Mint egy mesterséges kő mosogatómosás?

A lakóhelyi helyiségek belsejében részt vevő mesterséges kő híres erejéről és tartósságáról. A rendszeres ellátás hiánya azonban az anyag külső vonzerejének gyors elvesztését váltja ki. Ezért meg kell ismerni a mesterséges kő mosogató gondozásának több egyszerű szabályait. Ez segít elkerülni a hibákat, amelyek a mosás vagy helyreállításához vezethetnek.

A működés jellemzői

Eredeti megjelenés és nem szabványos design – az első dolog, amit a vásárlók egy mesterséges kő mosogató formájában feltűntek. És még egy különleges és összetett ellátás a mosogató nem fogja megszerezni. Azonban még a rendszeres tisztítás sem garantálja a mesterséges kővel kapcsolatos nehézségek hiányát.

A külső erőd és az erő ellenére a természetes kő alatti utánzásgátlás rendkívül szeszélyes és különleges ellátást igényel. Ha ez az indulás nem áll rendelkezésre – a mosogatók törékenyek.

Érdemes megjegyezni, hogy a mosogatók könnyen károsodhatnak agresszív mosószerekkel vagy merev csiszoló részecskékkel egy tisztább oldatban.

A héj belsejében lévő felület hajlamos lime betétek kialakítására, különösen olyan esetekben, amikor a vízellátás merev víz áramlik. Ez a funkció a sötét mesterséges kő mosogatóban van. Ez a helyzet nem fogja megjavítani a finom tisztítószűrő jelenlétét.

Ha van egy mosdó egy könnyű mesterséges kőből az otthonában, akkor erősen ajánlott, hogy ne hagyja, hogy nincsenek kemény kávé, répa gyümölcslé és más színező folyadék a felületén.

Ha a mosogató nem öblíthető azonnal, a rezisztens válások és foltok az alján kezdődnek. Megszabaduljon tőlük a jövőben egy daru nehéz lesz.

A mosogató hibás mixer külső vonzerejéhez – az ellenség első számú. Az a tény, hogy a daru rendszeres szivárgását a felszínen korrózió előfordulásának előfordulása. Rusty Sublifts – néhány a legnehezebb nyomok.

A mosogató repedéseinek jelenléte rendkívül nehéz mindennapi tisztítást tesz lehetővé.

Az ilyen nehézségek elkerülése érdekében ajánlott nehéz tárgyakat dobni a mosogatóba.

A mosogató mosásának gondozása előtt meg kell értékelni a szennyezés mértékét. A különösen tartós foltok esetében ajánlott speciális mosószereket, amelyek az összetett anyag felületének tisztítására szolgálnak. Meglehetősen egyszerűen alkalmazható: kis mennyiségű tisztítószert kell alkalmazni a mosogató teljes felületére, és (10 perc után) öblítse le.

A rezisztens foltok és válások leküzdésének jó eszközei is vannak fehérítés, amely alapul klorid.

A tisztítás hatékonyabban történik a melamin szivacs használata esetén – egy ilyen szivacs létrehoz egy speciális habot. Ha a hab kialakul, egy szivacs töredék nyitva lesz, a másik pedig zárva van, és kemény és rugalmas tulajdonságokat vásárol. Ez a fajta szivacs alkalmazható gyakorlatilag bármilyen felületre.

A foltok eltávolítása a kávéból a segédig, a szokásos folyékony szappan fog jönni. Alkalmazza a mosogató teljes felületére, és intenzíven törölje a szennyezést. Ezután – alaposan öblítse le a mosást vízzel. Javasoljuk, hogy befejezze a tisztítást, dörzsölje száraz felületet puha ruhával. Érdemes megjegyezni, hogy ez a módszer a kávé és más színes folyadékok friss foltokra alkalmazható.

A mosogató állapotát követően nem szabad elfelejteni, hogy a mesterséges kő mosására, semmiképpen sem használható aceton, savalapú tisztítóoldat vagy oldószer.

Az ilyen jogorvoslatok károsítják a mosogató külső felületét, miközben mikroarthitást, zsetonokat hagynak, és színváltozást okozhatnak.

Ezenkívül végső soron nem ajánlott forró vizet önteni egy mosogatóba, használjon merev kefét és fémszivacsot.

A mesterséges kő mosogatójának gondozása kihívást jelenthet. Mindazonáltal teljesítve az összes ajánlást, akkor hosszabb évek óta meghosszabbítja a mosogató életét, miközben fenntartja a termék külső vonzerejét.

Mossa meg a mosogató kőfelületét otthon egyáltalán nem nehéz, ha követi tanácsunkat.

Tisztítószerek

Mielőtt tisztítószert vásárolna, győződjön meg róla, hogy nincsenek kausztikus alkáli és sav. Például semmiképpen sem ajánlott folyékony vagy gél mesterséges kőt használni a sütőhöz tervezett tisztításhoz, vagy megszabadulni a csővezeték ruhájától. Különösen készített mosószerek alkalmasak a héj típusának gondozására.

 • “Pemo Lux” (porcsiszoló részecskékkel). Ez az eszköz biztosítja a mosogató tisztaságát, megszünteti a kellemetlen szagot, és kellemes diszkrét illatot ad a terméknek. Javasoljuk azonban, hogy ne alkalmazzon port a mosogató felületéhez, azt előre kell keverni a vízzel és elérni a Cashitz konzisztenciáját.
 • Klór. Ez a típusú mosószer a mosogató számára nem károsítja a kő felületét, de éppen ellenkezőleg, segít hatékonyan tisztítani a lime betétekből, és nehéz elvégezni a szennyezést. Érdemes megemlíteni, hogy ezek az eszközök tökéletesen fertőtlenítik a teljes mosogató területet.

 • Speciális eszközök kompozit anyagokhoz. Az ilyen eszközök a legjobb lehetőség a természetes kő utánzásának gondozására. Tökéletesen megbirkóznak a feladatokkal. Az utasítások szerint permetezzük a mosdófelületen lévő megoldást, és hagyja el a címkén megadott időt. Ezután a héjat meleg vízzel kell öblíteni, és puha ruhával törölje le.
 • A mindennapi ellátáshoz Mert a mosogató megengedhető, hogy folyékony ételeket használjon konyhai edények mosására. Amikor rendszeresen használják, a válás és a szennyeződés nem lesz mélyen felszívódik a felületbe.

Népi utak

A mesterséges kőből álló boldog héj tulajdonosok többsége azon tűnődik, hogy a készülékek a mosogató felületének tisztítására vonatkoznak-e. Sok hostesses általában tartózkodott az ipari alapok használatából, csak az emberek népi módszereire. Tekintsük a legnépszerűbbek és hatékonyan.

 • A citromsav használata kizárólag könnyű mesterséges kő számára megengedett. Ez tökéletesen megbirkózik a foltok eltávolításával a különböző színező folyadékokból és az újonnan kialakult rozsda nyomai. Használathoz alkalmazzuk citromlevet vagy koncentrált analógot a citromsavoldatról egy szennyezett szakaszra. Hagyja 5-10 percig. A rohanás mellett, hogy vízzel öblítse le a felületet. Ez is megengedhető, hogy a szeletelt citromot rövid ideig hagyjuk a foltokra.
 • Szódával, Meg tudod tisztítani a feketét, a zsíros filmet és más szennyezést. Fontos, hogy a szódát a vízben feloldjuk, miután elérte a Cashitz konzisztenciáját. Ezután alkalmazza a kapott keveréket a rongyra, és terjessze a héjat a kerület körül. Szóda nem ajánlott. Hagyjon pár enyém, majd öblítse le a felületet. Ahhoz, hogy jobb eredményt szerezzen, az eljárás megismételhető.

 • A víz elpárologtatásakor (Melyik a szokásos dolog a konyhai térben) a felszínen van egy kalcium-karbonát, egy jobb ismert “lime flip”. Megfordul, hogy segítsen a mustárnak. Ehhez meg kell oldani a mustárport a vízben. Egy szivacsos kör alakú mozgás segítségével a kapott keveréket a szennyezett területen kell elosztani, és a mustárt 10-15 percig kell hagyni. Ezt követően olvassa el figyelmesen és öblítse le meleg vízzel. Ez a módszer is alkalmazható a zsírtartalmakra.

 • Minden ismerős tisztítási módszer egy fogpor segítségével vagy a paszta jó eredményeket érhet el. Az eszközök előzetesen elhelyezése vízben (mint a mustárpor vagy a szóda). Ezután – terjessze át a mosogató területén, és (egy hétköznapi fogkefe segítségével a sörték átlagos merevségével) törölje le a felületet.
 • Eredeti, de nagyon hatékony megoldás Szénsavas italok használata (Például Sprite vagy hét felfelé). Megengedettek a nem stroke szennyezésre. Az italnak kissé melegnek kell lennie, öntsön egy szennyezett területre, és hagyjon 10-15 percig. Idő után szükség van rá kell törölni a felületet szivacsral, és öblítse le a vízhőmérsékletet.

A Lime megkönnyebbülés

A konyhai térben rendszeres víz rendelkezésre állása a mészbetétek előfordulását provokálja. A kompozit anyagok vagy rendes ecet megoldás speciális tisztítószerei megbízhatóak és gyorsak lesznek a probléma megszüntetéséhez.

Tehát egy speciális mosószeroldatot kell alkalmazni a mosogató teljes felületére, 10-20 perc elteltével – öblítse le.

Ha inkább az ecet-oldatot szeretné használni, erősen javasoljuk a következő szabályok betartását:

 • szükségszerűen gumi kesztyű jelenléte;
 • Szükséges előre növelni a szivacsot 9% -os acetrate előzetesen;
 • Ezután – töröljük a szennyezett területet szivacsral;
 • 5-7 percig várunk;
 • öblítse le a víz szobahőmérsékletének felületét;
 • Törölje le az egész felületet száraz puha ruhával.

Megelőzés és tippek a használathoz

A mosogató kezdeti megjelenésének megőrzése érdekében számos olyan tipp van, amelyek segítenek elérni a feladatot.

 • Először is, ne hagyja figyelmen kívül a profilaktikus intézkedéseket. A mesterséges kőből készült mérföldek tulajdonosainak számos válasza egy – a felületen konvergál, nincsenek nemkívánatos válások vagy foltok, ha azonnal eltávolítja az élelmiszereket, és törölje le a felületet folyékony eszközzel.
 • A mosdó lime fénye nem fenyegeti, ha rendszeresen dörzsöli.

 • A felület gondozása folyamatosan. Rendszeresen a polírozást és az őrlést végre kell hajtani.
 • A felmerült szennyeződésekből segít megszabadulni a szokásos szódától. Ez is segít a felület fehérítésében és a kő fehér árnyalatának eléréséhez, polírozza azt.

Arról, hogyan kell törődni a mosogatóról a mesterséges kőből, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: