Olasz keverők: A választás és a művelet jellemzői

A konyha, a fürdőszoba és a fürdőszoba egyesíti az egyik funkciót. E helyiségek mindegyikében egy keverőnek állnia kell, vagy akár több ilyen vízvezeték termék. És ha ugyanabban az időben szeretném összekapcsolni a funkcionalitást, a gyönyörű teljesítményt, a jó minőségű és kényelmet, Olaszország jön a mentéshez. Az országból származó csaptelepek jogosan tekintik a legnépszerűbb világszerte.

Sajátosságok

Az olasz keverőket minőségi és megjelenés jellemzi, de ezek nem az egyetlen tulajdonság. Számos tényező létezik.

 • Anyag. A termeléshez a fő kritériumoknak megfelelő anyagokat választják: Megbízhatóság és kényelem, erő és gyárthatóság. A nagy teljesítményű berendezések és az optimális munkaügyi szervezet segít csökkenteni az áruk költségét anélkül, hogy olcsóbb nyersanyagokat használnánk.
 • Tervezés. A modellek fejlesztésében az egész tervezési osztályok részt vesznek, ahol a tervezők, a mérnökök és a technológusok mellett is dolgoznak. A végső modellt a termelésre küldjük, csak az egyes szakemberek által előterjesztett követelmények után. Az olasz vállalatok mindig a vásárlók első helyére kerülnek. A modell összetettségének köszönhetően egyszerűsítése és romlása elfogadhatatlannak tekinthető.
 • Előírások. Nem csak az anyag minősége játszik a fő szerepet. Minden termék ellenáll a pontos méretnek. A részletekben történő eltérések nem haladhatják meg a milliméter tizedik lebenyét. Ezt gondosan ellenőrizzük a termelés minden szakaszában, és az eltérés észlelése esetén megfelelő intézkedéseket használnak.

 • Újdonság. A haladás még mindig áll. Az olasz vállalatok a lehető leghamarabb megpróbálják belépni a legújabb technológiákba, hogy a méltóságteljes fogyasztók értékeljék a legújabb tudományos fejleményeket.
 • Ár. A legtöbb vállalat széles választékot mutat a piacon. Ezek közé tartozik, amelyek kiterjedt felhasználásra és teljesen exkluzív modellekre találhatók.
 • Minőség. Az olasz vállalatok garantálják a kiváló minőségű, kényelmet és biztonságot.
 • Gyárthatóság. Nincs szükség speciális készségekkel, hogy önállóan telepítsen egy kevert az olasz márkájáról az otthonában.
 • Hatótávolság. A régi modelleket új rendszeresen helyettesíti. Szigorúan konzervatív mixert vagy high-tech stílusát választhat. Még a britek is inkább a daruk használata külön takarmány- és melegvízzel, találnak valami ilyesmit.

Nézetek

Tekintsük a fő modelleket.

 • Leggyakrabban a fürdőt a lélek elfogadására is tervezték. Az olasz keverők zuhanyzóval tökéletesen kezelik ezt a feladatot. Megkülönböztetik a csodálatos design, a kiváló minőség és a funkcionalitás.
 • Bronz konyhai csapok. A konyhában lévő daru a házban használt leginkább használt, így a legmagasabb minőségűnek kell lennie. Bronz az ókorban. Ez nagyon tartós és gyakorlatilag nem vonatkozik a korrózió hatálya alá. Magas páratartalom nem fél egy ilyen keverőhöz. És köszönhetően az ellátásnak köszönhetően gyorsan tisztítsa meg a felületet a szennyeződésből, anélkül, hogy megváltoztatná a termék megjelenését.

  • Konyhai keverő a konyhában. Ez a legnépszerűbb lehetőség a meglévő. A mozgások teljes párja beállítható nyomás és vízhőmérséklet. Az új modellek képesek “memorizálni” az utolsó alkalommal használt forró és hideg víz arányát. Ez nagymértékben javítja a termék életét.
  • Külön keverő mosogatóhoz. Nem számít, mennyire többfunkciós termék, amelyet egy fürdőszobára vásárolt, néha érdemes gondolkodni egy további keverőre. Ha van egy zuhanykabin, akkor jobb, ha egy külön daru telepítése a mosogatóhoz. Ezzel jelentősen egyszerűsíthető a vízfogyasztás ellenőrzése.

  Az olaszországi vállalatok által kínált tartomány egyszerűen hatalmas, és az árak meglehetősen elfogadhatók, hogy mindegyike választhassa a konyhai csaptelepet vagy a fürdőt, illetve az ő kívánságait. Forma, méret, módszer a kimerítő, az anyag és a kontroll – mindezekből és a tökéletes keverő hajtásokból.

  A CISAL olasz keverők felülvizsgálatát a videó tartalmazza.

  Márkák

   Figyelembe véve az olasz keverőket, érdemes megemlíteni a márkákat. Sokan vannak, megjegyezzük a legnépszerűbbet.

   • Bandini – Ez a márka jött a hazai piacra. Az első és majdnem azonnal meghódította a fogyasztók szeretetét. Ez a márka klasszikus sorozatból áll: Antica és Régi. De nem volt kollekció nélkül, merész kísérleti megoldásokkal, mint például Arya.
   • Emmevi gyűjtemények Ezek megkülönböztetik a kegyelem és a simaság, vagy éppen ellenkezőleg, az űrlapok és vonalak tisztázása. A vállalat készen áll arra, hogy ügyfeleit kínálja a klasszikus stílusban, retro, vintage vagy modern.
   • Cristina keverők a márkás tervezés különbözik, lehetetlenné válnak összekeverni az analógokkal. Ma a vállalat képviseli a világ 70 országának piacán. A legnépszerűbb gyűjteményei a high-tech stílusában díszítettek.
   • Remer Rubintterie Spa A keverők hatalmas választékát kínálja mindenféle egészségügyi berendezéshez.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: