Power WC-k: Jellemzők és népszerű modellek

A WC-tál a fürdőszobának szerves része. A közelmúltban a modellek nagyon népszerűek voltak a közelmúltban, amelyek közel vannak a falhoz úgynevezett melléklethez. Az egyedülálló kialakításuk lehetővé teszi, hogy elrejtse az összes kommunikációt, beleértve a szifont is, amely lehetővé teszi a magas dekoráció elérését. A modellek és a színek gamuta lehetővé teszi, hogy válasszon egy megfelelő WC-t a fürdőszoba bármely belsejéhez: a klasszikusoktól kezdve, és a modern stílusok magas tech és fúziója.

Sajátosságok

A lyukasztó WC a szokásos és felfüggesztő WC szimbiózisa.

Mint az utóbbiban, az összes víz alatti szerkezet a termék belsejében rejtőzik:

 • szifon;
 • csatornacső;
 • víz- és szennyvízrendszer;
 • Drain tartály (egyes modellekben).

És a szabványos WC-vel a létesítmény hasonlóságához kapcsolódik, amellyel még a nem szakember is. Ez a modell is használható kombinált fürdő és WC, valamint a szerény területén mellékhelyiség, mint a design képes megmenteni a hasznos területe szoba. A WC-t támogató állvány szolgálja, amely az egész az egész.

Ez lehetővé teszi, hogy ne rendeljen további talapzatot, amely nagymértékben leegyszerűsíti a telepítési munkát.

A felfüggesztési WC-tálakhoz a tartóstruktúra mindig telepítve van, amelynek költsége elég magas. A Power WC-t nem kell megerősíteni, így a telepítés nem tartalmaz további pénzügyi költségeket, kivéve a termék megvásárlását és a szükséges anyagokat és alkatrészeket.

Ha a tartály el van rejtve, akkor bezárja a Falxt-ot. Ez lehetővé teszi, hogy magas dekoratív mutatókat érjen el. A csatornacsöveket és a vízcsöveket külön-külön foglalják össze. Sok belvárosi WC-tál van egy mikrovibüléssel, amely lehetővé teszi, hogy simán csökkentse a WC-fedelet, ami kényelmesebbé teszi.

Előnyök és hátrányok

Mint minden WC-tálak, az alsó modellekben előnyei és hátránya.

A következő pontok tartalmazzák a hátrányokat:

 • maga a termék magas költsége, különösen a hagyományos szálakkal összehasonlítva;
 • Nem költségvetési telepítés;
 • Ha a kommunikáció és a tartály rejtve van, akkor a bontásukkal a javítás nehézkes és drága;
 • A szabad hely hiánya a WC alatt, ami lehetetlenné teszi az alaposabb nedves tisztításhoz.

Minden felsorolt ​​hátrányokat könnyedén kompenzálják a beömlő WC kétségtelen pluszjai.

 • Rejtett kommunikáció. Ez lehetővé teszi az anxulált WC használatát bármilyen belső térben, miközben nem zavarja a szoba harmóniáját és a tervezést.
 • Jelentősen kevesebb helyet foglal el, mint a szokásos WC, ami különösen fontos, hogy megmentse a hasznos helyet.
 • A falban rejtett tartállyal rendelkező edényes WC-tálak szinte csendesek, mivel a víz hangjai elnémulnak a cél miatt.
 • Ergonómiai tervezés.
 • Tartósság és megbízhatóság. A megbízható komponensek a mellékletmodellekhez tartoznak.

Ezenkívül a híres gyártók értékelik hírnevét, így a házasság vagy az alacsony minőség kockázata minimális.

Power WC – Ez egy modern megoldás azok számára, akik értékelik a minőséget és kifogástalan megjelenést. A viszonylag magas költségek ellenére, különösen a hagyományos modellekkel, teljes mértékben igazolja a vásárlási és telepítési pénzeszközöket.

Olvasson tovább  Hogyan válasszunk szögletes mosodai kosár?

Nézetek

A vízvezetékek szakosodott üzletei megnehezítik az alkalmazások modelljét, amely minden egyes mellékhelyiségre alkalmas. Először is, a különbségek a kibocsátási rendszerhez kapcsolódnak.

 • Egyenes. A csapcső párhuzamosan található. Ez a fajta kiadás lehetővé teszi, hogy biztonságosan elrejtse a csatornacsövet a falon.
 • Kosya. Az eltávolító fúvóka tengelye 45 ° -os szögben helyezkedik el a padlófelületre. A belvárosi WC-vel a fúvóka ferde kiadásával a tál alapja mögött található.
 • Függőleges. Az elutasított cső az alsó WC-tálakkal Ezzel a kioldó rendszerrel a WC alatt található.

Ez a faj nagyszerű a magánházak és nyaralók, valamint az öreg apartmanok, mint a “Stalinok”.

Egy fontos pont a különbség formájában csészék, mert attól nem csak a megjelenése, hanem a kényelem fenntartása higiénikus tisztaság a WC.

 • Voronko alakú. Ilyen WC-ben a szennyezés nem halmozódik fel, és ennek következtében szagok. Az a tény, hogy az élethulladékot azonnal elküldjük a lefolyószelepnek. De ezek a fajok egy jelentős hátránya – ez a fröccsenés képződése, ami csökkenti a higiéniát.
 • Polc (lemez alakú). Az élethulladék az ilyen típusú bemeneti WC-tálakban először esik a polcra, csak akkor mossa le a leeresztő nyílásba. Az ilyen típusú WC-tálakból a magas vízfogyasztás, valamint a sók lerakódása a “tányéron” és a kellemetlen szag felhalmozódása.
 • Félig nő. Ez az első két típusú tálak szimbiózsága. Ez az opció lehetővé teszi, hogy ne képezzen erőteljes fröccsenőket a mosás során, és egyszerűbb gondot és erős szennyeződéseket biztosít a lemez alakú modellekkel szemben.

Mindez annak köszönhető, hogy ezek a modellek rövidített polcot tartalmaznak.

A WC-tálak és a leeresztő szervezetek áthaladása, amelyet három faj képvisel.

 1. Kaszkaszkuláris. Ez a típusú lefolyó egységes mosogatást biztosít a tál belsőleg felületének.
 2. Szopás. A cselekvési elvének elve a víz táljának előzetes töltése, majd a hulladék lemerül a lefolyószelep felfedezésével. Ez a fajta szilva rendszer a legerősebb.
 3. Zuhany. A vízfolyások alapulnak, amelyeket egyenletesen mossák egy tálban és pezsgőfürdővel, ahol folyadékok vannak.

A szabadtéri belvárosi WC-tálak leggyakrabban egy rejtett tartályt találtak, De olyan modelleket találhat, amelyeken a tartály klasszikusan telepítve van, a WC-tál felett. A rejtett tartály általában műanyagból készült, és formában egy lapos tartályhoz hasonlít. Gyakran az ilyen tartály elülső falát a hab izolálja, amely lehetővé teszi, hogy magas szintű zajszigetelést érjen el, és megakadályozza a kondenzátum képződését.

Olvasson tovább  Felfüggesztett bidé: jellemzők és választék

Anyagok gyártása és tervezése

Teljesítmény WCcsészék készült klasszikus anyagok gyártásához többsége vízvezeték termékek.

 • Porcelán az egyik legtartósabb anyag. Ez ellenáll a mechanikai és kémiai expozíciónak, nem szívja el a szagokat. A porcelán termékei számára könnyen érdekel, és gondos működtetéssel, akár 50 vagy több. Azonban az anyagból származó WC-tálak szűrésének költsége nagyon magas.
 • Fajansz Gyönyörű, megbízható és költségvetés, de nem büszkélkedhet káprázatos fehérként, mint Kína (még üvegezett modellek). Ez az egyik legnépszerűbb anyag a vízvezeték gyártásához, beleértve a WC-tálakat is.

 • Rozsdamentes acél Gyakorlatilag nem fordul elő az otthoni WC gyártásához. Azonban a rozsdamentes acélból készült modellek, amelyek nyilvános helyiségekben vannak felszerelve. Könnyen érdekel az ilyen termékek, a felület nem veszi fel a szennyezést, és a mikrobák nem szorozódnak rá, így nincs kellemetlen szaga.
 • Folyékony kő – Ez egy modern, népszerűség. Ez egy polimer homorú, különböző színadalékokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy nagyon pontosan utánozzák a természetes anyagok színét.
 • Természetes kő Bár ritka, de a bemeneti WC gyártására használják. Az a tény, hogy az ilyen vízvezeték költsége meglehetősen magas, de a fogyasztói tulajdonságok sokkal kívánatosnak kell lenniük a fajanszdal vagy a porcelánhoz képest. A természetes kő felülete nagyon érzékeny a kémiai és mechanikai hatásokra, valamint mikrobákra és baktériumokra, beleértve a veszélyes, tökéletesen fajtát.

Népszerű modellek és márkák

A vízvezetékpiac hatalmas számú modellt mutat mind a külföldi, mind a hazai termelés.

A legnagyobb igény a következő márkák következő márkáit használja:

 • BELBAGNO ALPINA;
 • Cezares királyi palota;
 • Villeroy & Boch;
 • Kerasan;
 • Sanita.

BELBAGNO, Kerasan és Cezares Royal Palota – Az olasz gyártók átlagosan és prémium ár szegmens. Termékeiket a formák és a különböző modellek tömesége jellemzi. Hagyományosan az olasz savanyú sütemények a legjobbak. Mindez az alkalmazott anyagokról, valamint a megbízható összetevőkről szól.

Villeroy & Boch – Ez egy német cég alapította több mint 250 évvel ezelőtt, és joggal tekinthető a világ vezető a termelés vízvezeték. A fő előny a kényelem, a lakonikus kialakítás és a funkcionalitás kombinációja. Villeroy & Boch termékek nem felelnek meg negatív visszajelzést, így a gyártott vízvezeték magas színvonala.

Olvasson tovább  AEG mosógépek javítása

Sanita – Ez egy orosz vállalat, amely a gazdaságosságot képviseli a gazdaságban és az átlagos árköltségvetésben. A legtöbb modell a gyárban a gyárban készült, Samara városában.

A Sanita Punch WC nagyszerű költségvetési lehetőség, érdekes design.

Hogyan válasszuk ki?

A megfelelő WC kiválasztásakor az ár az utolsó dolog, hogy figyeljen, hogyan kell megvásárolni az álló modell nem lesz nagyon olcsó.

A választás nem tévedve, figyelni kell a következő pontokra:

 • A kibocsátási rendszernek meg kell felelnie a szennyvíz típusának, valamint a felmondás méretének. Ellenkező esetben a WC egyszerűen nem lesz képes megfelelően telepíteni;
 • A termelési anyag lehet, de jobb, ha előnyben részesíti a rozsdamentes acél, porcelán vagy fajansz.

Könnyen érdekelnek számukra, valamint ellenállnak a mosószereknek, beleértve az agresszíveket is;

 • Az armatúra, a mosás biztosítása pneumatikus és kábel (kart és kábel). Az utóbbi megbízhatóbb és hosszabb ideig tart;
 • A WC méretei és méreteinek meg kell felelniük a “súly” kategóriájának a jövőbeli gazdagépeknek. Ha nem “próbálja meg” a bemeneti WC-hez, akkor kiderülhet, hogy nem teljesen kényelmes használni;
 • A gyártó szintén nem kevésbé fontos, így jobb bízni a bizonyított márkákban.

Tippek a szereléshez

A WC WC-vel függetlenül a következő finomságokat kell figyelembe venni:

 • Először is, egy rejtett tartály és szennyvízkezelés telepítését végzik, és utána befejező;
 • A csatornába való csatlakozáshoz ajánlott kemény szemceruza használata, és biztosítja a kiváló minőségű tömítőanyagot, majd a kapcsolat nem áramlik;
 • A szemceruza telepítve van, figyelembe véve a csöveket, hogy megakadályozzák a szivárgásokat a jövőben;
 • Ha a leeresztő gomb mechanikus tolóerővel (kábel és kar) van, akkor a falvastagságnak körülbelül 7 centiméternek kell lennie;

 • a csempe elkezdi feküdni a gombból;
 • Ha lehetséges, jobb, ha egy kettős leeresztőgombot telepítünk, amely biztosítja a vízmegtakarítást és csökkenti a kondenzátum képződését a tartályon;
 • Ne takarítson meg az alkatrészekre és a rögzítésre, különösen akkor, ha a tartály el van rejtve, mivel a javítás nehéz lesz;
 • A javítás egyszerűsítése érdekében egyes mesterek keltetőt vagy falelandot építenek ki, amely nagymértékben leegyszerűsíti a feladatot előre nem látható helyzetek esetén.

Power WC – Ez egy modern és stílusos megoldás Azok számára, akik úgy döntöttek, hogy javítják a fürdőszobát. Biztonságosan kísérletezhet stílusokkal és díszítéssel, és a modellek nagy választéka lehetővé teszi, hogy kiválassza a legjobb megoldást bármilyen tervezéshez.

Arról, hogy a leállási idő történik WC-tál, az alábbi videóból tanulhat.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: