Polcok a WC-ben: tervezési lehetőségek

Sok kis dolog van a lakásban, aki nem szabad lakóhelyi helyiségekben (WC-papír, háztartási vegyi anyagok, munkaeszközök). A WC-k lehetnek nekik egy jó tárolóhely, különösen azért, mert irracionálisak, és az üres helynek kitöltésre van szüksége. A gyönyörűen díszített polcok nem csak praktikusak, hanem képesek javítani a fürdőszoba megjelenését.

Jellemzők és előnyök

A kis apartmanok hátrányt szenvednek a tárolóhelyekről, de a WC-szobák is kicsiek. Leggyakrabban nincsenek telepítve őket, a csatorna csövek és a tartály látható, a WC-t előre jelölik előre, és a fal között – az üres hely, amely lehetett volna praktikus alkalmazott állóképes polcok.

A bútorokban a polcok és a felfüggesztett szekrények változatos kiválasztását tárolják, De egy kis szoba racionális helyet igényel. Ezért a WC-ben lévő polcok jobban függetlenek, figyelembe véve a fürdőszoba tervezőjének sajátosságait.

Az ilyen bútorok előnye vitathatatlan:

 • Sok kis dolog azonnal megszerzi a jogos helyüket;
 • A csöveket a lógó kialakítás alatt rejtik el;
 • A polcok segítségével meg tudod verni a szobai tervezés;
 • Az üres falak lehetővé teszik különböző típusú bútorokkal: felfüggesztett szekrény, nyitott állvány vagy polcok;
 • A hozzáférési területen a kis nyitott szakaszok nemcsak a könyv számára helyezkednek el, hanem dekorációt készíthetnek: aromás gyertyák, szobrocskák, shell.

Célja

A jól berendezett fürdőszoba kényelmes tartózkodást biztosít az újság, könyv, magazin vagy telefon. Ehhez vegye figyelembe a kényelmes könyv polcot egy hosszúkás kéz távolsága mellett.

A könyvek helyszínén kívül van egy másik WC-szoba funkcionális bútor, amely különböző célállomásokkal rendelkezik.

 • Zárt medál szekrények a WC-n keresztül Elrejti a csatornát és a vízvezeték-rendszert. Itt tárolhat háztartási vegyi anyagokat és WC-papírt. De azt kell elhelyezni, hogy szükség esetén gyors hozzáférést kaptunk a kommunikációs rendszerhez.
 • A zárt polc jól maszkolt és vízvezeték-számláló, amelyet nem hívhat esztétikai tárgyat a fürdőszoba kialakításában.
 • A WC-nek szüksége van a különböző nagyságrendű polcokkal, amelyekben a tisztítóelemeket tárolják. Magas résszel kell a mop és a seprű. Ha a terület lehetővé teszi a porszívó kiemelését.
 • A kellemes kis dolgok díszítő polcok díszítik.

A fürdőszoba kis méretével mindig van valami elrejteni, és megfelelően felszerelt bútorok segítenek ebben.

Modellek

Kis fürdőszobai szoba, több, mint a polc a telefon alatt. Lehet, hogy más lehetőség is lehet bútorok, például rack, szögletes vagy fali polcok, zárt niche.

A tárolási helyek nyitva vannak az ajtókkal. Az első verzióban meg kell őrizni a tökéletes megrendelést, mivel a dolgok láthatók. A zárt bútorok kevésbé problematikusak, csak a megfelelő modell kiválasztásához szükséges. Kompakt szobákban a polcok ajtaját be kell ismerni interferencia nélkül.

Könnyű választani őket, elegendő ahhoz, hogy figyelembe vegye a közzétételi mechanizmusok sokféleségét.

 • Swing ajtók nyitottak a központtól az oldalakig. Gyakori modell, megfelel a polcokon a WC felett. Ha a design a szellőztető nyílás területén található, az ajtó típus jobb választani “pszeudo-gáz”. Az ilyen ajtók homlokzatai rögzített lécekből készülnek, amelyek a levegőt átmásolják.
 • A tolóajtók szükségesek, ahol nincs lehetőség a szárny kinyitására.
 • Vak görgős ajtók, emelkedő, hajtogatás. Ez a módszer meglehetősen mobil és kényelmes a nem szabványos helyeken.

Ha az apartman fürdőszobával rendelkezik a fürdőszobából, akkor valószínűleg túl kicsi lesz a szabadon álló bútorok számára. Ilyen esetekben a WC felett lévő résben szerelt polcok. Bezárják a közüzemi csöveket, és hangulatos szigorú, tömör szobát tesznek. Ez a design lehet nyitott típusú vagy ajtók.

A szekrények alkalmasak tágasabb szobákra: beépített vagy rendes a lábakon. Meg kell válaszolnia a fürdőszoba stílusát. A zárt homlokzatok a belső színben vannak kiválasztva, nyitott polcokon a fonott kosarakat a dolgokkal.

Gyönyörűen keresi a kovácsolt polcokat az állványokon, vagy külön fel van szerelve a falra. Megfelelnek a gótikus stílusban vagy a tetőtérben. A könnyű nyitott sarok opciók jól néznek ki. Ezek dekorációra tervezték őket. Emlékeztetni kell arra, hogy a WC egy magas páratartalmú szoba, és a polcok anyaga kell kiválasztani a nedvességállóságot.

Ötletek a regisztrációhoz

Polcok a WC-készülékben, amikor a javítás már megtörtént, és a stílus definiálva van. Ízlésesen kiválasztott bútorok egy közeli fürdőszobában katasztrofálisan néz ki. Javítani kell a design a szobában segít a polcokon feletti telepítés, ahol csövek haladnak, vagy egy szekrény egy WC-vel, amely képes zárni a hírközlési.

Vannak más ötletek is. Egy kis szobában a masszív zárt bútorok húzhatják a helyet. A keskeny falon könnyű polcok segítenek neki vizuálisan nyújtani.

Széles nyitott tervek vizuálisan csökkentik a kötetet. Jól néz ki számos kompakt, nem szabványos polcra. Mosószerekből, WC-papírból és stilizált szobákból készíthetők.

A tetőtéri stílushoz alkalmas fémcső állvány alkalmas. A skandináv irányának támogatása a polcokon, kosarak és fiókok vannak felszerelve. A rusztikus stilisztikák értékelni fogják a bútorokat durva fából.

A zárt típusú kis szerelt szekrények jól néznek ki, és képesek a szükséges kis dolgokat befogadni. Egy kicsit több helyet igényelnek, mint egy külön fürdőszoba Khruscsovban.

A konyhában használt fém sínek alkalmas egy kis WC-re. A rendelkezésre álló zónában lógó elegáns kosarak képesek WC-papír, magazin, telefon befogadására. A sajátos megjelenés minden városi stílusnak felel meg.

Az extravagáns szögszerkezetek segítenek a racionálisan tölteni a haszontalan üres helyet.

Kis szobákban az üvegből származó légpolcok gyönyörűen néznek, hogy melyik levegőfrissítő vagy dekoráció. Hideg csempézett falakat adnak a kifinomultság és a cozinitás.

Az anyag kiválasztása

A készülékek létrehozására szolgáló anyag a fürdőszobában válassza ki a nedvességállóságot. Ezek nemcsak fém és műanyag, hanem több ajánlatot is tartalmaznak Olyan anyagok, amelyek fenntartható tulajdonságokat szereznek a speciális feldolgozás után.

 • A természetes fa polcok drágák és szépek. Képesek ellenállni egy nagy rakománynak. De a termék jobb a falakon, amelyek nem kapcsolódnak a nedvesség gyakori párolgásához.
 • A nedvességálló rétegelt lemez alkalmas kevésbé nehéz dolgok, ellentétben a fa, az objektumok súlyosságát takarít meg. A polcokhoz legalább 15 mm vastagságra van szükség.
 • A DSP a költségvetés, hanem a magas páratartalmú szobákban is a leginkább nem kívánt anyag. Gyorsan megduzzad, így nem ajánlott kombinált fürdőszobában. Egy külön helyiségben a DSP meglehetősen elfogadható anyag.

 • Az MDF értéke a közepes anyagoknak tulajdonítható. A nedvességre való reakciója nem különbözik a forgácslapotól.
 • Műanyag A legtöbb praktikus és költségvetési lehetőség a kombinált fürdőszobához. De az esztétikai típusú termékek megfelelnek az értéküknek.
 • A gipszkarton tervezése könnyen feldolgozható és szerelhető. Kitöltik jól egy rést, bonyolult formákat hoznak létre.
 • Klasszikus stílusú könnyű fém állványok használata. A Loft előnyben részesíti a polcokat a krómozott csövekből, szabadon megy, és vonzó megjelenésűek.
 • A kecses belső terekért az üvegtermékek felszerelve vannak, amelyeket kis helyiségekben bérelnek és oldunk.

Hogyan készítsünk magad?

Polc a WC-vel

A WC feletti polcok a nem welling segédprogramok elrejtése nagyon népszerűek. A tervezés könnyen kezelhető a saját kezével. A kiindulási munka a rajzból következik, képes társítani a jövőbeli tervezés összes elemét.

Pontos számítás készítése papíron, meg kell mozdítania a méréseket az elkészített falakhoz. Ha a polcokat választják ki, MDF, forgácslap, műhelyekben, akkor megrendelheti kész vágásokat egy kezelt élű workshopokkal. Egy ilyen megközelítés a tervezés munkájának egyszerűsítésére. A szerelmesek számára mindent megtesz, hogy mindent meg kell vágnia a polcanyagot.

A vágott táblák csoportosulnak, egy speciális összetétel, festék, lakk. A szárított késztermékek alkalmasak velük további munkára.

A falakon lévő falakon a sarkokat kell csatolni az egyesek ideális telepítésének szintjének ellenőrzésével. A rögzítők nagysága attól függ, hogy a súlyosságot ellenálljanak. Masszívabb struktúrákhoz, kivéve az oldalirányú rögzítőket, használja a fókuszt és a központi falon.

Amikor az alap készen áll, a táblák fekszenek rajta. A WC feletti polcokhoz könnyű ajtókat rendelhet, vagy egyedül a rétegelt lemezből, ragacsos filmet helyezhet el a csempe színe alatt.

Sarokrágya

A szögletes polcok rajongói önállóan is létrehozhatnak. A legegyszerűbb módja a rétegelt lemezekkel. A közvetlen vagy ábrázolt polcokból álló modell van kiválasztva. Ezután létrejött a rajz, amelyen a termék formái húzódnak, és világos számítás történik.

Továbbá, a vázlat nagyméretű növekedéssel átkerül egy rétegelt lemezre. Ha a modell ugyanazokkal a részletekkel rendelkezik, akkor jobb számukra, hogy sablon készítsenek és használják, hogy létrehozzanak egy mintát a vászonra. Minden üres, vége pontosan levágja az elektroll.

Minden elemet gyászral és lakkgal kell lefedni. A végekre a szélszalagot alkalmazza. Színes polcokon, csempe, akcentus belső elemekben választható.

A polcok a rétegelt lemezből készült szögszerkezethez vannak rögzítve, és mindezek a bútorok a szoba sarkában vannak felszerelve.

Látványos példák a belső térben

Még egy kis szobában is remek szeretet és fantázia polcokat hoz létre, csak meg kell próbálnod.

Mivel másoktól kiderül, megnézheti a kész példákat:

 • Könnyű levegő opció kilátással a krómozott csövekre.
 • Elegáns üveg és műanyag kialakítás.
 • Stílusos polcok egy törülköző WC-tál felett.
 • A polcok gyönyörűen játszanak a sötét szobában.
 • Workshopok, átgondolt tárolási helyek egy kis fürdőszobához.

 • Egy kis formatervezés a fürdőszobában, a szükséges kulcsókkal felszerelt.
 • Zárt polcok gipszkartonból és ajtókból az MDF szervesen illeszkednek a belső térbe.
 • A kabinet design figyelmen kívül hagy.
 • Skandináv stílusú szekrény.
 • Beépített polcok háztartási vegyi anyagokhoz.

Szervezze meg a polcokat a fürdőszobában – gyakorlati és bölcs döntés. Ezek funkcionálisak lehetnek, ők gondoskodnak róla őket a WC fölé, és bezárják az ajtókat, vagy dekoratív, amelyet kifinomult anyagokból hoztak létre. Mindenesetre ezek hasznosak és gyönyörű termékek.

Számos design tipp a fürdőszobában nézze meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: