Rossinka keverők: előnyök és hátrányok

A Rossinka csaptelepeket egy híres hazai vállalat gyártja. A termékeket az esetük szakemberei tervezték, figyelembe véve a modern kialakítás trendjeit és az eszközök aktív felhasználásának feltételeit. Ennek eredményeképpen kiváló minőségű és megfizethető vízvezetéktermékeket kapunk. Tekintsük több funkciót és specifikációkat a márkakeverőknek, és megtudják, hogy alkalmasak-e kényelmes életre.

Sajátosságok

A vállalat eszközeinek minden elemét a legfejlettebb technológiák segítségével gyártják, amelyek célja a minőség javítása.

A Rossinca keverőtervek több fő elemet is tartalmaznak.

 • Patronok. Hosszú élettartama olyan termékek, amelyek egy karot tartalmaznak egy kazetta jelenléte kerámia lemezzel. Ez az elem 500 ezer megszakítás nélküli mélyedést biztosít a karton. Ezenkívül egy ilyen konfigurációban a fogantyú legfeljebb 9 különböző manipulációt végezhet.
 • Val. A szelep kerámia lemezzel 2 karral van felszerelve. A könnyű használat érdekében a fej olyan elemgel van felszerelve, amely hozzájárul a zaj felszívódásához. Az elem munkáját 0,5 millió fordulatra tervezték. A korund (szilárd és megbízható anyag) szelep és patron előállítására szolgál.

 • Átirányítók. A zuhanyzó rendszerbe ágyazódnak, és egy kis víznyomás alatt garantálják a lélek kiváló munkáját. A mozdulatok segítenek rögzíteni a “zuhany” módokat vagy a “szitálás”. Termékek 2 típus: gombokkal és patronnal.
 • Légzőkészülékek. Ezek egy polimer hálóval rendelkező részek. A rács csökkenti a víz áramlásának zaját, és óvatosan elosztja a sugárhajtást. Ez is segít tisztítani a vizet, késlelteti a sós betéteket.

 • Tömlő a zuhanyzó rendszerhez. Gumirisított anyagból és kettős rozsdamentes acélból készül. Az ilyen tömlőnek kiváló erősségjelzői vannak, szinte lehetetlen megtörni vagy valahogy deformálni. A tömlő munka légköri nyomása 10 pa.
 • Öntöződobozok. Ezeket az ehető műanyag alapján króm-nikkel-védelemmel állítják elő, amely segít a kopás ellenállásuk növelésében. Az anyag könnyen tisztítható a mészből.

A gyártó nagy figyelmet fordít a termékteremtés minden szakaszára. Emiatt a kiadás előtt minden modell minőségi ellenőrzést végez minden egyes termelési szinten. A design a ROSSINKA SILVERMIX eszközök átgondolt, hogy az alacsony nyomás a vízvezeték-rendszer, a probléma lassítja a vízellátás átmenet során a locsolás lehet teljesen semlegesíteni a zuhany.

Szakemberek, akik rossinka keverőket gyártanak, az orosz vízellátásban szereplő víz jellemzői és jellemzői. Az Aerator és a zuhanyzó anti-kalciumellenes funkcióval felszerelhető, amely nem teszi lehetővé a káros anyagok felhalmozódását a termékeket. Ez hozzájárul a keverők élettartamának meghosszabbításához.

A Rosinka Silvermix összes terméke megfelel a magas nemzetközi szabványoknak, amelyeket az ISO 9001 minőségi tanúsítvány igazol.

Olvasson tovább  A redőnyöket a WC-re választjuk

Előnyök és hátrányok

Annak ellenére, hogy a hálózat rendszeresen találkozik rendkívül pártatlan felhasználói vélemények a márkájú termékekről, de a belföldi vásárlók leggyakrabban megszerzik őket.

A vízvezeték-berendezések számos pozitív tulajdonsága.

 • Ezek a csapok nagyszerűek a házi fürdőszobák és a konyhák standard elrendezéséhez. Ezenkívül a vásárlók 72% -a azt állítják, hogy a Rosinka konyhai csapok több mint 5 évig terjedhetnek, ami megfelel a középső berendezéseknek.
 • Alkalmazás új technológiák előállításában, méltó szintű összeszerelés, az európai szabványoknak való megfelelés.
 • A gyártó olyan magabiztos a termékeinek minőségében, amely 5-7 évig növelte a szervezetre vonatkozó garanciát.
 • A megbízható ötvözetek használata garantálja a termékek tartósságát.

 • Az eszközök biztonságosak az emberek számára, mivel az ólomtartalma minimálisra csökkent. A termékek használata nemcsak a szokásos fürdőszobákban, hanem az óvodákban és az iskolákban is megengedett.
 • Az árak széles választéka lehetővé teszi, hogy megfelelő terméket választson ki egy jövedelemszintű személynek.
 • A gyártónak óriási szolgáltatási központja van az egész országban. Garancia javítás végezhető el a szolgáltatásban, és otthon, ami nagyon kényelmes a fogyasztók számára.
 • A vállalat szakemberei biztosítják, hogy termékeik tökéletesen illeszkedjenek még a hazai víz nagyon rossz minőségéhez is. A mész mészétől való védelem érdekében az alkatrészek az “anti-kalcium” technológiával és a lélek öntözésének automatikus tisztításának funkciójával vannak felszerelve.

Ha összehasonlítja a márka csaptelepeket ugyanolyan olcsó más hazai és külföldi cégek, akkor a Rossinka termékeket jelentősen nyerte a “költségminőség” aránya.

Ezek a keverőknek számos mínuszuk van.

 • Annak ellenére, hogy mindenféle garanciát, a fogyasztók megünnepelik a gyártó megtakarításait a fogyóeszközökön és a kocsikban. Leginkább a gumi tömítésekre vonatkozik. Továbbá sokan megjegyezték a rozsda termékek gyors megjelenését.
 • A daru sima vízellátása hiánya.
 • A fürdőszobában szánt néhány márkás termék ellenőrzése, a vásárlók szerint, nem elég kényelmes.

Anyagok és bevonatok

A Rossinga Silvermix termékházat kiváló minőségű ipari sárgarézből végzik, a lehető legalacsonyabb vezetéssel, ami sajátos, hogy a víz mérgező legyen. Ennek köszönhetően a keverők a napi működésre alkalmas biztonságos termékeknek tulajdoníthatók. A márka termékeinek aránya a megfelelő minőségi tanúsítvány által megerősített környezetbarátnak.

A használt sárgaréz az LC40-SD osztályában van. Az ilyen ötvözet pozitív tulajdonságai a korróziós tulajdonságok, a hőállóság, a közönség, a hőmérsékleti különbségek és a rezgés rezisztenciája jelenléte. Az eszközök műszaki jellemzői megfelelnek a 2040185-ös snipnak.

A keverőszolgálat időtartama alatt felelős fő elemek patronok (egy fogantyúval rendelkező termékek esetében) vagy a szelepfej (2 gombokkal rendelkező eszközök esetében).

Olvasson tovább  Bosch mosógépek

A patronok speciális 35 és 40 mm-es lemezekkel rendelkeznek. Ezeket egy szilárd ásványi anyagból végzik, a “Corundum” névvel. A termékek összes lemeze nagymértékben polírozott, és a legpontosabban állítható egymáshoz. A műszerek működésének garantált normája – 500 ezer. Használat egyszer.

A szelepfejnek is van egy keramoplasztika. Ezenkívül a zajcsökkentő rendszer beépül. A problémamentes munka normája is 500 ezer. Ciklusok.

A fürdőszobákra szánt termékeknél 2 variáns 2 variánsat használnak, amellyel átkapcsolhatja a vízáramot “zuhanyzó-spool”. Problémák nélkül tolerálják a nyomáscsökkenést a vízellátásban, és nagyon alacsony nyomáson kiválóak.

A gomb opció azt jelenti, hogy a kar húzza a karot, és rögzíti azt egy meghatározott helyzetben. Az eltérő az eszközön belül van, amely biztosítja a maximális megbízhatóságot. Ugyanazok a lemezek a patronkapcsolóban találhatók, mint a fő részben. A leginkább kényelmesen át kell kapcsolni a víz áramlását a zuhanyzó öntözésén.

Ha egyidejűleg a keverővel egy elegáns mosogatót szeretne vásárolni a konyhához, akkor a vállalati katalógusban gyönyörű és funkcionális porcelán kőből és mesterséges márványban találhatók különböző formák.

Népszerű modellek

Terméktervezett márka Universal. Harmonikusan megnézi a szokásos fürdőszobát vagy klasszikus konyhát.

A cég katalógusa több mint 250 modellt tartalmaz Rossinca Silvermix keverők nagyon kedvező áron. A legtöbb eszköz divatos színező “króm”, de vannak modellek stílusos matt tónusokban. A különböző választék lehetővé teszi, hogy a bemutatott keverők közül választhassanak pontosan az a lehetőség, amely ideális a konyhához színes design, tervezés és egyéb funkciók.

A gyártó különböző lehetőségeket kínál a keverők számára.

 • Egyművészet. Úgy tekintik, hogy a leginkább ellenállnak a gyors vízhőmérséklet és annak nyomása szempontjából.
 • Kétkezes. Az ilyen termékek gyorsabbak lehetnek, ha a vízellátásból származó víz szennyeződésekkel fog menni.
 • A mozgó típus hosszúkás kibocsátásával. Az ilyen modellek könnyen kezelhetők, de nagyon törékenyek.

 • Monolitikus szigetkel. Sokkal hosszabb ideig szolgálnak a tervezés mozgó elemének hiánya miatt.
 • Kipufogó kiömléssel. Ez az opció jelentősen bővíti a keverő szerelési területét.

  A termékcsalád termékcsaládjában 29 epizód van, ahol a gazdaságtól a prémium osztályig lehetőségei vannak.

  Több modell a legnépszerűbb.

  • Keverő mosdókagyló A35-11 Monolitikus típushoz. A termék nagyon szilárd megjelenésű, a szerkezet jellemzői és a szigorú klasszikus formák jellemzői miatt szükségtelen elemek nélkül.
  • Keverő mosogató a konyhában A35-21U A forgószalag és a fém króm fogantyúval. Ennek a készüléknek a megjelenése lehetővé teszi, hogy díszítse a szobát, és különleges elegáns elegáns.
  Olvasson tovább  Tartályanyagok mosógépekben: amelyeket használnak és mi jobb?

  • Egykezes keverő a konyhában A35-22 Rotary kiugró 150 mm, króm. Ez az eszköz csak egy fogantyút használ, gyorsan és hatékonyan állítsa be a forró és hideg vízellátást.
  • Egykezes keverő a konyhában A35-23 forgó kifolyóval. A magas daru lehetővé teszi, hogy könnyen elvégezze a konyhában lévő tevékenységre jellemző manipulációkat. A daru fogantyú itt kényelmesebbé válik.

  • Egykezes keverő konyha vagy mosdó A35-24 S alakú forgóval. Az ilyen termék egy eredeti együtteset hoz létre a futurisztikus alak és a “króm” árnyalatának köszönhetően.
  • A35-25 konyhai csaptelep forgó kiutasítással, szokatlan formában díszített, alsó fém fogantyúval. Az ilyen modell tökéletes a belső terek számára a high-tech és a minimalizmus stílusában.

  • Egykezes keverő a fürdőben A35-31 A monolitikus kiutasítás elegendően masszívnak tűnik még kis mennyiségével is, ami érdekesebbé teszi.
  • Egykezes Univerzális Mixer A35-32 A 350 mm-es lapos forgó varázslat segítségével lehetővé teszi, hogy a fürdőszobai belsejét mintavételi stílusba és luxusba fordítsa.

  • Keverő, amely az A35-41 zuhanyzóhoz segít abban, hogy megszervezze a lélek elfogadásának helyét.
  • Mixer higiénikus egykezes A35-51 Alkalmas a bidé telepítésére, és meglehetősen vonzó dekorációval rendelkezik, amelynek köszönhetően a leggyakrabban megállítja a hazai szanatóriumok és beszállás házak tulajdonosát is.

  • Mixer kétkezes a mosdókagyló G02-61 monolitikus, A Chrome kezeli a “bárányokat”, ami hasonlít a 20. század klasszikusaira.
  • Mixer egydimenziós RS28-11 A mosdókagyinhoz szigorú geometriai alakban készül. A telepítés a héjon vagy a pulton történik.
  • Mixer egydimenziós Z35-30W Fehér színű vagy színező krómozott LED-es lámpákkal, mosdókagylóra történő felszereléshez.

  Vélemény

  A Rosinka csapokról szóló vásárlók véleményei nagyon ellentmondásosak. Egyes fogyasztók azt állítják, hogy ezeket a termékeket sok éven át használják, és nincsenek problémák a működésükkel. Véleménye szerint az eszközök gyorsan összekapcsolódnak, nem áramlik, keverjük össze a vizet, simán munkát. Mások azt mondják, hogy a csapok gyorsan meghiúsulnak és megszakadnak az első használatú évben.

  Amellyel az ilyen eltérések kapcsolódnak, ismeretlenek. A vízvezetékek szerint a bontások gyakrabban fordulnak elő olyan házakban, ahol az eszközöket szakemberek segítségével telepítik.

  Azonban az a tény, hogy a Rossinca Silvermix termékek gyakran megszerzik a vendéglátó-üzemek, éttermek, szállodák, medencék, szaunák és irodák tulajdonosait, már sokan beszélnek. És hagyja, hogy az ilyen vásárlások fő oka az alacsony költségek, a második oka az akvizíció egy méltó megjelenés és elfogadható termékminőség.

  A következő videóban megtekintheti a Rosinka RS33-13 keverő áttekintését a mosogatóhoz.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: