Üvegpolcok a fürdőszobában: Tippek a választáshoz és a befogadáshoz

Üvegpolcok – a legjobb megoldás a fürdőszobában, jól illeszkednek bármilyen belső térbe, különböző méretek és konfigurációk létezhetnek bárhol és különböző magasságokban, ezáltal növelve az élő tér és a szabad hely funkcionalitását. Természetesen az ilyen termékek saját jellemzőikkel rendelkeznek, amelyek többek között a polcok elhelyezésével kapcsolatos.

Sajátosságok

A üveggyártásra polcok a fürdőszoba, egy speciális biztonságos plexiüveg használunk – szintetikus anyagból fokozott keménységet és szilárdságot szerves polimer alapú vegyületek.

Emiatt bármely termék a következő jellemzőkkel rendelkezik:

 • A hőfeldolgozás miatt nem halmozódik fel statikus elektromosságot;
 • a hőmérséklet-különbségeknek nincs kitéve;
 • szinte soha nem veri, és ha ez megtörténik, nem lehet lebontani.

Mivel a fürdőszobai szoba megnövekedett páratartalom jellemzi, és a levegő hőmérséklete nagy limitekben ingadozhat, majd az üvegpolcok jobban előnyösebbek, mint a fából vagy nem szétszórt fémből származó hasonló tartozékok, amelyek hajlamosak a korrózióra, rothadásra és más negatív hatásokra.

Előnyök

Az üveg polcok sok előnye van:

 • Megbízhatóság és tartósság, amely edzett üveget biztosít;
 • A szélek gondos csiszolása lehetetlen levágni;
 • Az anyag vastagsága eléri az 5 mm-t, ami fokozott erejét biztosítja;
 • a termékek nem hajlamosak a külső negatív hatásokra;

 • Az üveg jól hiányzik a fény, amelynek köszönhetően még egy kis hely is vizuálisan növelhető;
 • annak lehetősége, hogy a polcokat a falakon, a szekrényekben, a sarkokban és a niche-ben (két vagy három szinten) helyezze el;
 • különböző változatok, amelyek különböznek a tervezés, a szín és az ár;
 • Kiváló kombináció a többi anyagból származó belső tárgyakkal.

Ha ezeket a tartozékokat helyesen választják ki, akkor a fürdőszoba kétségtelen dekorációjaként szolgálnak.

Mint bármilyen termék esetében, ezek a tervek hátrányai vannak:

 • Lehet, hogy karcolások lehetnek az üvegen, amely nem lesz képes kiküszöbölni (az egyetlen lehetőség, hogy töltse fel a felületet, vagy rajzoljon rá);
 • A vízcseppek, a szappanhab vagy a fogkrémek a rendetlen polcok felületét biztosítják, így a tisztaságukra vonatkozóan rendszeres ellátás szükséges, ráadásul a mosáskor válik, lehetőleg válik, ezért azonnal biztosítania kell a különleges eszközök használatát.

A vendéglátásokat javasoljuk, hogy tisztítsa meg a polcokat, hogy hagyományos üvegtisztítókat használjunk az aeroszolok formájában az ammónia alapján: nagyon hatékony és könnyen használható.

Fajták

Annak ellenére, hogy a plexianyag tartós és műanyag, az üveg dolgok pontos keringést igényelnek.

Olvasson tovább  Víz törölköző sínek polccal

Egy pohár különböző típusú polcokhoz használható, és bármely opciót választhat a belső és személyes preferenciák stílusától függően:

 • átlátszó anyag;
 • tükörszórással;
 • matt bevonat;
 • Színes üveg;
 • lerakódással vagy alkalmazásokkal.

Jelenleg az átlátszó üveg nem olyan népszerű, mint a többi típus. Nem meglepő, mert most több érdekes opciót választhat az eredeti tervezéssel és bármilyen méretével.

Tartók és egyéb alkatrészek

Az üveg mellett fontos, hogy jó minőségű tartót vásároljon. Ez a fali tartó és rész, amely a műanyagból vagy fémből készült polcok kialakítását tartja. A terméket gondosan meg kell vizsgálnunk egy további övre. Az ilyen bilincsek kötelezőek a szilikon tömítések, gumi, rögzített fém rögzítők. A nyitott polcokban vannak tartó fém- és lágyszövet tömítés.

Kiegészítő szerelvények:

 • Támogató zárójelek rögzítéshez;
 • Gemutatók a szemüvegekhez (Korlátozók).

Lehet, hogy bizonyos esetekben olyan állítható szerelvényeken maradhat, amelyek a magasságban vagy bizonyos szögletes szögben vannak konfigurálva. Általában a készletben több kötőelem van.

A polcok telepítésekor a falakhoz tartozó tartók először rögzítve vannak, egyenletesen kell elhelyezni. Csak az üvegelemek beillesztése után.

A polcok elhelyezésével

Helyezze az üveg polcokat különböző módon.

Ehhez már kész kényelmes termékek, amelyek csak lógnak.

 1. Csuklós polc – közös modell, lehet téglalap alakú vagy ovális, simán lekerekített élekkel, a bizarr kanyarokkal. Általában nagy méretű: hossza – 80 vagy 90 cm különböző szélességekkel. Majdnem ez a mezzanine kozmetikumok, zuhany, sampon, súroló, még törülközők számára is.
 2. Az üveg szögű polcja üres szöget zár be, így a fürdőszoba kényelmesebbé és kényelmesebbé válik. Általában többszintű polcok szappanhoz, kozmetikumokhoz és más kis tételekhez. Ez a legkeresettebb verzió.
 3. Üveg polc a tükör alatt. A méretnek meg kell felelnie a tükör méretének, különböző csövekre – a reggeli és az esti higiéniára.

Termékek mind a tükör alatt, mind rá, amely nagyon eredetinek tűnik.

A standard polcok mérete 50, 60 vagy 70 cm hosszú, míg különböző szélességűek lehetnek (ez attól függ, hogy mit szándékozik).

Olvasson tovább  Ellátott fürdők: Előnyök és hátrányok

Tippek a választáshoz

Az üvegpolcok kiválasztásakor egyes finomságok, amelyek értéke a termékadatok további működéséhez.

 • Mivel ez a bútorok átlátszó és matt üvegből készülnek, sokan gondolkodnak az egyik vagy más termék megszerzésének megvalósíthatóságára. A szakértők azt tanácsolják, hogy válasszon egy matt verziót, mivel az informatikai pluszok egy egyszerű gondozás és a bemutatható típus hosszabb megőrzése.
 • A fürdőszoba polcainak kiválasztásakor nem szabad üvegmodelleket szednie, ha a szoba már üvegbútorokkal rendelkezik: a felesleges üvegelemek túl hidegek.

Különös figyelmet kell fordítani az üvegfelület vastagságára: Ne válasszon vékony anyagot, feltörheti vagy összeomlik. Bízó, hogy olyan termékeket szerezzen, amelyek 56 mikron vastagságú speciális filmmel vannak ellátva, amelyek képesek a polcok sérülésétől.

 • Ha szükség van, hogy bővítse a helyet a fürdőszobában, érdemes vásárolni néhány kis polcok, melynek hossza 40 cm-nél kisebb, míg a két szinten, vagy három-szintű elhelyezési rendszert használnak. A hűtőszekrények segítenek növelni a szabad hely hatását.
 • Ha a fürdőszoba kerámia burkolólapokkal van ellátva, akkor a tökéletes kiegészítések fényes anyagból készült polcok lesznek.
 • A nagy hosszúságú paraméterekkel rendelkező polcokat általában szabad helyet tartalmazó helyiségekre használják. Néha dekoratív állványként szolgálnak, amelyen egy váza virágokkal, ajándéktárgyakkal, egyéb design elemekkel lehet elhelyezni.
 • A telepítés során szem előtt kell tartani, hogy a lépcsők formájában elhelyezett polcok a térfogat és a magasabb mennyezetek érzését hozták létre.

A téglalap alakú modellek kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy alkalmasabbak az arányos konzervatív stílusra. Félköríves és ovális termékek lágyulnak szögek, míg a többszintű – növekvő tér.

Az üveg polc nemcsak az állvány funkcióját végzi, hanem önmagában is a fürdőszoba dekorációja. Speciális kényelem érhető el, ha egy kis résbe kerül, és kiemelve van. Végtére is, bár nem csak a szoba átalakul az elismerésen túl, hanem uralkodni a légkörbe is.

Hogyan készítsünk egy üveg polcot a fürdőszobába saját kezével, nézd meg a következő videót.

Olvasson tovább  A Fissure partíciókról
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: