Mosógép ajtójavítás

A mosógép már régóta fantasztikus volt. Majdnem minden otthon van. Az emberek hozzászoktak ahhoz, hogy élvezhessék, így az elkerülhetetlen háztartási aggodalmak egyszerűsítése. Az ilyen technika azonban a megbízhatóság és a funkcionalitás ellenére különböző típusú bontásoknak lehet alávetni. Ebben a cikkben megtudjuk, mit kell tennie, ha a probléma megérintette az eszköz ajtaját.

Lehetséges problémák

Még a legmagasabb minőségű és megbízható eszközök is megtörhetnek. A különböző csomók hajlamosak a bontásokra. Gyakran meg kell javítania a sraffozott technológia ajtaját.

Fontolja meg, hogy a leggyakrabban milyen problémák merülnek fel az aggregátum ezen fontos részével.

 • Ha gondatlanul tapsol a nyílás ajtaját, megtörheti az üveget.
 • A reteszt gyakran a részletességgel bontja le – a legtöbb esetben sír, amikor az ajtó bezáródik.
 • A műanyagból készült hurok támogatja.
 • Ajtó toll levelek.

Ha ilyen problémákat észleltél, ne pánikoljon. A lényeg az, hogy azonosítsa a meghibásodás időben, majd a raktárból a szükséges adatokat, és folytassa a meglehetősen egyszerű javítás.

Amire szükséged van?

A Hatch Machine ajtójának javításakor Jó csavarhúzó. Ezzel meg lehet csavarni az összes szükséges csomópontot, valamint a készülék eltávolítható részeit és fragmenseit. Itt érdemes tisztázni Tökéletesen megfelelő típusú bitek. A mosógépek importált modelljei sok esetben használatosak, az egyszerű keresztes keresztezékek, a különböző átmérők, valamint a göndör profilok mellett. Meg kell tartani őket. Előfordulhat, hogy a bitek speciális hosszabbító kábelét kell tartani.

Hogyan kell felújítani?

Eszköz, amelynek ajtója eltörte, önállóan javítható. Általában nincs semmi természetfeletti az ilyen munkák elvégzésében. Fontolja meg, hogyan lehet “visszatérni az élethez” a saját kezével, “a sertés károsodott ajtaja a különböző bontások esetében.

Meghibásodás ubl

Ha váratlanul leállították a Luke Lock-eszközt, ez azt jelentheti, hogy Nagyon eltömődött. Ez megteszi az elem szétszerelését, és nézze meg, van-e néhány akadály. Ha van ilyen, akkor az elemet meg kell tisztítani. Vannak olyan esetek, amikor az iPlot a túlmelegedés miatt normálisan működik. Ilyen problémával állítsa vissza az érintett részeket, nem lesz képes helyreállítani.

A régi és sérült eszköz eltávolításához, majd telepítsen egy új pótalkatrészet helyét, használjon 2 csavarhúzót: réselt és kereszt. Az eljárás a következő lesz.

 • Gondosan Patty homut egy hornyolt típusú csavarhúzó Távolítsd el.
 • Távolítsa el a mandzsetta egy részét a Castle Mount területen. Gondosan ne károsítsa a részleteket.
 • Csavarjon ki egy pár csavart, amelyek végrehajtják a blokkoló részek működését.
 • Szerezd meg a kezedet a szükséges tervből Szakadt tokmány.
 • Akkor lehet Telepítsen egy új ubl-t, Ívelje be a háztartási készülékek belsejébe. Biztonságosan csavarja be a rögzítőcsavarokat.
 • Visszaadja a mandzsettát Ugyanazon a helyen.
 • Rögzítse a mandzsettát 2 csavarhúzóval. Ha minden művelet helyesen befejeződött, az összes elemnek megfelelően kell működnie.

Probléma reteszelésével

Ha a sraffozógép ajtója eltört, először ellenőrizze a kastély állapotát. Hogy a probléma ebben a részben rejlik, jelezheti, hogy a lezárás időpontjában a jellegzetesség hiánya hiánya. A karon, amely a lyukban szerepel, megjelenhet. Ez azért van, mert az eszköz kockázata normálisan zárult le. Figyelmesen megragadja az ajtót, és lapos felületre helyezi. Jobb, ha erre szabad asztalt készítünk. Megszabaduljon a jartól egy hagyományos fájllal.

Előzetes alkalmazása speciális grafit kenőanyag, amely után gondosan eltávolítja az összes felesleget, hogy ne rontja a fehérneműt a mosás során.

Vissza marad az ajtó telepítéséhez.

Ha a retesz erősen deformálódik, könnyebb változtatni egy újat, ahelyett, hogy megpróbálja javítani. Lehet, hogy sok idő lehet egy hasonló eljáráshoz – nincs garancia, hogy a munka hatékony lesz. Jobb, ha egy kicsit eltölteni és egy megfelelő módosítást találni.

Néha a “probléma gyökere” egyáltalán el van rejtve a reteszben, de gyenge kötőelemekben és hurkokban. Ilyen helyzetben csak kompetensre kell állítanunk a nyílás helyzetét, hogy a retesz könnyebb bejutni a kívánt lyukba.

Üvegkárosodás

Ha az ajtó üvegeleme eltávolítható, akkor megrendelhet egy újat, és csendben van a megfelelő helyre. Ez a legegyszerűbb kiút. Ha nincs lehetőség az üvegből az ajtóból, akkor meg kell javítania a sérült gépalkatrészeket. Ehhez egy epoxi- vagy poliészter gyantát kell előkészíteni.

A polietilént csatolja az üveg elülső felét egy skóttal. Próbálja meg, hogy ne hagyjon egyetlen rést. Sérült terület elrejti a speciális megerősítő szalagot, amelyet általában a vakoláshoz használnak. Készítse elő a gyantát: keverje össze az alapot és a keményítőt a megadott arányokban.

Óvatosan öntsük a keveréket sérült területre, és várjon a készítmény polimerizációjára. Egy nappal később eltávolíthatja a filmet. Távolítsa el a maradék szivárgókat a szendvics lap segítségével. Ha mindent megtettél, az üveg újnak tűnik.

Reggeli műanyag támogatás

Még a legmagasabb minőségű és megbízható mosógépekben is, a műanyag idővel elkerülhetetlenül romlik, és erősen visel, különösen akkor, ha a technikát figyelmen kívül hagyjuk. A támogató elemek lebomlása esetén a sraffozás lazán szembesülhet, és az árvíz leginkább kockázata.

Ha észreveszi, hogy a műanyag rész elrontott, Távolítsa el, és rögzítse a sérült részt az alelnök segítségével. A köröm átmérőjének 4 mm-nek kell lennie. Iratkozzon fel a kívánt hosszúságra, ha szükség van rá. Fúrjon át az átmenő lyukon a tartóban, amelynek mérete 3,8 mm lesz. Tartsa a köröm fogóval és felmelegítve 180 fokig. Ezután helyezze be a lyukat, és várjon 3 percet, amíg a rögzítő nem hűl. Ezt követően csak a sash visszaállítja, és az előző helyre helyezi.

Lebontó fogantyú

Általában az ajtó fogantyúja műanyagból készült, így Javítás otthon nem lehetséges. A sérült elem cseréjéhez a meglévő designt kell szétszerelni: A nyílás ajtaját kell eltávolítania, csavarja ki a műanyag keréktárcsák rögzítését. Ezután telepíthet egy új megfelelő fogantyút.

A rögzítőnyelv vagy hurkok az ajtón

Ha az erőfeszítésre törekszik a nyílás ajtajára, akkor hajlítható vagy teljesen megszakíthatja a holding hurkot. Ez a probléma oka is lehet Kezdetben helytelen telepítése a készülék, amikor erősen és “remeg” mosás közben vibrál.

Gyakran a gyenge anyagokból származó alacsony minőségű alkatrészek a vizsgált problémákhoz vezetnek.

Nézd meg és értékeljük a ferde méretét. Ha lehetséges, állítsa be a hurok helyét, kissé csavarja be a csavarokat. Ha észrevette, hogy a bontás komolyabb – A csapágyak és a szárnyak befejezése alatt meg kell változtatnod a hurkot.

 • Először meg kell távolítanod az ajtót mosógéppel.
 • Ezután meg kell csavarni az összes összekötő csavart és szétszerelje az ajtót.
 • Diszpergizálja a dekoratív karimákat, majd kapja meg az üveget. Ha a sraffozás műanyag alkatrészei kárt okoznak, akkor is újak lehetnek.
 • A legtöbb helyzet, csuklócsapágy és csuklópánt lebontásnak van kitéve. A felsorolt ​​pótalkatrészeket ki kell húzni az eszközről és a változtatásból.
 • A szerelést fordított sorrendben kell elvégezni.

Ha mindent jól csinálsz, és a nyílás ajtaját nem blokkolja, ez azt jelenti, hogy Az ügy a horgolt rögzítésben van. Nem juthat be a kastély lyukba. Ez lehet a vasrúd elmozdulása vagy erős kopása, amely felelős a nyelv rögzítéséért a megfelelő helyzetben. A bontás maga is a nyelvnek lehet alávetni.

Hogy megbirkózzon az ilyen hibákkal, Szükség lesz arra, hogy szétszerelje a nyílás ajtaját a fenti módszerben, és lásd a károsodás mértékét. Ha a rúd könnyedén meghajlott, vagy kiugrott a rögzítő horonyból, akkor jobb, ha kijavítjuk a pótalkatrészt, és javítják a megfelelő helyen. Győződjön meg róla, hogy egy új rudat tegyen, ha megtörte. Az ilyen javítások befejezése után látni fogja, hogy a nyelvnek helyesen kell dolgoznia.

Ha egy horog van törve a mosógép kastélyának eszközében, ami felelős a rögzítésért, jobb, ha teljesen megváltoztatja a fogantyút az újnak.

  Ha önálló javítási munkát töltesz messze, még az egyszerűségük ellenére is jobb, ha tapasztalt javítót hívhat. A szakemberek hamarosan hibás ajtót fognak rögzíteni.

  A következő videóban megtudhatja, hogyan kell megnyitni a mosógépet, és módosíthatja a törött fogantyút.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: