TOTO WC: A “SMART” japán modellek jellemzői

Ebben a szobában az emberek nem sok időt töltenek, de kényelmes elrendezése nem kevésbé fontos, mint más helyiségek helyzete. A WC-ről beszélünk. A társadalomban nem szokott beszélni a félreeső helyről, de köszönhetően a Japán Társaság Fejlesztésének köszönhetően a WC-k népszerű tárgyává váltak. “Smart” toto WC-tálak álom, hogy sok. Egy ilyen izgalom provokálta a szellemi vízvezetékek jellemzőit.

Sajátosságok

A pilóta nélküli vezető a vízvezeték gyártásában a japán vállalat Toto. A leghíresebb WC modellek neorista, mosdó. A termékek szerelve egy speciális szerelvény, amelyet előadott a megfelelő pillanatban, és teszi a dagasztás intim helyeken vizelés után vagy a székelés folyamata. A tápellátás beállítható. Alapértelmezés szerint a víz hőmérséklete 37 Celsius fok, de ez a jelző egymástól függetlenül elektronikus vezérlőpanel segítségével módosítható.

A Japánból származó WC-k mozgókérzékelővel rendelkeznek, így amikor a személy megközelíthető, az összesített fedél automatikusan megnyílik. Sok ecstán van egy háttérvilágítás, amelynek köszönhetően nem tartalmazhatja a WC-készülék fényét éjszaka, a levegő dezodorizálás eszközei, az UV-kibocsátók eszközei a baktériumok megsemmisítéséhez és sok más trükköt, amelyek lehetővé teszik az összes szükséges esetet kényelemmel.

Majdnem minden modell WC modell védett:

  • eljárás;
  • víz túlterhelve;
  • Túlmelegedés.

Vízvezeték-funkcionalitás

A Toto különbözik a vízvezeték-termékeket gyártó más márkától, termékeinek egyedülálló funkcionalitásától.

Automatikus ajak emelkedése

Szinte minden UNITASIS modell lefedése függetlenül emelkedik, biztosítva a felhasználókat maximális higiéniával. A beépített mérőnek köszönhetően a vízvezeték egység határozza meg, hogy a vendég belépett a szobába, és automatikusan felemeli a fedelet. Miután a látogató elhagyta a mellékhelyiséget, a fedél zökkenőmentesen bezáródik.

Mosás Tornado flush

A hagyományos rendszerben csak egy vízmennyiséget biztosítanak, függőlegesen lefelé irányítva. Az ilyen vezetők Tornádó rendszerében három. A fúvókák egy pezsgőfürdőt alkotnak, amely minőségi tisztítja a WC teljes felületét. A hihetetlen hatékonyság ellenére a tál ilyen feldolgozása nem fogyaszt sok vizet. Ugyanakkor teljesen csendes.

Bidé-mosó

A kerámia termék fedelében behúzható rúd épül, amely meleg vízzel intim humán zónákkal mossuk. Öntisztító rúd. A víz hőmérséklete, a dőlésszög és a sugárfedés szilárdsága változhat, a beállítást a kezelőpanel végzi. Az öblítés után az intim zónát a meleg levegő áramlásával fújják. Tehát annak valószínűsége, hogy kapcsolatba léphet egy személy kezével a nemi szervével. Ezenkívül a beépített hajszárító védi a szelíd bőrt az irritáció megjelenéséből, amely a WC-papír használata után jelenhet meg.

Japán WC egy bidé funkcióval, vélemény szerint, igazán szereti a fogyasztókat. A Toto modelljeiben a férfiak, a nők és a gyermekek mosási módjait szolgáltatta. Vannak modellek hidromasszázs funkcióval (CW800J). A fúvóka mosásakor előre-hátra mozog, ezáltal törölve a lehető legnagyobb területet.

Villogó cefiontect

Különleges bevonat, amely az “Smart” WC-tálba kerül, tökéletesen sima a felületet. Ennek eredményeként a kerámiák könnyen tisztíthatók, mert nem késleltetett szennyezés.

Egyéb funkciók

A Toto Smart WC-t a távirányító vezérli. Munka az ilyen eszközökkel. A képeknek köszönhetően a gombok célja a világ különböző országainak lakosainak.

Az intelligens vízvezeték márka zenei kíséretében van. Ez a funkció különösen hasznos azoknak az embereknek, akik félénkek a létfontosságú folyamatokra, és kifejezetten mossák le a vizet úgy, hogy senki ne hallja, mi történik a mellékhelyiségben. Az “Smart” WC tartalmaz hangzaj vizet vagy madár énekel, amikor egy személy belép a WC-be. Ennek köszönhetően a víz jelentősen menthető. A hangerő a speciális gombok megnyomásával állítható be.

Többek között az “intelligens” WC törődik a mellékhelyiség vendégei, az öntözött szoba kellemes aromával. A szagtalanító rendszer és a beépített motorháztető megszünteti az összes kellemetlen szagot.

A Neorest AC modellben az Actilight Cleansing rendszer biztosítja.

Ez a folyamat két szakaszot tartalmaz.

  • Használat előtt a WC-tálat szokásos folyó vízzel öblítjük, és az alkalmazás után ionizált folyadékkal mossuk, ami megöli a lehetséges baktériumokat.
  • A második szakaszban, amikor a fedél zárva van, a beépített UF emitter bekapcsol. Ultraibolya sugarak, esik a cirkónium tál bevonat, a szennyeződés és a baktériumok megölése.

További jellemzők

A hagyományos WC-k, amelyekhez a bolygó lakóinak nagy része hozzászokott, bizonyos szennyvízi problémákat okozhat. Ezek a székletek, és kellemetlen csatorna, és szivárog. Az intelligens japán WC-k megkülönböztetik a különleges technológiákat, amelyek csökkentik ezeket a kellemetlen pillanatokat. Megakadályozzák a eltömődést, de még akkor is, ha a WC-szünet valami, amit valami nem fog működni. Ennek köszönhetően alacsony vízszintet fognak tartani a tálban, amíg a probléma megoldódik.

Az intelligens vacsorák sokkal kevesebb vizet töltenek a hagyományos eszközökhöz képest. Számítják ki, hogy mennyi folyadékra van szükség egy adott helyzetben, és csak a kívánt mennyiséget alkalmazzák. A rendszer jelentősen csökkenti a vízfogyasztást a házban, és csökkenti a közüzemi költségeket.

Többek között néhány egység gondoskodik vendégeik egészségéről is. Az eszközök beépülnek az olyan eszközökbe, amelyek elemzik a vizelet összetételét és a megjelenített információkat a kapott adatok alapján.

Hibák

“Smart” Toto Brandile WC-tálak sok vitathatatlan előnye van. Azonban van az egyetlen hátrány, amely sokan nő. Ez a szellemi vízvezeték költsége. A Brand WC-tál ára 70 ezer rubel (a legalacsonyabb mennyiségű hasznos funkcióval) változik 200 ezer rubel és fent.

A következő videóban láthatja, hogyan készülnek az intelligens WC-k Japánban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: