetlen helyes választ kapni.

Fajták

Az utazás előtt a szupermarketben érdemes meghatározni, hogy melyik típusú daru alkalmas a mosogató számára. Ők:

 • Egyetlen lövés. Legyen az egyetlen kar (fogantyú, szelep, gomb). Ennek az opcióból álló keverővel a könnyebb ellenőrzés jellemzi.
 • Két kör. Két fogantyúval felszerelt. Az elavult keverők típusához tartozik. A mindennapi életben gyakran vannak.
 • Érint. Innovatív lehetőség a fürdőszobában. Vízfogyasztás megtakarítása. Az elmúlt években az ilyen daruk telepítését bevásárlóközpontokban végzik.
 • Adag-push. Ritkán használják személyes igényekhez. Akciójuk az indított időintervallumok folyamatos vízáramlásán alapul. Gyakran kávézóba vannak felszerelve.

A keverő helye

Addig, amíg a vízvezeték beszerzését a keverő csatlakoztatásához szükséges helyen kell díszíteni. Ha a mosogatóban lyukak vannak, akkor a telepítés csak így lehetséges. Ebben a helyzetben emlékezni kell a lyukak számára – “Landing” pontok.

A keverő a legtöbb esetben a fedélzeten van felszerelve. Alkalmas olyan típusú vízvezeték, amely csuklós, talapzat és fél-reterális kagyló alatt van. A fal helyzetbe kerül, amikor a lyuk hiányzik a mosogatóban. Ez az opció trendbe van telepítve. A falra szerelt modellek elegáns esetek, különböző kiterjesztések.

Anyag

A telepítési opcióval és a keverő típusával való döntéshozatalra vonatkozóan meg kell tanulnia a berendezés anyagával kapcsolatos információkat. A legjobb lehetőség a sárgaréz és a króm végrehajtás. Ezek a fémek jól mutatják magukat sok oldalról:

 • fokozott korrózióállóság;
 • Könnyen kezelhető.

Üveg A keverők kiviteli alakjai egyedülállóak. Ők népszerűek az apartmanok miatt szokatlan. Az ilyen modelleket is magas kiutasítás és tartósság jellemzi.

Daruk a sillegából Rövid időre szolgál – ez egy olcsó analóg, amely az eredeti ragyogást adja. A fajok keveredzőit megkülönböztetik a törékenység és a magas korrózió.

Rozsdamentes acél. Az ilyen keverők híresek a tartósságról. Könnyen fenntartható egy nagy víznyomás.

Forma

Csak nagy típusú keverők alkalmasak a mosogató tálak számára. Ezek a tervezési funkciók garantálják a vízsugarak kényelmét. Ezenkívül a kiömlés hossza a telepítési szabályok szerint van kiválasztva, figyelembe véve a héj méretét – ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy megvédje magát a fröccsenő és fröccsenően.

Sok népszerű keverőben van egy osztó-aerator, amely lehetővé teszi, hogy rendszert szervez a “Soft” verzióban. Ebben az esetben az automatikus levegő telítettség következik be. Aerator lehetővé teszi a víz mentését – a hatás a daru hiányos megnyitása miatt érhető el. Idővel ezt az egyedülálló eszközt ki kell cserélni.

A trend 2018 lépcsőzetes szigetekké válik – ez a keverők működésének új elvét. A modellekben az ilyen innováció számos formában valósul meg – “mártások” és polcok. A daru megnyitásakor a szokatlan kaszkádok nyomása.

A csatornákkal ellátott modelleket kínálják és. Mennyisége több mint 1 darabot érhet el. Ennek eredményeként egy gyönyörű kaszkád alakul ki.

Kompatibilitás

A telek világában vannak olyan speciális kompatibilitási feltételek, amelyeket be kell tartani:

 • A 200-220 mm-es tálban 250 mm-es és feletti daru van felszerelve;
 • Ha a tál átlagos (170-180 mm), akkor bármely opció felszerelése van;
 • Kis mosdókagylók esetében a mélység 110-140 mm, a közepes méretű keverő telepítése – 150-250 mm.

Ezeknek a feltételeknek való megfelelés elkerüli a fröccsenés nehézségét.

Úgy gondolják, hogy ellopott a keverőben nem lehet nagyon hosszú, ezáltal a mosás külső széle közelében ül. Ennek a szabálynak a be nem tartása állandó baromfihoz vezet.

Tippek a választáshoz

A vízvezeték kiválasztásának szabályai által vezetett szabályok, a jövőben számos problémát okozhat:

 • A vásárlást szakosodott központban vagy üzletben kell elvégezni. Ne takarítsa meg és vásárolja meg a bejelentést, mert ilyen helyzetben a hamis vagy házasság megszerzésének esélye meglehetősen nagy.
 • A választásnak a márka alapján kell alapulnia: milyen ismert, annál nagyobb az áruk minősége. A Herman cégek népszerűek – Hansgrohe és Grohe. Megállíthatja a választását a lengyel terméken a cégtől Hansa. Jól bizonyított is Carlo frattini visentin. Az olaszok híresek a szépségről és az eleganciáról. A márkájuk Mamoli Tovább különbözik más analógoktól. Ha a hazai termelők versenytársainak tekintjük, akkor “Vízi” pozitív oldalról mutatta magát. Megengedett, hogy vásároljon magas svájci márkakeverőt Gustavsberg.

 • A termékértékeléseket előre kell tanulmányozni, egy kirándulásra a boltba. Csak a fórumokra és a megbeszélésekre összpontosítanak. Javasoljuk, hogy tanácsot kapjon egy lakatosból, ami a gyakorlatban ismeri a daruk összes gyengeségét.
 • A vásárlás időpontjában a keverő útlevelét és jótállást ad ki. Azok a műszerek, amelyek összetett telepítési rendszerrel kiegészülnek az utasítások.
 • Nyissa meg a dobozt az eladó jelenlétében, ellenőrizze a keverő teljességének jelenlétét. A készletnek tartalmaznia kell a rögzítőelemeket és a csatlakozókat a csővezetékkel. A csomagolásnak jeleznie kell, hogy vannak-e gyáros tömlők a konfigurációban.
 • Ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe azt a tényt, hogy a lefolyó és a szemceruza telepítése, a vízi aljzatok típusa, a menetes szerelvények meghatározása a telepítési helyen kerül meghatározásra.

A fenti szabályok és feltételek betartása elkerüli a felesleges problémákat: az árvíz, a legerősebb sugár és a megnövekedett vízfogyasztás.

Hogyan válasszunk ki keverőt, nézd meg a következő videót

Harmónia a fürdőszobában

A tusfürdőben lévő kialakításnak egyesülnie kell, így a keverő kiválasztása maximális alapossággal rendelkezik. Az asztali mosogató, a daru és a helyiségek közös kialakítása közötti harmónianak tökéletesnek kell lennie. Ez egy olyan összetétel, amelyben egyetlen stílus támogatott.

A Plumbers kiválasztásának legjobb módja az egykori vásárlás egy adott gyártóból egy gyűjteményből. De ezt az opciót nem mindig hajtják végre. Következésképpen, Hogy ellenálljon a körvonalak harmóniájának: a mosogató alakja és a mixer fajta a vevő célja.

A klasszikus belső számla-keverő kívánatos a fehér választáshoz – egy ilyen euro-kiegészítő is alkalmas más stílusokra is.

A daru kiválasztásához figyelembe kell venni a hihetetlen számú követelményeket, tényezőket és hallgatni a lakatosok jellemzőit. Az alapos kiválasztás eredménye a daru megbízható és biztonságos munkája.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: