Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

A vizeletes szifon a szaniterberendezés kategóriájához tartozik, amely hatékony eltávolítását biztosítja a vízből a rendszerből, és olyan körülményeket teremt a csatornába. A gondosan megtervezett forma részletei lehetővé teszi, hogy megszüntesse a levegő áramlását tömegek a csatornarendszerben megbízhatóan „helyüket a kellemetlen szagokat a lock”. Így az alapfunkció mellett a szifon is akadályozza a különleges aromák fürdőszobájának megjelenését a térben.

Az otthoni belső tér vagy a közterületek vizeletének megválasztása meglehetősen felmenthető. Az egészségügyi felszerelések modern modelljei kizárják a víz túlterhelését, minimális helyet foglalnak el, esztétikailag néznek ki, és lehetővé teszik, hogy jelentősen diverzifikálja a tér kialakítását. A vendégek rendelkezésére áll a vendégek vagy a személyes fürdőszobában, a rejtett vagy nyitott szifon típusú vizelettel több, mint a megfelelő. De hogyan lehet kiválasztani és telepíteni ezt az elemet az otthoni vízvezeték-eszközök rendszerében?

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Sajátosságok

A vizelet szifonja S-alakú, U alakú vagy palack formájú szerelőelem, amelynek kialakítása szükségszerűen ívelt rész, vízzel töltött. Az így kialakítandó hidrogéncsók lehetővé teszik a különböző szagok útjának akadályozását. Ezenkívül a vizelde csatlakozócsőjének beállítása és a csatorna kimenetén rögzítve lehetővé teszi, hogy a bejövő folyadékokat a fő vagy autonóm rendszerbe ürítse ki.

A szellőzőberendezések kialakításához a szifon vízszintes vagy függőleges kioldása lehet. Ha van lehetőség rejtett telepítés, akkor ajánlott használni ezt a lehetőséget, mert úgy kevés helyet foglal a helyet a szobából. A falra szerelhető rendszerekhez speciális létesítmények vannak, amelyek elrejtik a tervezés összes telepítőelemét.

Egy másik fontos cél, amelynek erup szifonja – szemétcseppek esnek a lefolyóba. Ez a funkció különösen fontos a nyilvános mellékhelyiségekben, ahol a leeresztő berendezések használatát gyakran a látogatók pontatlansága kíséri. A motorháztetőelemben lévő szemetes részecskék könnyen beszerezhetők és eltávolíthatók.

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Ha kizárja a szifont egy közös kialakításból, akkor a valószínűsége nagyszerű, hogy a cső az idő múlásával egyszerűen eltömődött.

Fajták

Minden olyan alkalmazás, amelyet a vizelettel gyártottak, a víz eltávolításának jellemzői szerint, Több csoportra osztva:

 • szilárd klasszikus;
 • egyéni (fel van szerelve és kiválasztva);
 • Kerámia és polietilén-sziphónák, amelyek hosszúkás toktal (szintén szilárdított kapcsolódási lehetőséggel is rendelkeznek).

Fontos, hogy fontolja meg, hogy a masszív padlóburkolatmodellek nagy része a férfiakhoz képest kezdetben beépített eltávolító rendszerrel rendelkezik. Nem igényel a szifon további felszerelését, visszaállítja a bejövő csatornákat, közvetlenül a szennyvízhez csatlakozik. A kiadás iránya is fontos. A falon vízszintesen jelenik meg, amelyet főként felfüggesztett tartóban használnak. A függőleges kioldás közvetlenül a padlóban lévő leeresztőcsőből csatlakozik, vagy további szerelvények segítségével lemerül a falba.

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Az építés típusa

A vizuális szifonok típusai szintén figyelembe veszik a rendszer tervezési jellemzőit. A polietilén rugalmas lehetőségek vannak felszerelve, ahol a csatorna és a bemenet közötti távolság túl nagy. A cső műanyag opció merev, rögzített méretekkel rendelkezik, különböző S vagy U alakú formájú, nyitott formátumban telepíthető. Ezenkívül ez a fajta termék fémes öntöttvasból vagy acélból készült, amelyet az opción kívül lehet alkalmazni.

A beépített elem általában egy kerámia, egy speciális vízvezeték-összetételből készült. A vizualban található, lehetővé teszi a nagy funkcionalitás, sávszélesség garantálását. De a blokkolással kapcsolatos problémák esetén az egész berendezés meg kell szednie.

Egy üveg szifon lehet fémből (például bevonat általában protesterek króm) vagy műanyagból. Az alacsonyabb kimenet, leggyakrabban nyitva van a hidraulikus és csővezetékelemek terjedelmes kialakítása miatt

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Vákuum-szifonok

Külön megvitatja a vákuumos szifonokat a vizeltetől. Beépített rendszerük van egy “csiga” szeleppel. Jellemzően ezek az eszközök elérhetők a rejtett telepítéshez. A szerkezet részeként – leeresztő cső, mandzsetta tömítés és hidraulika. A kimenet függőleges vagy vízszintes, attól függően, hogy a kiválasztott verzió jellemzőitől függően a lefolyógépek 4 liter vízzel készültek, különböző csőátmérő alatt.

A vákuumos szifon belsejében létrehozott levegő nélküli táptalaj hatékony védelmet nyújt a kellemetlen vagy külföldi szagok behatolásával szemben, a csatornarendszerben felhalmozott gázok.

Modellek dugókkal, amelyeket a felhalmozott szemétből tisztíthatunk, anélkül, hogy a teljes rendszert lebontanák.

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Montaja módszerrel

A szifon telepítésének jellemzői is nagy jelentőséggel bírnak. Kétféle lehet.

 • Rejtett. Ebben az esetben a szifon és a csővezeték része kiderül, hogy a falon lévő falba van telepítve, vagy a vizelsz szerkezetének elemei mögött van elhelyezve. Bizonyos esetekben speciális telepítést alkalmaznak, különös dekoratív burkolat, amely elrejti a szemceruza és a leeresztő megerősítés túl esztétikai részeit.
 • Nyisd ki. Itt a szifon kívülről származik, továbbra is látható, kényelmes kiszorítás vagy karbantartás. Leggyakrabban nyílt formában, a hidraulikus eszközök palackfajták vannak felszerelve.

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Hogyan válasszuk ki?

A szifon választásának árnyalatai szorosan kapcsolódnak az egészségügyi rendszer e komponíciójához és céljához.

 • Győződjön meg róla, hogy fontolja meg a leeresztő rendszer jellemzőit. A szerelési lyukak átmérőjének teljes mértékben meg kell egyeznie az indikátorokkal, szorosan illeszkedik, nem engedi a szivárgást. Ha egy adott márkához vízvezetéket használnak, érdemes figyelembe venni a gyártó ajánlásait az alkatrészek kiválasztására. Standard dimenziós jellemzők: 50, 40, 32 mm.
 • Fontos paraméter a hidraulika magassága. A szifonok modelljeiben, ahol a csatorna véglegesen előállított, a vízmennyiség meglehetősen nagy. A magas akvarell segít elkerülni a szennyvízszelet szaglásának behatolását.
 • A szín is fontos. Ha az egész vízvezeték egy tartományban van, akkor a nyitott és szép, nagyméretű padlóburkolat elemet is lehet tartani egy ilyen színes megoldásban is. A Patus Designer Belülje kiküszöböli a költségvetési döntések telepítésének lehetőségét.

A fehér szifon itt van, hogy cserélje ki a krómozott, fém, több példasabb.

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Figyelembe kell vennie az anyagot, amikor kiválasztja az anyagot, mert befolyásolja az élettartam időtartamát és a termék erősségi jellemzőit. A műanyag fajták polipropilénből vagy PVC-ből készülnek. Az ilyen megoldás előnyei között megjegyezhető:

 • magas korróziós rezisztencia;
 • higienicitás, képesség, hogy ellenálljon a hosszú érintkezés nedves környezetével;
 • Kiváló sávszélesség – A belső felület sima, nem késlelteti a szemetet.

Fontos megérteni, hogy a polimer anyagok nem túl jól illeszkednek a nyitott telepítéshez. Ez különösen igaz a flexibilis szemceruza sziphónákra, hullámosított területen.

Nem ajánlott a nyilvános helyeken szerelt urinátokban használni, ahol a polimer szerkezetek megsérülhetnek a gondatlan kezelésében.

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

A fémes, acél- vagy öntöttvas szifonokat megkülönbözteti a megnövekedett erő, a nagyobb esztétika miatt krómozott krómozott. Ez nem befolyásolja a termék működési jellemzőit, de lehetővé teszi a vízvezeték-berendezések modern megjelenését.

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Beépítési

A függőleges szifon felszerelése a bor vizelethöz csak akkor lehetséges, ha ez a következtetés a vízvezeték-eszközön van ellátva. Külső rendszerek esetén jobb választani az esztétikai króm prémium elemeket. De a költségvetési műanyagot elrejti a dekoratív panelek mögött, elrejteni a gipszkarton nichesben.

Telepítési folyamat, amely lehetővé teszi a szifon csatlakoztatását, a következő eljárást jelenti.

 1. A régi rendszer lebontása. Az eljárást szabad helyen kell elvégezni, a padlót jobban kell lezárni műanyag fóliával.
 2. Plum cső előkészítése az új berendezések telepítéséhez. A tömítőanyagot és más szerelőszereket eltávolítják, a hosszú időn belül felhalmozódott szennyezés nyomai megszűnnek.
 3. Szifon rögzítése. A telepítési funkcióktól függően először csatlakozhat a lefolyóhoz, vagy rögzítheti a vizeltetől. A rendszert csatolni kell a termékhez.
 4. Minden csatlakozó és tömítő tömítő rendszer, Az integritás ellenőrzése, a rendszer végső összeszerelése történik.
 5. A teszteket elvégzik, a rendszer a vízellátáshoz kapcsolódik, A vízelvezetés mechanikusan, a víz automatikusan vízzel szolgál.

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

Siphon a vizeledért: fajok és finomságok

A szifon helyes választása és csatlakoztatása lehetővé teszi, hogy elkerülhető legyen a betegségek rendellenességeinek elkerülése, biztosítsák a rendszer integritásának megőrzését működés közben, megakadályozzák a kellemetlen szag megjelenését.

Viega 112 271 Bottle Sifon Áttekintés az alábbi vizuallal.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása