MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép – Mosoda számára tervezett berendezések. Az ilyen berendezések megvásárlásakor azt kell gondolnia, hogy az a hely, ahol elhelyezhető, milyen mennyiségű vászon képes befogadni, hogy mely mosási programok és funkciói elvégzik. Ismerje ezeket a paramétereket, megvásárolhatja az ilyen eszközt, amely megfelel az összes fogyasztói követelménynek.

Előnyök és hátrányok

A MIDEA mosógépek kétféle típusúak: Automatikus és félautomata. Berendezés Gyártó Ország – Kína.

A nagy igényű mosógépek. Szoftverrel és változatos funkcionalitással rendelkeznek. A fejlettebb modellek azt a képességet adják meg, hogy automatikusan meghatározzák a szükséges mennyiségű vizet, a hőmérséklet üzemmódot és a tickleting beállításait.

Az ilyen típusú eszközök fő előnyei tekintendők A víz és a mosószer megtakarítása, valamint a mosási folyamatban lévő fehérneműre, kétféle berakodás (függőleges, elülső) jelenléte.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

A félautomata eszközök nem rendelkeznek további vezérlőelemekkel, az időzítő mellett. Munkahelyük az aktivátor. Ez egy függőleges edény elektromos meghajtóval. Működésének folyamatában a hab nem túl bőségesen van kialakítva, ami lehetővé teszi mosószerek használata kézi mosás esetén.

Az elülső rakodógépek nagyon kényelmesek a használatban. Az ilyen típusú berendezések árának ára az alábbiakban észrevehető a függőleges opciókhoz képest. Luke üveg, elülső elülső, lehetővé teszi a mosási folyamat irányítását.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

Lukácsnak van egy tömítője, amely biztosítja a technika szorosságát. A munka dob egy tengelyen van rögzítve, amely megkülönbözteti a modellt a függőleges frontális terheléssel – az utóbbi esetében két tengely jellemez. Ez nem csökkenti az eszköz biztonságát és megbízhatóságát, de sokkal könnyebb fenntartani.

A függőleges rakodási eszközök összetettebb modellek, mint a frontális. Emiatt az ár sokkal magasabb számukra. Két tengelyen található, a dobnak két csapágya van, és nem egy.

A függőleges terhelésű mosóeszközök fő előnye a mosási folyamatban lévő vászonfüggvény jelenléte anélkül, hogy módosítaná a programot.

Lehetséges, hogy eltávolíthatja a fehérneműt a gépről, ha kiderül, hogy túlterhelt.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

A legjobb modellek leírása

MIDEA ABWD816C7 szárítással

Ez a modell a víz fűtési mechanizmusa mellett további, alkalmazott a levegő fűtésére, amely a dolgokon keresztül szivárog, és megszárítja őket. MIDEA mosógép és fuzzy logikai technológia. Meghatározza a szükséges programot a szövet páratartalmának megfelelően. Ez a szárítás beállítása. A szárítással ellátott berendezések hátránya az, hogy Annak érdekében, hogy az egység jól szárítsa meg a dolgokat is, akkor nem kell teljesen letölteni.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA WMF510E

Kérheti, hogy a tulajdonosa 16 automatikus programokkal használja, amelyek segítségével könnyedén megbirkózhat a szövetekből készült dolgok kényes tisztításával. A kijelző és az érintőképernyő jelenléte lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt konfigurálja a szükséges működési módot. Ez a változat a mosógép jó, mert van felruházva egy halasztott dob ​​funkció, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolja be a mosás pontosan a beállított időben a fogyasztó. Ez a modell független nyomásvezérlő funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy ne töltsön időt a dolgok szárítására.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA WMF612E

Elülső rakodó és elektronikus vezérlő eszköz. Halasztott indító időzítővel rendelkezik. A legnagyobb expressziós intenzitás 1200 fordulat / perc. A száraz vászon maximális terhelése a MIDEA WMF612E-ben 6 kg.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

Mwm5101 Alapvető

A vászon maximális terhelése – 5 kg. Nyomja meg az intenzitás – 1000 fordulat / perc, 23 program.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

Mwm7143 dicsőség

Beágyazott modell elülső terheléssel. Van egy távtartó funkció. Népesség intenzitás – 1400 fordulat / perc. A modell lehetővé teszi, hogy törölje finom szövetek, vizet takarít meg és mosószer, lehetséges, hogy mossa gyermek ruhák, van egy mosási programot, vegyes anyagok.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

Mwm7143i korona

Mosógép elülső letöltési típusa. Maximális terhelés – 7 kg. Népesség intenzitás – 1400 fordulat / perc. Vannak mosási programok: gyors, vegyes, finom, gyapjú, pamut, előzetes. Van egy hőmérsékleti jelző, valamint egy időjelző, amely megmutatja, hogy mennyire marad a mosás vége.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA MV-WMF610E

A mosógép keskeny – egy elülső terhelésű modell, préselési intenzitás – 1000 fordulat / perc.

Méretek: Magasság – 0,85 m, szélesség – 0,59 m.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

Hogyan válasszuk ki?

Mosóegység kiválasztása, ne menjen olyan vezetőkre, akik azt állítják, hogy a függőleges eszközök a legmegbízhatóbbak az elülső részhez képest. Ezt nem erősíti meg felhasználói vélemények. A berendezés megbízhatósága nem függ a terhelés típusától.

A mosógép kiválasztásakor figyelembe kell venni az eszközt. A berendezés mérete a helyiség területétől függ, ahol a készülék elhelyezkedik, és a vászon tömegei, amely betöltődik bele.

Amikor a család 2-4 főből áll, akkor egy mosás körülbelül 5 kg vászon. Ezeket a számításokat alapul kell venni a dob kapacitásának meghatározásakor. Napjainkban a gyártók arra törekszenek, hogy felülmúlják egymást a berendezés külső kialakításában, olyan csúnya mosógép megtalálása, amely nem illeszkedik a helyzetbe, szinte lehetetlen. Továbbá, most bármilyen probléma nélkül, pótalkatrészeket vásárolhat a gyártó technológiájához, amely lehetővé teszi a gép javítását anélkül, hogy a mesterekre utalna.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

Hibakódok

Ahhoz, hogy kitaláljuk, hogyan lehet megoldani a problémákat a MIDEA mosógép, meg kell határoznia, milyen probléma jelzi az eszközt. Sok hibát könnyen eltávolítanak saját kezükben, anélkül, hogy szakembereket vonzanak. A legtöbb esetben a MIDEA ilyen hibákat mutat.

 • E10. Nincs lehetőség arra, hogy a folyadékot a tartályba tárcsázza. A hiba a töltőcső blokkolását okozza, nem vagy jelentéktelen folyadéknyomás, a kimeneti szelep törése. A probléma megoldásához óvatosan vizsgálja meg a tömlőt, ellenőrizze a vízcsatlakozást és a szelepfedést.
 • E9. A szivárgás jelenléte. A rendszer depresszálódik. Meg kell keresnie a szivárgást és megszünteti azt.
 • E20, E21. A tartályból származó folyadék nem jelenik meg a megadott időre. Ennek oka lehet szűrő, leeresztő tömlő vagy fúvóka, valamint szivattyúzás.
 • E3. A használt víz eltávolításával kapcsolatos megsértések, mivel a Simistr és a szivattyú közötti kapcsolatok zavartak. Meg kell vizsgálni a kábelezést, a sérült területek csomagolják a szalagot. Szükség esetén változtassa meg a hurkot.
 • E2. A nyomásérzékelő vagy az öböl-rendszer hibás működése. Ezt a csövek vízhiánya okozhatja, eltömődő rendszer. Meg kell győződnie arról, hogy a víz rendelkezésre áll, ellenőrizze az ömlesztett tömlőt a BRIRES-hez, tisztítsa meg a nyomásérzékelő fúvókáit.
 • E7. A nyomásérzékelő megsértése, a védő relé hibás működése. Talán a gép mutatja az elemek következetlen működését, blokkolja és növeli a hálózat feszültségét.
 • E11. A PresseStat érvénytelen munkája. Az érzékelő vagy a kábelezés hibái lehetnek. A probléma megoldása lesz a sajtószolgálat cseréje vagy a tápellátás restaurálása.
 • E21. Felesleges folyadék a tartályban. Ez jelzi a szintérzékelő funkcionális megsértését. A probléma megoldása – A sajtó költsége cseréje.
 • E6. A fűtőberendezés védő relé meghibásodása.

Ellenőrizze a fűtőelemet.

MIDEA mosógép áttekintése

MIDEA mosógép áttekintése

  Vannak hibák, amelyek a MIDEA mosógépek képernyőjén nagyon ritkán láthatók.

  • E5A. A hűtő radiátor megengedett fűtését túllépik. A vezérlőegységben hibák vannak. A probléma megoldásához a modul módosítása szükséges.
  • E5b. Az elektromos kábelezési problémákból eredő alacsony feszültség vagy a vezérlőpulton lévő hibák miatt.
  • E5C. Túl nagyfeszültségű hálózat. A megoldás lehet cserélni a táblát.

  Értékelések áttekintése

   Ügyfél válaszok a MIDEA mosógépekről a leginkább pozitív. A felhasználók megjegyezték, hogy a berendezés vizet és porot takarít meg. A negatív értékelések attól tartoznak, hogy a gép az öblítés és a vászon nyomása közben zajlik. De az összes mosógépre jellemző, így hozzárendelik őket, mint a termékek hátrányai, ez a márka nem értelme.

   MIDEA mosógép áttekintése

   MIDEA ABWD186C7 Mosógép áttekintése Nézd meg a következő videót.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása