Melyek a lemezek a vizeldei és hogyan válasszuk ki őket?

A pissarok ritkán találhatók a szokásos lakásokban és házakban, de a különböző városi intézményekben nagyon gyakran higiénikus WC-t találnak. A vízvezeték nagyon fontos eleme egy daru.

Sajátosságok

Annak ellenére, hogy hatalmas választéka az uralinok sokféle termelésének, mindegyikük közös feladattal rendelkezik – a vizet bizonyos időben csökkenti a vizet, amelynek végén a víz áramlása automatikusan leáll. Az eszköz egyik jellemzője a tervezés. Az ügy a felhasználó számára a lehető legkényelmesebbé válik. Kényelmesnek kell lennie ahhoz, hogy elérje az érzékelőt, vagy nyomja meg a gombot, így gyakran a gombok nagy méretűek, és az érzékelő vagy a fotocella hosszúkás kéz távolabbi. A fülhallgatók fő választéka rozsdamentes acélból készült, amelyet krómozott kezelnek.

Nézetek

A legtöbb darumodell két fő típusra osztható Automatikus és kézikönyv.

Kézi formában a daru működésének folyamata a gomb megnyomásával vagy a szelep daru megnyitásával. A gomb megnyomásával a kézi fajok változatlanul változik a zárószalaggal együtt, amely átfedi a víz áramlását, és ugyanakkor garantálja a jó tömítettséget. A tömörített rugó miatt a tömítés lassan a kezdeti helyzetbe kerül, így a víz áramlása automatikusan leáll.

A műanyag henger alján van egy mobil dugattyú. A műanyagnak köszönhetően a vizelési csapok hosszabb élettartammal rendelkeznek.

A daru kezdeti állapota alatt egy szett pohár tele van vízzel. A gomb megnyomásával a dugattyú lehetővé teszi a víz egy kis lyukon keresztül. Ezt követően lesz a víz leereszkedése, amely undorítja a vizeldének felületét, és a csatornába megy.

Nyomógomb, nyomja meg a leggyakoribb, mert egyszerűsége és olcsó költsége miatt. A gomb nagy, kényelmesebb használni, ellentétben a forduló opcióval. Az ilyen daruk általában olyan létesítményekben telepítenek, ahol nincsenek nagy emberek áramlása, valamint saját házakban, külön szennyvízcsatlakozóval és apartmanokban, ahol rendszeresen tartják az egészségügyi tisztítást. A víz ilyen része jelentősen megmenti a vizet. A csaptelep leggyakrabban egy falra szerelhető típusú rögzítéssel rendelkezik, vagy kifejezetten a tervezésben. A részét felső szemceruza vagy külső vízbejárat tartalmazza.

Automatikus darukban nem szükséges fizikai akció, a víz maga jön. Ez a módszer nagyon népszerű, és sok előnye van. Ebben a rendszerben egy látszólagos daru olyan érzékelőkkel indul ki, amelyek reagálhatnak folyadékra vagy egy közeledő személyre. Vízfogyasztás gazdaságos. Az ilyen flörtölő módszert nagy higiénikus jellemzi. Ezek a rendszerek védelmet nyújtanak az áramlásokkal szemben, ami megakadályozza a nagy problémákat a készülékben. Az ilyen modellek megjelenése esztétikai és szép, t. Nak nek. Víz alatti vízellátással.

Egyes modellekben lehet Folyamatos szilva. Ezt az opciót általános célú intézményekben alkalmazzák, ahol az emberek nagyon nagy áramlása, így a víz folyamatosan szolgál, a daru folyamatosan nyitva van. Az ilyen rendszerrel való bentelés nagyon nagy páratartalom és állandó zaj. A gazdaságtalan vízfogyasztás tükröződik a felületen a piszoár, amely egy mészkő alá és rozsdás válások. A folyamat működését a rész daru mindig jár a térfogata a pohár, keresztmetszete a hasíték, valamint a merevsége a tavaszi használt.

Bizonyos modellekben a daruk nem állítják be a rugót, és a vékony tűt összeszerelik, amely megtisztítja a lyukakat különböző típusú eltömődésből.

Vannak modellek, érzékelővel vagy fotocellával, amely reagál a kezek megjelenésére. Azaz, ez egy érintés verzió, hogy alkalmazzák létesítményekben nagy csoportja számára. Az ilyen külső eszközöknek kellően magas költsége van, de ritka bontásokat tartalmaznak. Az ilyen eszközöket nem kapja meg a fertőzések és a baktériumok. Ha ezt az opciót otthoni használatra kapja, akkor nem kell aggódnia, hogy a víz zárva van, vagy nyitva van, amikor dolgozik. A legtöbb darna króm bevonattal rendelkezik. A kis modellek rejtett telepítéssel rendelkeznek, ami jelentősen megadja a pontosság tervezését. Szintén horizontális és vertikális végrehajtásban vannak daruk.

Gyártók

Ami a gyártókat illeti, hatalmas összegüket. Ezek közül kiemelheti a legnépszerűbb vállalatokat.

 • Remener – márka Olaszországból, akinek termékeit megkülönbözteti az európai minőség és a tartósság. Válogatásban, sok daruk nyomást adagolóval. A modellek kis költséggel és ergonomikus fajokkal rendelkeznek.

 • A Bianchi márka Olaszországból származik. Körülbelül 5 éve biztosítja a fogyasztót kiváló minőségű termékekkel és nagy mennyiségű modellekkel. A daruk kivitelezésének különböző lehetőségei még a legtöbb szeszélyes vevőt is kielégítik. Vannak olyan kifinomult termékek, amelyek nemcsak a tervezés, hanem az európai minőség és a magas költség.

 • A kínai gyártóktól márkát oszthat meg Burgonya. Az orosz piacon a vállalat 2009-ben jött. A vízvezetékek költségvetési verziói, amely a termék termelői között igényel és versenyképes. A vállalat gyorsan fejlődik, a tartomány kiterjed, a tartomány feltölti az érintőképernyőket.

 • Kínai vállalat Salamon Költségvetési vízvezetéket termel. A termelési gyűjtemény elég kicsi. Ezek többnyire egyszerű modellek, amelyek nyomás adagolókkal vannak felszerelve.

 • A lengyel gyártóból megjelölheti a céget Topáz, amely saját stílusával és európai minőségével rendelkezik. Az alkalmazott anyagok előállítására, amelyek megfelelnek a szabványoknak és a környezetvédelmi előírásoknak. A termelés minden szakaszának fokozatos ellenőrzése, amelynek köszönhetően a vállalat garantálja termékeit kifogástalan minőségben. Évről évre a márka korszerűsíti a technológiáját, új modellek kifejlesztését. A vállalat magabiztos a termékeiben, így 5 évig garanciát ad minden árucikk számára.

Hogyan válasszuk ki?

 1. Kiválasztás egy kiváló minőségű daru, különösen, ha ez egy nyomás opció, Ebben az űrlapon nem érdemes megtakarítani. Az olcsó opciók gyorsan meghibásodnak a gyakori műveletekkel, és az alkatrészek cseréje néha eléri a terv értékét. Tehát vásároljon árukat a bevált gyártótól, akkor több éve biztosítani fogja kifogástalan felhasználást.
 2. Ha a terméket a hazai gyártóból választja, akkor A gostát az útlevelében kell feltüntetni. Garantálják a magas színvonalat, amely megfelel az összes szabványnak.
 3. Ha árut vásárol egy külföldi márkából, akkor A megfelelő tanúsítványt csatolni kell a termékhez, amely hosszú ideig is biztosítja a daru használatát.
 4. A modell kiválasztásakor Figyelembe kell venni a vizeldének kialakítását. Különösen ez a nyomás opciókra vonatkozik. Ebben az esetben jobb, ha azonnal vásárol egy daruot azonnal a vizelettel, mivel nagyon gyakran a modellek nem egyeznek meg egymással.
 5. Általában kiváló minőségű opciók készültek rozsdamentes acél, ami nagyon vonzó és sokáig szolgál, nem ad a korrózió és a raid. Azonban néhány előnyben részesítik előnyben a dekoratív anyagokból, amelyek nagymértékben növelik a termék költségeit.
 6. A vizelési darunak gazdaságosnak kell lennie. Alapvetően ez drága modellek, amelyekben az adagoló vagy a vízfogyasztás áramlásának beállítása biztosított.

Ha már választott egy bizonyos modellt, akkor óvatosan ellenőrizze a korrózióra vagy más házasságra.

A propilén és fém daruk közötti különbségekről lásd az alábbiakban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: