Mosószerek a vizeltetől: Jellemzők, fajták, választott szabályok és telepítés

  A vizelde egyfajta WC-tál, amelyet vizelésre szántak. Ennek a vízvezeték-eszköz egyik fő eleme egy mosdó. Tekintsük több funkciót, fajtákat, szabályokat a vizesítőeszközök kiválasztásához és telepítéséhez.

  Sajátosságok

  A vizeldöntőeszközök szolgálható eszközeinek élettartamát a következő tényezők határozzák meg:

  • Brand Fame – Gyártó;
  • Az anyag, amelyből a terméket készítik;
  • Működési elv: nyomás, félautomata, automatikus;
  • A lefolyószerkezet külső bevonásához használt anyag típusa.

  A leeresztő rendszer lehet a következő:

  • a daru, amelyet először meg kell nyitni, és elegendő mosás után a tál bezárása;
  • Gomb, rövid nyomással, amelyen a leeresztő mechanizmus indul;
  • Patch panel mosógéppel, amely lapos kialakítású, kényelmes felszereléshez.

  Fontos! Egy speciális patron benne van a panel mechanikus lefolyó, amelynek célja olyan módon, amely lehetővé teszi, hogy a hangerőt szolgáltatott víz az öblítővíz széles.

  Nézetek

  A vizeletes mosható eszközök sokféleségéhez hasonlóan az ilyen két fő típus megkülönböztethető:

  • mechanikus (manuális flush alapján);
  • Automatikus (használt elektronikus mosás).

  A kézi típusú eszközök hagyományos lehetőség, a szokásos WC-vel jól ismertek. Ez több fajta képviseli.

  • Célú daru kültéri vízellátással. Ahhoz, hogy cselekvésre hozza, kattintson a gömb alakú gombra. Ez megnyitja az öblítőszelepet, amely automatikusan záródik.
  • Nyomógomb szelep felső vízzel. A víz elindításához nyomja meg a gombot, amíg meg nem áll, és a mosás végrehajtása után. A szelep automatikusan bezárul, kiküszöbölve a víz további áramlását a tálban, ami csökkenti a fogyasztását. A vizet a szelephez a fal előtt végezzük.

  Automatikus mosású rendszerek különböző fajták különböző fajtái.

  • Szenzoros – érintkezés nélküli típusú eszközök, amelyek teljesen kizárják a kezek érintkezését egy személy felületével. A beépített érzékelő válaszol a mozgásra, beleértve a vízsugár-ellátási mechanizmust is.
  • Infravörös olyan érzékelővel van felszerelve, amely automatikusan kiváltja a gerendát, a forrás az emberi test. Az automatikus gépek elvégzéséhez a kezét egy speciális eszközre kell adnia az információk olvasásához. A fajok öblítő rendszere távirányítóval felszerelhető.
  • Fotocelienssel. Ez a fajta rendszer az Autonzóval népszerűbb. A rendszer fotocellával és áramforrással van felszerelve. A működés elvét a fényszóró fényének fényén alapul, vagy éppen ellenkezőleg, annak megszüntetésén.
  • Szolenoid. A rendszer olyan érzékelővel van ellátva, amely reagál a pH-érték megváltoztatására, és aktiválja a vízellátást.

  Fontos! Ezenkívül a mosdók lehetnek külső (nyitott) és rejtett telepítés.

  Márkák

  Szilva rendszer gyártók sok. De több márka termékei különösen népszerűséget használnak.

  Jika (Cseh Köztársaság)

  Gyűjteménye Gólem Tartalmazza az elektronikus mosó rendszereket az anti-vandál teljesítményben. Ezek a rejtett telepítés gazdaságos eszközei, amelyek lehetővé teszik a mosás beállításait a távirányítóval.

  Oras (Finnország)

  Minden vállalati terméket kiváló minőségű és telepítési megbízhatósággal megkülönbözteti.

  Ideális standard (Belgium)

  A vállalat a mechanikus flip eszközök költségvetési verziói szakosodott. Az öblítés vége a víz megtakarításához módosítható.

  Grohe (Németország)

  Gyűjtemény Rondó Az Urinas-i mosáshoz használt eszközök széles választéka, amely külső vízellátással van felszerelve. Minden terméknek van egy krómfelülete, amely képes fenntartani a kezdeti megjelenést a hosszú távú működtetés során.

  Geberit (Svájc)

  A választékában a különböző árkategóriák legszélesebb választéka.

  Tippek a választáshoz

  Három duzzasztógépet osztanak fel az urinátorokban.

  • Folyamatos. Ez egy kényelmes, de nem gazdasági mosás módszer. Az elv a keresete azon a tényen alapul, hogy a víz folyamatosan végezzük, függetlenül attól, egészségügyi készülék a célra használják, vagy sem. Ha a fürdőszoba elszámolási eszközökkel van felszerelve, akkor ez a rendszer nem illeszkedik.
  • Mechanikai biztosítja a gombok, nyomástartó daruk és panelek jelenlétét, amelyek nagyon nem említettek, különösen nyilvános helyeken. A gomb felületével való érintkezés provokálja a mikrobák átvitelét.
  • Automatikus – a legmodernebb módja a vízvezeték táljának tisztítására. A leggyakoribb eszközök az érzékelők és az infravörös érzékelők alapján. Gazdaságilag képesek költeni a vizet, kizárják a baktériumok átvitelét, megbízható és tartós. Tartalmazza általában megy, a vízfogyasztás, amelyben a saját igényeihez igazíthatja.

  Az öblítő rendszer faját a vizual felépítésének megtekintésével és módszerével összhangban választják ki. Ezenkívül figyelembe kell venni a vízvezeték-eszköz fő célját is: személyes célokra vagy nyilvános WC nagy szabadságú.

  Telepítési ajánlások

  Az emberi élet pazarlásának öblítése az uralin tehénjéből, valamint a víz átvételéhez, amely megfelel a darunak, amely mind manuálisan, mind automatikus üzemmódban működhet. A daru vízét kétféleképpen lehet szállítani:

  • Kívül (külső telepítés), A mérnöki kommunikáció látványban van; A “maszkolás” használatához speciális dekoratív paneleket használnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a szoba harmonikus megjelenését adja meg;
  • A falakon belül (rejtett telepítés) – csövek mögött a burkolóanyag a falak, a falak, és a dugó velük összefüggésben következik be közvetlenül az értékesítés helyén való kilépés a falon; Egy ilyen megállapítási módszert a beltéri javítás folyamatában végzik.

  A daru telepítése és annak csatlakoztatása után be kell állítania a vízleeresztő rendszert, nevezetesen:

  • egyenletes takarmány térfogata;
  • indítási idő (automatikus és félautomata mosási rendszerekben);
  • Az érzékelők működésének elve: A fürdőszoba ajtajának zárásakor a csomagolás, a lépések hangja és így tovább.

  Videóberendezések egy vizelési és automatikus mosóberendezés telepítéséhez, amelyet az alábbiakban láthatunk.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: