Santek mosdók: A választott fajok és jellemzők

  Az orosz cég Santek egy híres gyártója a fürdőszobákhoz és a konyhákhoz. Ez széles választékát akril kádak, mosdók, WC-k és piszoár. A vállalat honlapja bemutatja az egyéni megoldásokat és az öntvények gyűjteményeit, amelyek magukban foglalják az összes szükséges terméket egy terem kialakításához.

  Sajátosságok

  Az orosz márka Santek termékei nagy igényűek a kiváló minőség, a különböző modelltartomány, az erő és a tartósság miatt. A Santek mosdója számos fontos előnyre vonzza az ügyfelek figyelmét.

  • Santek mosdókészülékek környezetbarát anyagokból készülnek. A gyártó egészségügyi fajanszot használ, amely homokból, kvarcból és mezőből készült. Ezenkívül minden modell a tüzelés után jegesedik, ami a felület simaságát adja.
  • Széles modelltartomány. A Santek honlapján található egy változatot egy talapzat, beépített vagy fali típusú. Ahhoz, hogy helyesen vegye fel a mosogató modelljét, érdemes figyelmet fordítani a fürdőszobai méretekre, valamint a belsőépület stílusára.
  • Nagy űrlapok kiválasztása. A négyzet alakú vagy lekerekített alakú tálakat vásárolhat. Kíváncsi vagyok az opciók széles falakkal vagy hosszúkás oldalsó táblákkal. Általában a keverő a mosdó közepén helyezkedik el, bár vonzónak és szélből néz ki.
  • Elfogadható érték. A Santek mosogatói olcsóbbak, mint a híres külföldi gyártóké. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a termékeket az Oroszországban gyártott, így a szállítás költségeit nem veszik figyelembe, valamint a vállalat folyamatok optimalizálására, hogy hozzon létre egy maximális egyensúlyt a minőség és az ár.

  A Santek mosdóknak van néhány hátránya.

  • A mosdókagyló felszereléséhez mindent meg kell vásárolnia, amire szüksége van, mert nem mindig szerepel a készletben megtalálhatja az összes részletet.
  • Egy szifonban egy gumi tömítés gyenge hely. Általában nem nagyon közel vagy kissé deformálódott. A probléma megoldásához érdemes a tömítőanyagot használni.

  Nézetek

  A Santek két fő mosdófáziót kínál.

  • Bútormosók. Az ilyen modellek ideálisak a kiegészítő bútorokhoz. Általában összeomlik az asztalnál. Helyesen felvette az iskola méretét, a szekrény méretétől függően elegáns és kényelmes tandemet kaphat.
  • Különálló megoldások. Ez a faj a különböző minták, formák és méretek mosdókagylójához tartozik. Például a kis fürdőszobák esetében a tökéletes megoldás lesz a szögforma kompakt mosdója.

  Anyagok

  Stílusos és praktikus mosogató az orosz gyártótól Santek kiváló minőségű kerámiákból készülnek. A gyártó preferenciái a faiences. Ezt az anyagot magas porozitás jellemzi, így a víz felszívódása legfeljebb 12%.

  A Fayansnak alacsony mechanikai ereje van, ezért meg kell próbálni finoman kihasználni a terméket, kiküszöbölve a leeső tárgyak vagy erős fújások lehetőségét.

  A Fayans habzásgátló mosogatóinak bővülése a jegesedéssel borítja. A kerámia mosdókagylók környezetbarát nyersanyagokat termeltek, nem különböztetik meg a káros anyagokat. Egészségügyi Faomience mosdó megkülönböztethető egy sima és sima felület, amelyet egyenletesen borítanak.

  Dimenziók

  A Santek mind a kis, mind a tágas fürdőszobákhoz kagylókat kínál. A márkanévben bemutatott mosdókagylók különböző dimenzióval rendelkeznek.

  A kis fürdőszobákhoz a kompakt mosogatóink tökéletesek. Például, a „Azovi-40” mosdó méretei 410x290x155 mm, a Neo-40 modell méretei 400x340x170 mm.

  A “Cannes-50” opció a 500x450x200 mm méretű szabványos variánsokra vonatkozik. Az Astra-60 héj modelljét a 610x475x210 mm méretekkel mutatjuk be. Az “antik-55” animáció 560x460x205 mm méretű. A 710x540x210 mm méretű “Lydia-70” variáns nagy igényű.

  A nagy méretű mosdókagyló ideális tágas fürdőszobákhoz. Például a csodálatos megoldás a Baltika-80 modell, amely méretei 800x470x200 mm.

  Színek

  Santek kínálja az összes stemmatikus terméket fehér, mivel ez a színes oldat klasszikus. A hófehér mosdó harmonikusan definiálható bármilyen belső kialakításban. Univerzális és vonzza a figyelmet a szépségre és a tisztaságra.

  Stílus és tervezés

  Santek mosdók szépen kombinálható más stílusban irányba, mivel készülnek a különböző formákat. A klasszikus egy téglalap alakú héj és ovális alak. A téglalapos mosdó használható tágas fürdőszobák díszítésére. Az ovális űrlap modelljei nagyszerű szobákban jól néznek ki, anélkül, hogy sok helyet foglalna el. A háromszög alakú modelleket szögletes helyre tervezték.

  Santek számos gyűjteményt kínál a vízvezeték-berendezéseknek a fürdőszoba kialakításához egy stílus irányban. A legnépszerűbb gyűjtemények a következők:

  • “Konzul”;
  • “Allegro”;
  • “Neo”;
  • “Szellő”;
  • “Animo”;
  • “Caesar”;
  • “Szenátor”;
  • “Északi”.

  Népszerű modellek és vélemények

  A Santek széles választékot kínál fehér kagyló, amelyek közül a legjobb megoldás a fürdőszobai méretek.

  A legnépszerűbb modellek:

  • “Pilóta” Kerámiából készült, kiegészítve egy szifonnal, zárójelekkel és hullámokkal. Ez a modell kiválóan alkalmas kis fürdőszobákra. A sekély mélység miatt a mosógép fölé helyezhető elülső terheléssel.
  • “Baltika” Ez egy klasszikus modell. A sajátosság abban rejlik, hogy a terméknek ovális formája van. Ezt az opciót négy módosítás tartalmazza. A termék mélysége 60, 65, 70 és 80 cm lehet.
  • “Tijoda” téglalap alakú formában. Az 50, 55, 60, 70 és 80 cm mélysége van. Az ilyen fajta lehetővé teszi, hogy ezt a modellt kis, közepes és tágas fürdőszobákhoz használja.
  • “Ladoga” – Ez a modell lekerekített élek. Az 510x435x175 mm-es méretben készült, így csak kompakt helyiségekre szolgál.
  • “Neo” – Ez egy mosdó egy lyukkal a keverő alatt, amely egy új cég. Ez több lehetőségben kerül bemutatásra. A termék mélysége 40, 50, 55, 60 cm lehet, így a mosogató tökéletes egy kis fürdőszobához.

  A Santek-i egészségügyi termékek felhasználói sok pozitív tulajdonságot ünnepelnek. Vevők, mint egy kellemes ár-érték arány, széles választék és kényelem használat. Sokan inkább a “Breeze 40” modellt szeretné, ha kompakt opciót keres. A mosdó közepes méretét gyakran a “Stella 65” modell szerzi meg. Tágas fürdőszobához gyakran megvásárolják a “Coral 83” mosogatót, amely a jobb szárny jelenlétére vonzza a figyelmet. Ezen a higiénia különböző eszköze lehet.

  Felhasználók mosdókészek Santek ünnepeljük. A fehér termékek gondosan gondoskodnak, mert gyorsan elveszítik eredeti színüket. A kagylók gondos keringést igényelnek, mert erős ütésekkel, repedésekkel és termékek teljes helyettesítése szükséges.

  A víz rosszul halad át a szifonon, így a víz erős nyomás alatt halmozódik fel a mosogatóban.

  Hogyan válasszuk ki?

  A Santek mosdókagylók kiválasztásakor a hamisítványok mentésre kerülnek, amelyek alacsony minőségű anyagokból készülnek. Érdemes megvásárolni a márkájú termékeket csak bevált beszállítókban vagy hivatalos értékesítési pontokon.

  A terméket meg kell vizsgálni a repedések, karcolások, mert a házasság megtalálható. És szükség van a termékre vonatkozó garancia megvásárlásakor, mivel a vállalat 5 évig biztosítja.

  A mosdó vásárlása előtt érdemes eldönteni a méretét és elhelyezését. A vállalat klasszikus lehetőségeket és kompakt, amely a mosógép felett helyezhető el.

  Hogyan telepítsünk ilyen mosogatót, nézd meg az alábbi videót.

  Példák a fürdőszoba belsejében

  Mosdókagyló “konzul-60” egy talapzattal, nagyszerűen néz ki a fürdőszoba belsejében a tengeri témákban. Nyomja meg az összes kommunikációt. A mosogató elegánsan és gyönyörűen illeszkedik a szoba belsejébe.

  Bútormosó Santek, kerámia csőbe szerelve, jól néz ki. Hófehér termék frissíti a belsejét narancssárga színteljesítményben.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: