Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Nem olyan régen, a fürdőtermékek széles választéka korlátozott volt a fürdők számára több lehetőségre. A vízvezeték-szerelők gyártói az öntöttvas, az acélból és egy kicsit később eladásra kínálták, az akrilból származó termékek.

Ma a palacsinta piacának helyzete radikálisan megváltozott. A modern termelés innovatív módjai A tervezők képzeletével rendelkező komplexumban sok új megoldást nyújtottak a világnak. Ezek közé tartoznak a tűlevelű fürdők, jellemzők és előnyök, amelyek jelzik a termék magas színvonalát.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Ami?

A Kvaril egy új generációs anyag, amelyet fürdők és raklapok felszabadítására használnak zuhanykabinokhoz. A homok és az akril.

Az innovatív anyag szerkezete így néz ki: A Quartz részecske (homokszemcsés) egy kerek akril héjban található, és köztük mindegyikük az akril és segédszennyeződések tele van. A homokot nagyobb keménység, akril – rugalmasság, szennyeződések végtermékének adására használják a termék színétől és textúráját.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Előnyök és hátrányok

A konferencia fürdők minden tekintetben a legjobbaknak nevezhetők, előnyei vitathatatlanok, de mint bármely személy által létrehozott termék, ezek a termékek előnyeik és hátránya.

A Kvaril fürdők előnyei több jellemzőt is tartalmaznak.

 • Kis súly. A Karil nehezebb, mint az akril, azonban számos öntöttvas és acél. Általánosságban elmondható, hogy egy ilyen fürdő könnyen felemelhető és a megfelelő helyre költözhet.
 • Kiváló termikus vezetőképesség. A Kvaril fürdőkádat gyorsan felmelegítik, és sokáig kellemes hőmérsékletet tartanak egy személy számára, míg a fürdőtartályok vízben lassan hűlnek, mivel nincs szükség rendszeres melegvízre.
 • A kémiai tisztítószerek hatásának ellenállása. A fürdők tekintetében nem reagálnak a legerősebb kémiai mosószerek hatására.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

 • A formák és színek nagy választéka. Tan fürdők – Jelenlegi grafika. Ma nehéz két teljesen azonos modellt találni.
 • Hosszú élettartam és az ultraibolya ellenállása.
 • A kár ellenállás. Kvaril egyfajta mesterséges kő, de a jellemzőiben természetesnek hasonlítanak. Az anyag nagyon tartós, nehéz megszakítani, és nem kevésbé problematikus, hogy a karcolás még a csiszolóeszközt is hagyjon tisztításhoz.
 • Tökéletesen sima felület nélkül a legkisebb érdesség, de ugyanakkor csúszásmentes.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

 • Korróziógátló és antibakteriális tulajdonságok meghaladják a többi fürdő anyagot.
 • Egyszerű montázs. A tűlevelű fürdő telepítése tapasztalat és készségek nélkül végezhet személy személyt. Nincsenek ládák és tégla párnák. Elég ahhoz, hogy a terméket a lábakra helyezzük, szinten állítsa be őket, és csatlakozzon a vízellátáshoz és a szennyvízhez.
 • Könnyen kezelhető. A Kvaril, a szennyeződés és a zsír felszínén mosott az emberi testből.
 • Kiváló hangszigetelés. A higiéniai eljárásokhoz szükséges termék felülete elnyeli az áramvíz hangját.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Hibák

A tűlevelű kád, bár sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik, hátrányai vannak.

 • Magas ár. Összehasonlítva az öntöttvas, acél és akril, a tűlevelű fürdő sokkal több.
 • Korlátozott kiválasztás A gyártási folyamat jellemzői miatt. A színek, formák és méretek széles választékának ellenére a tűlevelű fürdők készítkeznek a kész formákban. Ez a pillanat az űrlapok választékát teszi lehetővé.
 • A termék egyedisége. Kvaril esetében ez a kritérium negatívra vonatkozik. A Kvaril-tól jelenleg kb. KÜLÖNLEGES KÜLÖNBÖZŐ KÉSZÜLÉKEK ÉS KÉSZÜLÉKEK, azért van, mert a tűlevelű fürdő még mindig egyedülálló vízvezetéktermék. Találja meg őt stílus és színes mosás és WC, ez elég nehéz.
 • A szerény gondozás ellenére jobb, ha nem használnak agresszív mosószereket, amelyek csiszoló alkatrészeket tartalmaznak. Ha túladja, akkor károsíthatja a tartály felületét.
 • Anyag Kvaril nem tolerálja a magas hőmérsékletet, így ha túl gyakran öntsük a vizet a fürdőszobába a tűleveléből, közel hőmérsékletre forró vízzel, a fürdő deformálható.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Előírások

A fürdő normál magassága 65-70 cm, felnőtt és gyermek könnyen illeszkedik egy ilyen tartályba. 50-60 cm mélységgel kényelmesen tarthatja a fejét a víz felett. Viszonylag hossza a választás 150-180 cm-es tartományban van, és az emberi növekedéstől függ. Hogy a fürdő elfogadása a lehető legkellemesebb volt, a fejnek különleges oldalra kell támaszkodnia.

A modern fürdőtermesztés klasszikus termékeket kínál erre a termékre:

 • Hossz: 150, 170, 180 cm;
 • Szélesség: 70, 75, 80, 85 cm;
 • Magasság: 40, 60, 65 cm.

A Kvaril fürdők legnépszerűbb modelljei 170×70 cm, 180×80, 170×75 cm méretű termékek.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

A tűlevelű fürdők modelltartománya különböző módosításokból áll, különböző tervezési és paraméterekkel, a termékek mérete is eltérő. És mindezen előnyök kifizetik a termék magas költségeit.

Az ügyfelek kérésére a fürdőt támogató fogantyúk tartják fenn, Lábak, csúszásgátló bevonat, hidraulikus aero masszázsrendszer. A tartályokat a nagy funkcionalitás tengéjéből adta meg, így naponta növekszik a kereslet.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

A szerelés finomságai

Általános szabályként a tűlevelű fürdőket a túlcsordulás lyuk nélkül értékesítik, és egyes modellekben nincs csatorna. Ezt a gyártók elvégzik, így a varázsló kiválaszthatja a legsikeresebb kapcsolódási lehetőséget a szennyvízrendszerhez.

Az összes szükséges lyukat egy koronát fúrja a kívánt átmérőjű gyémánt permetezéssel. Ha a korlátot vagy a keverőket kell vágnia, akkor ugyanazt a fúrási módszert alkalmazzuk. Az ilyen óvatosság és felelősségteljes munka jobb a szakember vállára. Mint már említettük, a tűlevelű fürdők nem igényelnek a segédanyagok elrendezését a telepítés során. A keret ebben az esetben játszik a tájkép szerepe.

A beépített fürdőmodellek különleges tartó lábakkal rendelkeznek, csavarodva, amely kijavítható a szerkezet magasságának javítása.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

A telepítési technológia nem különbözik az akril és acéltermékek telepítésétől:

 • tegye a fürdőt a por és a szennyeződés alapjából történő előre eltávolítására;
 • Egy konstrukció (víz) szintjével szintje a tartály felső síkját vízszintes helyzetben;
 • Szerelt daruk a hideg és meleg vízellátáshoz a kiválasztott oldalon;
 • A készletben szereplő műanyag adapterek segítségével állítsa be a csökkenést, és csatlakoztassa a fürdőt a csatornacsőhöz;
 • Minden csatlakozást ellenőriznek a feszességhez – erre a fürdő tele van vízzel, és egyedül hagyja el több órán át, ha szivárgás van – szükség van rá, hogy megszüntesse;
 • A fürdő elülső oldala (ha van ilyen szükséglet, vagy így van, így az elképzelt tervező) bezárja a dekoratív panelt, vagy csempékkel díszített.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tippek és ajánlások

A Kvaril fürdő elhagyása során szerény. De hogy a termék sok éven át rendszeresen szolgál, be kell tartania a gyártó ajánlásait.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Mit kell tennie, ha összeomlik?

A Kvaril felülete annyira tartósabb, hogy szinte lehetetlen károsítani: bármely bukott tárgy nem okoz kárt. Azonban néhány év múlva, a megfelelő gondozás hiányában szükség lehet fürdő helyreállítására. Ha bármilyen oknál fogva megjelentek, repedések és zsetonok megjelentek az anyagon, a felső réteg megszakadt, akkor minden kár megszüntethető a személyzet által.

A javítási opció a kár típusától függ.

 • Polírozó felület. A házasság felbontása, yellowness, scuffs és kis karcolások esetén használják. Az eljárást végezzük háromféle polyteroli: ezüst (eltávolítja a foltokat), csiszoló (tisztább karcolások) és a viasz (adja meg a termék glossyness).
 • Felületkezelés speciális redukálószerrel. Ha repedt és zsetonok jelennek meg a fürdő anyagán. A redukáló keveréket az építőiparban és az egészségügyi üzletekben értékesítik. Mielőtt alkalmaznák, a tartályt jól mosott és szopni kell.
 • Helyreállítás vagy helyreállítás. Büntetett termék esetén alkalmazzák. Mivel a kongó szinte lehetetlen áttörni, érdemes gondolkodni a termék hitelességéről ilyen károk esetén. Ha a fürdő megtört, akkor szükséged van, először vissza kell állítania a külső rétegét. E célból egy erősítő készletet használnak. Ez az eljárás jobb a szakemberek mestereinek megbízása. A megerősítés után egy redukáló keveréket alkalmazunk a fürdőtartály felületére, és szárítjuk.

Vannak különleges készletek eladása, amellyel rögzítheti a tűlevelű fürdőt.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Hogyan kell törődni?

Az állandó felületek ellenállnak a háztartási vegyi anyagoknak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az agresszív eszközök használhatók tisztításukhoz. A Creum-szerű tisztítószerek könnyedén megbirkóznak a feladatokkal, anélkül, hogy a vízvezeték-terméket fájnának. Ahhoz, hogy hetente többször is elhagyjon, öblítse le a fürdőt egy csiszoló tisztítószerrel. A megjelent raid és skála könnyen eltávolítható evőeszközökkel vagy speciális anyagokkal. Az utóbbi tartománya elég nagy, és mindenki, aki könnyen választja ki az optimális lehetőséget.

A fő szabály, hogy a Kvaril fürdőszobák tulajdonosai emlékeznének – rendszeres ellátás. Minden fürdővesztés után a tartályt meleg vízzel kell öblíteni, és puha ruhával törölje le. Az ilyen egyszerű manipulációk jelentősen meghosszabbítják a fürdőszoba élettartamát, és megakadályozzák a kellemetlen következmények megjelenését.

Fontos, hogy ne használjon kemény keféket a tisztítás során. Amellett, hogy elrontják, hogy elrontják az anyag felső rétegét, szintén haszontalanok, mert a szennyeződés rosszul késlelteti a sima karilot, és ez azt jelenti, hogy eltávolítjuk, elég ahhoz, hogy puha ruhát vagy szivacsot használjon.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Gyártók és vélemények

Kvaril termelési technológiája egy német céget fejlesztett ki Villeroy & Boch. Következésképpen a tűlevelű fürdők, mint egy új jelenség az egészségügyi termékpiacon, még nem sikerült elterjedni. A Villeroy & Boch védjegyének gyártásának új iránya csak néhány évvel ezelőtt kezdett bevezetni, de ma a Plushnika-készletek készletei már a világ 100 országában telepedtek le.

Német Tvarili Baths sorozat Villero Boch Oberon, A piacon végrehajtott aero- és hidraulikus rendszerek lehetnek. A hidromasszázs vízsugarak pihentető hatással vannak, helyreállítani a kiváló jólétet és a fizikai formát. A márka termékeinek jellemzője a fürdő antiszeptikus zománc felületének bevonata, amelynek szerkezete ezüstionokkal gazdagodik. Egy speciális típusú bevonat létrehozása során a technológiát alkalmazza Acivecare.

A Villeroy & Boch termékek kiváló minőségűek, megerősítve, mi a nagy igény és a pozitív visszajelzési visszajelzés. Minden termék 10 évig garantált.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Azonban a kiváló minőség nem lehet olcsó. A legfeljebb 800 – 5000 euró tartományos fürdőkategóriás árak. A hazai gyártók még nem adtak meg méltó alternatívát a német márka termékeihez. A tűlevelű fürdők magas költsége volt az oka annak, hogy rendkívül kevés vélemény van. A legtöbb megjegyzés pozitív. Az újdaid termékek tulajdonosai megjegyzik, hogy a fürdők megjelenése a hosszú üzemi időszak ellenére nem határozza meg az évek során. A ragyogás nem tűnik el, és a tisztítás egy örömöt biztosít, mert nem igényli az erők költségeit.

A felhasználók szépen kedvelik a felületet, majdnem azonnal az optimális hőmérsékletre melegítik. És a legkisebb kialakításra gondolva nem hagy egyetlen vevő közömbös. Vonzza sokakat, és hogy szinte minden modellben van egy hidro és aeromasszázs rendszer.

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

  A tulajdonosok nemcsak a Kvaril fürdőtartályai külső vonzerejét jelzik, hanem azt is, hogy ilyen eszközökben kellemes lehet. A fürdőt gyorsan felmelegítik, és a felületet hosszú ideig nem hűtjük le. A modelltartományt egy és kettős fürdők is ábrázolja.

  Negatív vélemények vannak. Nem mindenki jóváhagyja a tűlevelű fürdők magas költségeit, bár megértik, hogy kiváló minőségű. A negatív kijelentések is lásd a telepítést. Nem mindenkinek sikerül, hogy a fürdőszobában a saját, így van, hogy kérjen segítséget a szakemberek, ami a rendszeres pénzügyi függelékek. De általában a hódító termékek tulajdonosai megjegyzik, hogy az anyagból származó fürdő nagyon szép, praktikus és kényelmes. A fiatal korának ellenére a Kvaril már korábban már meghaladta az összes meglévő anyagot.

  Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

  Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

  Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

  Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

  Tan fürdők: Jellemzők és előnyök

  10

  Fotók

  Tudjon meg többet arról, hogyan kell telepíteni a fürdőt a saját kezével, akkor megtudhatja a következő videót.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása