Szállítócsavarok mosógépen: Hol vannak és hogyan kell eltávolítani?

A modern világban a mosógép gépe szinte minden otthon van telepítve. Lehetetlen elképzelni, hogy ha a hostess egy egyszerű mosógépeket használt további funkciók nélkül: sajtó üzemmód, automatikus vízelvezetés, mosási hőmérséklet beállítás és más.

Célja

Új mosógép beszerzése után szinte mindig szüksége van a szállításra – még akkor is, ha a bolt, a nagy háztartási készülékek értékesítése, a következő házban van. És mennyi ideig, milyen körülmények között és milyen típusú közlekedési típusok vezettem a gépet a boltba – a vevő ismeretlen. A gép szállítására szolgáló csomagolás különböző gyártókból változik. Lehet egy karton doboz, hab doboz, fából készült sheat.

De minden gyártó szükségszerűen rögzíti a szállítási csavarokat a mosógép legfontosabb részlete – dobja.

Drum – mozgatható rész felfüggesztve speciális lengéscsillapítók. A gép üzemeltetése során megfigyeljük a forgását és egy kis rezgést, ami miatt maga a mosási folyamat következik be. A szállítás során meg kell erősíteni a dobot. Ellenkező esetben szenvedhet vagy károsíthatja a tartályt és más szomszédos részleteket.

A szállítócsavarok eltérőek lehetnek, a tervezésük meghatározza a gyártót. Szabályként egy fémcsatlakozás egy hex fejjel, valamint különböző gumi vagy műanyag betétekkel. A betéteket a csavarra helyezzük, és biztosítsák a rögzítőelem körüli felületek biztonságát. Ezenkívül fémmáterek, műanyag vagy gumi tömítések használhatók.

A szállítócsavarok méretei 6-18 cm-ig terjednek, a mosógép márkájától, a gyártó tervezési jellemzőitől és megoldásaitól függenek.

Elhelyezkedés

A szállítócsavarok könnyen felismerhetők egy mosógépen: általában a ház hátsó felületén vannak. Néha a testen lévő csavarok előfordulási helye ellentétes a színben.

Ha a gép függőleges terheléssel rendelkezik, akkor további csavarok is lehetnek. Annak érdekében, hogy észlelje őket, el kell távolítania a felső dekoratív panelt (borító).

Fontos megjegyezni, hogy a szállítási rögzítők szükségszerűen jelen egy sor mosógéppel mind függőleges, mind vízszintes terhelési.

A csavarok száma – 2-6. Kövesse Óvatosan olvassa el a mosógép utasításait – benne, az első bekezdésekben fel fog kerülni: Ügyeljen arra, hogy a művelet megkezdése előtt távolítsa el a szállítási csavarokat.

Az utasításokból megtanulja a telepített csavarok számát, valamint a helyük pontos helyeit. Az összes utasítás olyan rendszereket tartalmaz, amelyek ideiglenes szállítóeszközöket jelöltek. Fontos, hogy észlelje és csavarja ki az összes csavart.

Tipp: Ha a hideg szezonban mosógépet vásárolt, akkor körülbelül egy órán át meg kell állnia egy meleg szobában, és csak akkor végezze el a szállítási kötőelem lebontását.

Hogyan lehet eltávolítani és telepíteni?

Távolítsa el a szállítócsavarokat saját erőkkel. Ha egy szakértő (vízvezeték-szerelő) a mosógép csatlakoztatásával foglalkozik, akkor megcsavarja ezeket a csavarokat, amelyet a rendeletek vezetnek. Ha úgy dönt, hogy a mosógépet telepíti és csatlakoztatja, kövesse az utasításokat. A szállítási kötőelemek kiküszöböléséhez a megfelelő méretű átkapcsolás vagy állítható kulcs szükséges. Használhatja a PASALTI-t.

A dob rögzítők legtöbb csavarja található az ügy hátsó felületén. Ezért távolítsa el őket Mielőtt a mosógép végül elfoglalja helyét a házban, és mielőtt a vízellátó és a szennyvíztisztító rendszerekhez kapcsolódik.

Ha még nem döntöttél el, hol kell elhelyezni a mosógépet, ne csavarja elő a szállítási csavarokat előre.

A gép további mozgása szükséges lehet: egy másik szobába vagy egy másik emeletre (a nagy házban). Csak akkor, ha végül eldönti az új mosógép helyét, és mozgassa azt ott, folytathatja a kötőelemek szétszerelését.

Csavarja ki a szállítócsavarokat, meg kell cselekednie, hogy ne karcolja meg az ügy bevonását. A fémcsavarok forgatása, az összes műanyag és gumi rögzítőelem eltávolítása és eltávolítása. Lehet, hogy csatlakozó, adapterek, betétek. A fém alátéteket gyakran használják. A csavarok helyszínén lyukak maradnak, néha meglehetősen nagyok.

Annak ellenére, hogy azok nem láthatóak (a test hátulján), és a mosógép külső esztétikája nem sérült meg, szükség van a lyukak lezárására a dugókkal.

Ellenkező esetben a por és a nedvesség felhalmozódik a lyukakban, amelyek a mosógép munkájához való jogsértéshez vezethetnek. Az írógéppel ellátott kellékek (lágy műanyagból vagy gumiból készült). Telepítés Az őket elég egyszerű: helyezze be a lyukakat, és nyomja meg a LIGHT CLICK vagy PAMP gombot.

Elkülönített szállítócsavarokat kell megmenteni. Lehet, hogy szükségük van arra, ha a gépet át akarja mozgatni: Mozgás esetén, a javítóműhelybe vagy az új tulajdonos eladásakor. A mosógép élettartama körülbelül 10 év. Ez idő alatt elfelejtheti a megfelelő szállítását, és eldobhatja (vagy elveszíti) szükségtelen mellékleteket. Ha szükséges a gépet egy másik helyre szállítani, Az új szállítási csavarok rögzíthetők a rögzítésben vagy az épületboltokban.

Az új szállítási csavarok kiválasztása helyett az elveszettek helyett nehézségek merülnek fel: a mosógépek modelljeit oblimálják, ezért a pótalkatrészeket fokozatosan eltávolítják a termelésből. Ha az utasítások jelzik a szállítási csavarok általános paramétereit, a boltban található tanácsadó segít az analógok kiválasztásában.

Létezik “Emberek” ajánlása, A mosógép szállítása negatív következmények nélkül: feküdjön egy habot vagy hab-műanyagot a dob körül, hogy megjavítsa. Ehhez csavarja ki a felső panel (borító) gépeket, hogy hozzáférjen ezekhez a mechanizmusokhoz.Vigye át a mosógépet rendszeres dobos tartók nélkül vízszintes helyzetben vagy tilt állapotban. Ebben az esetben az elülső panelt a mosószerekkel ellátott küvettával le kell húzni (vagy megdönteni).

A kérdésre, hogy mi fog történni, ha elfelejtette csavarni a szállítócsavarokat, mielőtt a mosógép működése előtt a válasz egyértelmű: semmi jó! Ez nem csak erős rezgés és őrlések, ha először elkezdesz, hanem kellemetlen következményeket is jelentenek a jelentős bontások formájában és a további működés lehetetlenségének formájában. A reggeli nagyon komoly lehet: szükség lehet a drága dob vagy egyéb részletek cseréjére. Ugyanakkor a mosógép azonnal meghibásodhat, de több mosási ciklus után. És az erős rezgés és zaj tudhat, tudatlanság, írja le a modell jellemzőit.

Ha megtalálja a gép működési folyamatát, az egyenetlen szállítócsavarok, Szükséges, hogy azonnal ki kell csavarni őket. Ezután hívja a mestert a diagnózishoz. Még hiányában a külső megnyilvánulásai hibák, rendellenességek jelenhet meg, és üzemzavart a belső struktúrákat és mechanizmusokat, amelyek lehetnek repaitable (vagy már – nem) javítás.

A gép elindítása és működtetése miatt a szállítási csavarok eltávolítása nélkül nem garanciális eset.

A mosógép csatlakoztatása semmi sem bonyolult az egészségügyi felszerelések, villanyszerelők és a kínálati és leeresztő rendszer helyes szervezésével. Ezzel függetlenül megbirkózhat ezzel, körülbelül egy órát tölthet. Azonban soha ne felejtsen el a szállítási csavarokról, amelynek lebontása először történik.

A következő videóban vizuálisan ismerkedhet meg a szállítási csavarok eltávolításának folyamatával.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: