Mosógépek DEXP

Jelenleg szinte nincs szeretője mosógép nélkül. A szaküzletekben nagyszámú különböző lehetőségeket találhat ilyen háztartási készülékekhez. Ma a DEXP által gyártott mosógépekről beszélünk.

Mosógépek DEXP

Mosógépek DEXP

Sajátosságok

A DEXP termékek csak a DNS-üzletekben vannak képviselve. A gyártó háztartási készülékei a költségvetési lehetőségekre utalnak. A legdrágább modellek kiegészítő funkciókkal 25 000 rubel.

Ezek az autók elég egyszerűek a menedzsmentben. Leggyakrabban egy speciális fogantyúval forgó mechanizmussal és gombokkal történik. A legtöbb termék kiváló minőségű műanyagból származik. Az erősítő acélkészülékeknél alacsonyabb.

Ezenkívül a modellek kényelmes időzítővel készülnek. És néhány mintát is fel van szerelve az automatikus tisztítás funkciójával, amely lehetővé teszi, hogy a dobot kellemetlen szag nélkül és méretarány nélkül hagyja el.

Mosógépek DEXP

Népszerű modellek

A mai napig a DEXP különböző mosógépeket gyárt, amelyek különböznek egymástól a fő műszaki jellemzőkkel. A több minta a leggyakoribb.

M6k16pdw

Ez a modell elülső terheléssel rendelkezik. Neki van kissé megnövekedett az átmérőjű dobban, Mi teszi lehetővé nagyszámú dolgot. A M6K16PDW más is eltérő A csendes munka tekintetében.

Az autó teljes tömege közel 54 kg. A készülék rendelkezik 16 különböző mosási program. Ezenkívül különleges öndiagnosztikai lehetőség is van. A maximális terhelés súlya nem haladhatja meg a 6 kg-ot, Az egyik mosás vízfogyasztása elérheti a 48 litert.

Mosógépek DEXP

M5k23p0w

Az ilyen gépgépnek is van egy elülső terhelés típusa és egy dobátmérője. Ezt a modellt tervezték A vászon maximális terhelése 5 kg-ban. Az aggregátum teljes tömege körülbelül 52 kilogramm.

A készülék mindent tartalmaz 23 Különféle mosási programok. Az automatikus tisztítás kényelmes funkciója, jelzi a berendezés működésének hibáit, a hangjelzést a gép kikapcsolásához.

Ez az aggregátum van A 800 fordulat / perc sebességének maximális sebessége, egy speciális rendszer, amely védi a szivárgásokat. A mosás elindításának maximális időtartama a gépen nem több, mint 9 óra.

Mosógépek DEXP

Mosógépek DEXP

WM-F510STL / WW

Ez a modell fel van szerelve 16 különböző munkaprogram. Neki van A hőmérséklet üzemmód és a fonási sebesség beállításához szükséges lehetőségek. Ezenkívül a technika funkcióval jön létre Öndiagnosztika és fehérnemű.

A modell teljes tömege eléri az 53 kg-ot. A vászon maximális terhelése nem haladhatja meg az 5 kg-ot.

Mosógépek DEXP

WD-F714DMA / WB

A mosógép az elülső terhelés típusával a maximális fordulatszám 1400 fordulat / perc. A dolgok betöltése nem haladhatja meg a 7 kg-ot.

A modell súlya 62 kilogramm. Mélysége eléri a 47 cm-t. A terméket szárítással állítjuk elő, amelyet 3,5 kg maximális terhelésre számítanak ki. Vízfogyasztás egy mosásnál körülbelül 56 liter.

Mosógépek DEXP

Dexp wm-f914dgz / gb

Ez a mosógép szürke színben készült. Textilek és felsőruházat mosására tervezték. Az egység teljes tömege 67 kg. Kényelmes többfunkciós kijelzővel rendelkezik.

A készülék elülső letöltésének típusa. A menedzsment forgó mechanizmussal és speciális érzékszervi rendszerrel történik. Vízfogyasztás egy mosáshoz körülbelül 56 liter.

És ez a mosógép is van Ferry feldolgozó rendszer, speciális nyomáskockázati jelzések, hőmérsékleti mód, programfázisok.

A technika a gyermekek elleni védelmi rendszerrel van felszerelve.

Mosógépek DEXP

Mosógépek DEXP

WM-F812DSH / WB

Ez az egység elülső terheléssel rendelkezik, a maximális centrifugálási sebesség 1200 fordulat / perc, a maximális betöltése a dolgok 8 kg-ban.

A minta rendelkezik Érintse meg a típusvezérlést. Kényelmes kijelzővel készül. Csak 14 különböző munkaprogrammal rendelkezik, beleértve az automatikus tisztítást is.

A modell előállítása A halasztott indítás funkciójával a hangjelzés befejezése, autobalance és a gyermekek blokkolásával. Az egyik mosás fogyasztása 55 liter víz.

Mosógépek DEXP

WM-F612DHE / WB

A készüléknek halasztott indítási opciója van, amely lehetővé teszi a készülék elindítását a független idő alatti paraméterekkel. 15 programmal felszerelt technika.

A maximális centrifugálási sebesség eléri a 1200 fordulat / perc. A készüléket tervezték legfeljebb 6 kg. A gép súlya eléri az 58 kg-ot. Mélysége 47 cm.

Mosógépek DEXP

Wm-f712dsh / ww

Ez a gép automatikus, valamint az előző opció, halasztott indítási funkcióval rendelkezik. A betöltés típusa elülső. A vászon mennyisége nem haladhatja meg a 7 kg-ot.

A gép nyomógombos vezérlést és forgó mechanizmust tartalmaz. Minta felszerelt 12 mosási program. Ő is van A spinning sebesség, a speciális mosóvég jel, a gyermekek blokkoló rendszere.

Mosógépek DEXP

Mosógépek DEXP

Wm-f610btl / ww

A modellnek 6 kg-os elülső terhelése van. Azt egy kulcsgomb vezérli, rotációs mechanizmussal. A minta öndiagnosztikai rendszerrel és fehérneművel van felszerelve.

Ezenkívül az autó rendelkezik 16 program, Beleértve egy speciális hipoallergén. A készülék felszerelve van Opció késleltetés indítása (legfeljebb 24 óra), autobalanok és a gyermekektől eltolva. A legmagasabb centrifugálási sebesség 1000 fordulat / perc.

Mosógépek DEXP

Mosógépek DEXP

WM-T608DTL / WB

A mosógép függőleges terheléssel rendelkezik. Fel van szerelve 16 munkaprogram. A készüléknek csak 30 kilogrammja van.

A technika fel van szerelve Egyszerű nyomógomb típusú vezérlés, kényelmes kijelző, ágynemű és hiba öndiagnosztikai funkciók. A gép megjelenik a program megjelenítésével, további funkciók kiválasztásával.

Mosógépek DEXP

Mosógépek DEXP

Wm-f610stl / ww

A készüléknek van egy elülső terhelés típusa. Ez egy csomó ágynemű, amely nem haladja meg a 6 kg-ot. A menedzsment végrehajtásra kerül Rotációs mechanizmus és gombok segítségével. Összességében a modellnek 16 különböző programja van.

A gépnek ilyen további funkciói vannak Mosoda és öndiagnosztika.

És az indítás és a hangjelzés halasztásával van felszerelve, amely megjegyzi a munka végét.

Mosógépek DEXP

Mosógépek DEXP

Hogyan kell használni?

A DEXP által gyártott mosógépek nagyon könnyen használhatók. Ezenkívül a berendezés csatlakoztatására szolgáló lépésenkénti sémát a készülékhez csatolt utasítás tartalmazza. Ez jelzi a vezérlőpulton található összes gomb megjelölését, valamint az egyes programok jellemzőit.

Emlékezz arra Az ilyen berendezések csatlakoztatásához szükség van egy megfelelően beépített aljzat földelő érintkezővel. És ne felejtsük el ezt A csatlakozás hosszabbítása lehetetlen.

Mosógépek DEXP

Mosógépek DEXP

Mosógépek DEXP

A mosógép kezelőpaneljén található művelet során bizonyos hibakódok jeleníthetők meg, amelyek mindegyike egy adott hibás működést jelez. A leggyakoribbak E30 hiba. Az ajtó bezárásához kapcsolódó problémákra utal.

E10 hiba Azt jelzi, hogy a munka közben túl lassult egy vizet. Ebben az esetben a készlet több mint hét percet végez. E21 Jelzi, hogy mi történt a probléma a vízelvezetéssel. Ebben az esetben a leeresztő idő több mint három perc.

Mosógépek DEXP

Értékelések áttekintése

Sok szakember pozitív visszajelzést hagyott a DEXP mosógépeken, beleértve a legtöbb embert Az ilyen háztartási készülékek egyszerű kezelése. Az eszközök nagyon könnyű, hogy önállóan megtalálni a megfelelő programot, vagy egy külön mód, valamint a könnyen telepíthető, és csatlakozzon a hálózathoz.

Emellett egyes szakemberek és vevők maradtak Jó vélemények a gépek további funkcióiról, Beleértve a gyermekek blokkoló rendszerét, a kezdet elhalasztását, valamint az automatikus söpörést.

De vannak negatív visszajelzés ezen a háztartási készülékről. Szóval, megjegyezték, hogy egyes modellek vannak Túl rövid vízcsövek a lefolyóhoz, nem elég óvatos spin a nehéz dolgoktól.

Mosógépek DEXP

A DEXP mosógépet tovább mutatják tovább.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása