Párnák gyártási alapja a fürdőszobában

A szőnyeg – a szükséges attribútum a fürdőszobában. Megvásárolható a boltban, de ha eredetiséget akarsz, akkor könnyedén megkönnyítheti saját kezével, különösen a “Hand-Maid” termék most divatban van. Ez a cikk figyelembe veszi a fürdőszoba szőnyegének finomságait.

Sajátosságok

A fürdőszobai szőnyeg és a WC azonnal több követelményt jelent. A saját kezed által készített téma, nincs kivétel.

 • A szőnyegnek először biztosítania kell. A nedves csempeön könnyű csúszni és megsérülni. A padlószőnyeg megakadályozza a cseppet.
 • A szőnyegnek kellemesnek kell lennie mind száraz, mind nedves állapotban. Fürdés vagy zuhanyozás, akkor kap egy spa eljárás, amely segít pihenni, így ha elhagyja a szobát, akkor nem lehet kényelmetlensége.
 • A szőnyegnek el kell hagynia a vizet, hogy a lábai szárazak legyenek, és nem sérült meg.
 • A szőnyegnek gyorsan fel kell száradnia, mert a fürdőszobában lévő emelt páratartalom miatt a gomba nem indult el.
 • A szőnyegnek meglehetősen esztétikusnak kell lennie, és jól illeszkedik a szoba belsejébe.

Ha a szőnyeg gyártása során figyelembe kell venni az összes követelményt, akkor ez egy ergonómiai és gyönyörű elem, amely képes lesz a fürdőszobájának kiemelkedővé válni.

Anyagok

A szerzett anyagokból szőnyegt készíthetsz, így a kezedre fordultak. De amikor egy anyagot választ, a preferencia még mindig érdemes fizetni a természetes lehetőségekért.

Íme néhány példa, amelyből szőnyeget készíthetsz egy fürdőszobához.

 • Régi törülközők. A Terry szőnyeg nagyon kellemes az érintéshez, jól elnyeli a vizet, és ha fantáziát csatol, akkor meglehetősen eredeti témát készíthet.
 • Borospoharakból származó dugók. A természetes dugó kellemes az érintéshez, még akkor is, ha becsukta a bort. Ez az anyag is jól felszívódó víz, gyorsan szárad, és nincs rothadás.
 • Csomagok a szemétből. Első pillantásra úgy tűnik, hogy az anyagból lehetetlen valami érdemes létrehozni, de messze van. A mesterek meglehetősen eredeti elemeket hoznak létre a propilénből, amelyek nem vesznek fel a vizet, védjék az őszi és a mikrohasszázsokat a lépcsőn, míg a szemétcsomagok költsége nagyon költségvetési.

 • Pompák. Ezek és különböző színek itt használhatók. Egy ilyen bolyhos elem hasonlít a szőnyegfűre, és a szín segítségével adhatja meg a bevonatot mind a természetes megjelenés, mind a fényerőt a szobához.
 • Kötött modellek. Kössön egy fürdőt a fürdőszobában bármely régi dolgból. Itt vannak alkalmasak kötött anyagok (például pólók) és meglehetősen sűrű maradványok a régi farmerből.
 • Moha. Természetes moha, furcsaan is tökéletes az eredeti padló létrehozásához a fürdőszobában. Ez a növény tökéletesen tolerálja a nedvességet, és a természet létrehozott sarkája nemcsak a fő hangsúlyt fogja a szobában, hanem a lábadat felülmúlhatatlan érzékenységgel is.
 • Galka. Ez az anyag is kellemes az érintéshez, és biztosítja a lábmasszázsot. De egy ilyen tétel gyártásához, a durva felületű kövek előnyben részesítése.

Hogyan lehet magad?

Számos módja van, amellyel egy fürdőszoba pad: varrni, nyakkendő és még nő. Válassza ki azt, amit közelebb. Íme néhány mester osztály, milyen gyorsan és egyszerűen az eredeti és funkcionális téma.

Kamushkov szőnyeg

Ehhez az attribútumhoz szüksége lesz:

 • A legegyszerűbb gumi szőnyeg;
 • különböző színek vagy monofonikus kis kavicsok;
 • Átlátszó ragasztó.

Kezdetben a gumi szőnyegen helyezze el a rajzot. A kövek itt mind a sima sorok, mind a véletlenszerűen illeszkedhetnek. Ha a kavicsja eltérő színekkel rendelkezik, akkor a fantázia akaratát adhatja meg, és különféle dísztárgyakat adhat meg, kezdve a szokásos sakkkal és az arab mintákkal végződő. Miután meghatároztuk a helyet minden egyes tételhez, ragasztjuk a köveket az alapra, hagyjuk, hogy jól megy, miután a termék készen áll a használatra.

Patchwork mat

Ha van egy sifon vagy erős szövet a házadban, valamint egy farmert és egy varrógépet, akkor ez az út az Ön számára. Egy elem gyártásához 12 cm-es oldallal kell vágnia egy négyzetet. Mennyisége a gyártott attribútum méretétől függ. A szirmok készítéséhez a ruhát átlósan kell összecsukni kétszer, majd az alsó sarkok közepére. Minden elem varródik a szövetszalag szélességéhez 10 cm. A szőnyeghez az 50×70 cm-es paraméterekkel kilenc méteres szalagra van szüksége.

A farmerből a szőnyeg alapját vágja. Lehet kerek, téglalap alakú, ovális. Mindez attól függ, hogy az ötletet megtestesítsük. Az alap széleit egy overock-vel kell kezelni, hogy ne jelenjenek meg. Küldj egy szalagot szirmokkal egy farmer alapon, a széltől kezdve, és a spirálok közepén mozognak. Az utolsó sorban, a közepén először a szalag elutasított szélét varrjuk, és csak akkor a szirmok maguk is, hogy a szalag nyitott része esztétikusnak tűnik.

Kötés szőnyeg

Most van egy meglehetősen divatos volumetrikus, így a legegyszerűbb módja annak, hogy hozzon létre ezt a vastag fonal attribútumát. Még az újonnan érkező kötés is megbirkózhat ezzel.

A munkához szükséged lesz:

 • nagyon vastag kötő tűk;
 • Volumetrikus fonal.

Kötött fachair termék a kívánt méretben. Ehhez váltakozhatjuk a rangokat, láthatjuk az arcokat és a zsanérokat.

Horgolt szőnyeg

Ez a szőnyeg lehet mind a szálak, mind a szemétzsákok. Az utolsó verzióban részletesebben leállunk, mivel ez egy meglehetősen eredeti megoldás.

A termék gyártásához szükséges:

 • szemétcsomagok;
 • több szín;
 • Hook szám 5.

Először meg kell szüntetned a fonalat. Ehhez a csomagokhoz csíkokba vágva, úgy, hogy a gyűrűk alakultak ki. Az egyes elemek vastagsága körülbelül 2 cm legyen. Az eredményül kapott gyűrűk összekapcsolása maguk között, be kell illeszteni egy gyűrűt egy másikba, és a hurokon keresztül az elem szabad vége (a szálak sorozata “Macrame” ruhában).

Amikor a fonal készen áll, menjen a kötésre. Egy egyszerű téglalap alakú ruhát, egy kört vagy egy nyitott dolgot társíthat.

Terry szőnyeg

Szinte mindenkinek van régi törülközője otthon, amelyek már elvesztették a megjelenést, de sajnálom őket. Ezek közül nagy szőnyeget hozhatsz. Ez lehet egyszínű, és több színt tartalmazhat.

A termék gyártásához a vászon törölközőt csíkokra kell vágni, körülbelül 7 cm széles a hosszú oldal mentén. A bordázott szalagokból, a fonásból, ugyanakkor, amikor a szalag véget ér, akkor szépen varrja a következőket. Ennek eredményeként elég hosszú pigtail. Az így kapott kötelet a hélixen hajtjuk végre, varrjuk a rossz oldalról egy fürtöt a másikba.

Élő szőnyeg

Az MCH szőnyeg az eredeti megoldás a belső térben, miközben meglehetősen egyszerű.

A munkához szükséged lesz:

 • Moss (összegyűjthető az erdőben, vagy vásárolni a Pet Store-ban);
 • az alap (bármilyen szűk anyag alkalmas);
 • Vázák (jobb, ha gumiból vagy puha műanyagból származnak, a szilikon sütőformák tökéletesek).

A vázakat kell ragasztani a bázisra kellően szorosan egymáshoz kell ragasztani. Kövesse az edények integritását. Ha károsítja őket, a vízzel, vízzel a földön áramlik a szőnyegből az öntözés és a szennyeződés padlóján. Ezt követően mindegyik edénynek meg kell adnia moha. Ha az üzemnek már van földje a gyökereken, majd a tőzegek feltöltése nem szükséges. Ha a moha túl rövid, akkor a föld még mindig érdemes hozzáadni. Kombinálhatja a moha különböző fajtáit, és megteremtheti dísztárgyakat a szőnyegen. És ne felejtsük el, hogy egy ilyen attribútum öntözést igényel, mivel a fürdőszobában a páratartalom még mindig nem elég.

Tippek és ajánlások

A fürdőrugó gyártásában több tippet kell figyelembe vennie.

 • Az üzleti élet, ne feledje, hogy a saját kezével végzett munkák bizonyos időköltséget igényelnek.
 • A belső tulajdonságnak pontosnak kell lennie, különben képes elrontani a szoba teljes kialakítását
 • Mielőtt elkezdené a munkát, egyértelműen nézze meg, mi történik a végén.
 • Ne vigyázzon arra, hogy nem tetszik. Az eredmény pontosan csalódást okoz.
 • Ha a terméket régi dolgokból tervezi, küldje el őket, és vágja le azokat a helyeket, ahol vannak olyan foltok, különben a szőnyeg kezdetben piszkos lesz.

Gyönyörű példák

Sokféleképpen lehet az eredeti fürdőszoba szőnyege. Íme néhány ötlet, amit szeretne.

 • A téglalap alakú cukornád szőnyeg nem csak kiegészítheti a fürdőszoba belsejét öko stílusban, hanem ilyen hasznos lábmasszázst is készíthet.
 • A régi törölközők füves szőnyege nem csak a lábát szárítja, hanem lágyságot és kényelmet is ad a lélek elhagyásakor.

 • Kötött szőnyeg, térfogatú színekkel díszített, tökéletesen illeszkednek a fürdőszobába, díszítve, Provence stílusában.
 • A fényes szivattyú szőnyege ugyanezt a fényes fürdőszobai belső teret újraélesztheti.

A fürdőszobai szőnyeg gyártójának bonyolultságairól lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: