Mosógépek Hoover

Még egy kevéssé ismert széles kör a fogyasztói háztartási készülékek márka lehet nagyon jó. Ez teljes mértékben a modern hoover mosógépekre vonatkozik. Csak a termékkategóriákkal és annak használatával foglalkozik.

A gyártó maga a hivatalos honlapon összpontosít, hogy minden egyes hoover mosógép könnyen csatlakozik, és a magas technológiák valódi “tengelykapcsolója”. Segítségükkel könnyen elrendezhető, hogy akár nagy mennyiségű vászon is legyen. A vállalat mérnökei szintén gondoskodnak az energiafogyasztás csökkentéséről. Hoover termékek, amelyek többnyire az USA-ban készültek.

Mosógépek Hoover

A márka neve szó szerint a “porszívót” jelöli. Semmi csodálatos – ez a porszívók kiadásából származik, elkezdte munkáját. És véletlenül, a cég alapítójának neve is egy hoover volt. Érdemes megjegyezni, hogy a Techtronic Industries-hez tartozó márkás amerikai részével együtt mind az európai, amely a Candy Group szállása. Általánosságban elmondható, hogy a márka a high-tech megoldások valódi központja.

Az orosz piacon a Hoover termékeket két szabály képviseli: Dinamikus következő, dinamikus varázsló. Az első egy speciális NFC modult használ. Köszönöm neki, irányít egy okostelefonon. A mosógép előlapján lévő speciális területre kell alkalmazni a mobilkészüléket. De a Dynamic következő sorban a Wi-Fi távoli modul vezérlésére szolgál.

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

Tudsz:

 • Expressz diagnosztika végrehajtása;

 • észleli a problémákat és megbirkózzon velük;

 • Válassza ki az optimális működési módokat;

 • Ellenőrizze és módosítsa a mosás általános beállításait.

Mosógépek Hoover

Népszerű modellek

A létesítmény élvezi az elülső gépet DXOC34 26C3 / 2-07. A rendszer legfeljebb 24 óra elindítására szolgál. A fonás extrudálási sebessége 1200 fordulat / perc. A berendezést a pamut terhelésére 6 kg-ig kell kiszámítani. A mobilkészülékhez való csatlakozás az NFC interfész segítségével történik. Az információs kimenet digitális típusú kijelzőn keresztül történik, 2D formátumban. Az áttörő technológia mindegyikben lehetővé teszi, hogy különböző anyagokból és különféle színekből származik, mindössze 60 perc alatt. Akkor is lehetséges, ha a készülék teljesen betöltődik.

A motor inverter típusa optimális térfogatát biztosítja a gépnek. Ez nem több, mint 48 (más adatok szerint 56) db.

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

Mint más Hoover modellek, ez a gép rendelkezik az energiafogyasztás kategóriájával, amely nem alacsonyabb+++. A fogyasztók választhatnak egy opciót érintő vagy nyomógomb vezérléssel. Vannak lehetőségeket különböző kijelzőkkel – klasszikus digitális, érzékszervi típusú vagy LED-ek. Fontos műszaki paraméterek DXOC34 26C3 / 2-07 a következők:

 • rozsdamentes acél dob;

 • működési feszültség 220 és 240 V között;

 • kapcsolat az Evrovilku-on keresztül;

 • 16 munkaprogram;

 • Klasszikus fehér tok;

 • krómajtók és fogantyúk;

 • Hangerő, ha 77 db;

 • Méretek csomagolás nélkül 0,6×0,85×0,378 m;

 • Nettó súly 60,5 kg.

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

A modell helyett gyakran választja DWOA4438AHBF-07. Egy ilyen gép lehetővé teszi, hogy elhalasztja a kezdet 1-24 óráig. A centrifugálási sebesség akár 1300 fordulat / perc. Van egy gőz mód. Legfeljebb 8 kg pamut vászonot állíthat be az autóba.

Egyéb technikai és gyakorlati jellemzők:

 • Inverter motor;

 • Csatlakozik egy mobileszközhöz, mind Wi-Fi-n keresztül, mind az NFC-n keresztül;

 • kizárólag az érintőképernyős kijelzőn keresztül irányítva;

 • működési feszültség szigorúan 220 V;

 • Gyorsított mosási mód (59 percet vesz igénybe);

 • Hagyományos fehér eset;

 • Fekete szárítókötél füstös bevonattal;

 • Méretek 0,6х0,85х0,469;

 • Villamosenergia-fogyasztás óránként – akár 1,04 kW;

 • Hangmennyiség 51 dB mosáskor;

 • A zaj mennyisége a legfeljebb 76 dB-nél.

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

Egy másik vonzó modell a Hoover-től – Awmpd4 47lh3r-07. Ő, mint az előzőek, elülső terheléssel rendelkezik. A fonási sebesség 1400 fordulatra emelkedett. Részleges védelem a szivárgás ellen. A limit terhelés 7 kg.

A szárítás nincs megadva. Kategória mosás A, a hatékonyság kategóriája is, a. A fejlesztők gondoskodtak az automatikus kiegyensúlyozásról. Van egy módja egy különösen finom szövet mosására. Lehetőség van arra is, hogy aktív gőzt biztosítson, amely hatékonyan fertőtleníti a szövetet.

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

Használati utasítás

A Hoover mosógépek csak háztartási használatra szolgálnak. A szállodákban a “Bed and Breakfast” kategóriában, a konyhában, vidéki házakban, de nem nagy szállodákban. A gyártó rendelkezésére álló háztartási készülékek használata csökkentheti az eszköz élettartamát, és további kockázatot jelent. A gyártó garanciája is törlődik. Mint más mosógépek, a hoover termékek alkalmazhatók azoknak az embereknek, akik elérte a 18 éves korát.

Szigorúan tilos a gép gyermekjátékok használatára. Lehetetlen bízni a mosógépek tisztítására a gyermekeknek a felnőttek beállítása nélkül. A hálózati kábel cseréje a szakképzett szakemberek ereje. Tilos bármilyen tömlőt használni, kivéve a géphez mellékelteket, vagy pontos gyári analógokat.

A víznyomást az autópályán olyan szinten kell tartani, amely nem alacsonyabb, mint 0,08 MPa, és nem magasabb, mint 0,8 MPa. Az autó alatt nem lehet szőnyegek, amelyek blokkolják a lyukakat a szellőzéshez. Szükséges, hogy szabad hozzáférést biztosítson a kimenethez. Tisztítsa meg a készüléket, és hajtson végre más szolgáltatást, csak a hálózati kábel leválasztása és a bemeneti vízzárás lezárása után szükséges. Tilos a Hoover mosógép használata nélkül az összes szabály nélkül.

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

Érvénytelen feszültség-átalakítók, hosztók és hosszabbító kábelek használata. A nyitás megnyitása előtt ellenőrizni kell, nincs víz a dob belsejében. Amikor kikapcsolja az autót, meg kell tartania a dugót, és nem a vezetékre. Lehetetlen, hogy helyezze el, ahol eső, közvetlen napfény, egyéb időjárási tényezők. Emelje fel a készüléket minimálisnak kell lennie.

Ha bármilyen hibát vagy hibát jelenít meg, ki kell kapcsolnia a mosógépet, zárja le a vízcsapot, és ne próbálja meg javítani a technikát. Ezután lépjen kapcsolatba a szervizközponttal, és csak a márkás adatokat kell alkalmaznia a rögzítéshez. Emlékeztetni kell arra, hogy a víz mosásakor nagyon forró lehet. Érintse meg a testet vagy a rakodóajtó üvegét ezen a ponton veszélyes lehet. A kapcsolatot csak 50 Hz-es háztartási tápegységhálózatokra kell elvégezni; A helyiségben lévő vezetékeket legalább 3 kW-os kiszámításra kell számítani.

Nem használhat régi tömlőket, zavarva a kapcsolatot a hideg és a forró vízhez. Folyamatosan ellenőrizni kell, hogy a tömlő ne legyen bekapcsolva és ne deformálódjon. A leeresztő tömlő vége a fürdőbe kerül, vagy csatlakoztatja a falon lévő szilva.

A lefolyó tömlőjének átmérője nagyobbnak kell lennie, mint a vízvezeték tömlő átmérője.

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

A foglalás előtt a vászonot ellenőrizni kell, ha az összes fémrészt eltávolítják tőle. A gombokat, a cipzárakat, a tépőzárakat rögzíteni kell, övek, szalagok és szalagok. A görgők lőhetnek. A vászon feldolgozását szigorúan kell elvégezni a címkékkel. Szoros szövetek nyomják az autóban nemkívánatos.

Az előzetes mosás csak nagyon piszkos kérdés esetén használható. Erősen ajánlott a foltok foltok kezelésére, vagy vízben áztatják a ruhákat. Ezután erős fűtés nélkül moshatsz fehérneműt. Nagyon fontos, hogy csak olyan tisztítószereket használjunk, amelyek alkalmasak egy adott hőmérsékletre.

A Hoover mosógépek csak nedves puha ruhával tisztíthatók. A csiszoló tisztítószerek és az alkoholok nem használhatók. A tisztítószerekre szűrőket és rekeszeket hagyományos vízzel tisztítanak. A programot szigorúan kell kiválasztani, hogy milyen anyagot terveznek mosni. A nagyon piszkos dolgok mosásához ajánlatos az Aquastop mód használata. Ugyanez az opció hasznos azok számára, akiknek nagyon gyengéd bőrének vagy allergiás reakciói rendszeresen előfordulnak.

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

Értékelések áttekintése

HOOVER DXOC34 26C3 A legtöbb szakember és a hétköznapi fogyasztók pozitívan értékelik. Ez egy keskeny és viszonylag kényelmes mosógép. A lapok teljesen kizártak. A Lunge Roading Hatch meglehetősen széles. A jóváhagyási becslések a rozsdamentes acél Baku mögött adnak és találhatók.

DXOC34 26C3 / 2-07 A gyártó honlapján feltüntetett hangerővel pontosan törli és nyomja meg. Teljes védelmet biztosít a szivárgás ellen. Ezért mindkét személyes holmi sérülése, és minden az autó belsejében van. A közvetlen meghajtó kissé csökkenti a megengedett terhelést, de a mélység kissé kevesebb. Luke a mosószert könnyű kihúzni és mosogatni szükség szerint; Az Onetouch funkció (a telefonról való vezérlés) még mindig meglehetősen összetett az emberek technikájában gyengén lebontva.

Pozitív tulajdonságú hoover technológia, hogy folytatja a mosás után az áramkimaradás után és pontosan. A visszajelzések szerint a berendezés tökéletesen elhelyezett speciálisan tervezett kagylók.

A vízfogyasztás viszonylag kicsi. A készülék nagyon szépnek tűnik. Már, amikor 1000 fordulatszámú, perces fehérnemű sebességgel történő lágyítás szinte nem igényel további szárítást.

Mosógépek Hoover

Mosógépek Hoover

Mosógép áttekintése Lásd még.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása